BelaStrela Objavljeno November 20, 2011 Opozori Objavljeno November 20, 2011 Učeri je prišel en heroj z rdečo hondo (?) in podaljškom iz kartona na prednji šipi v TC motoshop. Stari, poklon. :notworthy: (za pogum in poznavanje aerodinamike)
GKeko Objavljeno November 26, 2011 Opozori Objavljeno November 26, 2011 Danes par motoristov na obali srečal. V Žusterni enega na bmw-ju. Pa je padlo še 120km danes gandi in exclan 2
nejcgs Objavljeno November 27, 2011 Opozori Objavljeno November 27, 2011 mislim da se je danes samsamo in šeeden podil čez domžale.
Cartman Objavljeno November 28, 2011 Opozori Objavljeno November 28, 2011 na relaciji Postojna Cerknica Rakitna Vrhnika Postojna sma srečala kar nekaj motorjev CBR600 na Ravbarkomandi, Varadero nekje nad Cerknico, KTM na Rakitni, Morda Lojza? v Bistri, Vstroma pred mantovo, GSa pri križišču za Zaplano, in pri Napoleonovih Lipah še dva GSa in en motor, in še skupinico 2+1 na Planinskem polju. Pač ful vas je blo Kdo od tuki?
anzec Objavljeno November 28, 2011 Opozori Objavljeno November 28, 2011 na relaciji Postojna Cerknica Rakitna Vrhnika Postojna sma srečala kar nekaj motorjev CBR600 na Ravbarkomandi, Varadero nekje nad Cerknico, KTM na Rakitni, Morda Lojza? v Bistri, Vstroma pred mantovo, GSa pri križišču za Zaplano, in pri Napoleonovih Lipah še dva GSa in en motor, in še skupinico 2+1 na Planinskem polju. Pač ful vas je blo Kdo od tuki? 2 gsa. Včeraj padl neki čez 600km Lj-Starigrad-Lj.
Kolen Objavljeno December 1, 2011 Opozori Objavljeno December 1, 2011 danes okoli 12:30 na Brezovici srečal enga V Stroma......
MoTo G_P Objavljeno December 1, 2011 Opozori Objavljeno December 1, 2011 (popravljeno) Učeri v Tivoliju na WhiteSnake, videnih nekej iz MK sairach ter 2 iz Firestartersov, eden mislim da celo z mopedom sodeč po rokavicah... Popravljeno December 1, 2011. Popravil MoTo G_P
JONI 46 Objavljeno December 4, 2011 Opozori Objavljeno December 4, 2011 Danes pa nisem bil edini norec na cesti Na crnemu vrhu motorist na rumenemu gs-u, v logatcu crn z750 in hornetka, na ridah samo jest in v skofji loki nekdo na cbr.... vmes pa se veliko krosarjev... gandi 1
Buschi Objavljeno December 4, 2011 Opozori Objavljeno December 4, 2011 (popravljeno) Tudi sam sem v Izlakah srečan nekoga na (verjetno) Ninji in takoj za njim tipa na Goldvingu. Je pa danes zgledalo tipično po moje: Draga, grem po gmajni do Savinje in zazaj. V adidaskah, kavbojkah in enmu softšelu .Gledam tam hribe zadaj ki se kopajo v sončeku, neč grem jaz čez šmohor do Posavja. Jasno vmes med vsem makedamom in drekom zagreznem in vlačim ven moped iz enga grabna moker do kolen. In potem po asfaltu mimo Hrastnika, Trbovelj ,Zagorja in Izlak nazaj v Savinjsko. Lep dveurni zlet, pokurjen kesl do rezerve...in tečna baba doma, ker je spet morala sama krotit otroke, pucat bajto... Popravljeno December 4, 2011. Popravil Buschi tilingerossi, gandi, JONI 46 in 2 others 5
Dr_Jakob Objavljeno December 4, 2011 Opozori Objavljeno December 4, 2011 Bejba na skutercku takoj za Vrhniko, takoj za njo en na zlati TDM 850, CeneR in kolega na OMV Postojna. Zraven naju z Dant3jem je kmalu prisedel slab klon mausa (je bil v civilu in sploh ne zlat = zagotovo ni bil maus.. ). Pa na poti nazaj, nekje pred senožečami BMW 850 RT? pa nekaj podobnega. To bi bilo to. JONI 46 in maus 2
Hudoba Objavljeno December 4, 2011 Opozori Objavljeno December 4, 2011 Bejba na skutercku takoj za Vrhniko, takoj za njo en na zlati TDM 850, CeneR in kolega na OMV Postojna. Zraven naju z Dant3jem je kmalu prisedel slab klon mausa (je bil v civilu in sploh ne zlat = zagotovo ni bil maus.. ). Pa na poti nazaj, nekje pred senožečami BMW 850 RT? pa nekaj podobnega. To bi bilo to. Pa se temno modra FZ1 z dvemi potniki v Postojni in se nazaj na Kalu. Dr_Jakob 1
Dr_Jakob Objavljeno December 4, 2011 Opozori Objavljeno December 4, 2011 Pa se temno modra FZ1 z dvemi potniki v Postojni in se nazaj na Kalu. Če kej vem, ni bla ena in ista. Torej sta bili celo dve!!!
