BinaBana Objavljeno Maj 15, 2012 Opozori Objavljeno Maj 15, 2012 (popravljeno) mateja (k se z mausom ponavad fura) na posti v siski pr stari cerkvi, okol 17.30? v opremi je folk cist drugacen Popravljeno Maj 15, 2012. Popravil BinaBana
thumper Objavljeno Maj 15, 2012 Opozori Objavljeno Maj 15, 2012 thundercatka od osa rider v domžalah 17,10 ...v dvoje pa nisem videl skoz čelade
Brdaus Objavljeno Maj 15, 2012 Opozori Objavljeno Maj 15, 2012 Motoristka na Zx-RR na poti z LJ v KR okol 4h... kokr sm ti že z avta reku: srečo imaš večjo kot pamet. Jest sm te že vidu na tleh. SREČNO!
osa rider Objavljeno Maj 15, 2012 Opozori Objavljeno Maj 15, 2012 thundercatka od osa rider v domžalah 17,10 ...v dvoje pa nisem videl skoz čelade :grim psssssst . . . . . ne okol govort, da moja ne zve! sm mel eno hudo bjondo sabo . . . . . :grim thumper in Zivnorc 2
Kmet2 Objavljeno Maj 15, 2012 Opozori Objavljeno Maj 15, 2012 Danes na OMW Postojna videna Bayker77,Cartman,Suzuki,sledenji se je pridružil vožnji proti domu z mano,Zivimnorcem in Kaldu-jem....in VFR 1200 Zivnorc 1
erciona Objavljeno Maj 15, 2012 Opozori Objavljeno Maj 15, 2012 2 postavni deklini danes na Zbiljskem jezeru?
nxyz Objavljeno Maj 18, 2012 Opozori Objavljeno Maj 18, 2012 Skoraj vsak dan vidim zjutraj malo pred sedmo in potem še popoldan, ko se čez vrhpolje pelje črn er5, kdo s foruma?
Yuree Objavljeno Maj 18, 2012 Opozori Objavljeno Maj 18, 2012 Danes opažena skupina približno 10h motoristov z kar dobrimi makinami v Mirni Peči, stali so sredi ceste in v rokah imeli telefone, zdelo se je kot da ne veje točno kam, zelo sm si želel ustaviti in pomagati a kaj ko nimam pojma s kje so bili anglescine pa ravno tako ne obvladam upam da so zrihtal
DAMI34 Objavljeno Maj 18, 2012 Opozori Objavljeno Maj 18, 2012 Dns, opažena črna kwakica na ridah. Ali si bil ti? JAAAAAAAAAA jz sm bil igorkr, JONI 46 in TBoxer 3
Ruf Objavljeno Maj 18, 2012 Opozori Objavljeno Maj 18, 2012 za en moto zbor nas je bilo dons na ridah BinaBana in thumper 2
bosty171 Objavljeno Maj 19, 2012 Opozori Objavljeno Maj 19, 2012 Danes zjutraj v Vižmarjih okorog pol devetih prikolica z dvema CBRjkama, kam ste šibali? Malo kasneje pa še nekdo v KTMjevi oranžni jakni na Adventure-ju na severni obvoznici. Ena črna pa ena repsolka Hehe se nisva ustavila do Grobnika Fajn je blo gandi 1
skofk Objavljeno Maj 19, 2012 Opozori Objavljeno Maj 19, 2012 Danes na ridah nekdo z rdečo r1, vozu si za neko črno ninđo parkrat gor pa dol, kdo od tukaj ? gandi 1
suzuki Objavljeno Maj 19, 2012 Opozori Objavljeno Maj 19, 2012 (popravljeno) Hola, eni vražji rožički pred pol ure v Kalcah, ane da si bla (spet) ti PS pa en na ridah, s Fazerko, v čist belem usnju, z dvema prjatloma, parkrat gor pa dol... mojster, če boš še naprej tkole sekal nepregledne ovinke ne bo več dolgo bel Popravljeno Maj 19, 2012. Popravil suzuki MCMLXXVI, cedevita, gandi in 2 others 5
osa rider Objavljeno Maj 19, 2012 Opozori Objavljeno Maj 19, 2012 (popravljeno) Danes vas je bilo full znanih . . . . Suzuki, Irenčko, Maus, Dami34 (nekje v češnjah), Škofko . . . .še in še . . . Najbolj se je bleščalo v Postojni Maus z druščino . . . . Potem pa zopeti Maus z druščini z rid . . . . jst pa proti ridam . . . . Dons vidim, da nisem edini k je mel probleme z motoristi . . . . Jebemti . . . .ena mona z belo TDM-ko . . . . .prehitevu napolno v nepreglednem ovinku . . . . . sm se skor usrou . . . . . skor bi me čelno snel . . . UAPAM DA TE NIKOL VEČ NE SREČAM NA CESTI . . . . Popravljeno Maj 19, 2012. Popravil osa rider skofk, gandi in DAMI34 3
