Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

Sendy6R včeraj v Celju, bežala pred dežjem?

:D

Objavljeno

Sobota popoldne Maus na tržaški :)

Sva kr neki časa skupaj vozila šele danes meni vseka da je bil to lahko maus iz motosveta :ninja: JAo...

Anyways na tistih par kilometrih sva bila vsak po 1X izsiljena iz strani srednje generacije :BUA:

Objavljeno

Sobota popoldne Maus na tržaški :)

Sva kr neki časa skupaj vozila šele danes meni vseka da je bil to lahko maus iz motosveta :ninja: JAo...

Anyways na tistih par kilometrih sva bila vsak po 1X izsiljena iz strani srednje generacije :BUA:

Verjetno sem bil jaz ;) ... itak po Tržaški vozim počasi in previdno, se ne guram med avtomomile, ker sem bil že miljontaužnkrat izsiljen, izrinjen pa čeprav se vozim med 50-60 km/h ... :yes:

Objavljeno

Ja po registraciji sodeč vsaj, sam nisem bil ziher... :)

Tam od bivše gostilne babica je iz leve deklina prpeljaja prav počasi :)

Objavljeno

Ja po registraciji sodeč vsaj, sam nisem bil ziher... :)

Tam od bivše gostilne babica je iz leve deklina prpeljaja prav počasi :)

upam, da nima še kakšn take tablice :P ... lohka bi vseen za kufe nakazu :angry:

Objavljeno

Zasačen Likealexsay

Kraj zločina: Pred Postojno (proti Razdrtemu)

Ura: okoli 16.30

PRIZNAJ, mi vse vemo :):P

Objavljeno

Ker je pred cca 2h mal "driftal" mimo OBI proti Mcdonalsu ?

Komentari kere sem slisal so bili prav butasti

Objavljeno

Včerej popoldan okroh 16h ČS skozi Grčarevec, ja?

Objavljeno

Gandi na OMV Postojana 16.30 ???

Objavljeno

robert a ti mal dz dans ponagaju. Sm stal u vrsti za urbano pa te vidu pr tvojmu kolegu

Objavljeno

Včerej popoldan okroh 16h ČS skozi Grčarevec, ja?

BS?

Objavljeno

robert a ti mal dz dans ponagaju. Sm stal u vrsti za urbano pa te vidu pr tvojmu kolegu

Zakaj bi mi dež ponagajal :smoke: ? Potem, ko sem se odpeljal, sem šel po daljši bližnjici domov, čez celo mesto :grim :yea1: . Je bolj pasalo, kot psu palica, hehe. Pač sem bil moker, nič novega pri meni :yes: .

Če si bil tam, zakaj me nisi pocukal za rokav, da bi šla na pijačo? Pivo bi preventivno odgnalo vlago (klin se s klinom izbija, pa to) :whistle: :beer1: :beer2: .

LP Robert

Objavljeno

Gandi na OMV Postojana 16.30 ???

Bil.

Objavljeno

dons okrog 15h po Prušnikovi (Lj-Šentvid) belo-modro-rdeča CBR 250r

Objavljeno

Se opravičujem, BS ja :grim

To bo pa držal ja :blush:

Objavljeno

Zakaj bi mi dež ponagajal :smoke: ? Potem, ko sem se odpeljal, sem šel po daljši bližnjici domov, čez celo mesto :grim :yea1: . Je bolj pasalo, kot psu palica, hehe. Pač sem bil moker, nič novega pri meni :yes: .

Če si bil tam, zakaj me nisi pocukal za rokav, da bi šla na pijačo? Pivo bi preventivno odgnalo vlago (klin se s klinom izbija, pa to) :whistle: :beer1: :beer2: .

LP Robert

nism hotu motit. :grrr . Itk pa me ze fajn namocil brez deznika

Objavljeno

nism hotu motit. :grrr . Itk pa me ze fajn namocil brez deznika

Motil, ker sem s sodelavcem govoril? Saj je on tudi motorist, tisti Vstrom, ki je bil tam parkiran, je njegov. Bi kakšno pametno razdrli, hehe.

Da ne bom :topic: , danes dopoldne viden mat črn Z na Dunajski proti centru. Se je kdo vozil tam :hmm: ?

LP Robert

Objavljeno

Včeraj Maus v Tacnu,pred gostilno Košir z šše enim črnim za njim.......zlat je bil sam ta prvi :lol:

Objavljeno

Danes zjutri, okol 7.00, na Poljanski cesti videna rdeča CBR 600 RR 05-06. A je bil kej mraz :D?

Objavljeno

Danes okrog 13h v Domžalama Črna strela na nekem rižu :lol1: . Si bila ti? :D :D :D

• Všeč mi je 3
Objavljeno

Eto danes v Postojni na OMVju srebrna honda vfr.

In v LJ opažen Maus (v motoristični zlati barvi), kako gre proti rdečemu avtu :D Pa še skoraj bi ga povozil :D hehe

Objavljeno

Danes okrog 13h v Domžalama Črna strela na nekem rižu :lol1: . Si bila ti? :D :D :D

nimaš se kej vštric z mano vozt :bum:

:xx:

• Všeč mi je 2
Objavljeno

nimaš se kej vštric z mano vozt :bum:

:xx:

Sej se nebi bilo treba, če bi ti kej špegle uporabljala pa bi me videla že od daleč... :bum:

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!