Hudoba Objavljeno December 4, 2011 Opozori Objavljeno December 4, 2011 Če kej vem, ni bla ena in ista. Torej sta bili celo dve!!! Jest sem govoru za FZ1, ki je bila ista. Tista FZ8 je bila pa taljanska.
budacki Objavljeno December 5, 2011 Opozori Objavljeno December 5, 2011 V Metliki, potovalni motor, mislim, da Yamaha. Ozadej na motorju prilepljen pliš, mislim, da slonček Ker od tukaj? In pa par minut nazaj v Ljubljani v Rožni pri študentskih, rumen BMW.?
ankh Objavljeno December 5, 2011 Opozori Objavljeno December 5, 2011 Jest sem govoru za FZ1, ki je bila ista. Tista FZ8 je bila pa taljanska. Glede FZ1 Imaš popolnoma prav - Dr_Jakob-u priporočam obisk pri okulista (ali pa ne pozna motorjev ?!!).
Brdaus Objavljeno December 6, 2011 Opozori Objavljeno December 6, 2011 Dons sm popoudan na Metelkovi "rahlo" izsilil enga/eno na 125ki. Se opravičujem, ampak tam se ne vidi kol qr*a, ker vsi parkirajo kot idioti :/ Tko da če je kdo s tu gor, še enkrat oprosti. trebor, thumper, Senna in 1 other 4
Senna Objavljeno December 6, 2011 Opozori Objavljeno December 6, 2011 Dons sm popoudan na Metelkovi "rahlo" izsilil enga/eno na 125ki. Se opravičujem, ampak tam se ne vidi kol qr*a, ker vsi parkirajo kot idioti :/ Tko da če je kdo s tu gor, še enkrat oprosti. Sej ti si znan po tem :grrr :grim trebor 1
_luke_ Objavljeno December 6, 2011 Opozori Objavljeno December 6, 2011 Danes ob 3h popoldne v Logatcu viden rdeč Ducati (mislim da 1098). Mater mi je pognalo kri po žilah
Be wild Objavljeno December 8, 2011 Opozori Objavljeno December 8, 2011 (popravljeno) Včeraj ob 11:00 v MB mimo EPF-a eden z plavo VFR-ko CE registracije... Upam da si si obrisal mojo slino iz vezirja :grim Popravljeno December 8, 2011. Popravil Be wild
_luke_ Objavljeno December 8, 2011 Opozori Objavljeno December 8, 2011 Danes v postojni novi Ktm Duke 125?
trebor Objavljeno December 10, 2011 Opozori Objavljeno December 10, 2011 Ravnokar mimo moje bajte dva motorista. En na The Futki, drugi na ER 5. Tisti na Futuri je prav kvniško ožemal plin, čeprav je bila mašina še hladna :jezen . Najbrž ga je samo od veselja in da je dražil mene, haha. Marcc in Jaka, fajn se vozita proti domu . LP Robert gandi, thumper in JONI 46 3
Dr_Jakob Objavljeno December 10, 2011 Opozori Objavljeno December 10, 2011 Ej, masina je bla prov lepo ogreta na primernih 76 topinj, sodec po termometru Si mi fauš, anede si mi fauš :naughty: Zok, gandi, thumper in 1 other 4
trebor Objavljeno December 10, 2011 Opozori Objavljeno December 10, 2011 Ej, masina je bla prov lepo ogreta na primernih 76 topinj, sodec po termometru Si mi fauš, anede si mi fauš :naughty: Čist micken :evilgrin: :yes: :angry: LP R gandi 1
Dr_Jakob Objavljeno December 10, 2011 Opozori Objavljeno December 10, 2011 Love you too, buddy trebor in gandi 2
ELO Objavljeno December 10, 2011 Opozori Objavljeno December 10, 2011 ...dva motorista. En na The Futki, drugi na ER 5.... tadva sem tudi jaz včeraj srečal, ko sem se s trojan peljal proti lukovici. sta se peljala proti trojanam. obrnem, grem za njima, onadva pa spet v nasprotno smer... sem dobil občutek kot da se ne maramo... trebor, gandi, thumper in 1 other 4
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se