JONI 46 Objavljeno Julij 1, 2012 Opozori Objavljeno Julij 1, 2012 pa smo ga našli - tisteg ki brca s......lce s ceste - kdo pozna? Hmmm tegale sm tud jest dons ene parkrat vidu ? kdo bi le bil ? Skratka srecu dans, nejcgs, kmet2, thumper..... pa se nekaj.. pa zivganorca slisu prek gsm signala...
AleksG Objavljeno Julij 1, 2012 Opozori Objavljeno Julij 1, 2012 Guzzi V11, sva se srečala v Grčarevcu... kdo od tu?
igorkr Objavljeno Julij 2, 2012 Opozori Objavljeno Julij 2, 2012 Včeraj okrog 9ih dopoldan na ridah videna Aprilia Pegaso. M-Tech kombinezon pa odsevni jopič, siva čelada pa CE tablica. Pa grozno si mahu. Sigurno kak novinec. Kdo od tukaj??? Pod večer 8.30 po stari cesti proti Ljubljani pred Brezovico mogoče Zajcica600? Maiden, kej si bil ti včeraj zvečer tudi kej na Avtocesti lih tako okrog 8.30 proti Ljubljani okoli Vrhnike???? BinaBana 1
Zajcica600 Objavljeno Julij 2, 2012 Opozori Objavljeno Julij 2, 2012 Sm bla ja nujno mogla po sladoled gandi in trebor 2
rosse20 Objavljeno Julij 2, 2012 Opozori Objavljeno Julij 2, 2012 Zajcica600... tudi jaz sem te včeraj videla. Kdaj in kje, se ne spomnem, ampak je težko zgrešiti gandi 1
RenoRaines Objavljeno Julij 2, 2012 Opozori Objavljeno Julij 2, 2012 Zajcica600, Bled, v soboto, pred hotelom Pa še en kup motoristov. Največ pa GS-ov, kot ste že sami ugotovili, da jih je kot listja BelaStrela 1
Marjanček Objavljeno Julij 2, 2012 Opozori Objavljeno Julij 2, 2012 (popravljeno) Torej smo se verjetno mi videli pri slapu malo pod GG. Modri V Strom. Mater, bilo je super vreme. Scarabeo Vi ste se pripeljali, ko smo mi odhajali a ne? Ja vreme je pa res blo... kicasto... LP!{M} Popravljeno Julij 2, 2012. Popravil Marjanček
nxyz Objavljeno Julij 2, 2012 Opozori Objavljeno Julij 2, 2012 Rozn motor včer malo pred Kranjem z blejske strani za njim pa še en rdeč naked se mi zdi. Okorg 11h včeraj v Šenčurju na rondoju 2 Z-ja en oranžen drugi pa črn ali bel Mah cel kup motorjev je bil včeraj na cesti wix 1
cedevita Objavljeno Julij 2, 2012 Opozori Objavljeno Julij 2, 2012 Morda pa ima Zajčica 600 v garaži parkirani dve različni mehanizacji? Včeraj ob 20.00 v PO na OMV sem opazil v roza usnjeno jakno oblečeno svetlolaso dekle na čoperju, v spremstvu motorista na sivi KR Hornetki?
gandi Objavljeno Julij 2, 2012 Opozori Objavljeno Julij 2, 2012 V soboto v kampu Pušča viden SLVR,častil per in še dokaz...... Zdej ne more več lagat,da ni bil on vsi dol SLVR deli zastonj pir :lol: Danes se mi zdi viden Gandi z lepšo polovico mim mene Thamperja in Jonija46 nekje med Bohinjom in Bledom.. Gaaaaaaandi a si bil res ti? Bil! Ka me nisi za rokav pocukal, bi vas peljal na požirek ledenomrzle vode... :grrr (gorenjska)
dobravec Objavljeno Julij 2, 2012 Opozori Objavljeno Julij 2, 2012 (popravljeno) gandi a smo se mi včeraj zvečer srečali pred kranjem, u bistvu si naju prehitel, jst na gsxr kolega z v-štromom? Popravljeno Julij 2, 2012. Popravil dobravec
gandi Objavljeno Julij 2, 2012 Opozori Objavljeno Julij 2, 2012 gandi a smo se mi včeraj zvečer srečali pred kranjem, u bistvu si naju prehitel, jst na gsxr kolega z v-štromom? Aha, se spomnim pa na Polici smo skup čakal na semaforju... :grrr
HyperJack Objavljeno Julij 2, 2012 Opozori Objavljeno Julij 2, 2012 Nevem če nisem v bežigradu vidu modre smrkete ??
cedevita Objavljeno Julij 2, 2012 Opozori Objavljeno Julij 2, 2012 Nevem če nisem v bežigradu vidu modre smrkete ?? Jaz že nisem bil. !
