cvetoo Objavljeno Oktober 9, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 9, 2005 Danes popoldan,v Poljanski dolini pri semaforju kjer popravljajo cesto, skupina šestih sedmih motoristov, vsi pridno pozdravili, tudi sopotnica. Kdo od tukaj? LP Cvetoo.
pissmonkey Objavljeno Oktober 10, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 10, 2005 Danes popoldan,v Poljanski dolini pri semaforju kjer popravljajo cesto, skupina šestih sedmih motoristov, vsi pridno pozdravili, tudi sopotnica. Kdo od tukaj? LP Cvetoo. ← Jest ne, sva se pa srečala nekje pri Postojni pa ne preveč dobesedno vzet, ker sem včeraj pozabil vzet bilobil :?
cvetoo Objavljeno Oktober 10, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 10, 2005 Jest ne, sva se pa srečala nekje pri Postojni pa ne preveč dobesedno vzet, ker sem včeraj pozabil vzet bilobil :? ← :D :D Ma daj ti malo bolj počasi vozi. Saj te tudi jaz nisem imel časa pogledati, ma je bio v gozdu nad jezerom. :? Lp Cvetoo.
Brihta Objavljeno Oktober 10, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 10, 2005 Ej SymRu, dam ti za pir, če mi zaupaš o čem si razmišljal danes, ko si bil na križišču slovenske in tivolske. Sem ti mahal in te gledal ti pa nič.
Vojč Objavljeno Oktober 10, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 10, 2005 včeri v nedeljo kawasaki team na OMV v Ljutomeru z MB reg. tablicami??? in Honda Cbr 1000 R v repsol barvi v križevcih pri ljutomeru????????'
kovach Objavljeno Oktober 10, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 10, 2005 učer šu u rakitno z eno gilero 125 endurca rdeče farbe,pa zanč tut enkat pa na rakitn sm te prehitu,kkšn iz tle? LP
Unikat Objavljeno Oktober 11, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 11, 2005 Na Brezovici okoli 17.10 pri pumpi, mal nazaj od Paviliona rdeča Multistrada. Hmmm... Kdo jo že ma na forumu? :hmm:
Einherjar Objavljeno Oktober 11, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 11, 2005 Aja, spredaj predelane XXe pa nisi videl... Tisto je bil moj sodelavec, ki mislim, da je tudi na forumu, sam nisva nikoli govorila o tem kak nick ima... (aja XXa je bila moja). Sla sva pa na rakitno - jebiga ni cajta za kaj resnejsega.
Vojč Objavljeno Oktober 11, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 11, 2005 danes pred strojnim faksom v LJ parkirana modra suza GSX-R 750; registerska MS :?
Unikat Objavljeno Oktober 11, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 11, 2005 Aja, spredaj predelane XXe pa nisi videl... Tisto je bil moj sodelavec, ki mislim, da je tudi na forumu, sam nisva nikoli govorila o tem kak nick ima... (aja XXa je bila moja). Sla sva pa na rakitno - jebiga ni cajta za kaj resnejsega. ← Sej sem videl tudi tebe, samo nisem dobro videl kater motor si imel, mislim da je bil črn?
pirrulz Objavljeno Oktober 12, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 12, 2005 Aja, spredaj predelane XXe pa nisi videl... Tisto je bil moj sodelavec, ki mislim, da je tudi na forumu, sam nisva nikoli govorila o tem kak nick ima... (aja XXa je bila moja). ← Sej sem videl tudi tebe, samo nisem dobro videl kater motor si imel, mislim da je bil črn? ← hehehehehe :D ... vprašanje leta. :)
Einherjar Objavljeno Oktober 12, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 12, 2005 Sej sem videl tudi tebe, samo nisem dobro videl kater motor si imel, mislim da je bil črn? ← a obstaja tudi kaksna druga barva za motorje? Vse ostalo so samo priblizki...
