gandi Objavljeno November 1, 2011 Opozori Objavljeno November 1, 2011 Hehe sem tudi jaz včeraj opazvala te boge kufre .) lepo zalaga v ovinkih Si bil v tisti skupinci na levi strani, nasproti lokala? Ne, ravno sm se pripeljal mimo vaju in nadaljeval za Nejcem. (na rdečem gumežderu) She 1
JONI 46 Objavljeno November 1, 2011 Opozori Objavljeno November 1, 2011 danes v Grcavcu srecal prvo motorista na gs-u, za njem nekdo na coperju in se en bmw... Potem do morja se nekaj motoristov, in po krasu pa se nekaj .. Nazadnje se Keiko v lj na petrolovi benzi , malo pozno se te porajtal drugace bi se ustavil ...
Keiko Objavljeno November 2, 2011 Opozori Objavljeno November 2, 2011 (popravljeno) Ne, ravno sm se pripeljal mimo vaju in nadaljeval za Nejcem. (na rdečem gumežderu) OK .) na pumpi jih je blo namreč tudi dosti pa nisem vedla kateri si bil... danes v Grcavcu srecal prvo motorista na gs-u, za njem nekdo na coperju in se en bmw... Potem do morja se nekaj motoristov, in po krasu pa se nekaj .. Nazadnje se Keiko v lj na petrolovi benzi , malo pozno se te porajtal drugace bi se ustavil ... A ti si se svetil v rumeni barvi Popravljeno November 2, 2011. Popravil Keiko
JONI 46 Objavljeno November 2, 2011 Opozori Objavljeno November 2, 2011 OK .) na pumpi jih je blo namreč tudi dosti pa nisem vedla kateri si bil... A ti si se svetil v rumeni barvi Jst ja, sem edini tak, tak da me ni tezko zgresit , naslednje leto bom se bol svetlec .. Danes v casu malice nekdo na r1 cez center ljubljane.. mogoce trebor ?
trebor Objavljeno November 3, 2011 Opozori Objavljeno November 3, 2011 V času katere malice? Dopoldanske ali opoldanske ? Ob pol desetih sem se peljal proti Dolgemu mostu na redni servis na 40000 km, okoli enih pa nazaj proti domu. Seveda sem šel skozi predor, se lepše sliši kot, če grem po odprtem terenu . LP Robert nejcgs 1
BIZKIT Objavljeno November 4, 2011 Opozori Objavljeno November 4, 2011 Danes na BS Otočec modra Yamaha FJR se mi zdi, jaz sem bil pa pred šofersko No pa še enega sem srečal na poti iz Mokronoga proti Boštanju samo ne vem kaj je bil za en motor Kdo od tu?
MoTo G_P Objavljeno November 5, 2011 Opozori Objavljeno November 5, 2011 Dans okol 13:20 edn od Trzina po obvoznci z Zlato cb1000r... anybody?
wanesska Objavljeno November 6, 2011 Opozori Objavljeno November 6, 2011 včeraj iz trebnjega proti kočevju, ali obratno... anybody?
nejcgs Objavljeno November 9, 2011 Opozori Objavljeno November 9, 2011 Včeraj v MB ena futura pred moto parkom - mogoče Dr. Jakob ?? Dr_Jakob 1
trebor Objavljeno November 9, 2011 Opozori Objavljeno November 9, 2011 Danes ob 7:49 viden Maus na avtobusni postaji - peš. Ker je brez motorčka sem ga zapeljal do službe, da si ni preveč obrabil podplatov :grim . Sploh se ni preveč sekiral, ker je moral namesto za krmilo, na sedež za menoj :yes: . Poleg njega je bila danes videna še Cikadina pri meni na dvorišču. Hvala za vrečko s . LP Robert BIZIXXX, cikadina in maus 3
maus Objavljeno November 9, 2011 Opozori Objavljeno November 9, 2011 Danes ob 7:49 viden Maus na avtobusni postaji - peš. Ker je brez motorčka sem ga zapeljal do službe, da si ni preveč obrabil podplatov :grim . Sploh se ni preveč sekiral, ker je moral namesto za krmilo, na sedež za menoj :yes: . Poleg njega je bila danes videna še Cikadina pri meni na dvorišču. Hvala za vrečko s . LP Robert Mau si cuku, lih tok da sm u službo pršu skuštran trebor, BIZIXXX in DAMI34 3
Dr_Jakob Objavljeno November 9, 2011 Opozori Objavljeno November 9, 2011 Dons pr vaskih cel kup pasjeljubcev cikadina, trebor in JONI 46 3
SharpNinja Objavljeno November 13, 2011 Opozori Objavljeno November 13, 2011 NejcGS se je prou brezobrazno rinu po odstavnem mim kolone pred cestninsko na Brezovci ts,ts,ts.....pa taka kultura :grrr
nejcgs Objavljeno November 13, 2011 Opozori Objavljeno November 13, 2011 NejcGS se je prou brezobrazno rinu po odstavnem mim kolone pred cestninsko na Brezovci ts,ts,ts.....pa taka kultura :grrr khm,... a se pol nisem neopaženo zmuznil mimo kolone? Pa saj sem sočustvoval z vami, ujetimi v doooolgi koloni , sem se lepo počasi kulturno peljal mimo JONI 46 in DAMI34 2
svobodnaptica01 Objavljeno November 14, 2011 Opozori Objavljeno November 14, 2011 Vceraj okrog pol dvanajstih viden en čoperist v Kočevju in okrog treh v Črnomlju mi je nekdo na enem modrem sport-turingu s mgp belo črnim kombinezonom prav veselo pomahal. Dans pa ob osmih na križišču Masarykove in Njegoševe ena modra fjr? To je blo vse kar je blo dvokolesnega videt. Ker eskim je bil ?
