glavic Objavljeno Avgust 4, 2011 Opozori Objavljeno Avgust 4, 2011 včeraj, pumpa OMV, Postojna, ženska, Ducati, 2x akrapo karbon, ura cca 17:30
crnski Objavljeno Avgust 4, 2011 Opozori Objavljeno Avgust 4, 2011 Včeraj na poti Ribnica - Baška videl ogromno motoristov, veliko naših. Lp, Rok
kekec III Objavljeno Avgust 4, 2011 Opozori Objavljeno Avgust 4, 2011 Včeraj na poti Ribnica - Baška videl ogromno motoristov, veliko naših. Lp, Rok ..res je...
SharpNinja Objavljeno Avgust 4, 2011 Opozori Objavljeno Avgust 4, 2011 Včeraj kar precej dvokolesnikov od morja proti celini, bližje sem bila Ridam, več jih je bilo , na pumpi v postojni okol pol 6ih zvečer mi je pa en strupeno zelen Z v uč padu, pa na drugi strani pumpe še en črn Z, na Ridah pa 2 taljanska kompanjona po doooolgem času (k se menmo se ne mormo nikakor zment za skupno furo :grrr, pol pa tkole), en z Gino, en s Shiverco......aja pa Jure, sva ene dve pravniške rekla .).
Cofko Cof Objavljeno Avgust 4, 2011 Opozori Objavljeno Avgust 4, 2011 na pumpi v postojni okol pol 6ih zvečer mi je pa en strupeno zelen Z v uč padu, pa na drugi strani pumpe še en črn Z Najbrž glavic pa jaz
DAMI34 Objavljeno Avgust 5, 2011 Opozori Objavljeno Avgust 5, 2011 Ne morš verjamit, včeraj v Karlobagu viden Osa rider in Pajkica...sami turisti, pa Rumeni se je baje tut ganjal tm okrog.. anja37 1
dlicen Objavljeno Avgust 5, 2011 Opozori Objavljeno Avgust 5, 2011 ... pa Rumeni se je baje tut ganjal tm okrog.. Ja, enega rumenega sem res srečal tam doli.
Popularna objava wix Objavljeno Avgust 5, 2011 Popularna objava Opozori Objavljeno Avgust 5, 2011 Debil brez trohice možganov, ki si vozil neko srebrno trikolesno zadevo, z registracijo CE-BRP10, na relaciji Kamnik-Vransko, okoli 17h danes, upam, da vsak dan prosiš naj ti bo usoda pri taki idiotski vožnji mila. Vsak drugi avto na nasprotnem pasu, ki si ga izsiljeval s prehitevanjem je na polno zaviral, skuterist v kraju Soteska, ki si mu v nepreglednem ovinku pripeljal nasproti po njegovem pasu, ko si prehiteval rdečega Cliota, je skoraj zapeljal v jarek na svoji desni. Če imaš samomorilska nagnjenja si daj štrik okoli vratu, ne pa da s svojim kretenizmom na cesti ogrožaš še druge udeležence v prometu. nejcgs, sen, MCMLXXVI in 19 others 21 1
SharpNinja Objavljeno Avgust 5, 2011 Opozori Objavljeno Avgust 5, 2011 Najbrž glavic pa jaz Ja če sta bla vidva, je tvoj prjatu mal slaboviden, k žal še nimam dučeta .)
pajkica Objavljeno Avgust 5, 2011 Opozori Objavljeno Avgust 5, 2011 Ne morš verjamit, včeraj v Karlobagu viden Osa rider in Pajkica...sami turisti, pa Rumeni se je baje tut ganjal tm okrog.. a ti si biu pa samosamo tud viden nekje okol slapov Krke anja37 1
DAMI34 Objavljeno Avgust 5, 2011 Opozori Objavljeno Avgust 5, 2011 a ti si biu pa samosamo tud viden nekje okol slapov Krke A pol se ni zgubu tm okrog Jamnice? anja37 1
BIZKIT Objavljeno Avgust 5, 2011 Opozori Objavljeno Avgust 5, 2011 Danes tam okoli dvanajstih viden rumeni SV z zanimivo prednjo lučjo, probably ironbeeper v spremstvu lokacija Kozje...
