GrCaR Objavljeno Marec 3, 2012 Opozori Objavljeno Marec 3, 2012 Dons velik motoristov na relaciji LJ-Postojna-LJ, hvala vsem k ste opozarjal na radar v Grčarevecu in pred Postojno Videna Maja91, Mico in ostali v Postojni na OMW pa ena punca na enduro 50ccm
bobk56 Objavljeno Marec 3, 2012 Opozori Objavljeno Marec 3, 2012 (popravljeno) Ta vikend sem ob testiranju žara v kratki majici testiral tudi video na mojem telefonu, nastal je pa naslednji posnetek. Ni nč ekstra, snemanje motoristov iz terase, ampak mogoče se pa kdo najde Snemano je pa na križišču Slovenske in Aškerčeve. Pa predlagam ogled v visoki ločljivosti, je dosti bolj gledljivo. (klik na kolešček v spodnjem desnem kotu videa in nastavite na najvišjo možno vrednost, v tem primeru 720 HD) Popravljeno Marec 3, 2012. Popravil bobk56
Kolen Objavljeno Marec 3, 2012 Opozori Objavljeno Marec 3, 2012 Dons velik motoristov na relaciji LJ-Postojna-LJ, hvala vsem k ste opozarjal na radar v Grčarevecu in pred Postojno Videna Maja91, Mico in ostali v Postojni na OMW pa ena punca na enduro 50ccm kdaj so bili.....?
erciona Objavljeno Marec 5, 2012 Opozori Objavljeno Marec 5, 2012 Malo pred 4. uro na Celovški cesti črn z750, alpinestars kombinezon.
Cofko Cof Objavljeno Marec 5, 2012 Opozori Objavljeno Marec 5, 2012 Malo pred 4. uro na Celovški cesti črn z750, alpinestars kombinezon. :yes:
gandi Objavljeno Marec 7, 2012 Opozori Objavljeno Marec 7, 2012 Danes okrog 16h na Trojanah ena Futura. Dr. Jakob ali si bil ti? She, DXR16 in RobiRoberto 3
Dr_Jakob Objavljeno Marec 7, 2012 Opozori Objavljeno Marec 7, 2012 Danes okrog 16h na Trojanah ena Futura. Dr. Jakob ali si bil ti? Itaq.
trebor Objavljeno Marec 8, 2012 Opozori Objavljeno Marec 8, 2012 Danes malo pred deseto dopoldne Yamaha T-cat črnordeče barve na Celovški proti šiški. Njen priganjalec pa je nosil belo čelado. Kdo od tu? Mogoče @simonozor? LP Robert
Streetfighter1098S Objavljeno Marec 9, 2012 Opozori Objavljeno Marec 9, 2012 8:50 bela yamaha xj6n na krožišču pri žalah. rdeča čelada...kdo od tu?
GHOST RIDER Objavljeno Marec 10, 2012 Opozori Objavljeno Marec 10, 2012 29.2.2012 v Žalcu: Kdo od tu? Jap, ujet točno takrat, ko se je delal prepis .) lp rosse20 1
kewo Objavljeno Marec 10, 2012 Opozori Objavljeno Marec 10, 2012 Dons okrog 13h na Dvoru Ducati 999 in Honda VTR?
alen1 Objavljeno Marec 11, 2012 Opozori Objavljeno Marec 11, 2012 Na OMV Postojna videni igork in prebacevka mogoče še kdo, ki ga na videz ne poznam prebacevka 1
GangY Objavljeno Marec 11, 2012 Opozori Objavljeno Marec 11, 2012 vceraj okrog 17h, na lomu, Z gor v belm alpinestars komb.,za njim pa...nek rumen motor...?
Kremenčkovi Objavljeno Marec 12, 2012 Opozori Objavljeno Marec 12, 2012 na OMV v kamniku Maiden ,danes popoldne, srkal kavo, tačas ,ko sem jaz garal. Sem trobu če bi dal za kafe........škoda troblje trebor 1
rosse20 Objavljeno Marec 14, 2012 Opozori Objavljeno Marec 14, 2012 Danes minuto ali 2 po 16h od Šempetra do Žalca videnih 9 motoristov (ni bilo videt, da bi bili skupaj). Prvi je bil na zelenem ER-6f in je ravno zavijal iz bencinske v Šempetru. Vmes ena rdeča CBxxxx. Ostalih je bilo preveč Kdo od tu?
