samosamo Objavljeno September 4, 2011 Opozori Objavljeno September 4, 2011 samosamo . . . . . . . . dons viden v Kumrovcu . . . . .. . . . PRIZNAJ!!!! :naughty: a si bil na gasilski proslavi . . . . . ???? bilo kuda SMOKI svuda NA POMOČ !!!! Če so pa mel 60 letnco društva mona............
MiNa Objavljeno September 4, 2011 Opozori Objavljeno September 4, 2011 Oranžen ER6 (PETJA) danes v Stonu.
maus Objavljeno September 4, 2011 Opozori Objavljeno September 4, 2011 uh danes je pa bila gneča na cesti in za šankom na ridah heathy, maja 91, nixy in še sto drugih, pri vikiju ni bilo mausa, bila pa ena z GS-om, pri vaških samosamo, osa, pajkica pa ... a že ima nick? Japasmbiu Polno motoristov na cesti. Maus kaj si bil ob nekje 16.00 uri pri Vikiju? :yes: bajkr88 in thumper 1 1
sergini Objavljeno September 4, 2011 Opozori Objavljeno September 4, 2011 Danes v Petrinah so sedela na klopcah suha grla zaradi zaprtega petrola (mamico jim Petrolovo)... DAMI34 1
osa rider Objavljeno September 4, 2011 Opozori Objavljeno September 4, 2011 bilo kuda SAMSON svuda NA POMOČ !!!! Če so pa mel 60 letnco društva mona............
k0ci Objavljeno September 4, 2011 Opozori Objavljeno September 4, 2011 ata mausa pa res ne morš falit v soboto okoli poldneva u postojni na omv-ju?
Guest RND001 Objavljeno September 5, 2011 Opozori Objavljeno September 5, 2011 uh danes je pa bila gneča na cesti in za šankom na ridah heathy, .... Prvič ali drugič? Sem v Idriji tankala, hočem plačat - brez dokumentov in ostalega (vse pozabila na OMW v Postojni) in sem morala obrnit nazaj Ampak na srečo se je vse našlo DAMI34 in anja37 2
TOMCAT Objavljeno September 5, 2011 Opozori Objavljeno September 5, 2011 Polno motoristov na cesti. Maus kaj si bil ob nekje 16.00 uri pri Vikiju? ....pa ne samo tam, okrog 13:00 v spremstvu tudi v Hotedrščici proti Idriji
boych Objavljeno September 5, 2011 Opozori Objavljeno September 5, 2011 ... bila pa ena z GS-om,... ... to je bla moja, ki ti je rekla ''pozdravljen Nejc'', samo se ti je zelo mudilo k šanku ... ... no jaz sem stal pa poleg z čelado na glavi.. @Heathy tebe sva pa, če sem dobro videl, srečala malo naprej od Postojne ...
TOMCAT Objavljeno September 5, 2011 Opozori Objavljeno September 5, 2011 en velik vas je blo na OMW v Postojni okrog 12:00 Nely77 okrog 15:00 na Laborah v spremstvu ?? anja37 1
Guest RND001 Objavljeno September 5, 2011 Opozori Objavljeno September 5, 2011 ... to je bla moja, ki ti je rekla ''pozdravljen Nejc'', samo se ti je zelo mudilo k šanku ... ... no jaz sem stal pa poleg z čelado na glavi.. @Heathy tebe sva pa, če sem dobro videl, srečala malo naprej od Postojne ... Mahala sem vama sigurno, vedela pa ne da sta vidva anja37 1
Guest RND001 Objavljeno September 5, 2011 Opozori Objavljeno September 5, 2011 en velik vas je blo na OMW v Postojni okrog 12:00 Nely77 okrog 15:00 na Laborah v spremstvu ?? Nopy, tisto ni bila Nely77, preverjeno. Vprašanje če je bila sploh punca . anja37 1
TOMCAT Objavljeno September 5, 2011 Opozori Objavljeno September 5, 2011 Nopy, tisto ni bila Nely77, preverjeno. Vprašanje če je bila sploh punca . ...ups sorry ....podoben motor in oprema ....pa postava je bila ženska anja37 1
