KeC Objavljeno September 30, 2012 Opozori Objavljeno September 30, 2012 Sendy6R včeraj v Celju, bežala pred dežjem?
GregaSLO Objavljeno September 30, 2012 Opozori Objavljeno September 30, 2012 Sobota popoldne Maus na tržaški Sva kr neki časa skupaj vozila šele danes meni vseka da je bil to lahko maus iz motosveta JAo... Anyways na tistih par kilometrih sva bila vsak po 1X izsiljena iz strani srednje generacije
maus Objavljeno Oktober 1, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 1, 2012 Sobota popoldne Maus na tržaški Sva kr neki časa skupaj vozila šele danes meni vseka da je bil to lahko maus iz motosveta JAo... Anyways na tistih par kilometrih sva bila vsak po 1X izsiljena iz strani srednje generacije Verjetno sem bil jaz ... itak po Tržaški vozim počasi in previdno, se ne guram med avtomomile, ker sem bil že miljontaužnkrat izsiljen, izrinjen pa čeprav se vozim med 50-60 km/h ... :yes:
GregaSLO Objavljeno Oktober 1, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 1, 2012 Ja po registraciji sodeč vsaj, sam nisem bil ziher... Tam od bivše gostilne babica je iz leve deklina prpeljaja prav počasi
maus Objavljeno Oktober 1, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 1, 2012 Ja po registraciji sodeč vsaj, sam nisem bil ziher... Tam od bivše gostilne babica je iz leve deklina prpeljaja prav počasi upam, da nima še kakšn take tablice ... lohka bi vseen za kufe nakazu :angry:
igorkr Objavljeno Oktober 1, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 1, 2012 Zasačen Likealexsay Kraj zločina: Pred Postojno (proti Razdrtemu) Ura: okoli 16.30 PRIZNAJ, mi vse vemo
stuhec Objavljeno Oktober 2, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 2, 2012 Ker je pred cca 2h mal "driftal" mimo OBI proti Mcdonalsu ? Komentari kere sem slisal so bili prav butasti
gandi Objavljeno Oktober 2, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 2, 2012 Včerej popoldan okroh 16h ČS skozi Grčarevec, ja?
igorkr Objavljeno Oktober 2, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 2, 2012 Gandi na OMV Postojana 16.30 ???
Ervin93 Objavljeno Oktober 2, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 2, 2012 robert a ti mal dz dans ponagaju. Sm stal u vrsti za urbano pa te vidu pr tvojmu kolegu
BelaStrela Objavljeno Oktober 2, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 2, 2012 Včerej popoldan okroh 16h ČS skozi Grčarevec, ja? BS?
trebor Objavljeno Oktober 2, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 2, 2012 robert a ti mal dz dans ponagaju. Sm stal u vrsti za urbano pa te vidu pr tvojmu kolegu Zakaj bi mi dež ponagajal ? Potem, ko sem se odpeljal, sem šel po daljši bližnjici domov, čez celo mesto :grim . Je bolj pasalo, kot psu palica, hehe. Pač sem bil moker, nič novega pri meni :yes: . Če si bil tam, zakaj me nisi pocukal za rokav, da bi šla na pijačo? Pivo bi preventivno odgnalo vlago (klin se s klinom izbija, pa to) :beer1: . LP Robert
gandi Objavljeno Oktober 3, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2012 BS? Se opravičujem, BS ja :grim BelaStrela 1
gandi Objavljeno Oktober 3, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2012 Gandi na OMV Postojana 16.30 ??? Bil.
GrCaR Objavljeno Oktober 3, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2012 dons okrog 15h po Prušnikovi (Lj-Šentvid) belo-modro-rdeča CBR 250r
BelaStrela Objavljeno Oktober 3, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2012 Se opravičujem, BS ja :grim To bo pa držal ja
Ervin93 Objavljeno Oktober 3, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2012 Zakaj bi mi dež ponagajal ? Potem, ko sem se odpeljal, sem šel po daljši bližnjici domov, čez celo mesto :grim . Je bolj pasalo, kot psu palica, hehe. Pač sem bil moker, nič novega pri meni :yes: . Če si bil tam, zakaj me nisi pocukal za rokav, da bi šla na pijačo? Pivo bi preventivno odgnalo vlago (klin se s klinom izbija, pa to) :beer1: . LP Robert nism hotu motit. :grrr . Itk pa me ze fajn namocil brez deznika
trebor Objavljeno Oktober 3, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2012 nism hotu motit. :grrr . Itk pa me ze fajn namocil brez deznika Motil, ker sem s sodelavcem govoril? Saj je on tudi motorist, tisti Vstrom, ki je bil tam parkiran, je njegov. Bi kakšno pametno razdrli, hehe. Da ne bom , danes dopoldne viden mat črn Z na Dunajski proti centru. Se je kdo vozil tam ? LP Robert
Kmet2 Objavljeno Oktober 4, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 4, 2012 Včeraj Maus v Tacnu,pred gostilno Košir z šše enim črnim za njim.......zlat je bil sam ta prvi :lol:
macak333 Objavljeno Oktober 5, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 5, 2012 Danes zjutri, okol 7.00, na Poljanski cesti videna rdeča CBR 600 RR 05-06. A je bil kej mraz ?
Dr_Jakob Objavljeno Oktober 5, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 5, 2012 Danes okrog 13h v Domžalama Črna strela na nekem rižu . Si bila ti? :D BelaStrela, thumper in črna strela 3
GKeko Objavljeno Oktober 5, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 5, 2012 Eto danes v Postojni na OMVju srebrna honda vfr. In v LJ opažen Maus (v motoristični zlati barvi), kako gre proti rdečemu avtu Pa še skoraj bi ga povozil hehe
črna strela Objavljeno Oktober 5, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 5, 2012 Danes okrog 13h v Domžalama Črna strela na nekem rižu . Si bila ti? :D nimaš se kej vštric z mano vozt :xx: DAMI34 in igorkr 2
Dr_Jakob Objavljeno Oktober 5, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 5, 2012 nimaš se kej vštric z mano vozt :xx: Sej se nebi bilo treba, če bi ti kej špegle uporabljala pa bi me videla že od daleč...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se