thumper Objavljeno Marec 23, 2012 Opozori Objavljeno Marec 23, 2012 en frajer na nekem old motorju s tablco TH1 najprej dol po Postojni, pa čez 20 minut gor prot ridam. pa en črn težk motor za njim. tak črn pa zlat. Kdo od tuki? ti bom dal na old motorju 45 let je mlajš od mene ... Cartman, mig72 in DAMI34 3
Shinobi70 Objavljeno Marec 23, 2012 Opozori Objavljeno Marec 23, 2012 Nova Yamaha Tenere bjele boje in cbr1000? belo rdeča na Kočevskem petrelu... kdo mi je lušte delal? Res je! Le da je bila cbr600. Bo pa fasttrack zadovoljen, da je nekdo zamenjal njegovo cbr za tisočko Predvidevam, da si se mimo peljal, ker na petrolu nisem ugledal nobenega Zja... HyperJack 1
HyperJack Objavljeno Marec 23, 2012 Opozori Objavljeno Marec 23, 2012 Res je! Le da je bila cbr600. Bo pa fasttrack zadovoljen, da je nekdo zamenjal njegovo cbr za tisočko Predvidevam, da si se mimo peljal, ker na petrolu nisem ugledal nobenega Zja... Če bi bil na Z.ju bi me slišal , sem bil pa na 4kolesih ... Shinobi70 1
Shinobi70 Objavljeno Marec 23, 2012 Opozori Objavljeno Marec 23, 2012 Če bi bil na Z.ju bi me slišal , sem bil pa na 4kolesih ... Kruto, ko se motorist prevaža v avtu in opazuje druge soborce, kako uživajo... Sem pa imel filing, da je cesta bolj peskasta, kot prejšnji vikend. Sicer pa par ovinkov vožnje za šleperjem...in vse ti je jasno :angry:
fasttrack Objavljeno Marec 23, 2012 Opozori Objavljeno Marec 23, 2012 Če bi bil na Z.ju bi me slišal , sem bil pa na 4kolesih ... A si ti Guano apes vrteu v avtu ?
HyperJack Objavljeno Marec 23, 2012 Opozori Objavljeno Marec 23, 2012 (popravljeno) Kruto, ko se motorist prevaža v avtu in opazuje druge soborce, kako uživajo... Sem pa imel filing, da je cesta bolj peskasta, kot prejšnji vikend. Sicer pa par ovinkov vožnje za šleperjem...in vse ti je jasno :angry: Ja dolenjski konec je kar fajn za peskat izpušne cevi in plastiko okoil motorja. Se pozna da smo imeli orng zimo, sneg se je šele dobro stopil in ni hudič, da so mislim da začeli šele pred 2dnevi z čiščenjem cest, tako da jaz čakam samo še naliv, da spere vso nesnago, ker dežja na tem koncu še nismo videli . Lepo vas je blo vidt, naslednjič kakšna kawa v big starju. lp Popravljeno Marec 23, 2012. Popravil HyperJack
Shinobi70 Objavljeno Marec 23, 2012 Opozori Objavljeno Marec 23, 2012 Ja dolenjski konec je kar fajn za peskat izpušne cevi in plastiko okoil motorja. Se pozna da smo imeli orng zimo, sneg se je šele dobro stopil in ni hudič, da so mislim da začeli šele pred 2dnevi z čiščenjem cest, tako da jaz čakam samo še naliv, da spere vso nesnago, ker dežja na tem koncu še nismo videli . Lepo vas je blo vidt, naslednjič kakšna kawa v big starju. lp It`s a deal
GKeko Objavljeno Marec 24, 2012 Opozori Objavljeno Marec 24, 2012 (popravljeno) 2x ista rumena Yamaha FZ6N (1.nekje pri Črnem kalu, 2.nekje v Dekanih) Popravljeno Marec 24, 2012. Popravil GKeko suhi in gandi 2
