TICI Objavljeno Avgust 3, 2012 Opozori Objavljeno Avgust 3, 2012 ma eni se slučajno tam srečamo .. jaz jih pol ne poznam hehehehehe ... pole pa tle sprašujejo a si bil to ti .. pa si mogu tam vprašat hahahahahahaha BinaBana in cedevita 2
trebor Objavljeno Avgust 3, 2012 Opozori Objavljeno Avgust 3, 2012 http://www.google.com/m?client=ms-nokia&cof=nsp&channel=s60&q=%3f
trebor Objavljeno Avgust 3, 2012 Opozori Objavljeno Avgust 3, 2012 http://www.google.co...channel=s60&q=? Se opravičujem za ta post, pisal sem s telefona in potem vse pobrkljal . Pogrel me je IDIOT na neken črnem motorju, ki je na Zaloški pri petrolovi črpalki v Mostah prehiteval čez dvojno polno črto in nato nasproti vozečega obvozil po njegovi desni strani. Upam, da ta KRETEN ne bo še koga vzel s seboj v grob, ko bo kje naredil veliko štalo. LP Robert BinaBana in Cartman 2
Cofko Cof Objavljeno Avgust 4, 2012 Opozori Objavljeno Avgust 4, 2012 ...razn dveh črnih Zjev , k sta se pol pojavla tud na ridah, en se je prou neki štulil in rinil zraven Groma, mi na pumpi ni padl v uč. Moj je bil tist ta črn HyperJack 1
SharpNinja Objavljeno Avgust 4, 2012 Opozori Objavljeno Avgust 4, 2012 Aja un črn, k je bil bul črn od unga tačrnga zravn :grim .....danes pa ni neke gužve dvokolesnikov po cest, sm en 6valjni bemfl (srebrn) v Domžalah, drgač pa mir in tišina BinaBana in thumper 2
hp2 Objavljeno Avgust 4, 2012 Opozori Objavljeno Avgust 4, 2012 Aja un črn, k je bil bul črn od unga tačrnga zravn :grim .....danes pa ni neke gužve dvokolesnikov po cest, sm en 6valjni bemfl (srebrn) v Domžalah, drgač pa mir in tišina a j kj čudnga,če je pa k u pečic u kombinezonu...včer sm zgubu vsaj 5 kil k je tolk tekl od mene.. SharpNinja in trebor 2
ender Objavljeno Avgust 4, 2012 Opozori Objavljeno Avgust 4, 2012 hp2: a j kj čudnga,če je pa k u pečic u kombinezonu word , mal arhaično. Pršu dans dam, parkiru spil pol litra vode, pod hladn tuš pa 4 pire čez, pa niti nekrat na sekret (wc po domače) sreču pa v Kranjski Goru ene estonce, nice conversation, grejo še dlje pa planirajo skor 2 mesca furat okol BinaBana 1
trebor Objavljeno Avgust 4, 2012 Opozori Objavljeno Avgust 4, 2012 Skoraj vsak dan videna Zajčica600 po Ljubljani. In skoraj vsak dan ima drugačne spodnje dele kombinezona , ki so strašno lepi . LP Robert Maximus, cedevita, umetnica51 in 3 others 6
kaca1 Objavljeno Avgust 5, 2012 Opozori Objavljeno Avgust 5, 2012 Včeraj pri Logu..... Kdo (katera) od tu?
AleksG Objavljeno Avgust 5, 2012 Opozori Objavljeno Avgust 5, 2012 Motoristka, ki sem ti delal družbo včeraj zvečer v Planini... medtem, ko si čakala prevoz.... a si tud kej na motosvetu?
nejcgs Objavljeno Avgust 5, 2012 Opozori Objavljeno Avgust 5, 2012 (popravljeno) Motoristka, ki sem ti delal družbo včeraj zvečer v Planini... medtem, ko si čakala prevoz.... a si tud kej na motosvetu? je nisi imel cajt to tam vprašat? to je pa tko k se z njo pogovarjaš, gledaš malo pod vrat, z mislimi pa ....... :grim (k pa dam prideš se pa zaveš da ne veš imena, ...... ) Popravljeno Avgust 5, 2012. Popravil nejcgs pikolo, thumper, cedevita in 4 others 7
AleksG Objavljeno Avgust 5, 2012 Opozori Objavljeno Avgust 5, 2012 je nisi imel cajt to tam vprašat? to je pa tko k se z njo pogovarjaš, gledaš malo pod vrat, z mislimi pa ....... :grim (k pa dam prideš se pa zaveš da ne veš imena, ...... ) ha, ti pa res ne napišeš enga posta brez da bi zagovarjal svoje ene in iste teorije... ...drugače pa ja, sem pač pozabu povprašat o motosvetu...
