johan Objavljeno September 26, 2005 Opozori Objavljeno September 26, 2005 Danes opazil tudi da imajo na Štajerskem koncu zelo slabo kulturo pozdravljanja, vsa čast redkim izjemam. LP Leteči ← Pa si se prepričo ,da so ble vse štajerske reg.tablice. :(
johan Objavljeno September 26, 2005 Opozori Objavljeno September 26, 2005 Včeraj naredo en krog iz mb čez dravograd-velenje-sl.bistrica -ptuj-mb in me je že na koncu bolela roka od pozdravljanja.Sem skor prepričan ,da je blo včeraj skor 90 % motomarsovcov na svojih konjih. :OK:
Špilferderber Objavljeno September 26, 2005 Opozori Objavljeno September 26, 2005 Včeraj naredo en krog iz mb čez dravograd-velenje-sl.bistrica -ptuj-mb in me je že na koncu bolela roka od pozdravljanja.Sem skor prepričan ,da je blo včeraj skor 90 % motomarsovcov na svojih konjih. :OK: ← tudi jaz na tej relaciji :yea1:
johan Objavljeno September 26, 2005 Opozori Objavljeno September 26, 2005 (popravljeno) Mogoče smo se srečali. :? Jaz sem tisti ko je z obema rokama maho in pozdravlo bikere. :OK: :D :D :lol1: Popravljeno September 26, 2005. Popravil johan
Unikat Objavljeno September 26, 2005 Opozori Objavljeno September 26, 2005 Danes smo zletel v graben z avtom in je en motorist čisto počasi peljal mimo, pomoje je cincal a bi se ustavil ali ne, potem je odpeljal naprej. Kdo od tukaj?
Klo Objavljeno September 27, 2005 Opozori Objavljeno September 27, 2005 Pa si se prepričo ,da so ble vse štajerske reg.tablice. :( sej še po tem ne morš več vedet :?
johan Objavljeno September 27, 2005 Opozori Objavljeno September 27, 2005 sej še po tem ne morš več vedet :? ← To maš tud prav,ja.Približno pa je. :D
Špilferderber Objavljeno September 27, 2005 Opozori Objavljeno September 27, 2005 To maš tud prav,ja.Približno pa je. :D ← štajerci smo pač prasci. and we're proud of it. :kva2:
Rude Boy Objavljeno September 27, 2005 Opozori Objavljeno September 27, 2005 Špil spravi se v ednino, prosim ! :P
Špilferderber Objavljeno September 27, 2005 Opozori Objavljeno September 27, 2005 (popravljeno) Špil spravi se v ednino, prosim ! :P ← ti si že drugi danes, ki mi je rekel, da sem se zredil.. :lol1: vzamemnazajtistooštajercihprevečneprijavljenegaorožjajetunaštajerskem užaljenimplačampivopress Popravljeno September 27, 2005. Popravil Špilferderber
Rude Boy Objavljeno September 27, 2005 Opozori Objavljeno September 27, 2005 :OK: rumenemu: predvsem na letališčih se ga je kar nekaj našlo ! :P
Avatar Objavljeno September 27, 2005 Opozori Objavljeno September 27, 2005 Danes okrog 14.40 sem na Slovenski cesti v Ljubljani srečal možaka na BMW GS 1150, ki je imel na rezervoarju znak od Tomosa. Spominjam se, da ima nekdo na forumu takšen motor (z omenjenim znakom). Kdo je torej bil?
jose Objavljeno September 28, 2005 Opozori Objavljeno September 28, 2005 Ventil a si ti danes okrog 12 'letel' mimo naše hiše :hmm:
GrCaR Objavljeno September 28, 2005 Opozori Objavljeno September 28, 2005 danes v Dolnicah (blizu Pržana) vidu 2 motorja, prvi je bil nek cestak, drugi pa KTM Duke. mogoče kdo iz motosveta?
lasagna Objavljeno September 28, 2005 Opozori Objavljeno September 28, 2005 Danes okrog 14.40 sem na Slovenski cesti v Ljubljani srečal možaka na BMW GS 1150, ki je imel na rezervoarju znak od Tomosa. Spominjam se, da ima nekdo na forumu takšen motor (z omenjenim znakom). Kdo je torej bil? ← To je Blaž. V reportažah "Tunis" tudi Tomos imenovani. Pravi, da če BMW labele zamenjaš, motor po svetu bolj na miru puščajo. (BMW=Break My Window).
