cedevita Objavljeno Julij 27, 2012 Opozori Objavljeno Julij 27, 2012 ja pa dobr,a bo mene kdo kdaj vidu,al se morm na roza pobarvat ?? Ma sej mene tudi nobedn ne vidi, bi znalo bit, da sm prehiter. Bom buč piva na mopija montiru, bom takoj viden pa vsi bojo za mano leteli. Resno mislim!!! trebor, BinaBana, osa rider in 2 others 5
anja37 Objavljeno Julij 27, 2012 Opozori Objavljeno Julij 27, 2012 Cedevita ma sej ne rabi da lih PIVA,lahko sam bolj počasi voziš :grim cedevita 1
Keiko Objavljeno Julij 27, 2012 Opozori Objavljeno Julij 27, 2012 Keiko danes skozi Postojno okrog 19.20? Resj je Sva si šla nasproti pri pekarni če se ne motim?
alen1 Objavljeno Julij 27, 2012 Opozori Objavljeno Julij 27, 2012 Resj je Sva si šla nasproti pri pekarni če se ne motim? Ne. Sem kavo srkal na OMW
Keiko Objavljeno Julij 27, 2012 Opozori Objavljeno Julij 27, 2012 Ups Vem pa, da mi je šel nekdo tam nasproti... Na OMW sem pa sicer vidla, da jih je nekaj sedelo na pijači .)
nxyz Objavljeno Julij 27, 2012 Opozori Objavljeno Julij 27, 2012 Danes okrgo 11h iz Laškega proti zidanemu mostu viden oranžni Z, potem v Laškem mislim, da siva r1. Okrog 12h sem srečala dva motorja, ki sta šla s Črnivca dol proti Gornjemu gradu, motoristka na modrem er6f? in zadaj nekdo na temnem nakedu, kdo s fooruma? Cel teden videna v čatežu starejša rdeča r6 z ms tablico?
igorkr Objavljeno Julij 27, 2012 Opozori Objavljeno Julij 27, 2012 bizixxx na mojem gradbišču pod colom, na semaforju ob 13.20??? BIZIXXX in BinaBana 2
krucymucy Objavljeno Julij 27, 2012 Opozori Objavljeno Julij 27, 2012 Keiko iz kje si? Ker se mi zdi da te vsak dan vidim v Postojni. Včeraj na ridah, danes pa na OMV. Si bla ti? BinaBana 1
Keiko Objavljeno Julij 27, 2012 Opozori Objavljeno Julij 27, 2012 Z Vrhnike, popoldne pa dostikrat "pobegnem" čez Postojnska vrata k mojim Danes tudi na bencinski ja ^_^
TBoxer Objavljeno Julij 27, 2012 Opozori Objavljeno Julij 27, 2012 bizixxx na mojem gradbišču pod colom, na semaforju ob 13.20??? Si še kakšen od tajkunov mogoče? trebor in BinaBana 2
cedevita Objavljeno Julij 27, 2012 Opozori Objavljeno Julij 27, 2012 Ne. Sem kavo srkal na OMW A si bil danes ob 11.oo na predor Panovec-Grčna?
BIZIXXX Objavljeno Julij 27, 2012 Opozori Objavljeno Julij 27, 2012 bizixxx na mojem gradbišču pod colom, na semaforju ob 13.20??? Ja jest sm bil :yes: ornk uno škarpo tam delate igorkr 1
cedevita Objavljeno Julij 27, 2012 Opozori Objavljeno Julij 27, 2012 Cedevita ma sej ne rabi da lih PIVA,lahko sam bolj počasi voziš :grim Na bolj počasi se mi pa zapestje zatika.