trebor Objavljeno Marec 24, 2012 Opozori Objavljeno Marec 24, 2012 Danes dopoldne videne Bela in Črna Strela v kafiču v centru Ljubljane. Plačal sem jima zajtrk (povečana masa, pa to.. .)), da bo moj sintesajzer hitrejši od njunih debeloritnih skuterjev . Hvala za družbo :yes: . LP Robert DAMI34, gandi, thumper in 4 others 7
suhi Objavljeno Marec 24, 2012 Opozori Objavljeno Marec 24, 2012 2x ista rumena Yamaha FZ6N (1.nekje pri Črnem kalu, 2.nekje v Dekanih) Ni bla FZ6, je bla kr moja armena FZ1 A to si bil ti, no lepo da smo se videli! Pa ahtaj ob prehitevanjih (tovornjakov) na križiščih, tam v Dekanih bi te ena Corsa lahko lepo snedla. Sicer je bla pa lepa 400km danes Ajd GKeko in gandi 2
Natko78 Objavljeno Marec 24, 2012 Opozori Objavljeno Marec 24, 2012 Danes v Novem mestu so imeli ta plavi na obdelavi dva na motorju. Upam da je šlo brez položnice. gandi 1
BelaStrela Objavljeno Marec 24, 2012 Opozori Objavljeno Marec 24, 2012 (popravljeno) en rumen čist rumen, vse kar se da rumen GS okol 11:10 na cestnini na Logu. Sm misla, da je Rumenicestak vzhajal, pa vidim, da mu nekaj sumljivo med nogami štrli. Res, cel je bil rumen. A ga kdo pozna? P.S.: Trebči, man, se bova oddolžile. Popravljeno Marec 24, 2012. Popravil BelaStrela gandi in trebor 2
Zivnorc Objavljeno Marec 24, 2012 Opozori Objavljeno Marec 24, 2012 ..jebenti... jest sem jih pa dans preveč vidu, da bi jih lahka naštel.... jest pa imel ene 50 fur s karjolo polne zemlje...hahhahahaha gsxf750 in gandi 2
DAMI34 Objavljeno Marec 24, 2012 Opozori Objavljeno Marec 24, 2012 Danes okrog 15 ure NejcGS (mavricenefališ) in kompanija od Postojne proti Primorski. She 1
kaca1 Objavljeno Marec 24, 2012 Opozori Objavljeno Marec 24, 2012 Danes okrog 15 ure NejcGS (mavricenefališ) in kompanija od Postojne proti Primorski. Mhm, pet do treh mimo pumpe v Kozini :grim
kaca1 Objavljeno Marec 24, 2012 Opozori Objavljeno Marec 24, 2012 Si ti od tu? - v Ridah malo poklepetala, imel si "zasavsko" registracijo
GKeko Objavljeno Marec 24, 2012 Opozori Objavljeno Marec 24, 2012 Ni bla FZ6, je bla kr moja armena FZ1 A to si bil ti, no lepo da smo se videli! Pa ahtaj ob prehitevanjih (tovornjakov) na križiščih, tam v Dekanih bi te ena Corsa lahko lepo snedla. Sicer je bla pa lepa 400km danes Ajd V dekanih ni blo panike, pazim in poznam ono cesto zelo zelo dobro (vsaki dan na njej)
GKeko Objavljeno Marec 24, 2012 Opozori Objavljeno Marec 24, 2012 (popravljeno) mavrični nejcgs pri vikiju prehiteval v nepreglednem ovinku Kompanija pa itak čez polno črto k vikiju zavila Tudi maus pri vikiju. btw. kapo dol mausu (in dvem iz njegove kompanije)... edini ki je pozdravil med tem ko ste drugi mimo švigali brez da bi kdo pozdravil. maus maš kafe v dobrem Popravljeno Marec 24, 2012. Popravil GKeko
Zok Objavljeno Marec 24, 2012 Opozori Objavljeno Marec 24, 2012 En par na BMWju (mislim da K serija?) s kufri danes na relaciji Planina - Sentjur (mene in mojo najdrazjo prehitel na vznozju Jezerc)... Lep pozdrav - hvala za opozorilo da mi luc ne dela, za kaj je slo sem ugotovil sele nekaj kilometrov kasneje, vzrok pa sele doma (razklopljen konektor). se mi ze susi cink sprej na nosilcu za D2S G3 projektorski zaromet.