raceboy Objavljeno September 5, 2011 Opozori Objavljeno September 5, 2011 ...kaj u planinskih ridah je se zmeri taka atrakcija ? sem sel skozi sem mislu, da sem prisel na kako gorsko tekmovanje
GKeko Objavljeno September 5, 2011 Opozori Objavljeno September 5, 2011 Japasmbiu :yes: Hehe, sem te vido - zlata barva in to Hehe. Samo nisi bil sam. anja37 1
gizmOkak Objavljeno September 5, 2011 Opozori Objavljeno September 5, 2011 ata mausa pa res ne morš falit v soboto okoli poldneva u postojni na omv-ju? par minut pred tem sva salutirala na vrhniškem vzponu (on, js v spustu)
samosamo Objavljeno September 5, 2011 Opozori Objavljeno September 5, 2011 v soboto viden en zmešan motorist v Kozjem v črnmu ledru pa xlite čeladi na tuševmu vozičku....... a mogoče kdo od tuki?????? GrCaR 1
osa rider Objavljeno September 5, 2011 Opozori Objavljeno September 5, 2011 v soboto viden en zmešan motorist v Kozjem v črnmu ledru pa xlite čeladi na tuševmu vozičku....... a mogoče kdo od tuki?????? ti . . . . . . . a je mel kak napis na zadnjem delu čelade!?? :naughty: mislim da vem koga si vidu! pajkica 1
samosamo Objavljeno September 5, 2011 Opozori Objavljeno September 5, 2011 (popravljeno) ti . . . . . . . a je mel kak napis na zadnjem delu čelade!?? :naughty: mislim da vem koga si vidu! tega sem vidu....... Popravljeno September 5, 2011. Popravil samosamo pajkica, umetnica51, osa rider in 6 others 9
osa rider Objavljeno September 5, 2011 Opozori Objavljeno September 5, 2011 tega sem vidu....... tole more pa Dami vidit . . . . . . kwa pomen stroj . . . . . .tuškwakasaki 1600 kubov! pa še vso možno opremo ma! pa še taprave barve je . . . . . pajkica 1
BMWRIDER Objavljeno September 5, 2011 Opozori Objavljeno September 5, 2011 tega sem vidu....... KOK KUBIKOV PA MA TA STROJ?? ZIHR JE JAPONSKI...
Dr_Jakob Objavljeno September 5, 2011 Opozori Objavljeno September 5, 2011 Plavi Gixxer 1000 Go tablica malo pred Frankolovim, okrog 22ure prehiteval GS in Futko.. si bil ti? Fajn vozis, sam ni mi jasno kako za hudica si vidu cesto, ce je jst nisem? Al si pa tko nadriblan. Izek in P182 1 1
Izek Objavljeno September 5, 2011 Opozori Objavljeno September 5, 2011 Plavi Gixxer 1000 Go tablica malo pred Frankolovim, okrog 22ure prehiteval GS in Futko.. si bil ti? Fajn vozis, sam ni mi jasno kako za hudica si vidu cesto, ce je jst nisem? Al si pa tko nadriblan. Je blo za pogledat ? Že mislil, da se bom mogu sam peljat, pa sta mi delala družbo ^^ .
Dr_Jakob Objavljeno September 5, 2011 Opozori Objavljeno September 5, 2011 Je blo za pogledat ? Že mislil, da se bom mogu sam peljat, pa sta mi delala družbo ^^ . Skoda k nisi sel se naprej z nama, midva sva sla pol se za hec mal na Trojane na kufe, pa pol nazaj. Izek 1
Izek Objavljeno September 5, 2011 Opozori Objavljeno September 5, 2011 Skoda k nisi sel se naprej z nama, midva sva sla pol se za hec mal na Trojane na kufe, pa pol nazaj. Rade volje ob naslednji priložnosti , saj se bomo še kaj srečali ^^. Lp Izek
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se