Scarabeo 500 Objavljeno Avgust 5, 2012 Opozori Objavljeno Avgust 5, 2012 V petek dva z GO na Stelvio. Hornetka in ... Kdo od tu? Scarabeo
Jerkov Objavljeno Avgust 6, 2012 Opozori Objavljeno Avgust 6, 2012 včeraj skoraj ob polnoči pri poljanah videna dečva na sivem SV650....katera od tu? LP
TICI Objavljeno Avgust 6, 2012 Opozori Objavljeno Avgust 6, 2012 MENE PA ZANIMA .. keri je včeri prisedu k naši mizi v postojni pa kdo je njegov kolega BIONDI Z CHOPPER-JEM YAMAHA ... PO 18:30
pikolo Objavljeno Avgust 6, 2012 Opozori Objavljeno Avgust 6, 2012 Včeraj (okoli 12 ih) sem šel od Planine čez ride za enim parom na (mislim da) Hondi ... lepo je šlo skozi ovinke. Ustavila sta se potem malo pred Postojno. Kdo od tu?
jozexj6 Objavljeno Avgust 6, 2012 Opozori Objavljeno Avgust 6, 2012 MENE PA ZANIMA .. keri je včeri prisedu k naši mizi v postojni pa kdo je njegov kolega BIONDI Z CHOPPER-JEM YAMAHA ... PO 18:30 Tega ne vem, sem pa jaz sedel za sosednjo mizo za tabo.
rosse20 Objavljeno Avgust 6, 2012 Opozori Objavljeno Avgust 6, 2012 danes že skoraj v mraku na ridah srečani: - najprej en na rdeči R1 - malo za njim maus - takoj za njim BinaBana (mislim, da se nisem zmotila) - malo za njo pa še nekdo, ampak ga nisem videla, ker sva se ravno odpeljala - potem pa je za nama vozil nekdo na nekakšnem skuterju(?) ali ne vem... kdo od tu (razen maus-a in BineBane) BinaBana 1
Zok Objavljeno Avgust 6, 2012 Opozori Objavljeno Avgust 6, 2012 jaz sem pa tisti nesrecnik ki je danes popoldne v druzbi dveh deklet in enega kolega sraufal svojega crnega kawlna od postojne naprej proti idriji.. vsem ki ste ustavili se moram zahvaliti za ponujeno pomoc - zadevo sem porihtal (dovod bencina uplinjaca prvega cilindra je bil zabit), kljub temu pa sem obrnil in sel domov, v Pulo pa gremo z avtom. Babe so izgubile voljo. cedevita 1
cedevita Objavljeno Avgust 6, 2012 Opozori Objavljeno Avgust 6, 2012 Se opravičujem za ta post, pisal sem s telefona in potem vse pobrkljal . Pogrel me je IDIOT na neken črnem motorju, ki je na Zaloški pri petrolovi črpalki v Mostah prehiteval čez dvojno polno črto in nato nasproti vozečega obvozil po njegovi desni strani. Upam, da ta KRETEN ne bo še koga vzel s seboj v grob, ko bo kje naredil veliko štalo. LP Robert Ma ne moreš da vrjameš, tudi moj eboran je enak Trebor a j kj čudnga,če je pa k u pečic u kombinezonu...včer sm zgubu vsaj 5 kil k je tolk tekl od mene.. Jst pa nabil pr´Čadu!
TICI Objavljeno Avgust 7, 2012 Opozori Objavljeno Avgust 7, 2012 oooo pi-.--- te nisem prepoznal ... nisi mogu kaj rečt ...
kewo Objavljeno Avgust 7, 2012 Opozori Objavljeno Avgust 7, 2012 Danes ob 20.30h ujev z avtom ekipo motoristov na cesti Ljubelj-Podbrezje. Uglavnem cestaki, če je bil kdo med vami, naj se mi prosim javi!? Tajči91, ti si bila sigurno!! :grim
Dr.Kitty 28 Objavljeno Avgust 7, 2012 Opozori Objavljeno Avgust 7, 2012 Kakšni motoristi pa so bli to, če si jih z avto ujel???
cedevita Objavljeno Avgust 7, 2012 Opozori Objavljeno Avgust 7, 2012 Včeraj, v torek, med Bolkom in Hruševljami(PO), če se ne motim, rumen-Ducati-SandiGulje, zadnja luč je na dopustu. Drugače pa na Ridah prazno, na OMV prazno, priznam, sem bil pozen. Ride so pa MASTNE, pozor! V petek dva z GO na Stelvio. Hornetka in ... Kdo od tu? Scarabeo Morda modra Hornet s LeoVince?
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se