krucymucy Objavljeno Julij 18, 2011 Opozori Objavljeno Julij 18, 2011 če bi visel z motorja kot nekateri modeli na planini bi šel.. Se zafrkavaš al kaj? Vprašam, ker sem ga nekaj časa ogledoval na a.netu, pa zasledil sem na forumu da boš kupil GS-a ko prodaš.
biker77 Objavljeno Julij 18, 2011 Opozori Objavljeno Julij 18, 2011 Vprašam, ker sem ga nekaj časa ogledoval na a.netu, pa zasledil sem na forumu da boš kupil GS-a ko prodaš. še dobr da me je minil krucymucy, anja37 in malakai 1 2
Keiko Objavljeno Julij 18, 2011 Opozori Objavljeno Julij 18, 2011 Sem te danes spet videl ampak se mi je močno mudilo. Da ti osvežim spomin, jaz sem bil tisti, ki ti je na vrhniškem klancu mahal kot nor Kaj si šel mimo ko sem bla na klopci? ... sem hotel na kavo povabit, pa si bila prehitra zame - te nisem več ujel Ja sevede jaz prehitra?
GKeko Objavljeno Julij 18, 2011 Opozori Objavljeno Julij 18, 2011 Kera punca pa je bila v spremstvu dveh motoristov, ki sta vozila pred njo od Dekanov proti Črnemu Kalu? Moder motor, LJ tablica, blond lasi spleteni v kito anja37 1
Whiskey Objavljeno Julij 18, 2011 Opozori Objavljeno Julij 18, 2011 Mal sm mogu podahnt Naju si prehitu ven iz Godoviča v smeri Hotedršce. Pa nekam pokonc ti je stal moped v tistem levem ovinku? Una dva iz Vrhnike sta mela fensi Bridgestone Racing jakni. rumenicestak 1
rumenicestak Objavljeno Julij 18, 2011 Opozori Objavljeno Julij 18, 2011 Naju si prehitu ven iz Godoviča v smeri Hotedršce. Pa nekam pokonc ti je stal moped v tistem levem ovinku? Sj jz se zmer pokonc vozm ebony in trebor 2
Samorai Objavljeno Julij 18, 2011 Opozori Objavljeno Julij 18, 2011 Dami si bil ti slučajno danes v Postojni na OMV?
nejcgs Objavljeno Julij 18, 2011 Opozori Objavljeno Julij 18, 2011 Dami si bil ti slučajno danes v Postojni na OMV? tam je bil njegov bivši motor in sedanji lastnik, (s tistim mas auspuhom - da se ga sliše čez celo postojno in nazaj) DAMI34 in umetnica51 2
Samorai Objavljeno Julij 19, 2011 Opozori Objavljeno Julij 19, 2011 tam je bil njegov bivši motor in sedanji lastnik, (s tistim mas auspuhom - da se ga sliše čez celo postojno in nazaj) Kaj ti si bil pa z njim? Sem videl da imaš Domžalsko tablico
DAMI34 Objavljeno Julij 19, 2011 Opozori Objavljeno Julij 19, 2011 Dami si bil ti slučajno danes v Postojni na OMV? Haha, Massmaha se ne more skrit...Nejc je prav povedal. anja37 1
samosamo Objavljeno Julij 19, 2011 Opozori Objavljeno Julij 19, 2011 svaka čast pr tolk čudn poštrihanmu motorju kot ga ma nejc si porajtu de ma domžalsko tablco!!!! kapo dol !!! men so taprve solze oči zalile od smeha, no zdej sem se ga pa že mal navadu,....mhmm b lohk reku de je kr domisln.... Kaj ti si bil pa z njim? Sem videl da imaš Domžalsko tablico nejcgs in SCORPIONS 2
Brudol Objavljeno Julij 19, 2011 Opozori Objavljeno Julij 19, 2011 Rdeča CBR 125 danes okol šestih pr partizanah (bolnica Franja) , rdečo-bela Nolanka in črna jakna.
