bentley Objavljeno Junij 1, 2012 Opozori Objavljeno Junij 1, 2012 Nekdo iz smeri Vikrc pred kriziscem s tacenskim mostom kaksnih 20 minut nazaj, na sivem cestaku(aprilia) v kratkih rokavih in druzbi se enega zelenega ss-a? Si toliko mahal da te je bilo cez cel tvoj pas? :yea1: Radar, ali pa ti je roka zaspala pa si jo moral konkretno premigat? :lol: gandi 1
nejcgs Objavljeno Junij 1, 2012 Opozori Objavljeno Junij 1, 2012 mislim da je Keiko drvela (oz. počasi letele) čez ride proti postojni gandi 1
Keiko Objavljeno Junij 1, 2012 Opozori Objavljeno Junij 1, 2012 (popravljeno) Hehe ja kje si se pa ti skrival? Jaz te nisem vidla Res je, sem šla počasi ker sem bila fajn obtežena na tanku ena težka torba - ni blo prav fajn v ovikih, pa še na hrbtu en težak ruzak - se mi je zdelo da kar plešem... Ene par sem jih pa res srečala (in vidla .) ) na cesti. Popravljeno Junij 1, 2012. Popravil Keiko gandi 1
budacki Objavljeno Junij 1, 2012 Opozori Objavljeno Junij 1, 2012 Lavrica... Suzuki GSX stari model, bele bočne plastike z kitajskimi znaki... nekam znana na videz iz forum..? Si ti bil v Metliki s sopotnikom/co? In pa tudi včeraj ob neki bolj normalni uri, nekje med 19 in 21 uro 2 motorista, verjetno člana MK Rak, eno je bila verjetno Honda, NM registracija, tadrug pa ne vem, kaj je bil, KK registracija. Na semaforu gas jst pa v avtu za vama. 100 čez naselje? Večjo verjetnost imaš v metliki, da na lotu zadeneš, kot da te NE vstreli rada pri prekoračitvi hitrosti. Svetujem sebi in vama nakup Loto listkov BinaBana 1
gandi Objavljeno Junij 2, 2012 Opozori Objavljeno Junij 2, 2012 Par minut nazaj večja skupina motoristov obračala na začetku Kranja (Labore)... Mogoče ducatijeva otvoritvena vožnja, čeprav sem videl samo tri Ducatije. (obračanja pa ne bom komentiral he he he) RobiRoberto in She 2
HyperJack Objavljeno Junij 2, 2012 Opozori Objavljeno Junij 2, 2012 Par minut nazaj večja skupina motoristov obračala na začetku Kranja (Labore)... Mogoče ducatijeva otvoritvena vožnja, čeprav sem videl samo tri Ducatije. (obračanja pa ne bom komentiral he he he) VErjetno se ne bo noben javil, ker vsi razen reševalnega vozila so bili vozniki naši sosedi-Italjani...Sem jih srečal v ljubljani pred hotelom na viču...
HyperJack Objavljeno Junij 2, 2012 Opozori Objavljeno Junij 2, 2012 Si ti bil v Metliki s sopotnikom/co? Ahh kje, nimam zadnjega sedeža, moja lepša polovica ma pa itak svoj motor, tko da nisem bil jaz... res pa je, da sem več v Metliki kot duma BinaBana 1
budacki Objavljeno Junij 2, 2012 Opozori Objavljeno Junij 2, 2012 Ahh kje, nimam zadnjega sedeža, moja lepša polovica ma pa itak svoj motor, tko da nisem bil jaz... res pa je, da sem več v Metliki kot duma Sej ne vem, če je bla sopotonica gor al ne, ker je tega že en teden mimo. Sobota ali petek zvečer mimo Pilda proti Liberu. (pri prodajnem salonu Kolpa)??
Cartman Objavljeno Junij 2, 2012 Opozori Objavljeno Junij 2, 2012 zdej pa brz usta oz. roke umit k pises take grde stvar :-P sorry care, ču bi vidu sliko, bi se strinjal. Taljanski superbike prve kategorije, lep, rdeč, za njim u senci pa deutche pantzer s štrlečimi cilindri. Ko de bi vola na razstavo dobermanov prpelal. . . . Sej vol je močna koristna in na ražnju okusna žival. . . ampak lep res ni. Včeraj me je pred Šembijamoi prehitu Krokar na V Stromu s tremi kufri in enim auspuhom (650) Danes zjutraj so naju v Logatcu prehiteli dve skupini motorjev, večinoma GO registracij. Leader druge grupe je po moje vozu gpz50s. Kam hudiča ste pletli po dežju tako zgodaj? trebor in gandi 2
wanesska Objavljeno Junij 2, 2012 Opozori Objavljeno Junij 2, 2012 danes dopoldan iz Kranjske gore proti Tržiču veliko skupin motoristov.. okrog 17.30 na ljubljanski obvoznici (pri Brdu proti vrhniki ali Barju) moder bmw, voznik z belo čelado, KK registrska..