Zivnorc Objavljeno Marec 14, 2012 Opozori Objavljeno Marec 14, 2012 danes ob 16:30 sem pomahal beli streli na skuterju, ki je šla po dolenjki proti Lj....ali se motim?.... Jaz bil na črnem ropotalniku, pa svojo zadi naloženo.... BelaStrela 1
HyperJack Objavljeno Marec 14, 2012 Opozori Objavljeno Marec 14, 2012 danes ob 16:30 sem pomahal beli streli na skuterju, ki je šla po dolenjki proti Lj....ali se motim?.... Jaz bil na črnem ropotalniku, pa svojo zadi naloženo.... Tebe sem pa srečal na škofeljci, SV1000 pa dva karbonska dolenca ?
Zivnorc Objavljeno Marec 15, 2012 Opozori Objavljeno Marec 15, 2012 Tebe sem pa srečal na škofeljci, SV1000 pa dva karbonska dolenca ? hmmm. ..a je bil črn?... pa svojo sem mel gor v črno-belem kombinezonu.....ker .. ...fak... ..hahahha... zdele mi je uštekal.. hahahah.. dva karbonska dolenca...hahahah... jest pa študiram, kdo se je z mano peljal... hahahaha Jest sem bil ja... drugič mi požugaj s pestjo, da ustavim... HyperJack 1
Streetfighter1098S Objavljeno Marec 15, 2012 Opozori Objavljeno Marec 15, 2012 (popravljeno) danes na slovenski cesti okoli 13:30 BMW S1000RR z akrapovičem kdo je ta kamerad Popravljeno Marec 15, 2012. Popravil Streetfighter1098S
Grut Objavljeno Marec 15, 2012 Opozori Objavljeno Marec 15, 2012 na OMV v kamniku Maiden ,danes popoldne, srkal kavo, tačas ,ko sem jaz garal. Sem trobu če bi dal za kafe........škoda troblje biu,biu...zakva nis uletu...na en :beer1:
Popularna objava osa rider Objavljeno Marec 15, 2012 Popularna objava Opozori Objavljeno Marec 15, 2012 (popravljeno) dons viden MAUS POZER in MAMA SANDA. . . . . na OMV-ju V Postojni! mat božja . . . . . vse se je bleščal od tebe . . . . POZER! dej starina . . . . umaž kominizon . . . da se neboš tok bleščal . . . . . da te vsaj vidmo . . . . . MAUS in SANDA . . . . . hihihihihi . . . . ljubimca :grim Mausič-u . . . . . .prag starosti . . . .žensk . . . .se je nekam derastično zvišal!!!! Mopedinček je :notworthy: . . . . . sam si me razočaru!!!! O:-) Pa PRISRČEN POZDRAV! vse v stilu . . . . . POZERJA! :naughty: ma so te pa fajn narisal! kot sm reku . . . .v stilu . . . .in vellllllika razpoznavnost! mat božja . . . . tole k vidi DAMI . . . . bo tok lubosumn!!!!! Maus v totalnem motomodnem stilu! POZER . . . . hvala za pa velik km-jev z novo lubico! Popravljeno Marec 15, 2012. Popravil osa rider skoda, cikadina, GrCaR in 13 others 16
HyperJack Objavljeno Marec 15, 2012 Opozori Objavljeno Marec 15, 2012 hmmm. ..a je bil črn?... pa svojo sem mel gor v črno-belem kombinezonu.....ker .. ...fak... ..hahahha... zdele mi je uštekal.. hahahah.. dva karbonska dolenca...hahahah... jest pa študiram, kdo se je z mano peljal... hahahaha Jest sem bil ja... drugič mi požugaj s pestjo, da ustavim... Po opisu sem takoj vedel, da si ti , drugače nisem bil na dveh kolesih, ker če bi bil, bi veselo mahal, bi me sigurno videl Zivnorc 1
trebor Objavljeno Marec 15, 2012 Opozori Objavljeno Marec 15, 2012 Danes zasačen Maus na Črnem kalu, plačal sem mu obljubljeno , seveda brez cukra, da je bila cenejša. Nato pa na drugem postanku v Postojni viden še kmet2, ki je prišel iz Ljubljane na kontrolo tlaka v zračnicah :grim . Drugače pa videnih še nekaj "sotrpinov", predvsem na primorskem koncu. LP Robert gandi, Maximus, maus in 2 others 5
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se