trebor Objavljeno November 15, 2011 Opozori Objavljeno November 15, 2011 Danes ob 14:34 viden Dant3 na Zaloški pri tržnici Moste v smeri China towna (Fužine) :grim . Okoli 10h pa še en na bavarcu rumene barve z italijanskimi tablicami (vsaj mislim) po Celovški proti šiški. LP Robert maus 1
Irencko Objavljeno November 16, 2011 Opozori Objavljeno November 16, 2011 včeri en maksi skutrček u planini, to j blo pa tut vse kar sm srečala dvokolesnih eskimčkov maus 1
črna strela Objavljeno November 16, 2011 Opozori Objavljeno November 16, 2011 (popravljeno) piše se leto 2011, dne 16. novembra... ura odbije točno okoli 15.56... lokacija - letališka, 2. križišče... rdeč semafor.. prva na startu ČS, ki v megli opazuje norca na motorju, ki se pripravlja na nizki start... pogled na temperaturo 3°C.. nene - 3°C a ni to... nolan čelada (megla moti pogled... ) a je to R1?? neee... belo-rdeča...neee.... o jezna marija... TREBOR!!!! :grim brrrrrrrr Popravljeno November 16, 2011. Popravil črna strela She, BelaStrela, maus in 4 others 7
dotem Objavljeno November 16, 2011 Opozori Objavljeno November 16, 2011 včeri en maksi skutrček u planini, to j blo pa tut vse kar sm srečala dvokolesnih eskimčkov tale sem bil pa jast
HyperJack Objavljeno November 16, 2011 Opozori Objavljeno November 16, 2011 18.55 Naprej od Turjaka, pri 4stopinjah, sej za to ti čestitam, sam za to, da maš pa na motorju xenon brez leče, bi te pa naj raj tepu, videl nisem nič, ko si se pripeljal mimo.. Nekakšna endura, se je bleščalo, kot da je meteorit padel na zemljo
trebor Objavljeno November 17, 2011 Opozori Objavljeno November 17, 2011 piše se leto 2011, dne 16. novembra... ura odbije točno okoli 15.56... lokacija - letališka, 2. križišče... rdeč semafor.. prva na startu ČS, ki v megli opazuje norca na motorju, ki se pripravlja na nizki start... pogled na temperaturo 3°C.. nene - 3°C a ni to... nolan čelada (megla moti pogled... ) a je to R1?? neee... belo-rdeča...neee.... o jezna marija... TREBOR!!!! :grim brrrrrrrr Priznam krivdo , jaz sem bil :yes: . Če ni nujno, se ne drenjam v koloni konzerv na 4 kolesih, hehe. LP Robert MilanAndonovski 1
Keiko Objavljeno November 17, 2011 Opozori Objavljeno November 17, 2011 Danes popoldne v LJ pred izvozom na AC, na Dolgem mostu en moder Kawasaki KLE 500. Mene je treslo v avtu, ma enim je očitno (še) vedno vroče .)
Irencko Objavljeno November 18, 2011 Opozori Objavljeno November 18, 2011 tale sem bil pa jast eden in edini na moji sicer ne tko dougi furci, upam d pade še kakšna letos
muki Objavljeno November 18, 2011 Opozori Objavljeno November 18, 2011 Ma, kateri model si bil danes skozi Blagovico okrog 15.30, :notworthy: mene je kr zmrazil ko se te videl. A si sploh se živ?
JMatic Objavljeno November 18, 2011 Opozori Objavljeno November 18, 2011 en bucko se je dons vozil po BTCju z RS125 sej je blo mrz k svinja, ampak me je pa dvotakt zvok pogrel haha
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se