Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

samosamo . . . . . . . . dons viden v Kumrovcu . . . . .. . . . PRIZNAJ!!!! :naughty:

a si bil na gasilski proslavi . . . . . ???? :whistle:

bilo kuda SMOKI svuda NA POMOČ !!!! Če so pa mel 60 letnco društva mona............

Objavljeno

Oranžen ER6 (PETJA) danes v Stonu.

Objavljeno

uh danes je pa bila gneča na cesti in za šankom

na ridah heathy, maja 91, nixy in še sto drugih, pri vikiju ni bilo mausa, bila pa ena z GS-om, pri vaških samosamo, osa, pajkica pa ... a že ima nick?

Japasmbiu :P

Polno motoristov na cesti.

Maus kaj si bil ob nekje 16.00 uri pri Vikiju?

:yes:

Objavljeno

Danes v Petrinah so sedela na klopcah suha grla zaradi zaprtega petrola (mamico jim Petrolovo)...

Objavljeno

bilo kuda SAMSON svuda NA POMOČ !!!! Če so pa mel 60 letnco društva mona............

:P:lol1:

Objavljeno

ata mausa pa res ne morš falit :lol1: v soboto okoli poldneva u postojni na omv-ju? :)

Objavljeno

uh danes je pa bila gneča na cesti in za šankom

na ridah heathy, ....

Prvič ali drugič? :hmm:

Sem v Idriji tankala, hočem plačat - brez dokumentov in ostalega (vse pozabila na OMW v Postojni) in sem morala obrnit nazaj :(

Ampak na srečo se je vse našlo :OK:

• Všeč mi je 2
Objavljeno

Polno motoristov na cesti.

Maus kaj si bil ob nekje 16.00 uri pri Vikiju?

....pa ne samo tam, okrog 13:00 v spremstvu tudi v Hotedrščici proti Idriji :blush::blush:

Objavljeno

... bila pa ena z GS-om,...

... to je bla moja, ki ti je rekla ''pozdravljen Nejc'', samo se ti je zelo mudilo k šanku ... ;) ... no jaz sem stal pa poleg z čelado na glavi..

@Heathy tebe sva pa, če sem dobro videl, srečala malo naprej od Postojne ...

Objavljeno

en velik vas je blo na OMW v Postojni okrog 12:00 :ninja:

Nely77 okrog 15:00 na Laborah v spremstvu ?? :blush:

Objavljeno

... to je bla moja, ki ti je rekla ''pozdravljen Nejc'', samo se ti je zelo mudilo k šanku ... ;) ... no jaz sem stal pa poleg z čelado na glavi..

@Heathy tebe sva pa, če sem dobro videl, srečala malo naprej od Postojne ...

Mahala sem vama sigurno, vedela pa ne da sta vidva :(

Objavljeno

en velik vas je blo na OMW v Postojni okrog 12:00 :ninja:

Nely77 okrog 15:00 na Laborah v spremstvu ?? :blush:

Nopy, tisto ni bila Nely77, preverjeno. Vprašanje če je bila sploh punca :D:hmm: .

Objavljeno

Nopy, tisto ni bila Nely77, preverjeno. Vprašanje če je bila sploh punca :D:hmm: .

...ups sorry :blush::blush: ....podoben motor in oprema ....pa postava je bila ženska :blush:

Objavljeno

...kaj u planinskih ridah je se zmeri taka atrakcija ? :) sem sel skozi sem mislu, da sem prisel na kako gorsko tekmovanje :)

Objavljeno

Japasmbiu :P

:yes:

Hehe, sem te vido - zlata barva in to :D Hehe. Samo nisi bil sam.

Objavljeno

ata mausa pa res ne morš falit :lol1: v soboto okoli poldneva u postojni na omv-ju? :)

par minut pred tem sva salutirala na vrhniškem vzponu (on, js v spustu)

Objavljeno

v soboto viden en zmešan motorist v Kozjem v črnmu ledru pa xlite čeladi na tuševmu vozičku....... a mogoče kdo od tuki??????

Objavljeno

v soboto viden en zmešan motorist v Kozjem v črnmu ledru pa xlite čeladi na tuševmu vozičku....... a mogoče kdo od tuki??????

ti . . . . . . . a je mel kak napis na zadnjem delu čelade!?? :naughty:

mislim da vem koga si vidu! :lol1:

Objavljeno (popravljeno)

ti . . . . . . . a je mel kak napis na zadnjem delu čelade!?? :naughty:

mislim da vem koga si vidu! :lol1:

tega sem vidu.......

post-18650-0-73695600-1315247872_thumb.jpg

post-18650-0-12063400-1315248092_thumb.jpg

Popravljeno . Popravil samosamo
Objavljeno

tega sem vidu.......

tole more pa Dami vidit . . . . . . kwa pomen stroj . . . . . .tuškwakasaki 1600 kubov! :lol1: pa še vso možno opremo ma! :lol1:

pa še taprave barve je . . . . . :lol1:

Objavljeno

tega sem vidu.......

KOK KUBIKOV PA MA TA STROJ?? ZIHR JE JAPONSKI...

Objavljeno

Plavi Gixxer 1000 Go tablica malo pred Frankolovim, okrog 22ure prehiteval GS in Futko.. si bil ti? Fajn vozis, sam ni mi jasno kako za hudica si vidu cesto, ce je jst nisem? Al si pa tko nadriblan.

Objavljeno

Plavi Gixxer 1000 Go tablica malo pred Frankolovim, okrog 22ure prehiteval GS in Futko.. si bil ti? Fajn vozis, sam ni mi jasno kako za hudica si vidu cesto, ce je jst nisem? Al si pa tko nadriblan.

Je blo za pogledat :)? Že mislil, da se bom mogu sam peljat, pa sta mi delala družbo ^^ :yea2: .

Objavljeno

Je blo za pogledat :)? Že mislil, da se bom mogu sam peljat, pa sta mi delala družbo ^^ :yea2: .

Skoda k nisi sel se naprej z nama, midva sva sla pol se za hec mal na Trojane na kufe, pa pol nazaj.

Objavljeno

Skoda k nisi sel se naprej z nama, midva sva sla pol se za hec mal na Trojane na kufe, pa pol nazaj.

Rade volje ob naslednji priložnosti :), saj se bomo še kaj srečali ^^.

Lp Izek

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!