kewo Objavljeno Avgust 8, 2012 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2012 Kakšni motoristi pa so bli to, če si jih z avto ujel??? Ja prov počas nism šu no.... ...oni pa tut niso šli prov hitr 190km/h je biv top speed... Dr.Kitty 28 1
AleksG Objavljeno Avgust 8, 2012 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2012 Včeraj, v torek, med Bolkom in Hruševljami(PO), če se ne motim, rumen-Ducati-SandiGulje, zadnja luč je na dopustu. Drugače pa na Ridah prazno, na OMV prazno, priznam, sem bil pozen. Ride so pa MASTNE, pozor! Zadnja luč na dopustu? ma potem pa si je najbrš lih včeraj vzela fraj, morm prevert glede na to da me skor vsakič tema ujame... Hvala, da poveš... častim cedevito ko se kej srečamo trebor, BinaBana in cedevita 3
Cartman Objavljeno Avgust 8, 2012 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2012 Kakšni motoristi pa so bli to, če si jih z avto ujel??? zelo vsakdanji, Kar je po svoje fino. Včeraj okrog 16:00 me je pred "Tomijevim ovinkom" (na relaciji PO-ride je to levi ovinek čez prevoj, takoj mimo živo zelene hiše na levi) prehitel par na CBR. Lepo tekoče Nice.
Yuree Objavljeno Avgust 8, 2012 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2012 HyperJack danes mogoce v blizini Novega mesta ?
HyperJack Objavljeno Avgust 8, 2012 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2012 HyperJack danes mogoce v blizini Novega mesta ? :grim Sam ob tisti uri ko si ti objavil post, še nism bil glih bliz NM.ja...sem bil malo kasneje, z družbo
BelaStrela Objavljeno Avgust 8, 2012 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2012 Še dobr da je dons en šlepar (aka GSA) vozu pred mano, sicer Mausiča zarad silne bleščave sploh ne bi opazila in bi spet izpadla skrajno neotesano in slabo vzgojeno, ker ne bi odzdravla. Juhej, dec, še se svetš k pumpežova rit!
rosse20 Objavljeno Avgust 9, 2012 Opozori Objavljeno Avgust 9, 2012 Danes bila z enim super fantom, ki vozi rdečo CBR 1000RR Fireblade, na pijači v Dravogradu. Mogoče tudi tu (to sem pa pozabila vprašat )?
TICI Objavljeno Avgust 9, 2012 Opozori Objavljeno Avgust 9, 2012 Tega ne vem, sem pa jaz sedel za sosednjo mizo za tabo. JOŽE DRUGIČ ME RUKNI ... MATER ... SEJ TE NISEM PREPOZNALA .. SORRY
Tedybear Objavljeno Avgust 9, 2012 Opozori Objavljeno Avgust 9, 2012 Danes bila z enim super fantom, ki vozi rdečo CBR 1000RR Fireblade, na pijači v Dravogradu. Mogoče tudi tu (to sem pa pozabila vprašat )? Na Badoo.com boš lažje pecala. :grim :grim :grim BinaBana 1
Keiko Objavljeno Avgust 9, 2012 Opozori Objavljeno Avgust 9, 2012 keiko dons u postojni ? Res je Kje sva se srečala?
skofk Objavljeno Avgust 9, 2012 Opozori Objavljeno Avgust 9, 2012 Res je Kje sva se srečala? pri nekem prehodu za pešce nis mogla z roko pozdravt ker si mela vrjetn dela s sklopko bla je pa ena črna ninja če se je spomnš
BinaBana Objavljeno Avgust 9, 2012 Opozori Objavljeno Avgust 9, 2012 tm na unmu hribcku, med brezjem in radovljico, je pa mene u nedeljo okol 15.30 matru letecman.. tko da vsi k ste v tistem prnorel mim in zihr mel vec kot 60 na stevcu, se mi lahko zahvalte :-P barabe motoristicne!! pa se prou zamotla sm ga sicer pa rosse20, lepo da sm te na moje ime je motorist prepoznala, da zdej tuki vem kera si he he he aja, pa kdo od tuki s slike? zanimivo mi je, da si prsu tako razdaljo v taki opravi.. hm.. wix in rosse20 2
trpin Objavljeno Avgust 10, 2012 Opozori Objavljeno Avgust 10, 2012 Jaz sem pa že parkrat opazil eno lušno pošast pod blokom. Po Celovški v Lj. se vozi ena na roza motorju, včasih čist v roza opremljena. Kdo si ?
Popularna objava KeC Objavljeno Avgust 10, 2012 Popularna objava Opozori Objavljeno Avgust 10, 2012 Jaz sem pa že parkrat opazil eno lušno pošast pod blokom. Po Celovški v Lj. se vozi ena na roza motorju, včasih čist v roza opremljena. Kdo si ? Tist je Damjan Murko. fasttrack, Kolen, Zok in 16 others 19
Keiko Objavljeno Avgust 10, 2012 Opozori Objavljeno Avgust 10, 2012 pri nekem prehodu za pešce nis mogla z roko pozdravt ker si mela vrjetn dela s sklopko bla je pa ena črna ninja če se je spomnš Ste bli trije če se prav spomnim? Sicer pa pozabla napisat da sem isti dan na Ridah vidla Mausa, ki se je martinčkal na klopci .) skofk 1
wix Objavljeno Avgust 10, 2012 Opozori Objavljeno Avgust 10, 2012 Mene pa spet spregledala... :glare:
Keiko Objavljeno Avgust 10, 2012 Opozori Objavljeno Avgust 10, 2012 Uh seveda da ne Torej - nazaj grede so bili na Ridah (od tistih, ki jih poznam): Wix, Nejcgs, Ebony in Rumeni
svobodnaptica01 Objavljeno Avgust 10, 2012 Opozori Objavljeno Avgust 10, 2012 Tale pa ni čist frišna, včer sm bla s tabelim vesoljčkom (beri: F800R) kewo 1
wix Objavljeno Avgust 10, 2012 Opozori Objavljeno Avgust 10, 2012 Kak dan ali dva je stara... sem ti skor motor podrl, ko sem avto poleg njega v senco rinil
skofk Objavljeno Avgust 10, 2012 Opozori Objavljeno Avgust 10, 2012 Ste bli trije če se prav spomnim? prav se spomniš Keiko 1
igorkr Objavljeno Avgust 11, 2012 Opozori Objavljeno Avgust 11, 2012 V ponedeljek 6.8. v Senju okrog 9ih videna dva dukatija GO tablica. Kdo od tukaj???
vandrovec Objavljeno Avgust 11, 2012 Opozori Objavljeno Avgust 11, 2012 Mogoče kak član foruma v sredo 8. avg. na Mangartskem sedlu?
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se