Irencko Objavljeno Oktober 4, 2011 Opozori Objavljeno Oktober 4, 2011 Irenčko s klapo na OMV črpalki v Idriji, pa Rumeni Cestak najprej med Kalcami in Hotejami, potem pa še pri lizanju na ridah, k je ebony prinesla polno škatlo lučk pa jasno Zlati Mišek, brez njega nč ne dogaja :naughty:
MonsterRider Objavljeno Oktober 4, 2011 Opozori Objavljeno Oktober 4, 2011 V nedeljo pri Viki burger-ju, motoristka - bel ER-6N, KR registracija (motoristka vsa v WHITE-STYLE)... Katera od tukaj ?
svobodnaptica01 Objavljeno Oktober 4, 2011 Opozori Objavljeno Oktober 4, 2011 You again... sam sm biu 3 avte zadaj, tko da z mojo obljubo ni blo nič Ups, again, te nism vidla. Očitno me boš drugič res mogu kr povozt, da te bom opazla
rrrr Objavljeno Oktober 4, 2011 Opozori Objavljeno Oktober 4, 2011 a imaš ti zebrastega štroma? če ja, te večkrat vidim zjutraj po zaloški Nope, El Tigre je Triumphov, barva BRG (british racing green) ob jutrih jo žge od Logatca do Solkana, popoldne ali zvečer pa kontra. ...in včasih še malo na hitro okrog - hribce obirat. rrrr
Hudoba Objavljeno Oktober 4, 2011 Opozori Objavljeno Oktober 4, 2011 a imaš ti zebrastega štroma? če ja, te večkrat vidim zjutraj po zaloški Zebrastega stroma sem imel jaz, ampak sem ga na zecetku sezone zamenjal za drugega. Ce letos kaksno zebro videvas po zaloski ne vem cigava je, vidu je pa tudi se nisem, ceprav se vsak dan vozim na tej relaciji.
njofra Objavljeno Oktober 5, 2011 Opozori Objavljeno Oktober 5, 2011 jutri še v petek bo pa jeba :naughty:
AiC Objavljeno Oktober 5, 2011 Opozori Objavljeno Oktober 5, 2011 danes ob cca 17.30 nekdo z rdečo FZ1 LJ reg. kalce-planina vozil pred menoj FZ1 z akrapotom+moj zeko z open ravfonkom...lepo je grmelo za nazaj mi je družbo delala rumena-viola cbr 600f z kp reg. Kdo od vaju od tuki? lp
suzuki Objavljeno Oktober 5, 2011 Opozori Objavljeno Oktober 5, 2011 Hola, Tamau in gsx750f v Kalcah, minutko kasneje pa še Kat na ovinkih ob Planinskem polju
rumenicestak Objavljeno Oktober 5, 2011 Opozori Objavljeno Oktober 5, 2011 Ena z rožički v Hotejecity gsx750f in crnaudova 2
gsx750f Objavljeno Oktober 5, 2011 Opozori Objavljeno Oktober 5, 2011 Hola, Tamau in gsx750f v Kalcah, minutko kasneje pa še Kat na ovinkih ob Planinskem polju Res je. Na drugi strani ceste pa Suzuki na Suzukiju.
GregaSLO Objavljeno Oktober 5, 2011 Opozori Objavljeno Oktober 5, 2011 Bil danes, grem tudi jutri V petek pa gužva
vulcan Objavljeno Oktober 5, 2011 Opozori Objavljeno Oktober 5, 2011 Ja jutri še moramo izkoristiti lepo vreme, pol pa zimske gume na avto pa zjutraj webasto zalaufat.
matjazg Objavljeno Oktober 5, 2011 Opozori Objavljeno Oktober 5, 2011 jutri še v petek bo pa jeba :naughty: Pa ne vse verjet, ka uni po TV nakladajo. :naughty: Se bomo pa mal bol zapavšal.
