jose Objavljeno September 12, 2005 Opozori Objavljeno September 12, 2005 jose bil ti zdaj ob 20.30 z avtom skozi Ložič Hotiza? :D ← :grrr danes ob pol dveh na Kapci črn huso z oklepi MB reg. z bijondiko na zadnjem zicu :) prehiteval celo kolono avtov :hmm:
danci1973 Objavljeno September 12, 2005 Opozori Objavljeno September 12, 2005 Danči,pa verjetno ElBarto & Dašenka ter še nekdo z črnim Fazerjem, danes med Ptujem in MB okoli 19/20 ure....Hvala za spremstvo oz. da ste bili predvozači;upam,da vas nismo zmotli. lp vuk ← Da, da... To smo bili mi - s črnim Fazerjem pa je bil Gody01. Saj bi šli malce hitreje, pa smo bili rahlo utrujeni... :lol1: D.
Lobo Objavljeno September 12, 2005 Opozori Objavljeno September 12, 2005 Da, da... To smo bili mi - s črnim Fazerjem pa je bil Gody01. Saj bi šli malce hitreje, pa smo bili rahlo utrujeni... :lol1: D. ← Verjamem. Koliko vas poznam ste tudi lahko bili utrujeni. Marof, če se ne motim.
Špilferderber Objavljeno September 13, 2005 Opozori Objavljeno September 13, 2005 včeraj v Šentjurju dva izgubljena čoperista z MB registracijo. osoba A: Ali si bil ti? osoba B: Ali si bil ti?
danibmotocross&enduro Objavljeno September 14, 2005 Opozori Objavljeno September 14, 2005 Kdo se je z kroslo (YAMAHA YZ) vozu v Završnici (bližina Žirovnice) ? :D
vuk76 Objavljeno September 15, 2005 Opozori Objavljeno September 15, 2005 Špilferderber....danes malo po 15 uri, blizu Frama v smeri proti Sl. Bistrici??? lp vuk
BC Objavljeno September 15, 2005 Opozori Objavljeno September 15, 2005 A si bil ti z rdečim BMW-jem danes okrog 15.30h na Tivolski ulici - smer proti kinu Vič ? ... saj ne bi bil ziher, da si ti, če ne bi imel na kufru Motosvet nalepko ... :)
jose Objavljeno September 15, 2005 Opozori Objavljeno September 15, 2005 danes v Lendavi ob pol treh popoldne srebrno-črna cbr-ka :hmm: .....Ventil a si komu posodu motorino ??
Vojč Objavljeno September 15, 2005 Opozori Objavljeno September 15, 2005 danes v Lendavi ob pol treh popoldne srebrno-črna cbr-ka :hmm: .....Ventil a si komu posodu motorino ?? ← :nono: motorji in ženske se ne posojajo :grrr
Burnout Objavljeno September 15, 2005 Opozori Objavljeno September 15, 2005 @Maus : Ali si bil ti? Danes ob osmih si šel iz BTC-ja proti centru. Bil je en tak ku ti na taki mašini ku maš ti :P Lp Burnout
Špilferderber Objavljeno September 16, 2005 Opozori Objavljeno September 16, 2005 Špilferderber....danes malo po 15 uri, blizu Frama v smeri proti Sl. Bistrici??? lp vuk ← :grim ti in dr-big? malce prepozno sem vaju videl, da bi spodobno pozdravil..
Gallus Objavljeno September 16, 2005 Opozori Objavljeno September 16, 2005 ... v četrtek okoli 18.30 ... ... v Brežicah, gostinski lokal Splavar ... ... dve mični motoristki jedli sladoled ... :OK: :004 ... šele pri odhodu ugotovil, da sta imeli motorine (Afrika in en čoper) parkirane nekoliko stran od lokala ... :slap: :slap: ... :? :? :? ...
maus Objavljeno September 16, 2005 Opozori Objavljeno September 16, 2005 @Maus : Ali si bil ti? Danes ob osmih si šel iz BTC-ja proti centru. Bil je en tak ku ti na taki mašini ku maš ti :P Lp Burnout ← :grim biu biu... od BTC pa do Bežigrada sem na vsakem križišču gumo kuru :kva2: Škoda ker te nism vidu.. bi lohka šla na enega :drunk:
flero Objavljeno September 16, 2005 Opozori Objavljeno September 16, 2005 ...danes 0930...mimo Brniškega letališča...roberrt na GS-u...sem ravno prehiteval (srebrn kwak 636)...upam, da nism bil na pot... :P lp flox
kovach Objavljeno September 16, 2005 Opozori Objavljeno September 16, 2005 dons ena rs pulla prot rakitn pa kawl za no,smo se pozdravl,kkšn iz tle?