Hudoba Objavljeno Marec 25, 2012 Opozori Objavljeno Marec 25, 2012 V postojni sva z belo strelo stala en ob drugem in telefonirala. Potem sem jo pa jaz ucvrl po krasu in proti Bovcu, ostali pa ste imeli izgleda bolj morsko smer.
nejcgs Objavljeno Marec 25, 2012 Opozori Objavljeno Marec 25, 2012 Danes dopoldne videne Bela in Črna Strela v kafiču v centru Ljubljane. Plačal sem jima zajtrk (povečana masa, pa to.. .)), da bo moj sintesajzer hitrejši od njunih debeloritnih skuterjev . Hvala za družbo :yes: . LP Robert da ju ne boš preveč razvajal - punce se tega presneto hitro navadijo :grim Danes okrog 15 ure NejcGS (mavricenefališ) in kompanija od Postojne proti Primorski. ja smo letel mal pomalcat k vikiju, pa baje je bil maus dol - smo upal na kofe. a ti si se pa na ride odpravljal? mavrični nejcgs pri vikiju prehiteval v nepreglednem ovinku Kompanija pa itak čez polno črto k vikiju zavila Tudi maus pri vikiju. no ja, sem ter tja se mi 1x na sezono zgodi da mogoče zaidem čez črto. drugače pa vse po PS-u :grim mausa, ki bi dal z kofe pa od nikoder :grrr gandi 1
gandi Objavljeno Marec 25, 2012 Opozori Objavljeno Marec 25, 2012 (popravljeno) da ju ne boš preveč razvajal - punce se tega presneto hitro navadijo :grim ja smo letel mal pomalcat k vikiju, pa baje je bil maus dol - smo upal na kofe. a ti si se pa na ride odpravljal? no ja, sem ter tja se mi 1x na sezono zgodi da mogoče zaidem čez črto. drugače pa vse po PS-u :grim mausa, ki bi dal z kofe pa od nikoder :grrr Se strinjam, ja! Sva lepo po pe esu vozila od Senožeč naprej ... A je skoz Grčarevec fest grdo zgedal, k mi je odneslo zadnji konec? (roadsmart II ni za tisto cesto dobra, ko je mokro) Popravljeno Marec 25, 2012. Popravil gandi She 1
BelaStrela Objavljeno Marec 25, 2012 Opozori Objavljeno Marec 25, 2012 (popravljeno) V postojni sva z belo strelo stala en ob drugem in telefonirala. Potem sem jo pa jaz ucvrl po krasu in proti Bovcu, ostali pa ste imeli izgleda bolj morsko smer. A to si bil ti? Si bil videt tako strašen, da sem se rajši koncentrirala na monitorček od telefona :grim Js sm jo tudi ucvrla stran od morja (no, ne za dolgo). Moram pa rečt, da je nejc lepo presenetil - me celo Vrhniko ni prehitel "ker je bla polna črta". Hvala nejc. Popravljeno Marec 25, 2012. Popravil BelaStrela gandi 1
nejcgs Objavljeno Marec 25, 2012 Opozori Objavljeno Marec 25, 2012 Se strinjam, ja! Sva lepo po pe esu vozila od Senožeč naprej ... A je skoz Grčarevec fest grdo zgedal, k mi je odneslo zadnji konec? (roadsmart II ni za tisto cesto dobra, ko je mokro) ja kr lepo se je dalo vozit, pa še razpoložen sem bil, pa muska v čeladi :grim lepo in kar konkretno sta zaplesala in zelo dobro si ujel motor - vsaka čast. si ga miril s sklopko? je pa ta del ceste men najbolj zoprn, poflikan asfalt, polno cestnih zalivk, pa pol še mastne črte ,........ gandi 1
BelaStrela Objavljeno Marec 25, 2012 Opozori Objavljeno Marec 25, 2012 Muska v čeladi? SRC? Kaj poslušaš med vožnjo?
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se