biker77 Objavljeno Julij 7, 2012 Opozori Objavljeno Julij 7, 2012 ja sej skoz maham a to si zanalašč šla tok počas? da se te vidi ne? Ninč, krucymucy, Maja91 in 4 others 7
GKeko Objavljeno Julij 7, 2012 Opozori Objavljeno Julij 7, 2012 opažen Maus v družbi z mlajšo (v primerjavi z njim) punco pri Vikiju. thumper, anja37, maus in 3 others 6
MihaJ Objavljeno Julij 7, 2012 Opozori Objavljeno Julij 7, 2012 a to si zanalašč šla tok počas? da se te vidi ne? Aja, oni roza gsx... zanimivo Sva se midva srečala v Logatcu? Si bil že s ''tanovo'' Tuono. Morinija imaš še?
trebor Objavljeno Julij 7, 2012 Opozori Objavljeno Julij 7, 2012 Zvečer videna v centru Sukošana parkirana R1 starejšega letnika, ljubljanskih tablic, modre barve z dvema modrima nolankama na ogledalih. Se kdo s tu potepa po tem delu Dalmacije? LP Robert
krucymucy Objavljeno Julij 7, 2012 Opozori Objavljeno Julij 7, 2012 opažen Maus v družbi z mlajšo (v primerjavi z njim) punco pri Vikiju. V primerjavi z Mausom so vse mlajše. Sicer je pa mene dns Maša vikala tko da se počutim prou k Maus. BinaBana, maus, Zivnorc in 4 others 7
biker77 Objavljeno Julij 8, 2012 Opozori Objavljeno Julij 8, 2012 Sva se midva srečala v Logatcu? Si bil že s ''tanovo'' Tuono. Morinija imaš še? Sem bil ja..in ne, nimam več..
nxyz Objavljeno Julij 8, 2012 Opozori Objavljeno Julij 8, 2012 Včeraj okrog 16h srečala v gornjem gradu rdečo multistrado, ki se me je očitno ustrašil, ko je zavijal, ne se me bat, tam, ko zvijam v križišču se komaj premikam, ne vozim v naseju na polno kot ti Saj ne vem, je bil kdo od tu ali naš vaški tišač... Danes okrog desetih v Mozirju pred tušem parkiran srebrn SV s kmniškim grbom, kdo s foruma? BinaBana 1
alees Objavljeno Julij 8, 2012 Opozori Objavljeno Julij 8, 2012 Danes okoli 6h se je na Jezerskem vozil en ktm mislim da smc 625 bele barve. Mogoče kdo od tu?
igorkr Objavljeno Julij 8, 2012 Opozori Objavljeno Julij 8, 2012 Viden Rumeni cestak in Irenčko danes na ridah. A sotrpin na yamahi tundercat ka je z mano trpel za policaji in kolesarjem na poti proti Vrhniki kdo od tukaj ??? Igor BinaBana 1
JONI 46 Objavljeno Julij 8, 2012 Opozori Objavljeno Julij 8, 2012 Danes spet mnogo motoristov... rumeni, irencko ˛& kompany prvo v sodrazci, potem na ridah, kmet2, igorkr, nejcgs, virtualno pa umetnica51.. Aja pa zajcica600 najmanj 4-rkrat, nazadnje mimo brunarce!!! Kmet2 1
wix Objavljeno Julij 8, 2012 Opozori Objavljeno Julij 8, 2012 Keiko iz smeri Kranjske Gore, v naselju Gozd Martuljek, okoli 18.30-19.00???