trebor Objavljeno Julij 20, 2011 Opozori Objavljeno Julij 20, 2011 Včeraj ob 14:47 mimo Rogovilca v LJ dve punci na motorjih. Prva je imela Ducatijevo pošast, druga pa neko naked zadevo (Honda?) z GO tablicami. Sem se pred semaforjem umaknil skrajno desno, a se nista spravili naprej na pole position, kot se običajno motoristi :unsure: . Ko sem pa speljal in se še vedno držal ob strani, ter pomahal, pa sta šli naprej. Se katera spozna? LP Robert bajkr88 in SCORPIONS 1 1
Markko Objavljeno Julij 21, 2011 Opozori Objavljeno Julij 21, 2011 (popravljeno) Danes malo pred 12to me na ridah gospod opozoril na olje zgoraj pred taostrim ovinkom, motorja pa nisem dobro videl. Popravljeno Julij 21, 2011. Popravil Markko zziga 1
bentley Objavljeno Julij 21, 2011 Opozori Objavljeno Julij 21, 2011 Danes zjutraj Nina Bina proti Ljubljani in pred njo se en motorist? In potem se okrog enih na ridah crna desetka?
trebor Objavljeno Julij 21, 2011 Opozori Objavljeno Julij 21, 2011 Danes malo čez poldne (nisem gledal ure) od Karlobaga do Paklenice črn Kawasaki Z in rumen bavarc GS, oba s CE tablicami. Kdo od tu ? LP Robert
Ninč Objavljeno Julij 22, 2011 Opozori Objavljeno Julij 22, 2011 Danes zjutraj Nina Bina proti Ljubljani in pred njo se en motorist? In potem se okrog enih na ridah crna desetka? ka pa nis za kofe ustavu? mi2 sva se že vračala... čez godovič do ajdovščine in čez col nazaj
Keiko Objavljeno Julij 22, 2011 Opozori Objavljeno Julij 22, 2011 Danes zjutraj, v križišču ob izvozu na AC na Vrhniki en črn Varadero z LJ registrsko. Kdo od tu? Sej vem, da ni lepo, ma sem ti bla kar fouš bi jaz tudi raje zapeljala proti Primorski in hop na motor, sploh glede na to, da bo čez vikend gnilo vreme Tako pa sem mogla nehat sanjat... :closedeyes: ti si odpeljal v smeri proti Primorski, jaz pa z avtom proti LJ, v službo :xx: Na AC proti Ljubljani potem en Kawasaki KLE z goriško registrsko.
Pupi13 Objavljeno Julij 22, 2011 Opozori Objavljeno Julij 22, 2011 včeraj ob 4ih na ridah R6 pa ZX-10. Kdo od tuki???
sen Objavljeno Julij 22, 2011 Opozori Objavljeno Julij 22, 2011 včeraj ob 4ih na ridah R6 pa ZX-10. Kdo od tuki??? Ja, jas sem bil z 10ko črno . pa še ena cbr.
bentley Objavljeno Julij 22, 2011 Opozori Objavljeno Julij 22, 2011 ka pa nis za kofe ustavu? mi2 sva se že vračala... čez godovič do ajdovščine in čez col nazaj Bom naslednjic .) Ninč 1
maus Objavljeno Julij 26, 2011 Opozori Objavljeno Julij 26, 2011 DESIM prav previdno mim ene rdeče alfe okoli 19,30 po Šmartinski proti Slamci .. si bil ti anja37 1
trebor Objavljeno Julij 26, 2011 Opozori Objavljeno Julij 26, 2011 DESIM prav previdno mim ene rdeče alfe okoli 19,30 po Šmartinski proti Slamci .. si bil ti Desim viden tudi pri zavijanju iz Topniške proti gasilski brigadi ob 12:25. Klub trobljenju in mahanju je slep kot kura . LP Robert anja37 1
tad3y Objavljeno Julij 26, 2011 Opozori Objavljeno Julij 26, 2011 Danes malo pred 8 uro videna honda transalp med Sreberničam in Novim mestom. Kdo od tu?
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se