KeC Objavljeno Avgust 20, 2012 Opozori Objavljeno Avgust 20, 2012 (popravljeno) Meni se pa ta zapis od KeC-a zdi malo žaljiv. Gre morda za predsodke do "potovalnih krav"? ... nestrpnost? Kaj, če so možakarji prepotovali dolgo pot in v nekem trenutku niso točno vedeli kam zaviti? Iz zapisa ni razbrati nekih neumnosti...prehitevanj v škarje, izsiljevanje prednosti... Na ovire v prometu je pa dobro gledati strpno saj vsi lahko nekoga oviramo, še bolj tisti z avtodomi, traktorji... Dolgo pot? Do iz Mb do Slunja? Mogoče za nesposobneže. Aha zavijanje in prehitevanje brez smerokazov niso neumnosti? Ustavljanje brez razloga (ni danega smerokaza) na sredi voznega pasu na regionalki ni neumnost? Pojdi še enkrat v avtošolo. Meni pa se zdi hecno, da jih ni uspel prehiteti od Slunja do Zadra Rekel sem nekje na relaciji med Slunjem in Zadrom. In ja je malo težje prehiteti takšne nesposobneže z 1,9dizlom v velikem in naloženem enoprostorcu. Seveda, ko pa sem to želel storiti, dal smerokaz in začel prehitevati je pa motorist brez smerokaza skočil pred mene in se pravil prehitevati pred seboj vozeče vozilo, ki ga pred tem na dokaj ravni in pregledni cesti ni mogel prehiteti v 10km. Jebat ga dovolj dolgo vozim motorje in avtomobile, da na cesti znam ločiti nesposobne voznike in ta dva sta sodila v to skupino pa če še tako iščete dlako v jajcu. Kec tudi ni glih neka referenca za uber fino vožnjo! Ni jih prehitel ker je bil on še bolj zmeden kot tista dva! Hja no tudi tvoj nick ni ravno referenca za kakršne koli vsaj približno brihtne komentarje. Popravljeno Avgust 20, 2012. Popravil KeC JONI 46 1
Snečer Objavljeno Avgust 20, 2012 Opozori Objavljeno Avgust 20, 2012 Škoda da ju nisi ti ali sopotnica malo posnela, bi jih ziher kdo prepoznal.
vandrovec Objavljeno Avgust 20, 2012 Opozori Objavljeno Avgust 20, 2012 Aha zavijanje in prehitevanje brez smerokazov niso neumnosti? Ustavljanje brez razloga (ni danega smerokaza) na sredi voznega pasu na regionalki ni neumnost? Pojdi še enkrat v avtošolo. ...hehe, zgleda, da sta te prav načrtno živcirala.
rosse20 Objavljeno Avgust 20, 2012 Opozori Objavljeno Avgust 20, 2012 danes ob 18.20 so se trije "sončili" na ridah. kdo od tu?
exclan Objavljeno Avgust 20, 2012 Opozori Objavljeno Avgust 20, 2012 Dolgo pot? Do iz Mb do Slunja? Mogoče za nesposobneže. Aha zavijanje in prehitevanje brez smerokazov niso neumnosti? Ustavljanje brez razloga (ni danega smerokaza) na sredi voznega pasu na regionalki ni neumnost? Pojdi še enkrat v avtošolo. Rekel sem nekje na relaciji med Slunjem in Zadrom. In ja je malo težje prehiteti takšne nesposobneže z 1,9dizlom v velikem in naloženem enoprostorcu. Seveda, ko pa sem to želel storiti, dal smerokaz in začel prehitevati je pa motorist brez smerokaza skočil pred mene in se pravil prehitevati pred seboj vozeče vozilo, ki ga pred tem na dokaj ravni in pregledni cesti ni mogel prehiteti v 10km. Jebat ga dovolj dolgo vozim motorje in avtomobile, da na cesti znam ločiti nesposobne voznike in ta dva sta sodila v to skupino pa če še tako iščete dlako v jajcu. Hja no tudi tvoj nick ni ravno referenca za kakršne koli vsaj približno brihtne komentarje. Moj ni komentar ampak dejstvo in te očitno žuli a KEC!
