Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno (popravljeno)

Meni se pa ta zapis od KeC-a zdi malo žaljiv. Gre morda za predsodke do "potovalnih krav"? ... nestrpnost?

Kaj, če so možakarji prepotovali dolgo pot in v nekem trenutku niso točno vedeli kam zaviti? Iz zapisa ni razbrati nekih neumnosti...prehitevanj v škarje, izsiljevanje prednosti... Na ovire v prometu je pa dobro gledati strpno saj vsi lahko nekoga oviramo, še bolj tisti z avtodomi, traktorji...

Dolgo pot? Do iz Mb do Slunja? Mogoče za nesposobneže.

Aha zavijanje in prehitevanje brez smerokazov niso neumnosti? Ustavljanje brez razloga (ni danega smerokaza) na sredi voznega pasu na regionalki ni neumnost? Pojdi še enkrat v avtošolo.

Meni pa se zdi hecno, da jih ni uspel prehiteti od Slunja do Zadra :)

Rekel sem nekje na relaciji med Slunjem in Zadrom. In ja je malo težje prehiteti takšne nesposobneže z 1,9dizlom v velikem in naloženem enoprostorcu. Seveda, ko pa sem to želel storiti, dal smerokaz in začel prehitevati je pa motorist brez smerokaza skočil pred mene in se pravil prehitevati pred seboj vozeče vozilo, ki ga pred tem na dokaj ravni in pregledni cesti ni mogel prehiteti v 10km. Jebat ga dovolj dolgo vozim motorje in avtomobile, da na cesti znam ločiti nesposobne voznike in ta dva sta sodila v to skupino pa če še tako iščete dlako v jajcu.

Kec tudi ni glih neka referenca za uber fino vožnjo!

Ni jih prehitel ker je bil on še bolj zmeden kot tista dva!

Hja no tudi tvoj nick ni ravno referenca za kakršne koli vsaj približno brihtne komentarje.

Popravljeno . Popravil KeC
Objavljeno

Aha zavijanje in prehitevanje brez smerokazov niso neumnosti? Ustavljanje brez razloga (ni danega smerokaza) na sredi voznega pasu na regionalki ni neumnost? Pojdi še enkrat v avtošolo.

...hehe, zgleda, da sta te prav načrtno živcirala.

Objavljeno

danes ob 18.20 so se trije "sončili" na ridah. kdo od tu?

Objavljeno

Dolgo pot? Do iz Mb do Slunja? Mogoče za nesposobneže.

Rekel sem nekje na relaciji med Slunjem in Zadrom. In ja je malo težje prehiteti takšne nesposobneže z 1,9dizlom v velikem in naloženem enoprostorcu. Seveda, ko pa sem to želel storiti, dal smerokaz in začel prehitevati je pa motorist brez smerokaza skočil pred mene in se pravil prehitevati pred seboj vozeče vozilo, ki ga pred tem na dokaj ravni in pregledni cesti ni mogel prehiteti v 10km. Jebat ga dovolj dolgo vozim motorje in avtomobile, da na cesti znam ločiti nesposobne voznike in ta dva sta sodila v to skupino pa če še tako iščete dlako v jajcu.

Hja no tudi tvoj nick ni ravno referenca za kakršne koli vsaj približno brihtne komentarje.

Moj ni komentar ampak dejstvo in te očitno žuli a KEC!

Objavljeno

No zdej si pa počasn nehite spolovila merit pa se vrnite nazaj na temo!

Jst sm dons videl simpatično blond bejbo v Trzinu na 125ccm Hondi (v pajkicah:S).

• Všeč mi je 2
Objavljeno

...hehe, zgleda, da sta te prav načrtno živcirala.

in tebi se zdi to u iber fani ???

kec ti si pa bencinarja 3,0 v6 kupi ... :P

• Všeč mi je 2
Objavljeno

Včeraj videna ena blondinka s supermototom iz Rogle :):OK:

Objavljeno

dans videni- tomaz (sori, nism si nicka zapomnla), primoz (nicka niti ne vem :P ), kewo, boris, pa se ene par, k ne paznam :D

Objavljeno

dans videni- tomaz (sori, nism si nicka zapomnla), primoz (nicka niti ne vem :P ), kewo, boris, pa se ene par, k ne paznam :D

Tomaž ali yamaha2025

• Všeč mi je 2
Objavljeno (popravljeno)

kdo od tuki?

dans okol 10.30

post-28333-0-86562200-1345627022_thumb.jpg

Popravljeno . Popravil BinaBana
Objavljeno

vceri videna sara nekje na poti iz trbovelj na marijo reko.. ;)

btw- neki peska na cesti na kakih 2, 3eh ovinkih..

Objavljeno

kec ti si pa bencinarja 3,0 v6 kupi ... :P

to je pa res en nedojeban motor. Prvošči človeku nek konkretnega. Nej bo 1,6TURBO, al pa vsaj 4500 V8 :D

Učeri okrog 17:00, gsx750f na OMV PO, z R1. Al ne?

Objavljeno

vceri videna sara nekje na poti iz trbovelj na marijo reko.. ;)

btw- neki peska na cesti na kakih 2, 3eh ovinkih..

Binči...a si bla učeri na M.reki???

Objavljeno

Hvala KR na GSX vodenju od Vranskega do Domzal

v torek vecer

Objavljeno

Binči...a si bla učeri na M.reki???

jup :D zakaj? si bil ti tut tm??

Objavljeno

Včeraj viden Sergini na M. reki, aja sej sva bila skupaj! :grim

Objavljeno

Kateri ste bili pa s Saro še v partiji na M.r.?

Objavljeno

jup :D zakaj? si bil ti tut tm??

Ja seveda sem bil...Verjetno sem mal pred tabo šou...okol 17:40 sem šou. Škoda...evo pa bi se lahka vidla...

Objavljeno

Včeraj viden KIJAN, ampak v avtu:)

Hja možno...sam kje? A ti pa z motorjem???

Objavljeno

sj nevem točno al v metlečah al v šoštanju. jaz z R1

Objavljeno

sj nevem točno al v metlečah al v šoštanju. jaz z R1

Bravo...točno tako. Kako si pa vedu,da sem jaz? A se poznava??? :OK:

Objavljeno

Kateri ste bili pa s Saro še v partiji na M.r.?

zdej odvisno kje si jo vidu u druzbi.. en cajt smo tut me skp sedele :D

Objavljeno

Bravo...točno tako. Kako si pa vedu,da sem jaz? A se poznava??? :OK:

Topolščani se pa ja poznamo menda haha, vsaj na videz

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!