GrCaR Objavljeno April 29, 2012 Opozori Objavljeno April 29, 2012 Dons videnih velik motorjev dopoldan na furci od Baške (Krk) do LJ... Anyone?
thumper Objavljeno April 29, 2012 Opozori Objavljeno April 29, 2012 cika z enim šminkerjem zadej tik na izhodu iz postojne ... cikadina 1
Shinobi70 Objavljeno April 29, 2012 Opozori Objavljeno April 29, 2012 Ej to je BMW,to gre počas,sam zgleda pa, ko da ga nažigaš :Dzakaj nis poklical ,bi te peljal na ride.... Ej to je BMW,to gre počas,sam zgleda pa, ko da ga nažigaš :Dzakaj nis poklical ,bi te peljal na ride.... Nisem klical, k sm se čist slučajno znašel na Kočevju in ni blo nobenga pravga cajta. Te pa naslednič zvrcnem. Sicer pa sem bil prepričan, da je zate konec moto sezone, zdaj ko se je sneg stopil Kmet2 1
Dr_Jakob Objavljeno April 29, 2012 Opozori Objavljeno April 29, 2012 Včeraj okoli 16:00 (okoli Gomilskega) sem srečal mislim da @Dr_Jakoba, pa še pozdravil me je :grim (neglede na komentarje v "drugi" temi). Ne priznam, pa če me tepeš!!
igorkr Objavljeno April 30, 2012 Opozori Objavljeno April 30, 2012 Včeraj popoldne mi v Solkanu (Gorica) padla v oči ena TDM-ka GO PN-12 V dveh se peljala Kdo od tole?
dobravec Objavljeno April 30, 2012 Opozori Objavljeno April 30, 2012 včeraj blizu osilnice srečal jožetaxj6, drugače sm tud jst iskal medvedje ride pa jih nism našel. te pa velikrat vidm ko se peleš mimo mene v dragomlju, iz kje si pa ti?
cikadina Objavljeno April 30, 2012 Opozori Objavljeno April 30, 2012 cika z enim šminkerjem zadej tik na izhodu iz postojne ... Ej a veš da sm prou študirala a si ti! samo je blo premalo časa za si ogledovat kej vozi nasproti thumper 1
jozexj6 Objavljeno April 30, 2012 Opozori Objavljeno April 30, 2012 včeraj blizu osilnice srečal jožetaxj6, drugače sm tud jst iskal medvedje ride pa jih nism našel. te pa velikrat vidm ko se peleš mimo mene v dragomlju, iz kje si pa ti? Iz Pšate . Skor sosed pol
Nikii Objavljeno April 30, 2012 Opozori Objavljeno April 30, 2012 V petek, soboto in nedeljo na magistrali oooogroooomnoooo motoristov iz naših krajev Če se kdo najde ... aders, Kmet2, Maximus in 1 other 4
rdanilo Objavljeno Maj 1, 2012 Opozori Objavljeno Maj 1, 2012 Včeraj popoldne iz smeri Dvora proti Soteski so se peljali trije Goldwingi (verjetno modeli kot moj), srednji je pozdravil z čudovito barvno paleto lučk. Če je kdo motosvetovc se mi prosim oglasi.
cisco Objavljeno Maj 1, 2012 Opozori Objavljeno Maj 1, 2012 Danes dopoldne veliko bikerjev v Zasavju...verjetno so se razkropili po budnici.... v oči mi je padel črni Diavel v Izlakah pri pumpi....
Shinobi70 Objavljeno Maj 1, 2012 Opozori Objavljeno Maj 1, 2012 Se kdo prepozna? Danes na OMV Postojna...
honda61 Objavljeno Maj 2, 2012 Opozori Objavljeno Maj 2, 2012 Se kdo prepozna? Danes na OMV Postojna... Prepoznal sem najine mopede! (prvi na levi sliki - črna cbr-ka in četrti na levi sliki - prav tako črna cbr-ka sta najina - vmes pa sta dva druga motorja)
Spasky Objavljeno Maj 2, 2012 Opozori Objavljeno Maj 2, 2012 Danes dopoldne veliko bikerjev v Zasavju...verjetno so se razkropili po budnici.... v oči mi je padel črni Diavel v Izlakah pri pumpi.... hehe, moja malenkost.
