Dr_Jakob Objavljeno Avgust 14, 2011 Opozori Objavljeno Avgust 14, 2011 Zjutraj joni46 na ridah Okrog poldneva na Dragonji, futura z GO registrsko, kdo od tu? JValant oks in DAMI34 1 1
nxyz Objavljeno Avgust 14, 2011 Opozori Objavljeno Avgust 14, 2011 Skoraj pozabila, včeraj na Marija reki me je prehitel rumeni cestak z domžalskim grbom,kdo od tukaj?
snoopek Objavljeno Avgust 14, 2011 Opozori Objavljeno Avgust 14, 2011 Snupi, mogoče sem bil res jaz kriv, da sta s tvojo čakala :surrender: . Samo sem se takrat, ko je fifi the dracula ali nekaj takega odhajal od mene, spomnil, da bi tudi jaz lahko kam mrknil v nedeljo popoldne. Na ridah pa viden Maus v odhodu, vabil me je na kavo, ker je vedel, da ne bom šel :naughty: . Nato pa je na Ride priružil čez ovinek še Suzuki, s katerim sva se po pomenku s Cartmanom skupaj odpeljala do njega na sljadoljed in kozarček mehurčkov. Vmes pa videnih miljavžent motoristov do tja in nazaj . Nxyz, priznam, jaz sem bil, poleg pa še zgoraj omenjeni legendi :yes: . LP Robert Nič zato mene je že mal skrbelo, da se mu ni kaj naredlo, kr tolk dolgo pa ne rabiš iz lj do rid bomo šli naslednič na kafe nekam trebor in pajkica 1 1
thumper Objavljeno Avgust 14, 2011 Opozori Objavljeno Avgust 14, 2011 (popravljeno) anže ta druga je lepa ..je težko ocenit ker nimam tačk ampak pedala hitrosti so pa navzdol tako vrtoglave danes do jezerskega in nazaj brigada motoristovmed 16 in 17 ...kdo od tukaj Popravljeno Avgust 14, 2011. Popravil thumper
JMatic Objavljeno Avgust 15, 2011 Opozori Objavljeno Avgust 15, 2011 uceri v Mostarju 4 motoristi na bolj potovalnih motorjih..nisem ujel kateri motorji so bli..... prvi trije so bli nemci al avstrijci, zadni pa Ljubljancan. Vozili ste se pa ravn mimo tiste nove visoke cerkve. Mislim da bi se mogu spoznat, tut pri takem slabe opisu hehe bajkr88 in skoda 1 1
dobravec Objavljeno Avgust 15, 2011 Opozori Objavljeno Avgust 15, 2011 hvala motoristu na rdeči r6, ki me je včeraj opozoril na radar na relaciji od dvora proti kočevju, maš :beer1: v dobrem skoda, grepavl in pajkica 1 2
wix Objavljeno Avgust 15, 2011 Opozori Objavljeno Avgust 15, 2011 Pajkica in Osa čez Sotesko pri Kamniku važna, da tudi odzdravla nista...
Kremenčkovi Objavljeno Avgust 15, 2011 Opozori Objavljeno Avgust 15, 2011 Rad bi se zahvalil vsem tistim, ki se vam danes ni dalo opozoriti na radar v tepanju in v vojniku, nekateri ste vsaj odzdravli. Sem pa mogoče rešu par pik nekaterim,predvsem enmu na modri R6 .) na marija reki sem bil pa edini Cofko Cof 1
snoopek Objavljeno Avgust 15, 2011 Opozori Objavljeno Avgust 15, 2011 Danes na poti do rid videm veliko motoristov hvala tistim ki ste opozarjali na policista v Grcarevcu videl prebacevko malo pred planino, si bla? na ridah prijeten klepet z lajbnom, treborjem, thumperjem in ostalimi trebor in pajkica 1 1
GrCaR Objavljeno Avgust 15, 2011 Opozori Objavljeno Avgust 15, 2011 tut zahvale iz moje strani na tiste, ki ste opozarjal na Plave Angele v Grčarevecu in na Ridah
pajkica Objavljeno Avgust 15, 2011 Opozori Objavljeno Avgust 15, 2011 Pajkica in Osa čez Sotesko pri Kamniku važna, da tudi odzdravla nista... :surrender: jaz ne maham, sam ta sredn prst dvignem nis dobr vidu obrnu bi a ne :evilgrin: anja37, trebor in exclan 1 2
nejcgs Objavljeno Avgust 15, 2011 Opozori Objavljeno Avgust 15, 2011 v idriji počivali trebot, thumper in lajbn, na ridah pa trebor, thumper in lajbn pa dami, rumeni cestak,... pa ene par z luštnimi puncami ..... in pa seveda Keiko (ta sicer ni počivala ampak drvela mimo) trebor in pajkica 1 1
osa rider Objavljeno Avgust 15, 2011 Opozori Objavljeno Avgust 15, 2011 Pajkica in Osa čez Sotesko pri Kamniku važna, da tudi odzdravla nista... :eek: :eek: ki si pa biu!??? . . . . . nč vidu . . . . .a si bil z mopijem??? k drgač use motoriste pozdravlam, če si biu z autom . . . . .pol pa . . . . . :evilgrin: :grrr anja37 1