wix Objavljeno Avgust 20, 2012 Opozori Objavljeno Avgust 20, 2012 No zdej si pa počasn nehite spolovila merit pa se vrnite nazaj na temo! Jst sm dons videl simpatično blond bejbo v Trzinu na 125ccm Hondi (v pajkicah:S). shibby in cedevita 2
thumper Objavljeno Avgust 20, 2012 Opozori Objavljeno Avgust 20, 2012 ...hehe, zgleda, da sta te prav načrtno živcirala. in tebi se zdi to u iber fani ??? kec ti si pa bencinarja 3,0 v6 kupi ... BelaStrela in trebor 2
ironbeeper Objavljeno Avgust 20, 2012 Opozori Objavljeno Avgust 20, 2012 Včeraj videna ena blondinka s supermototom iz Rogle
BinaBana Objavljeno Avgust 21, 2012 Opozori Objavljeno Avgust 21, 2012 dans videni- tomaz (sori, nism si nicka zapomnla), primoz (nicka niti ne vem ), kewo, boris, pa se ene par, k ne paznam kewo 1
yamaha2025 Objavljeno Avgust 22, 2012 Opozori Objavljeno Avgust 22, 2012 dans videni- tomaz (sori, nism si nicka zapomnla), primoz (nicka niti ne vem ), kewo, boris, pa se ene par, k ne paznam Tomaž ali yamaha2025 BinaBana in BelaStrela 2
BinaBana Objavljeno Avgust 22, 2012 Opozori Objavljeno Avgust 22, 2012 (popravljeno) kdo od tuki? dans okol 10.30 Popravljeno Avgust 22, 2012. Popravil BinaBana
BinaBana Objavljeno Avgust 23, 2012 Opozori Objavljeno Avgust 23, 2012 vceri videna sara nekje na poti iz trbovelj na marijo reko.. btw- neki peska na cesti na kakih 2, 3eh ovinkih..
Cartman Objavljeno Avgust 23, 2012 Opozori Objavljeno Avgust 23, 2012 kec ti si pa bencinarja 3,0 v6 kupi ... to je pa res en nedojeban motor. Prvošči človeku nek konkretnega. Nej bo 1,6TURBO, al pa vsaj 4500 V8 Učeri okrog 17:00, gsx750f na OMV PO, z R1. Al ne?
kijan Objavljeno Avgust 23, 2012 Opozori Objavljeno Avgust 23, 2012 vceri videna sara nekje na poti iz trbovelj na marijo reko.. btw- neki peska na cesti na kakih 2, 3eh ovinkih.. Binči...a si bla učeri na M.reki??? BinaBana 1
stuhec Objavljeno Avgust 23, 2012 Opozori Objavljeno Avgust 23, 2012 Hvala KR na GSX vodenju od Vranskega do Domzal v torek vecer
BinaBana Objavljeno Avgust 23, 2012 Opozori Objavljeno Avgust 23, 2012 Binči...a si bla učeri na M.reki??? jup zakaj? si bil ti tut tm??
Spasky Objavljeno Avgust 23, 2012 Opozori Objavljeno Avgust 23, 2012 Včeraj viden Sergini na M. reki, aja sej sva bila skupaj! :grim
sergini Objavljeno Avgust 23, 2012 Opozori Objavljeno Avgust 23, 2012 Kateri ste bili pa s Saro še v partiji na M.r.? BinaBana 1
GDII Objavljeno Avgust 23, 2012 Opozori Objavljeno Avgust 23, 2012 Včeraj viden KIJAN, ampak v avtu:)
kijan Objavljeno Avgust 23, 2012 Opozori Objavljeno Avgust 23, 2012 jup zakaj? si bil ti tut tm?? Ja seveda sem bil...Verjetno sem mal pred tabo šou...okol 17:40 sem šou. Škoda...evo pa bi se lahka vidla...
kijan Objavljeno Avgust 23, 2012 Opozori Objavljeno Avgust 23, 2012 Včeraj viden KIJAN, ampak v avtu:) Hja možno...sam kje? A ti pa z motorjem???
GDII Objavljeno Avgust 23, 2012 Opozori Objavljeno Avgust 23, 2012 sj nevem točno al v metlečah al v šoštanju. jaz z R1
kijan Objavljeno Avgust 23, 2012 Opozori Objavljeno Avgust 23, 2012 sj nevem točno al v metlečah al v šoštanju. jaz z R1 Bravo...točno tako. Kako si pa vedu,da sem jaz? A se poznava???
BinaBana Objavljeno Avgust 23, 2012 Opozori Objavljeno Avgust 23, 2012 Kateri ste bili pa s Saro še v partiji na M.r.? zdej odvisno kje si jo vidu u druzbi.. en cajt smo tut me skp sedele
GDII Objavljeno Avgust 23, 2012 Opozori Objavljeno Avgust 23, 2012 Bravo...točno tako. Kako si pa vedu,da sem jaz? A se poznava??? Topolščani se pa ja poznamo menda haha, vsaj na videz kijan 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se