nejcgs Objavljeno Maj 2, 2011 Opozori Objavljeno Maj 2, 2011 .......Nejc-gs v domzalah, tudi sem mahu, sam kolesarji smo neopazni ... so pa zato kolesarke toliko bolj opazne, včasih jih je kar škoda prehiteti JONI 46, GrCaR, skoda in 1 other 4
Stasky Objavljeno Maj 2, 2011 Opozori Objavljeno Maj 2, 2011 danes črna R6 in GSXR CE registracije po magistrali...prehitela sta veliko skupino, kjer smo se vama priključli... kdo od motosvetovcev?
TBoxer Objavljeno Maj 2, 2011 Opozori Objavljeno Maj 2, 2011 ... so pa zato kolesarke toliko bolj opazne, včasih jih je kar škoda prehiteti se narediš budalo, da imaš vezalko odvezano...
SharpNinja Objavljeno Maj 2, 2011 Opozori Objavljeno Maj 2, 2011 Dns na pudgurskimu Triglavu čist na vrh pr stolpu (na Trdinovem vrhu .))......eni so nobl pane hodjo peš gor v breg :grrr Gabry18, ninjaxx, She in 1 other 3 1
Spade Objavljeno Maj 3, 2011 Opozori Objavljeno Maj 3, 2011 danes videna okoli 16.00 pri nami na semaforju yamaha yzf125 modre barve in zelo glasen izpuh za 125ccm mašinco, yourfriend mogoče??? pa pri križankah yamaha v-max (huda mašinca lep zvok) in ninja250 zelene barve in fatn je imel zelen kombi in xr1100 shoei diabolic čelado. vaju je kar napralo... kadu od tu? DXR16 in bitch 1 1
kewo Objavljeno Maj 3, 2011 Opozori Objavljeno Maj 3, 2011 danes videna okoli 16.00 pri nami na semaforju yamaha yzf125 modre barve in zelo glasen izpuh za 125ccm mašinco, yourfriend mogoče??? pa pri križankah yamaha v-max (huda mašinca lep zvok) in ninja250 zelene barve in fatn je imel zelen kombi in xr1100 shoei diabolic čelado. vaju je kar napralo... kadu od tu? Po novem "Brzi erko" al neki takkga DXR16 in Spade 2
Ervin93 Objavljeno Maj 4, 2011 Opozori Objavljeno Maj 4, 2011 (popravljeno) danes videna okoli 16.00 pri nami na semaforju yamaha yzf125 modre barve in zelo glasen izpuh za 125ccm mašinco, yourfriend mogoče??? kadu od tu? sm bil ja aja kewo vidm da neki z očmi zavijaš. Te mot tist brzi spredi. Če te je blo mišlen kot zajebancija še zdaleč pa ne dobesedno. Zdej pa zadihi! Popravljeno Maj 4, 2011. Popravil Brzi Erko
MoTo G_P Objavljeno Maj 4, 2011 Opozori Objavljeno Maj 4, 2011 Z R125 ne mors bit brzi... Dans kr neki motoristov, na dougem mostu en gsxr 1000 novejši z 2-ma akrapovičema pa nasproti aškrčeve črn Z750 vse okol 18h Ervin93, Cofko Cof in k0ci 3
suzuki Objavljeno Maj 4, 2011 Opozori Objavljeno Maj 4, 2011 Hola, Nina Bina na OMVju v Postojni SharpNinja, dotem in She 2 1
TBoxer Objavljeno Maj 4, 2011 Opozori Objavljeno Maj 4, 2011 Hola, Nina Bina na OMVju v Postojni Kako, če je letela do Črnega kala? She 1
Ninč Objavljeno Maj 4, 2011 Opozori Objavljeno Maj 4, 2011 Hola, Nina Bina na OMVju v Postojni je blo treba benz zamenjat... tist avstrijski je mal čudn... sam pa dobr drži... lučka pr 253
Ninč Objavljeno Maj 4, 2011 Opozori Objavljeno Maj 4, 2011 Kako, če je letela do Črnega kala? tist sem se pol spomnila... v kozini šla v dainese štacuno rokavice pogledat, ene kupla, jih je blo treba probat od kozine do lj je mal km
Cofko Cof Objavljeno Maj 4, 2011 Opozori Objavljeno Maj 4, 2011 ... pa nasproti aškrčeve črn Z750 vse okol 18h Najbrž jaz. Sem se popoldne nekaj po ljubljani vozil
bass Objavljeno Maj 4, 2011 Opozori Objavljeno Maj 4, 2011 danes videna okoli 16.00 pri nami na semaforju yamaha yzf125 modre barve in zelo glasen izpuh za 125ccm mašinco, yourfriend mogoče??? pa pri križankah yamaha v-max (huda mašinca lep zvok) in ninja250 zelene barve in fatn je imel zelen kombi in xr1100 shoei diabolic čelado. vaju je kar napralo... kadu od tu? Po novem "Brzi erko" al neki takkga sm bil ja aja kewo vidm da neki z očmi zavijaš. Te mot tist brzi spredi. Če te je blo mišlen kot zajebancija še zdaleč pa ne dobesedno. Zdej pa zadihi! Ti, Brzi, svetujem ti, da se po Peričevi res pelješ počasi, da te ne sklati kakšen indijanc, ki pelje ven iz garaže. Ni za brez veze cona 30. Dober zvok ma drugače tale tvoj mlinček, sam ne mi ga verglat tm pred kopirnico, da ti ne uleti fotr mal objasnit kaj je to grom in kako zgleda, ko se alarmi prižigajo... Izek, Ervin93, bitch in 2 others 4 1