TBoxer Objavljeno Maj 2, 2012 Opozori Objavljeno Maj 2, 2012 Nejcgs a si bil mogoče včeraj okrog 17h v Vrhniki (in si bil brez stranskih kovčov)?
Ninč Objavljeno Maj 2, 2012 Opozori Objavljeno Maj 2, 2012 včeraj tant70 v domžalah na križišču, Rocky pri kavi na Ptuju
nejcgs Objavljeno Maj 2, 2012 Opozori Objavljeno Maj 2, 2012 Nejcgs a si bil mogoče včeraj okrog 17h v Vrhniki (in si bil brez stranskih kovčov)? ja, sem šel do postojne in nazaj - brez kufrov, da se je motor kam zmigal ;-)
Sorty Objavljeno Maj 2, 2012 Opozori Objavljeno Maj 2, 2012 Danes srečal ogromno ljudi na poti na grobnik in nazaj. Skoraj prepričan sem, da sem v Dvoru dohitel skupino 3 motoristov in med njimi tudi Rosse20?, ki me je kulturno spustila mimo. rosse20 1
GKeko Objavljeno Maj 2, 2012 Opozori Objavljeno Maj 2, 2012 Ja nejcgs bil tud pri Vikiju brez stranskih kufrov...
nejcgs Objavljeno Maj 2, 2012 Opozori Objavljeno Maj 2, 2012 Ja nejcgs bil tud pri Vikiju brez stranskih kufrov... ja, sem opazil da se brez kufrov motor hitreje lepše vozi, tako da nisem več prvi v koloni :xx: a je bila pol tista trdeča vfr-ka tvoja?
trebor Objavljeno Maj 3, 2012 Opozori Objavljeno Maj 3, 2012 Ravnokar viden na Aškerčevi brumčo s čelado, v kateri ni bilo Svobodne ptice Lp Robert svobodnaptica01 1
GKeko Objavljeno Maj 3, 2012 Opozori Objavljeno Maj 3, 2012 ja, sem opazil da se brez kufrov motor hitreje lepše vozi, tako da nisem več prvi v koloni :xx: a je bila pol tista trdeča vfr-ka tvoja? Ja je bla, samo se nisem jaz gor pa dol peljal z njo Tisto je bil Stevie
Cartman Objavljeno Maj 3, 2012 Opozori Objavljeno Maj 3, 2012 danes popoldan ..včeraj sem bil pa v celju prot večeru ... Thump, dvojnika maš. Učer al predvčerajnjem sm se prepričal. Cca 3 minute pred tabo se je skoz Postojno pelal Bonie z motoristom v odsevni jakni, in nisi bil ti. drgač pa milijara motorjev. Zdi se mi da na vsaki furi srečam Gandija (v petek pred Pivko, včeraj na semaforjih v Postojni) pa nekoga na cb1300 sem si zapomnil na Črnem Vrhu, in zeleno TDM 850 z ugasnjenimi lućmi pred Colom Pa seveda Mausa po zadnjem skoz Postojno, Mr Maus, ZX10 ti paše u nulo. maus in BinaBana 2
rosse20 Objavljeno Maj 3, 2012 Opozori Objavljeno Maj 3, 2012 Danes srečal ogromno ljudi na poti na grobnik in nazaj. Skoraj prepričan sem, da sem v Dvoru dohitel skupino 3 motoristov in med njimi tudi Rosse20?, ki me je kulturno spustila mimo. ja, res smo bili mi. jaz vedno vozim zadnja in to s precejšnjo razdaljo - malokdaj se približam na par metrov, ker me zalo moti, če se nekomu vozim "direktno za ritjo" ali kdo meni. in potem raje spustim naprej thumper 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se