gandi Objavljeno Maj 19, 2012 Opozori Objavljeno Maj 19, 2012 Danes vas je bilo full znanih . . . . Suzuki, Irenčko, Maus, Dami34 (nekje v češnjah), Škofko . . . .še in še . . . Najbolj se je bleščalo v Postojni Maus z druščino . . . . Potem pa zopeti Maus z druščini z rid . . . . jst pa proti ridam . . . . Dons vidim, da nisem edini k je mel probleme z motoristi . . . . Jebemti . . . .ena mona z belo TDM-ko . . . . .prehitevu napolno v nepreglednem ovinku . . . . . sm se skor usrou . . . . . skor bi me čelno snel . . . UAPAM DA TE NIKOL VEČ NE SREČAM NA CESTI . . . . Smo se srečal v Postojni ata, samo me nis opazu, k je bil "bleščeči" spredej... :grrr osa rider 1
Ruf Objavljeno Maj 19, 2012 Opozori Objavljeno Maj 19, 2012 dons nas je bilo kar nekaj na Jezerskem, pa Avstrijcev tudi
JONI 46 Objavljeno Maj 19, 2012 Opozori Objavljeno Maj 19, 2012 Na ridan, suzuki, osa..... osa hvala za cesne, no dami hvala za cesne .. se celo pot do doma sem jih premlevov ... Skratka lustno vas je blo vidt, jutr pa po cesne Tud jest se zahvaljujem motoristu in sopotnici ki me je na cesti dvor kocevje prehiteval v ovinku, naslednjic bos imel ti vec adrenalina, ne jaz !! DAMI34 in osa rider 2
osa rider Objavljeno Maj 19, 2012 Opozori Objavljeno Maj 19, 2012 Smo se srečal v Postojni ata, samo me nis opazu, k je bil "bleščeči" spredej... :grrr sej praum . . . .ne smete se vozit z njim . . . . .ker vas enostavno nism mogu vidit . . . . k sm bil zaslepljen!!! gandi 1
thumper Objavljeno Maj 19, 2012 Opozori Objavljeno Maj 19, 2012 greeny in tati z druščino pred štormanom ...
hp2 Objavljeno Maj 19, 2012 Opozori Objavljeno Maj 19, 2012 thumpi...sm te vidu na kalcah...si se pelal en 49,7 km/h..jst sm piu pa pir pr žaklu..0.33 na uro trebor 1
osa rider Objavljeno Maj 19, 2012 Opozori Objavljeno Maj 19, 2012 Na ridan, suzuki, osa..... osa hvala za cesne, no dami hvala za cesne .. se celo pot do doma sem jih premlevov ... Skratka lustno vas je blo vidt, jutr pa po cesne Tud jest se zahvaljujem motoristu in sopotnici ki me je na cesti dvor kocevje prehiteval v ovinku, naslednjic bos imel ti vec adrenalina, ne jaz !! ti . . . . povej gdaj boš na ridah . . . .da probamo tvoje narobutane češnje!!! ja . . .pa še drugič . . . . prnesem še . . . .ko bom kej narobutu!!!!
thumper Objavljeno Maj 19, 2012 Opozori Objavljeno Maj 19, 2012 thumpi...sm te vidu na kalcah...si se pelal en 49,7 km/h..jst sm piu pa pir pr žaklu..0.33 na uro danes ne ...
hp2 Objavljeno Maj 20, 2012 Opozori Objavljeno Maj 20, 2012 danes ne ... ups...pol sm te pa zamenjal..ja j oštarija daloč od ceste,pa se slab vid Ninč, gandi in trebor 3
Labradorec Objavljeno Maj 21, 2012 Opozori Objavljeno Maj 21, 2012 Včeraj okrog 11 ure malo pred Passau-om, videna dva z MB tablama: ena je bla Vara, drug pa, men se zdi, Bandit. Kdo od tukaj ?
kijan Objavljeno Maj 21, 2012 Opozori Objavljeno Maj 21, 2012 V soboto Kec po nasprotnem voznem pasu čez trojane,po kolenu mim mene... :OK: Ti ti Kec...paci paci si... Zok, thumper in maus 3
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se