Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

s kom sem se v soboto nekje opoldne na sred Trbovlja tak super srečal ?

rdeča CBR-ka ?

Objavljeno

Gruzija, Kazbegi, 30.7.

Nič ti ne uide. Lahko bi se reklo "OZNA sve dozna" . . . :naughty:

• Všeč mi je 2
  • Ni mi všeč 1
Objavljeno

dnes mau čez 18uro v Novem mestu videna rdeča Honda CBR125r (se mi zdi da sta ble 2punce gor) katera od tlee ??? :D

Objavljeno

Mogoče včer zvečer Samsamo čez Šutno?

po vsej verjetnosti ja......nekam zamišljen v rok bar na eno ledeno malo pivo....haha!!!

Objavljeno

Thumper viden na ridah, pa Dr.jakob u Wajdušni, je šou eno mularijo baje plašit v Novo Horico. trance_25_naughty.gif

Objavljeno

Dons čez škoflco edn od firestartersov z monstrom, kdo od tle?...kul moped... :D

Objavljeno

pa Dr.jakob u Wajdušni, je šou eno mularijo baje plašit v Novo Horico.

Ne priznam, pa da me ganjas!!

Objavljeno

dns iz brežic in skoz krško vas za menoj vozila ena z belo cbf125 a si bla ti?

Objavljeno

danes neki čez 18h me je nekdo v sivo VFR-ko dohitel v Planini in sva skupaj frlela do Kalc kjer sva se Smrkcom napopala na rit ;) še pip-pip in vsak na svojo stran,jst proti idriji VFR-ka proti Logatcu.Kdo od tukej?

Objavljeno

včeraj ride, četrt čez osmo zvečer - en trdeč duče - mislim da Matejka?

Objavljeno

Včeraj okrog 14h izven Blagovice v smeri Štajerske Justin? Vmax pa Futka pripeljala nasproti? Si bil, anede da si bil?

Objavljeno

Hvala motoristu, ki se je danes nasproti Car4U v LJ (Vič) na bordo rdeči Fazer 600 z Akrapoviči ustavil, ko sem mu pomahal naj ustavi. Si mogoče od tu?

LP

Objavljeno

Lajbn danes pozno popoldne na vrhu rid :)

Objavljeno

Kteri Štajerci so se okrog Feldkirhna popoldne potikal?

post-13666-0-25998300-1315079447_thumb.jpg

post-13666-0-86682200-1315079478_thumb.jpg

post-13666-0-50286400-1315079392_thumb.jpg

Ste pa kr korajžni - na tej relaciji so velikrat strički z belo kapco in radarjem :yes: No, dons ste mel srečo :grim ! Upam, da tudi naprej do doma

Objavljeno

Danes pozno popoldne videna Honda cbr bele barve z diodami spredaj, v okolici Boštanja, pelal se je kr ornk :) Kdo od tuki ?

Objavljeno

včeraj v Grosuplju motoristi u kafiču STREET. Rumen Ducati, CBR (gumo bi blo treba že zdavni zamenat kr nimaš niti kančka profila) pa yamaha, možn da blo še kej pa nism opazu. Jst sm pa svoj biciklo zravn na tla odložu. Kdo od tle?

Objavljeno

Včeraj popoldne na petrolu v Gornjem gradu skupaj aprillia tuono-KR in suzuki sv650-LJ, kdo s foruma?

Objavljeno

Uff dans sm vas spet ogromno srecu, sam kaj k se spomnm sam srebrne future mal pred Mozirjem, pa Maje91 v Kamniku... Mislm da sem na stajerkem spomin zgubu :)

Objavljeno

uh danes je pa bila gneča na cesti in za šankom

na ridah heathy, maja 91, nixy in še sto drugih, pri vikiju ni bilo mausa, bila pa ena z GS-om, pri vaških samosamo, osa, pajkica pa ... a že ima nick?

Objavljeno

Polno motoristov na cesti.

Maus kaj si bil ob nekje 16.00 uri pri Vikiju?

Objavljeno

samosamo . . . . . . . . dons viden v Kumrovcu . . . . .. . . . PRIZNAJ!!!! :naughty:

a si bil na gasilski proslavi . . . . . ???? :whistle:

Objavljeno

uh danes je pa bila gneča na cesti in za šankom

na ridah heathy, maja 91, nixy in še sto drugih, pri vikiju ni bilo mausa, bila pa ena z GS-om, pri vaških samosamo, osa, pajkica pa ... a že ima nick?

ne priznamo :P :naughty: :P

ne . . . mislim da ona še nima nick-a! :?

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!