Spade Objavljeno Maj 4, 2011 Opozori Objavljeno Maj 4, 2011 bass si včeri oz. v torek ti zagrmel po slovenski okoli 16.oo? sam benti BRZI ERKO ta tvoj mlinček heheh ma pa zvok kr močn hahaha bitch in DXR16 1 1
Ervin93 Objavljeno Maj 5, 2011 Opozori Objavljeno Maj 5, 2011 (popravljeno) Ti, Brzi, svetujem ti, da se po Peričevi res pelješ počasi, da te ne sklati kakšen indijanc, ki pelje ven iz garaže. Ni za brez veze cona 30. Dober zvok ma drugače tale tvoj mlinček, sam ne mi ga verglat tm pred kopirnico, da ti ne uleti fotr mal objasnit kaj je to grom in kako zgleda, ko se alarmi prižigajo... waaa. Tista aprilia je tvoja? Smo si jo enkrat mal ogledval. Delaš v kopirnc? (če delaš se spomneš enga k ti je polomu uno štampilko uzun? ) Popravljeno Maj 5, 2011. Popravil Brzi Erko
Guest RND001 Objavljeno Maj 5, 2011 Opozori Objavljeno Maj 5, 2011 Včeraj popoldne, dva pred križiščem v Naklem, imela motor parkiran na šodru - ali je bilo kaj narobe z motorjem ali sta se le razmigavala? Kdo od tu?
bass Objavljeno Maj 5, 2011 Opozori Objavljeno Maj 5, 2011 bass si včeri oz. v torek ti zagrmel po slovenski okoli 16.oo? sam benti BRZI ERKO ta tvoj mlinček heheh ma pa zvok kr močn hahaha Drži, včeraj je bilo. waaa. Tista aprilia je tvoja? Smo si jo enkrat mal ogledval. Delaš v kopirnc? (če delaš se spomneš enga k ti je polomu uno štampilko uzun? ) Ne delam v kopirnici, sem pa slišal za ta vaš "incident", hehe. Vsaj en 6 pack bi mu lahko nesel v opravičilo... Milka je moja, jep. dokler jo samo gledate, ni problema. Looky looky, no touchy. Evo, jaz to pišem, v tem pa ti ravno po Peričevi, že malo počasneje, pohvalno. Be safe fantje, lp. trebor, sergini in bitch 2 1
Spade Objavljeno Maj 5, 2011 Opozori Objavljeno Maj 5, 2011 Drži, včeraj je bilo. jst pa gledam kaj to grmi pa sm reku, zihr kšn z dučetom straši...pol pa vidim aprilio dobr grmi
Spade Objavljeno Maj 5, 2011 Opozori Objavljeno Maj 5, 2011 duce ain't got shit on me hahahaa ma pa mlinček od brzega hehehe pa maš akrapoviče gor al original? LP bitch 1
bass Objavljeno Maj 5, 2011 Opozori Objavljeno Maj 5, 2011 Original? Ni akrapovič, je Mivv, model GP carbon, italijanska firma. Malo, slatko, bučno. bitch 1
Ervin93 Objavljeno Maj 5, 2011 Opozori Objavljeno Maj 5, 2011 Drži, včeraj je bilo. Ne delam v kopirnici, sem pa slišal za ta vaš "incident", hehe. Vsaj en 6 pack bi mu lahko nesel v opravičilo... Milka je moja, jep. dokler jo samo gledate, ni problema. Looky looky, no touchy. Evo, jaz to pišem, v tem pa ti ravno po Peričevi, že malo počasneje, pohvalno. Be safe fantje, lp. a ja sej mislm da sta una dva pol poračunala nism pa ziher. Maj15 viden na semaforju iz Tivolske na Aškerčevo!
Slyder Objavljeno Maj 5, 2011 Opozori Objavljeno Maj 5, 2011 danes videna okoli 16.00 pri nami na semaforju yamaha yzf125 modre barve in zelo glasen izpuh za 125ccm mašinco, yourfriend mogoče??? pa pri križankah yamaha v-max (huda mašinca lep zvok) in ninja250 zelene barve in fatn je imel zelen kombi in xr1100 shoei diabolic čelado. vaju je kar napralo... kadu od tu? Jpjp to sm biu jst na ninji sm šou glih dam pa me je dž ujeu nakonc :glare: un pred mano je biu pa mt 1 po moje ne v-max. Nerealn zvok, k ga je stisnu nis nč slišu zadi
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se