Gladiac Objavljeno Junij 2, 2012 Opozori Objavljeno Junij 2, 2012 jaja..kdor šari po OMV Postojna bankomatu ne ostane skrit...sigurno je bi kdo od tukaj..Gladiac mislim :glare: Hehe ja ja sm bil jest in res na žalost brez časa za kavo in brez motorja Vendar vedno vesel družbe LP DAMI34 1
MoTo G_P Objavljeno Junij 3, 2012 Opozori Objavljeno Junij 3, 2012 Lavrica... Suzuki GSX stari model, bele bočne plastike z kitajskimi znaki... nekam znana na videz iz forum..? haha šele zdej opazu...na prejšni strani...ja sm biu jst
BelaStrela Objavljeno Junij 3, 2012 Opozori Objavljeno Junij 3, 2012 (popravljeno) Mausič prehitro mim rid pa preslabe bremze, ni mogu ustavt. Se je pa oddolžil s kavo. Tenks Popravljeno Junij 3, 2012. Popravil BelaStrela trebor in She 2
SharpNinja Objavljeno Junij 3, 2012 Opozori Objavljeno Junij 3, 2012 Na LJ obvoznci okoli 17.00 -ena Shiverca z enim z rožički (dobr glas ma tale mala sestrca od Tuonota), še mal prej pa ena bela fazerka z enim modelom v belo-črnem usnju. gandi 1
MoTo G_P Objavljeno Junij 3, 2012 Opozori Objavljeno Junij 3, 2012 (popravljeno) Prejle na driftu na rudniku sreču enga modrega suzuki gsxf...registracija mi je bla zanimiva GO-by-you Popravljeno Junij 3, 2012. Popravil MoTo G_P gandi 1
Kmet2 Objavljeno Junij 3, 2012 Opozori Objavljeno Junij 3, 2012 Danes na ridah Zivnorc,Miliy,Jure,Maus,Ruf in Ninč na OMW.....zanimiva druščina vseh generacij Ruf, gandi, Ninč in 5 others 8
nxyz Objavljeno Junij 3, 2012 Opozori Objavljeno Junij 3, 2012 Danes nekaj čez 15h skupina več kot 20motorjev čez tuhinjsko dolino, forumaši? gandi 1
killa Objavljeno Junij 3, 2012 Opozori Objavljeno Junij 3, 2012 v btc-ju videna modra cbr-ka ista ko moja sem te že videl enkrat v sneberjah. Forumaš? gandi 1
BelaStrela Objavljeno Junij 3, 2012 Opozori Objavljeno Junij 3, 2012 Včeraj po 18:30 sva vozila skupaj proti Ribnici, jaz sem v Ortneku obrnila. Super tempo, hvala za vožnjo. Motor ne morem določit, tablca LJ R*-30 Danes 10:22 Sodražica, skupina endurašev. Rumen GS (Adventure?) hud kot pes. žio fantje
Miliy Objavljeno Junij 3, 2012 Opozori Objavljeno Junij 3, 2012 Na LJ obvoznci okoli 17.00 -ena Shiverca z enim z rožički (dobr glas ma tale mala sestrca od Tuonota), še mal prej pa ena bela fazerka z enim modelom v belo-črnem usnju. Tist z belo fazerko sem bil js na poti z rid Un z rožički je pa zavil za Domžale, res so dobr zgledali ti rdeči rožički. gandi 1
delbrz Objavljeno Junij 3, 2012 Opozori Objavljeno Junij 3, 2012 hvala tistemu ki naju je opozoriv na policijo na mariji reki... srecali smo se v preboldu, mislim da na r1? in ne hvala tistim 20-tim ki ste prisli iz marije reke in vam je blo tezko pokazat da je kje kaksna patrulja. ura okol 16:00 hvala tistemu ki naju je opozoriv na policijo na mariji reki... srecali smo se v preboldu, mislim da na r1? in ne hvala tistim 20-tim ki ste prisli iz marije reke in vam je blo tezko pokazat da je kje kaksna patrulja. ura okol 16:00 Cartman in gandi 2
Robertjur Objavljeno Junij 4, 2012 Opozori Objavljeno Junij 4, 2012 Danes na ridah Zivnorc,Miliy,Jure,Maus,Ruf in Ninč na OMW.....zanimiva druščina vseh generacij He he a moje sledi so ble še u zraku?? Maus je bil tolk zadet s TTXom k je šu za mano de tud Bele strele ni opazu na klopci Drgač pa Maus tko idealno obiira fogle prke Planin..... k de se je že kdaj peljal tja :hooray: trebor, Kmet2, Ruf in 1 other 4
BelaStrela Objavljeno Junij 4, 2012 Opozori Objavljeno Junij 4, 2012 JA JA JA!!! TA RUMEN GS!!!! HUD, me je prrjel, da bi ga mela!!! Ruf 1
maus Objavljeno Junij 4, 2012 Opozori Objavljeno Junij 4, 2012 He he a moje sledi so ble še u zraku?? Maus je bil tolk zadet s TTXom k je šu za mano de tud Bele strele ni opazu na klopci Drgač pa Maus tko idealno obiira fogle prke Planin..... k de se je že kdaj peljal tja :hooray: itak se umaknem, če kakšn za mano diuja ... js se vozm po predpisih bela strela ... sm te vidu .. sm se skor ustavu ... pa sm morau na WC, ker jih na ridah ni več .. sm potegnu pol do gor ... pol ste me itak oluple :glare: gandi in BelaStrela 2
Cartman Objavljeno Junij 4, 2012 Opozori Objavljeno Junij 4, 2012 Glede na vreme, se mi je zdelo da sm na relaciji POstojna-Kozina srečal kar precej motoristov. Med drugim sm pred Kamnolomom Razdrto mahal Bizixxxu ki je vozil v solidno veliki grupi, Pa RumeniCestakinji na rdečem ZZR in JValantu na Duku pred Divaškim rondojem. Pa še sto drugiom. Odzdavla sta dva. En bel Goldwing, in en Rdeč GS1200. osedlan z dvema v odsevnih jopičih. Kar mal zaskrbljujoče. Motoristi res prezirate skuteriste hehe. Ko sm na motorju odzdravi neprimerno več motoristov. Kmet2, gandi in trebor 3
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se