Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

Danes popoldan,v Poljanski dolini pri semaforju kjer popravljajo cesto, skupina šestih sedmih motoristov, vsi pridno pozdravili, tudi sopotnica. Kdo od tukaj?

LP Cvetoo.

Objavljeno
Danes popoldan,v Poljanski dolini pri semaforju kjer popravljajo cesto, skupina šestih sedmih motoristov, vsi pridno pozdravili, tudi sopotnica. Kdo od tukaj?

LP Cvetoo.

Jest ne, sva se pa srečala nekje pri Postojni pa ne preveč dobesedno vzet, ker sem včeraj pozabil vzet bilobil :?

Objavljeno
Jest ne, sva se pa srečala nekje pri Postojni pa ne preveč dobesedno vzet, ker sem včeraj pozabil vzet bilobil  :?

:D :D

Ma daj ti malo bolj počasi vozi. Saj te tudi jaz nisem imel časa pogledati, ma je bio v gozdu nad jezerom. :?

Lp Cvetoo.

Objavljeno

Ej SymRu, dam ti za pir, če mi zaupaš o čem si razmišljal danes, ko si bil na križišču slovenske in tivolske. Sem ti mahal in te gledal ti pa nič.

Objavljeno

včeri v nedeljo kawasaki team na OMV v Ljutomeru z MB reg. tablicami???

in Honda Cbr 1000 R v repsol barvi v križevcih pri ljutomeru????????'

Objavljeno

učer šu u rakitno z eno gilero 125 endurca rdeče farbe,pa zanč tut enkat pa na rakitn sm te prehitu,kkšn iz tle? LP

Objavljeno

Na Brezovici okoli 17.10 pri pumpi, mal nazaj od Paviliona rdeča Multistrada. Hmmm... Kdo jo že ma na forumu? :hmm:

Objavljeno

Aja, spredaj predelane XXe pa nisi videl... Tisto je bil moj sodelavec, ki mislim, da je tudi na forumu, sam nisva nikoli govorila o tem kak nick ima... (aja XXa je bila moja). Sla sva pa na rakitno - jebiga ni cajta za kaj resnejsega.

Objavljeno

danes pred strojnim faksom v LJ parkirana modra suza GSX-R 750; registerska MS :?

Objavljeno
Aja, spredaj predelane XXe pa nisi videl... Tisto je bil moj sodelavec, ki mislim, da je tudi na forumu, sam nisva nikoli govorila o tem kak nick ima... (aja XXa je bila moja). Sla sva pa na rakitno - jebiga ni cajta za kaj resnejsega.

Sej sem videl tudi tebe, samo nisem dobro videl kater motor si imel, mislim da je bil črn?

Objavljeno
Aja, spredaj predelane XXe pa nisi videl... Tisto je bil moj sodelavec, ki mislim, da je tudi na forumu, sam nisva nikoli govorila o tem kak nick ima... (aja XXa je bila moja).

Sej sem videl tudi tebe, samo nisem dobro videl kater motor si imel, mislim da je bil črn?

hehehehehe :D ... vprašanje leta. :)

Objavljeno

a obstaja tudi kaksna druga barva za motorje? Vse ostalo so samo priblizki...

Objavljeno

Prejšen teden v soboto ponoč se je nekdo s črnim frčoplanom peljal iz smeri Zagorje proti Trojanom. Brez čelade, ker jo je menda nekje na poti izgubil. Sedaj se pa sprašujem a sem bil to jst al ne, ker se nč ne spomnem :drunk: ...

Objavljeno
a obstaja tudi kaksna druga barva za motorje? Vse ostalo so samo priblizki...

Ne štekam lih kaj mi hočte povedat ampak OK. Ti si rekel: "Aja, spredaj predelane XXe pa nisi videl" Jaz sem hotel povedat, da se te ne spomnim in da sem videl samo Multistrado. Zdi se mi pa, da je pred njo bil nekdo z črnim motorjem pa mislim da brez maske, nevem katere znamke je motor.

Objavljeno

Na 3M-u tri čoperji, kdo od tle, sicer pa kje ste bli vsi ostali? Sej še ni tko mrzlo

Objavljeno
Na 3M-u tri čoperji, kdo od tle, sicer pa kje ste bli vsi ostali? Sej še ni tko mrzlo

He he,od kdaj pa SV spada pod čoperje... :P Enivej, dons okol 17:40 sva se z enmu črnmu Banditom 1200 po Celovški podila...kdo od "naših" ? :)

Lp

Objavljeno
He he,od kdaj pa SV spada pod čoperje... :P Enivej, dons okol 17:40 sva se z enmu črnmu Banditom 1200 po Celovški podila...kdo od "naših" ? :)

Lp

ej človek zakaj nisi poklicu, pa bi še jst uletu!

Objavljeno

Same here :)

Sej veš... Suzukije na ogled B)

:P

Objavljeno
Same here  :)

Sej veš... Suzukije na ogled  B)

:P

a zdej k mam DAELIMA, sm pa mn vredn kt vi? :(

:slap:

Objavljeno

Ne pozabi s čim sem se jaz vozil... :nono:

Objavljeno (popravljeno)

:topic: He he..sorči :friend1: Sam dokler sneg ne zapade prvič, je samoumevno da se vsako sredo dobivamo na 3M :yes:

Popravljeno . Popravil Killroy
Objavljeno
Ne štekam lih kaj mi hočte povedat ampak OK. Ti si rekel: "Aja, spredaj predelane XXe pa nisi videl" Jaz sem hotel povedat, da se te ne spomnim in da sem videl samo Multistrado. Zdi se mi pa, da je pred njo bil nekdo z črnim motorjem pa mislim da brez maske, nevem katere znamke je motor.

Problem je bil samo s tem, ker nisi bil preprican, da je crn motor... I took it personaly :)

Objavljeno

Ostali smo pičke pa ne hodimo vče tja, ker je mrzlo :P

Sva se z Rude Boyjem oglasila pred fuzbalom ...

Objavljeno

še dobro da je bilo pred in ne med ! .) fuzbalom, kakopak !

Objavljeno (popravljeno)
a obstaja tudi kaksna druga barva za motorje?

JA, obstaja.... Rdeca :P

Aja :slap:

Vceri vidu en crn motor. Kdo s tuki?

;)

Popravljeno . Popravil Kruse

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!