Kölm Objavljeno Oktober 12, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 12, 2005 Prejšen teden v soboto ponoč se je nekdo s črnim frčoplanom peljal iz smeri Zagorje proti Trojanom. Brez čelade, ker jo je menda nekje na poti izgubil. Sedaj se pa sprašujem a sem bil to jst al ne, ker se nč ne spomnem :drunk: ...
Unikat Objavljeno Oktober 12, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 12, 2005 a obstaja tudi kaksna druga barva za motorje? Vse ostalo so samo priblizki... ← Ne štekam lih kaj mi hočte povedat ampak OK. Ti si rekel: "Aja, spredaj predelane XXe pa nisi videl" Jaz sem hotel povedat, da se te ne spomnim in da sem videl samo Multistrado. Zdi se mi pa, da je pred njo bil nekdo z črnim motorjem pa mislim da brez maske, nevem katere znamke je motor.
Stric Burek Objavljeno Oktober 12, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 12, 2005 Na 3M-u tri čoperji, kdo od tle, sicer pa kje ste bli vsi ostali? Sej še ni tko mrzlo
Killroy Objavljeno Oktober 12, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 12, 2005 Na 3M-u tri čoperji, kdo od tle, sicer pa kje ste bli vsi ostali? Sej še ni tko mrzlo ← He he,od kdaj pa SV spada pod čoperje... :P Enivej, dons okol 17:40 sva se z enmu črnmu Banditom 1200 po Celovški podila...kdo od "naših" ? :) Lp
GrCaR Objavljeno Oktober 12, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 12, 2005 He he,od kdaj pa SV spada pod čoperje... :P Enivej, dons okol 17:40 sva se z enmu črnmu Banditom 1200 po Celovški podila...kdo od "naših" ? :) Lp ← ej človek zakaj nisi poklicu, pa bi še jst uletu!
jax Objavljeno Oktober 12, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 12, 2005 ej človek zakaj nisi poklicu, pa bi še jst uletu! ← Same here :) Sej veš... Suzukije na ogled B) :P
GrCaR Objavljeno Oktober 12, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 12, 2005 Same here :) Sej veš... Suzukije na ogled B) :P ← a zdej k mam DAELIMA, sm pa mn vredn kt vi? :( :slap:
jax Objavljeno Oktober 12, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 12, 2005 Ne pozabi s čim sem se jaz vozil... :nono:
Killroy Objavljeno Oktober 12, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 12, 2005 (popravljeno) ej človek zakaj nisi poklicu, pa bi še jst uletu! ← :topic: He he..sorči :friend1: Sam dokler sneg ne zapade prvič, je samoumevno da se vsako sredo dobivamo na 3M :yes: Popravljeno Oktober 12, 2005. Popravil Killroy
Einherjar Objavljeno Oktober 13, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 13, 2005 Ne štekam lih kaj mi hočte povedat ampak OK. Ti si rekel: "Aja, spredaj predelane XXe pa nisi videl" Jaz sem hotel povedat, da se te ne spomnim in da sem videl samo Multistrado. Zdi se mi pa, da je pred njo bil nekdo z črnim motorjem pa mislim da brez maske, nevem katere znamke je motor. ← Problem je bil samo s tem, ker nisi bil preprican, da je crn motor... I took it personaly :)
SiR Objavljeno Oktober 13, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 13, 2005 Na 3M-u tri čoperji, kdo od tle, sicer pa kje ste bli vsi ostali? Sej še ni tko mrzlo ← Ostali smo pičke pa ne hodimo vče tja, ker je mrzlo :P Sva se z Rude Boyjem oglasila pred fuzbalom ...
Rude Boy Objavljeno Oktober 13, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 13, 2005 še dobro da je bilo pred in ne med ! .) fuzbalom, kakopak !
Kruse Objavljeno Oktober 13, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 13, 2005 (popravljeno) a obstaja tudi kaksna druga barva za motorje? JA, obstaja.... Rdeca :P Aja :slap: Vceri vidu en crn motor. Kdo s tuki? ;) Popravljeno Oktober 13, 2005. Popravil Kruse
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se