alen1 Objavljeno Julij 28, 2012 Opozori Objavljeno Julij 28, 2012 A si bil danes ob 11.oo na predor Panovec-Grčna? Bo držalo ja
delbrz Objavljeno Julij 28, 2012 Opozori Objavljeno Julij 28, 2012 okol 1 dans v mozirjo dva na kawasaki z750 zelen...pa leo gp style se je slišau
Robertjur Objavljeno Julij 28, 2012 Opozori Objavljeno Julij 28, 2012 Huh u LJ na celovški pa tri hude mačke kt račke nejcgs in BinaBana 2
nejcgs Objavljeno Julij 28, 2012 Opozori Objavljeno Julij 28, 2012 (popravljeno) Huh u LJ na celovški pa tri hude mačke kt račke skoda k brez fotoaparata hodis naokoli :-))) Popravljeno Julij 28, 2012. Popravil nejcgs BinaBana 1
wix Objavljeno Julij 28, 2012 Opozori Objavljeno Julij 28, 2012 Dons pa viden motozajebant na novem motorju, igorkr in pa tudi trebor s šmerastimi rokami! trebor in igorkr 2
osa rider Objavljeno Julij 28, 2012 Opozori Objavljeno Julij 28, 2012 skoda k brez fotoaparata hodis naokoli :-))) Nejc, smo se srečal v Domžalah. Kva si delu kroge po dmžalah in nabiju km-je??? Si se pelu še mim vaških . . . . .pa vidu si me . . . .pa se nisi ustavu, da bi za kufe dal! Naslednič te olupim za duplo pijačo! Thumper viden pr vaških . . . . . Tampič . . . . hwuala za pjačo :OK:
nejcgs Objavljeno Julij 28, 2012 Opozori Objavljeno Julij 28, 2012 Nejc, smo se srečal v Domžalah. Kva si delu kroge po dmžalah in nabiju km-je??? Si se pelu še mim vaških . . . . .pa vidu si me . . . .pa se nisi ustavu, da bi za kufe dal! Naslednič te olupim za duplo pijačo! Thumper viden pr vaških . . . . . Tampič . . . . hwuala za pjačo :OK: ja tako je to k sem prvič od kar imam motor prehiteval avto, na koncu je pa neki modrega stalo in sem cviknil da mu tako prehitevanje ni bilo všeč. Pa mi ni ostalo drugega kot narediti še en krog in po drugi poti domov - zato krog mi vaških. Se mi je pa mudilo domov; sta me čakal v senci kramp in lopata. Ja na pijačo pa v teh vročih dneh z veseljem pridem :grim BinaBana 1
BlondDiversion Objavljeno Julij 29, 2012 Opozori Objavljeno Julij 29, 2012 V petek, pri Faakerseeju, videni (morda Vaški bojsi) (vsi domžalske grbe), dva s sopotnicama, eden solist. Smo se na široko pozdravljale z babami, možakarji bolj na tiho. Odpeljali ste se v smeri Villacha. Jaz s svojim cvetkotom, Grega na GS650 obvezen kofe v pizzeriji. Kdo od tukaj?
trebor Objavljeno Julij 29, 2012 Opozori Objavljeno Julij 29, 2012 Dons pa viden motozajebant na novem motorju, igorkr in pa tudi trebor s šmerastimi rokami! Kaj ne bom imel zamazanih rok, če moram pa tisto rajnglo od cucukija šraufat, ker ne znaš ketne namazat in naštelat . MZ, hvala za radlerja in pizzo, res ga je bilo malo premalo, da sem moral potem svojo zalogo trošit . Igorkr je bil pa najbolj skromen, zaželel si je in dobil samo vodo :notworthy: . LP Robert LP Robert igorkr, BinaBana in wix 3
SLVR Objavljeno Julij 29, 2012 Opozori Objavljeno Julij 29, 2012 Danes srečal neko dečvo v rdečem ledru in rožički na čeladi .... ziher je bla naša "hudičkasta" forumašica. Malce kasneje pa tudi enega GSR-600 z pobarvanimi feltnami, se mi zdi, da je tudi forumaš, če tole kje bereš se pofočkaj. Sicer pa je bilo ta vikend motorjev na cesti itak ko boga, vsi so pridno mahali.
logarr Objavljeno Julij 29, 2012 Opozori Objavljeno Julij 29, 2012 honda rc51 iz ljubljane proti celju. lepo poje akrapovič v tunelu ) trebor 1
igorkr Objavljeno Julij 29, 2012 Opozori Objavljeno Julij 29, 2012 Videna zajčica600 v spremstvu zeleneg kawasakija ninje med postojni in ridami okrog 12ih
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se