Keiko Objavljeno Julij 2, 2012 Opozori Objavljeno Julij 2, 2012 Včeraj zvečer na AC proti LJ sva se srečala z bobk56
HyperJack Objavljeno Julij 3, 2012 Opozori Objavljeno Julij 3, 2012 Nevem če nisem v bežigradu vidu modre smrkete ?? Ciljal sem na Andro82.ta thumper 1
Andro82 Objavljeno Julij 3, 2012 Opozori Objavljeno Julij 3, 2012 Ciljal sem na Andro82.ta A-a...tam me pa ni blo...ne mene in ne moje smrkete :grrr
gandi Objavljeno Julij 3, 2012 Opozori Objavljeno Julij 3, 2012 Zajcica600 mal pred tretjo videna v Mednem v koloni... :grrr
Popularna objava DAMI34 Objavljeno Julij 3, 2012 Popularna objava Opozori Objavljeno Julij 3, 2012 kr naenkrat pa vsi vidte sam še "zajčice". A vam je vročina v glavo stopla? Kmet2, BinaBana, skofk in 10 others 13
Grut Objavljeno Julij 3, 2012 Opozori Objavljeno Julij 3, 2012 Včeraj okrog 9ih dopoldan na ridah videna Aprilia Pegaso. M-Tech kombinezon pa odsevni jopič, siva čelada pa CE tablica. Pa grozno si mahu. Sigurno kak novinec. Kdo od tukaj??? Pod večer 8.30 po stari cesti proti Ljubljani pred Brezovico mogoče Zajcica600? Maiden, kej si bil ti včeraj zvečer tudi kej na Avtocesti lih tako okrog 8.30 proti Ljubljani okoli Vrhnike???? Včeraj okrog 9ih dopoldan na ridah videna Aprilia Pegaso. M-Tech kombinezon pa odsevni jopič, siva čelada pa CE tablica. Pa grozno si mahu. Sigurno kak novinec. Kdo od tukaj??? Pod večer 8.30 po stari cesti proti Ljubljani pred Brezovico mogoče Zajcica600? Maiden, kej si bil ti včeraj zvečer tudi kej na Avtocesti lih tako okrog 8.30 proti Ljubljani okoli Vrhnike???? Včeraj okrog 9ih dopoldan na ridah videna Aprilia Pegaso. M-Tech kombinezon pa odsevni jopič, siva čelada pa CE tablica. Pa grozno si mahu. Sigurno kak novinec. Kdo od tukaj??? Pod večer 8.30 po stari cesti proti Ljubljani pred Brezovico mogoče Zajcica600? Maiden, kej si bil ti včeraj zvečer tudi kej na Avtocesti lih tako okrog 8.30 proti Ljubljani okoli Vrhnike???? Ne,včeraj pa samo do Bohinja bruhnu,kopat,pridm ke-brez kopalk BinaBana 1
Zajcica600 Objavljeno Julij 3, 2012 Opozori Objavljeno Julij 3, 2012 ja kaj gres pa brez kopalk ..... wix 1
gandi Objavljeno Julij 3, 2012 Opozori Objavljeno Julij 3, 2012 Ne,včeraj pa samo do Bohinja bruhnu,kopat,pridm ke-brez kopalk A brez kopalk pa nis upal? :grrr (pussy) DAMI34 in BinaBana 2
nxyz Objavljeno Julij 3, 2012 Opozori Objavljeno Julij 3, 2012 (popravljeno) Ne,včeraj pa samo do Bohinja bruhnu,kopat,pridm ke-brez kopalk Si si vsaj fotoshooting Salome ogledal? :grim Popravljeno Julij 3, 2012. Popravil nxyz BinaBana, DAMI34 in gandi 3
Grut Objavljeno Julij 3, 2012 Opozori Objavljeno Julij 3, 2012 A brez kopalk pa nis upal? :grrr (pussy) A brez kopalk pa nis upal? :grrr (pussy) Ha,upou bi si že...sam tam je biu roj mladostnih dam (od 65 let dalje),k so me prou poželjivo gledale...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se