osa rider Objavljeno Avgust 5, 2011 Opozori Objavljeno Avgust 5, 2011 Ne morš verjamit, včeraj v Karlobagu viden Osa rider in Pajkica...sami turisti, pa Rumeni se je baje tut ganjal tm okrog.. eeeeejjjjj , , , , , , starina , , , , , , PA NE OKOL GOVORT! anja37 1
glavic Objavljeno Avgust 6, 2011 Opozori Objavljeno Avgust 6, 2011 Ja če sta bla vidva, je tvoj prjatu mal slaboviden, k žal še nimam dučeta .) omg, pa res sem ducati napisal, sori ;-) mislil sem aprilia ;-)
rumenicestak Objavljeno Avgust 7, 2011 Opozori Objavljeno Avgust 7, 2011 Ne morš verjamit, včeraj v Karlobagu viden Osa rider in Pajkica...sami turisti, pa Rumeni se je baje tut ganjal tm okrog.. Ja, enega rumenega sem res srečal tam doli. Uf, res sm se neki potiku tam naokol Danes 13.13h vidna Me To You v Crikvenici, ob 14.40h Bremzo mimo Avio Puba, na ridah Dex, Ebony in ostala družbica ...... gandi 1
dlicen Objavljeno Avgust 7, 2011 Opozori Objavljeno Avgust 7, 2011 Kdo se po Luciji in okolici potika z enim Benellijem (mislim)? Črna popisana čelada. Sva se pozdravila na križišču preden si zavil na magistralo proti Kopru. Bi si z veseljem pobliže pogledal to čudo.
nejcgs Objavljeno Avgust 7, 2011 Opozori Objavljeno Avgust 7, 2011 danes videnih kar nekaj, Irencko (omw postojna) Brembo (viki), pa Keiko ene parkrat :-), .,...
gasperX Objavljeno Avgust 7, 2011 Opozori Objavljeno Avgust 7, 2011 No tut danes fina turca cca 270km srečano ogromno motoristov, tut nekaj policajev,,,,,, odlično je bilo, nič posebnega ampak je pa pasalo
Keiko Objavljeno Avgust 7, 2011 Opozori Objavljeno Avgust 7, 2011 danes videnih kar nekaj, Irencko (omw postojna) Brembo (viki), pa Keiko ene parkrat :-), .,... Ma res
Kriss Objavljeno Avgust 8, 2011 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2011 Se kdo prepopzna? Hahaha jp. Js sm tretji, z modro R6. Ej prov dobr si bil, sam nism ti uspel dost hitr pomahat ko si slikal Dobra muska hudo. lp
strajnarR Objavljeno Avgust 8, 2011 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2011 (popravljeno) V ponedeljek 1.8.11 videna novejša črno/siva Honda Transalp pri Petrolu v Bršljinu, smer proti krožnemu križišču v Bučni vasi. Je morda kdo iz foruma? Popravljeno Avgust 8, 2011. Popravil r_o_b_i
Kremenčkovi Objavljeno Avgust 8, 2011 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2011 včeraj do kamnika in nazaj veliko motoristov,najbolj sem si zapolnu dva ,ki sta me na stranicah opozorila na radarsko kontrolo pred konjicami.Sta mi prišparala en pobeg.mata kišto :beer1:v dobrem. Ervin93, anja37 in ironbeeper 1 2
LooLekSLO Objavljeno Avgust 8, 2011 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2011 Torej včeraj videnih več motoristov na relaciji Velenje-Vitanje-Rogla-Lovrenc na Pohorju-Dravograd-Velenje. Vendar pa opažena tudi dva motorista na novih Multistrada-h v Velenju okoli 2. ure. Videl sem vaju (najbrž zmeraj enaka dva) že večkrat, zato me zanima, če se nahajata tudi tukaj. Res lepa motorja!
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se