JMatic Objavljeno September 17, 2005 Opozori Objavljeno September 17, 2005 dons pred stadionom u Novi Gorici? meu je pa rdeco-crno jakno, pa cez brezrokavnik na katerem je pisalo RIHENBERK SLOVENIJA al nekej tacga :> se slikca
moto rider Objavljeno September 18, 2005 Opozori Objavljeno September 18, 2005 Včeraj sem naredil okroglih dvesto (deževnih) kilometrov, pa nisem nikogar srečal. Ali ste bili to Vi? :?
fifty Objavljeno September 18, 2005 Opozori Objavljeno September 18, 2005 Včeraj sem naredil okroglih dvesto (deževnih) kilometrov, pa nisem nikogar srečal. Ali ste bili to Vi? :? ← :yea2: :yea2: :yea2: bili smo MI: Volk&Helenca pa Ižanci in Bojlerji pa še kakšen Firestarter bi se najdu pa Solorider...Obdelali smo Rakitno s kozo :naughty: in pujsom :naughty: vred pa borovničkami in lepimi količinami piva in dežja :kva2: . Kako je prišlo do tega ne bi razlagal, ker je predolga zgodba :xx: .
Zdrawc Objavljeno September 18, 2005 Opozori Objavljeno September 18, 2005 Malo prej srečal enga na štirki v Spodnji Rečici :OK: Kdo od tulele :?
moto rider Objavljeno September 18, 2005 Opozori Objavljeno September 18, 2005 :yea2: :yea2: :yea2: bili smo MI: Volk&Helenca pa Ižanci in Bojlerji pa še kakšen Firestarter bi se najdu pa Solorider...Obdelali smo Rakitno s kozo :naughty: in pujsom :naughty: vred pa borovničkami in lepimi količinami piva in dežja :kva2: . Kako je prišlo do tega ne bi razlagal, ker je predolga zgodba :xx: . Ejga! Najbolj mi je pa všeč to, da ima še vedno kdo smisel za humor!!! :OK:
kovach Objavljeno September 18, 2005 Opozori Objavljeno September 18, 2005 fifty a ste vi pol učer šli u rakitno u džju? večja drušna motoristou,en je biu s kroslo,ostali mensezdi cestaki?
fifty Objavljeno September 19, 2005 Opozori Objavljeno September 19, 2005 fifty a ste vi pol učer šli u rakitno u džju? večja drušna motoristou,en je biu s kroslo,ostali mensezdi cestaki? ← Dvomim, da bi lahko bilo več druščin v tistem popoldnevu tam gori. Res je bila tudi "krosla" (to vem zagotovo, ker mi je iz svoje riti pihala direkt u čelado) pa cestaki. Pozabil si opaziti 2 skoraj enaka XJR-ja. :yea2: PS: Za vsak slučaj, če bi bila v istem času tam še kakšna druga druščina: mi smo nekje pri vrhu na prvi motor pripeli prikolico z odojkom, zadnje vozeče plovilo, pa je na špagci vodilo simpatično rjavo-črno kozo. :whistle: Oboje je bilo darilo za r.d. enega od Bojlerjev. :yes:
volk Objavljeno September 19, 2005 Opozori Objavljeno September 19, 2005 :grim :grim :grim Na čelu kolone je bil prašiček v prikolci :D , tazadnja pa koza na špagi :? Sicer moje usnje je še zdaj mokro, vendar dogajal, dogajal pa se je
fifty Objavljeno September 19, 2005 Opozori Objavljeno September 19, 2005 Iz gornjih poročil lahko konstatiramo: če na cesti ugledate prasce in koze, bodite pozorni - v bližini sta verjetno tudi fifty in volk. B)
moto rider Objavljeno September 19, 2005 Opozori Objavljeno September 19, 2005 Iz gornjih poročil lahko konstatiramo: če na cesti ugledate prasce in koze, bodite pozorni - v bližini sta verjetno tudi fifty in volk. B) Torej! Če prav razumem: Volk sit in koza cela?!
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se