Cartman Objavljeno Avgust 15, 2011 Opozori Objavljeno Avgust 15, 2011 RumeniCestak+bolš polovica, Jvalant, Jure, Trebor, Thumper. . pa še ful drugih motorjev, najbrž še kdo s foruma (nejcGsa sumim, z mavričastim BMW) USI U RIDAMA!!! gužva! ninjaxx, pajkica, rumenicestak in 1 other 2 2
Keiko Objavljeno Avgust 15, 2011 Opozori Objavljeno Avgust 15, 2011 (popravljeno) v idriji počivali trebot, thumper in lajbn, na ridah pa trebor, thumper in lajbn pa dami, rumeni cestak,... pa ene par z luštnimi puncami ..... in pa seveda Keiko (ta sicer ni počivala ampak drvela mimo) Na Ridah vas je blo polno ja - izmed množice je ven padlo nekaj rumenega .) in NejcGS, ki je mahal - no danes sem vidla in še pomahala nazaj Samorai a sva se midva spet srečala na začetku Rid? Popravljeno Avgust 15, 2011. Popravil Keiko nejcgs in rumenicestak 2
wix Objavljeno Avgust 15, 2011 Opozori Objavljeno Avgust 15, 2011 :eek: :eek: ki si pa biu!??? . . . . . nč vidu . . . . .a si bil z mopijem??? k drgač use motoriste pozdravlam, če si biu z autom . . . . .pol pa . . . . . :evilgrin: :grrr Ma ejga no še v rikverc sm ti fakiča kazal, če bi slučajno v špegu pogledu... Z avtom sem bil... nujno zlo. Jebi ga, pa ti nalož 120 litrski akvarij na motor DAMI34 1
osa rider Objavljeno Avgust 16, 2011 Opozori Objavljeno Avgust 16, 2011 Ma ejga no še v rikverc sm ti fakiča kazal, če bi slučajno v špegu pogledu... Z avtom sem bil... nujno zlo. Jebi ga, pa ti nalož 120 litrski akvarij na motor starina . . . . . aute ne jebem . . . .ko sm na mopiju . . . . . . . 120 literski akvari????? sam zrolano spalno vrečo sm mel zadi! anja37 in DAMI34 1 1
Samorai Objavljeno Avgust 16, 2011 Opozori Objavljeno Avgust 16, 2011 (popravljeno) Samorai a sva se midva spet srečala na začetku Rid? Ob kateri uri naj bi se srečala? Popravljeno Avgust 16, 2011. Popravil Samorai
prebacevka Objavljeno Avgust 16, 2011 Opozori Objavljeno Avgust 16, 2011 Danes na poti do rid videm veliko motoristov hvala tistim ki ste opozarjali na policista v Grcarevcu videl prebacevko malo pred planino, si bla? na ridah prijeten klepet z lajbnom, treborjem, thumperjem in ostalimi sm blaaaa ninjaxx, nejcgs, bajkr88 in 2 others 3 2
nejcgs Objavljeno Avgust 16, 2011 Opozori Objavljeno Avgust 16, 2011 danes nekdo na choperju z napisom POZICIJA reg. GO - si imel srečo da si preživel izsiljevanje avtomobilista na reg. cesti v Domžalalah (enkrat dopoldne)
Keiko Objavljeno Avgust 16, 2011 Opozori Objavljeno Avgust 16, 2011 Ob kateri uri naj bi se srečala? Okrog 17h se mi zdi? Jaz sem šla na gor, ti na dol proti Planini - če si bil ti.
Samorai Objavljeno Avgust 17, 2011 Opozori Objavljeno Avgust 17, 2011 (popravljeno) Okrog 17h se mi zdi? Jaz sem šla na gor, ti na dol proti Planini - če si bil ti. Mislim da sem šel jaz okol 15.45, ob 17.00 sigurno nisem bil jaz. A si komu na veliko mahala, ko si mislila da sem jaz Popravljeno Avgust 17, 2011. Popravil Samorai
casper7 Objavljeno Avgust 17, 2011 Opozori Objavljeno Avgust 17, 2011 Okrog 12h čez Piran zelen Z750 pa črno Monster Energy čelado si meu...Kdo od tuki?
kewo Objavljeno Avgust 17, 2011 Opozori Objavljeno Avgust 17, 2011 Dons 2 motoristki na OMW v Radovljici? Moder Kawl er-6f in rdeč BMW potovalni
glavic Objavljeno Avgust 17, 2011 Opozori Objavljeno Avgust 17, 2011 (popravljeno) A ) danes, dva črni Z750ki, barje, končna 19ka, iz perucijeve zavila na ižansko cesto, proti igu, ob 17h B ) danes, na ridah, ženska pred mano (zelena Z1000) na črni Z750ki, ob nekaj čez 19h Popravljeno Avgust 17, 2011. Popravil glavic
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se