mi Objavljeno September 28, 2005 Opozori Objavljeno September 28, 2005 ja se mi zdi da ma motor skoz pred filozofsko parkiran
Vojč Objavljeno September 28, 2005 Opozori Objavljeno September 28, 2005 Ventil a si ti danes okrog 12 'letel' mimo naše hiše :hmm: ← :grrr danes niti pogledal motorinoja :angry2:
DDEAN1 Objavljeno Oktober 2, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 2, 2005 Včeraj ob 15:30 iz Logatca proti odcepa za Ride je vozil za mano Modra fazerca 600 (letnik 04-05), predelani ausphi z srerno Shubertko. Kdo iz tle ?
Stric Burek Objavljeno Oktober 2, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 2, 2005 Včeraj na relaciji Ilirska Bistrica-Knežak kar nekaj motoristov, jest sm bil na rdeče-viola NSRi v črno-rdečem kombinezonu, redno pozdravljal :OK: Dva en na Africa Twin če se ne motm pa sta stala pri hotelu Turist
vapotek Objavljeno Oktober 3, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2005 Šentjur v soboto okoli 14h. Blondina v Spykovem kombinezonu na Buellu CE registracije (mislim da Fireboltu) :worship: . Morda katera od tukaj? V vsakem primeru noro :OK: !!!
Robert Objavljeno Oktober 3, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2005 (popravljeno) Šentjur v soboto okoli 14h. Blondina v Spykovem kombinezonu na Buellu CE registracije (mislim da Fireboltu) :worship: . Morda katera od tukaj? V vsakem primeru noro :OK: !!! ← To pa je mogoče ena bijonda, ki ima več kot 50 let, pa postavco za umret :P Se ji vidi, da vsak dan preteče 10km. Njen mož tudi motorist, ki ima harley-a. Letos so bili skupaj z mojim prijateljem na morju nekje na Hrvaškem oziroma jih je tam spoznal. Šjora pa velika le kakšnih 160 cm, pa ful drobna in vozi tako zverinco, ki je nasplošno tudi za sedet kar visoka, tako, da skoraj ne doseže tli, z obema itak ne. Lep primer, da če se hoče, je možno marsikaj vozit .) No tako mi je bilo povedano, šjora bila ful atrakcija tudi na morju. Bjonda in zver :D Pozdrav od Roberta Popravljeno Oktober 3, 2005. Popravil Robert
Špilferderber Objavljeno Oktober 3, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2005 Šentjur v soboto okoli 14h. Blondina v Spykovem kombinezonu na Buellu CE registracije (mislim da Fireboltu) :worship: . Morda katera od tukaj? V vsakem primeru noro :OK: !!! ← buell, tale spodaj levo? (šoferka bjonda, v družbi HOGovcev, slikano nad Splitom)?
vapotek Objavljeno Oktober 3, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2005 buell, tale spodaj levo? (šoferka bjonda, v družbi HOGovcev, slikano nad Splitom)? Ta ni pravi. Videni je bil oranžno/črne barve! Če je pa ženska res nad 50 (obraza nisem videl, ker je imela čelado gor :ninja: ), potem pa "svaka ji čast" za postavco :grupni: !
Frips Objavljeno Oktober 3, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2005 To pa je mogoče ena bijonda, ki ima več kot 50 let, pa postavco za umret :P Se ji vidi, da vsak dan preteče 10km. Njen mož tudi motorist, ki ima harley-a. Letos so bili skupaj z mojim prijateljem na morju nekje na Hrvaškem oziroma jih je tam spoznal. Šjora pa velika le kakšnih 160 cm, pa ful drobna in vozi tako zverinco, ki je nasplošno tudi za sedet kar visoka, tako, da skoraj ne doseže tli, z obema itak ne. Lep primer, da če se hoče, je možno marsikaj vozit .) No tako mi je bilo povedano, šjora bila ful atrakcija tudi na morju. Bjonda in zver :D Pozdrav od Roberta ← To bjondo videl v Novalji letos :OK:
Bens Objavljeno Oktober 3, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2005 v soboto pri tobacni ujel skupinico treh motoristov na cb 1300 Suzuki GSX 1200 ta tretjega sm pa pozabu pa skupaj smo se peljal do crnuc kjer ste se ustavl v havani kdo od tle
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se