TakeALookAround Objavljeno Oktober 6, 2011 Opozori Objavljeno Oktober 6, 2011 Ja sej, v soboto pa spet vsi motorje vn vlekl.... :evilgrin:
TOMCAT Objavljeno Oktober 6, 2011 Opozori Objavljeno Oktober 6, 2011 ...včeraj ( sreda ) okrog 9:00 nekdo s srebrnim pasatom trobil v Medvodah. A si bil ti? Pa čez ene 10 min v Šentvidu skozi predor en s kamijonom trobil , a si bil ti?
GKeko Objavljeno Oktober 6, 2011 Opozori Objavljeno Oktober 6, 2011 ...včeraj ( sreda ) okrog 9:00 nekdo s srebrnim pasatom trobil v Medvodah. A si bil ti? Pa čez ene 10 min v Šentvidu skozi predor en s kamijonom trobil , a si bil ti? Čuj, kaj če si pa prekrške delal pa so te opozarjali? :lol: MCMLXXVI 1
TOMCAT Objavljeno Oktober 6, 2011 Opozori Objavljeno Oktober 6, 2011 Čuj, kaj če si pa prekrške delal pa so te opozarjali? :lol: ....
nxyz Objavljeno Oktober 6, 2011 Opozori Objavljeno Oktober 6, 2011 v Lj pred FU modri er6f danes dopoldan in včeraj, kdo s foruma?
Guest Nely77 Objavljeno Oktober 6, 2011 Opozori Objavljeno Oktober 6, 2011 Kranj-Labore...so modri pisali kazen motoristu (+sopotnica) z zeleno ninjo... sicer mi je žal, da so te ustavili... ampak še sreča, ker drugače bi jih jaz pokasirala.....
LooLekSLO Objavljeno Oktober 6, 2011 Opozori Objavljeno Oktober 6, 2011 (popravljeno) Včeraj okoli 14.00 si se peljal čez Arjo vas z Aprilio Touno... lepo si ga "stisnu" po zadnji Danes spet opažena skupina trio Ducati Multistrad (2011 ) v Velenju okoli 15. ure. Na Stranicah opažena motorist in motoristka z družbo policajev (modra R6 in zelena Ninja). Motoristka zgledala malce zamorjeno. Kako ste rešili situacijo? Pred par minutami skozi Velenje 3 motoristi z Hondo VFR, Hondo CBF??, Suzuki SV. Ali ste bili vi? BTW videnih več motoristov na relaciji VeLenje-Dolič-Vitanje-Sl. Konjice in obratno, vendar izpostavljeni le bolj opazni Popravljeno Oktober 6, 2011. Popravil LooLekSLO
malakai Objavljeno Oktober 6, 2011 Opozori Objavljeno Oktober 6, 2011 (popravljeno) Viden Mic0 na popularnem OMV-ju, kako ga je nekdo v rebra ruknil in je nehote vzdignil roko . Tudi DAMI34 je šel res samo tankat ! Popravljeno Oktober 6, 2011. Popravil malakai DAMI34 1
gsx750f Objavljeno Oktober 7, 2011 Opozori Objavljeno Oktober 7, 2011 (popravljeno) Viden Suzuki v rdečem k ma dva "rora" Šentjakob danes ob 8:00 Popravljeno Oktober 7, 2011. Popravil gsx750f
suzuki Objavljeno Oktober 7, 2011 Opozori Objavljeno Oktober 7, 2011 Hola mojster, res je - Jagoda me vsako jutro prijazno pelje v službo a si bil ti tudi v škatli, k te nisem videl??
Irencko Objavljeno Oktober 7, 2011 Opozori Objavljeno Oktober 7, 2011 Ena z rožički v Hotejecity rumenicestak 1
gsx750f Objavljeno Oktober 8, 2011 Opozori Objavljeno Oktober 8, 2011 a si bil ti tudi v škatli, k te nisem videl?? Jp, za teboj v srebrni in iz iste hiše kot cebeere
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se