kewo Objavljeno Oktober 19, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 19, 2012 Dons en s Fazer 600 vozu za mano od Most proti Vodicam.
igorkr Objavljeno Oktober 19, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 19, 2012 Danes pa puhno videnih Monika600, Angi, Trebor, Kmet2, Krucymucy, Pik1. sigurno še kdo ... anja37 in Kmet2 2
Izek Objavljeno Oktober 20, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 20, 2012 Med 11. in 12. uro skupina treh motorjev, ki so šli čez Soteško dolino (verjetno proti morju), mislim da so bli FZ6N in dva z750 Nekje po 12. uri s smeri Domžale - Trojane na sivem FZ6S par , naj se javita ^^ Lep pozdrav
TBoxer Objavljeno Oktober 20, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 20, 2012 SharpNinja, danes, na Črnem Kalu v smeri proti Domžalam, si me prehitela...
rookiee Objavljeno Oktober 20, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 20, 2012 Med 11. in 12. uro skupina treh motorjev, ki so šli čez Soteško dolino (verjetno proti morju), mislim da so bli FZ6N in dva z750 Nekje po 12. uri s smeri Domžale - Trojane na sivem FZ6S par , naj se javita ^^ Lep pozdrav Fazer pa skuter? Al par na fazerki?
Irencko Objavljeno Oktober 20, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 20, 2012 maus na ridah, sanda prot primorski, osa v logatcu pa še olala drugih vsepovprek hehe... Sanda7 1
kaca1 Objavljeno Oktober 20, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 20, 2012 SharpNinja, danes, na Črnem Kalu v smeri proti Domžalam, si me prehitela... Da ni bila smer proti Trzinu, slučajno?! lajbn in cedevita 2
osa rider Objavljeno Oktober 21, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 21, 2012 maus na ridah, sanda prot primorski, osa v logatcu pa še olala drugih vsepovprek hehe... se mi je zdel, da spet čuvaš rondo v Logatcu . . . . pa nism bil sigurn . . . .
igorkr Objavljeno Oktober 21, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 21, 2012 maus na ridah, sanda prot primorski, osa v logatcu pa še olala drugih vsepovprek hehe... mene ni blo med njimi :unsure: bom pa danes :naughty: :lol: DAMI34 1
DAMI34 Objavljeno Oktober 21, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 21, 2012 Cartman v Postojni, Osa v Kočevju, Pajkica u Novem Mestu (sejebasalastorticamikotdabokoncsveta) , Maus podvečer skoz Logatec...vse sem vidu vse osa rider 1
igorkr Objavljeno Oktober 21, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 21, 2012 Cartman v Postojni, Osa v Kočevju, Pajkica u Novem Mestu (sejebasalastorticamikotdabokoncsveta) , Maus podvečer skoz Logatec...vse sem vidu vse Kej mene si pozabil videti v Gorici ??? DAMI34 in anja37 2
GDII Objavljeno Oktober 21, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 21, 2012 (popravljeno) včeraj en "revež" med kamnikom in vranskem, ga je očitno en nabasal, mislim da je bila 07 cbr, sem se že mislu ostavit pa sem vidu "reveža" zraven policajev v stoječem stanju, pa sem odpeljal naprej! sam da si stal:) Popravljeno Oktober 21, 2012. Popravil GDII
SharpNinja Objavljeno Oktober 21, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 21, 2012 SharpNinja, danes, na Črnem Kalu v smeri proti Domžalam, si me prehitela... Če si se pa parkiral gor pred naseljem.....nism nit opazla kak motor je bil , vidla sm da morm mim hahahah....itak da prot Domžalam, sj so pred mano vozile :grim Da ni bila smer proti Trzinu, slučajno?! Ja tud tm čez je blo treba it, enkrat zjutraj in pol za nazaj :grim Drugač pa včer proti Primorski in potem zvečer nazaj cele kolone motoristov, takih normalnih in tud takih neuravnovešenih primerkov, k se očitno nimajo čist nč radi, ampak če jim paše, men še bl, dok še mene ne sklat zravn
MihaJ Objavljeno Oktober 21, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 21, 2012 Če si se pa parkiral gor pred naseljem.....nism nit opazla kak motor je bil , vidla sm da morm mim hahahah....itak da prot Domžalam, sj so pred mano vozile :grim Ja tud tm čez je blo treba it, enkrat zjutraj in pol za nazaj :grim Drugač pa včer proti Primorski in potem zvečer nazaj cele kolone motoristov, takih normalnih in tud takih neuravnovešenih primerkov, k se očitno nimajo čist nč radi, ampak če jim paše, men še bl, dok še mene ne sklat zravn A to name leti? Sem mislil, da te bo kaj ''rdeča prikazen'' zagrabila...
Sash958 Objavljeno Oktober 21, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 21, 2012 Danes okoli 16 ure skupinica..primorskih "turistov" proti rakitni...sem padel vmes..no..tisti ki ima andro na tablici..bemu...greh je tako dušiti Ducatija po tisti cesti. je kdo s tega foruma????
Izek Objavljeno Oktober 21, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 21, 2012 Fazer pa skuter? Al par na fazerki? Tako, par na fazerki s HJC čeladama . Vidva?
DAMI34 Objavljeno Oktober 21, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 21, 2012 Kej mene si pozabil videti v Gorici ??? Nism biu u Horici aja, pa dns sm tut mrskej vidu igorkr 1
TBoxer Objavljeno Oktober 21, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 21, 2012 Nejcgs, danes ob 18h, se vklučeval na glavno cesti pri Razdrtem? igorkr 1
igorkr Objavljeno Oktober 21, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 21, 2012 Videni Keiko, Baykica, NejcGS, Suzuki, Gregor, tamala, barbara Bayki :notworthy: Slišani: kmet2, mark II in en kup drugih motoristev GKeko pred križiščem za razdrto okoli 14.45 ??? Kmet2 1
Efendi Objavljeno Oktober 21, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 21, 2012 Hvala ene...mhm,,,vsaj ene dvajsetim motoristom, ki so me danes okoli 16h, malo pred Razdrtim, rešili pred "kontrolo prometa" . cedevita 1
krucymucy Objavljeno Oktober 21, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 21, 2012 Mislim da sem bil tudi jaz vmes DAMI34 in cedevita 2
Efendi Objavljeno Oktober 21, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 21, 2012 Mislim da sem bil tudi jaz vmes Thx, to cenim. In vračam, kadar je treba... thumper, cedevita, krucymucy in 1 other 4
krucymucy Objavljeno Oktober 21, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 21, 2012 Kolegom motoristom vedno Efendi in thumper 2
MonsterRider Objavljeno Oktober 21, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 21, 2012 Danes okoli 16 ure skupinica..primorskih "turistov" proti rakitni...sem padel vmes..no..tisti ki ima andro na tablici..bemu...greh je tako dušiti Ducatija po tisti cesti. je kdo s tega foruma???? ja, jaz sem bil... sem pač malo vozu u skupinci, katera ni bla na volji za "akcijo"... sej sem se potem odpeljal naprej... je pa res greh tako dušit Ducatija... Sash958 in cedevita 2
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se