a79 Objavljeno Julij 8, 2012 Opozori Objavljeno Julij 8, 2012 Danes sem se vas pa naposlusal na relaciji Lesce - Bohinj... Andro82, Jernej P in BinaBana 3
-diablo- Objavljeno Julij 8, 2012 Opozori Objavljeno Julij 8, 2012 Danes zajčica600 videna 3x prvič logatec nasproti vozeča, drugič v garčarevcu na pločniku zganjala romantiko s kolegom , tretič po tržaški mimo petrola.. videno še veliko ostalih pa mi noben ni ostal tako v spominu heh BinaBana 1
Zajcica600 Objavljeno Julij 8, 2012 Opozori Objavljeno Julij 8, 2012 kaksna romantika WHAT soncat se hodjo deci zraun mojga motorja! črna strela 1
BinaBana Objavljeno Julij 8, 2012 Opozori Objavljeno Julij 8, 2012 ah dej no zajcica.. tm sta se valala po tleh na busni! se dobr da sta mela cajt odzdravt ha ha ha Zajcica600 ravnokar cez ride. Sem tolk mahu pa nc ne vidi. vid vid, sej pomaha opažen Maus v družbi z mlajšo (v primerjavi z njim) punco pri Vikiju. ja a ni to lepo?? a si en mal fous?? he he he Viden Rumeni cestak in Irenčko danes na ridah. A sotrpin na yamahi tundercat ka je z mano trpel za policaji in kolesarjem na poti proti Vrhniki kdo od tukaj ??? Igor sorci ker nism uspela pozdravt, sam je tolk letel, da ce bi roko dvignla, bi me odpihnl ha ha ha, sej, zato pa zdej ne morm rok sploh dvignt.. jutr bo tak musklfibr, da bo joj!! drugac pa vidla na vrhnki, smer nazaj proti lj, pr petrolu crno strelo na mohitu in nejca takrat sm se uspela pozdravt ha ha ha
rosse20 Objavljeno Julij 9, 2012 Opozori Objavljeno Julij 9, 2012 danes pa so ride samevale zjutraj ob 8.30 in ob 10.55. razen nesrečnega para na srebrni R1 (se mi zdi, da sem zadela) in para na drugem rumenem(?) ustavljenem motorju nisem srečala nikogar.
Keiko Objavljeno Julij 9, 2012 Opozori Objavljeno Julij 9, 2012 Keiko iz smeri Kranjske Gore, v naselju Gozd Martuljek, okoli 18.30-19.00??? Res je, smo se ravno vračali domov s fure wix 1
GregaSLO Objavljeno Julij 9, 2012 Opozori Objavljeno Julij 9, 2012 kaksna romantika WHAT soncat se hodjo deci zraun mojga motorja! Jap, ko sem pogledal galerijo (zadnč si slikala mopo pa sebe), sem te tud jst vidu tam na bus stejšnu. Tok seka ta roza da ne moreš falit haha, samo takrat je bla sama z telefonom Je pol zgleda kak volk iz hoste zravn uletu
Jerkov Objavljeno Julij 9, 2012 Opozori Objavljeno Julij 9, 2012 (popravljeno) Danes videna poletno oblečena Sarah Monroe v medvodah. ti je fajn veter zahajal v dolino med dvema gričema hehehe LP Popravljeno Julij 9, 2012. Popravil Jerkov urkoman 1
igorkr Objavljeno Julij 9, 2012 Opozori Objavljeno Julij 9, 2012 kaksna romantika WHAT soncat se hodjo deci zraun mojga motorja! Zajči, nimaš kaj, zdej si prav tisti top :hooray: zaželjena motoristka s katero bi motosvetovci bili v bližini med in po vožnji :yes: . Aja upam da tista distrakcija modrih med divačo in Vikijem še velja . Pole pa in toast. he he Igor
SarahMonroe Objavljeno Julij 9, 2012 Opozori Objavljeno Julij 9, 2012 Danes videna poletno oblečena Sarah Monroe v medvodah. ti je fajn veter zahajal v dolino med dvema gričema hehehe LP bi bla skor mal nora da bi se ga savnala v ledru
Zajcica600 Objavljeno Julij 9, 2012 Opozori Objavljeno Julij 9, 2012 hitr odpikajo k se počas pelem :grim :grim :yawn: hihi veLja! :yes:
Jerkov Objavljeno Julij 9, 2012 Opozori Objavljeno Julij 9, 2012 (popravljeno) bi bla skor mal nora da bi se ga savnala v ledru I guess I'm crazy Popravljeno Julij 9, 2012. Popravil Jerkov wix 1
Irencko Objavljeno Julij 10, 2012 Opozori Objavljeno Julij 10, 2012 Viden Rumeni cestak in Irenčko danes na ridah. A sotrpin na yamahi tundercat ka je z mano trpel za policaji in kolesarjem na poti proti Vrhniki kdo od tukaj ??? Igor bo držalu Danes spet mnogo motoristov... rumeni, irencko ˛& kompany prvo v sodrazci, potem na ridah, kmet2, igorkr, nejcgs, virtualno pa umetnica51.. Aja pa zajcica600 najmanj 4-rkrat, nazadnje mimo brunarce!!! aha
stuhec Objavljeno Julij 10, 2012 Opozori Objavljeno Julij 10, 2012 ker v soboto s potovalni enduro od Slo. Bistrice proti CE ? srečala ob cca 10.30, ti iz gozda (takoj od Sl. Bistrice) jaz pa dol po bregu pa mislim da sta 2 bla gor
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se