Whiskey Objavljeno November 8, 2012 Opozori Objavljeno November 8, 2012 Pa še nek časa bo tam,čakam te ličarje ko mačka mlade Farbaš? Sm mislu, da maš rednga. A so ličarji u Šarmu na ogrevanju sklepov? Še dobr, da nimaš ER-6, ker bi se načaku do pomlad Kmet2 in solorider 2
JONI 46 Objavljeno November 8, 2012 Opozori Objavljeno November 8, 2012 V domzalah okoli sestih popoldne nejcgs na sesalcu, cez nadvoz proti merkatorju.... sm ti blendal ker mislim da sem imel privide ? nejcgs 1
nejcgs Objavljeno November 8, 2012 Opozori Objavljeno November 8, 2012 V domzalah okoli sestih popoldne nejcgs na sesalcu, cez nadvoz proti merkatorju.... sm ti blendal ker mislim da sem imel privide ? Priznam, danes sem zadolzil hondin sesalec, tip PCX . Dobil ga pri Elisi .... fletna zadeva, ni treba nic saltat, pred semaforjem sam ugasne masino, se dotaknes gasa in sam uzge in nato speljes. Se slikca skuterja: https://mail-attachment.googleusercontent.com/attachment/u/0/s/?view=att&th=13ae1ebefc60b675&attid=0.1&disp=attd&safe=1&zw&saduie=AG9B_P8JACJl4Z27jkIyTvqcccvD&sadet=1352410884386&sads=FNxvPc5TemD30P25uQWYZ1EVZKw Cufa in DAMI34 2
TBoxer Objavljeno November 8, 2012 Opozori Objavljeno November 8, 2012 V domzalah okoli sestih popoldne nejcgs na sesalcu, cez nadvoz proti merkatorju.... sm ti blendal ker mislim da sem imel privide ? Kako pa si ga prepoznal brez mavričastih kufrov?
Kmet2 Objavljeno November 9, 2012 Opozori Objavljeno November 9, 2012 Farbaš? Sm mislu, da maš rednga. A so ličarji u Šarmu na ogrevanju sklepov? Še dobr, da nimaš ER-6, ker bi se načaku do pomlad Redni+optični popravki(eloksacija alu na črno,roll bari prašno barvat na črno...itd)Ko ga bo vidu snecer,ga bo želel met solorider 1
BelaStrela Objavljeno November 9, 2012 Opozori Objavljeno November 9, 2012 Pa to ti na Cosmosu delajo? To morm vidt!!!!!
Whiskey Objavljeno November 9, 2012 Opozori Objavljeno November 9, 2012 Šliš se hudo. Potem ga boš moral enkrat pokazat v živo
Sanda7 Objavljeno November 9, 2012 Opozori Objavljeno November 9, 2012 ena bejba danes na gs modrmu u dekanih mal pred 12h,sve se pozdravle že večkrat opažena,..mogoče katera od tukaj
MoTo G_P Objavljeno November 9, 2012 Opozori Objavljeno November 9, 2012 Yoghurt na lavrici pred cirka pol ure...
BMWRIDER Objavljeno November 9, 2012 Opozori Objavljeno November 9, 2012 ena bejba danes na gs modrmu u dekanih mal pred 12h,sve se pozdravle že večkrat opažena,..mogoče katera od tukaj Kriva!!! Mal pred rondojem. Sanda7 1
gsxf750 Objavljeno November 9, 2012 Opozori Objavljeno November 9, 2012 Mausov superbike viden na Tržaški v Lj, seveda ni bil sam
Yoghurt Objavljeno November 9, 2012 Opozori Objavljeno November 9, 2012 Yoghurt na lavrici pred cirka pol ure... :yes:
jami65 Objavljeno November 9, 2012 Opozori Objavljeno November 9, 2012 Sej če bi vidu GSA neb tud trznu tolk je tega železja po cest ko sm zagledu našga bivšga plavčka sm mislu pa da mi bo ramo iz zgloba vrgl tok sm mahu :lol: Ha-ha sem mislu ,da prideš za nama ,do Vikija bi častil drink Kmet2 1
Yuree Objavljeno November 9, 2012 Opozori Objavljeno November 9, 2012 Pred kakšne pou urce v Mirni Peči viden črn Kawasaki Z750 mogoce kdo od tle ?
HyperJack Objavljeno November 9, 2012 Opozori Objavljeno November 9, 2012 Kdo je danes z Alfo 159 peljal GXR.ja na sprehod na grobnik? :grim
maus Objavljeno November 9, 2012 Opozori Objavljeno November 9, 2012 Mausov superbike viden na Tržaški v Lj, seveda ni bil sam sam biu :yes:
paris2 Objavljeno November 9, 2012 Opozori Objavljeno November 9, 2012 Pa ne da se še vozte? Moja je že na električni infuziji in pokrita. :krneki:
Kmet2 Objavljeno November 10, 2012 Opozori Objavljeno November 10, 2012 Ha-ha sem mislu ,da prideš za nama ,do Vikija bi častil drink Če bi bil sam absolutno,tok sem se pa mogel prilagodit drugič zagotovo! Lp Pa to ti na Cosmosu delajo? To morm vidt!!!!! Jp šus plate sem dal Eloksirat na Litijski,prašno barvanje (Belros) lakiranje a-Cosmos,baje da imajo vrhunsko opremo,bomo videli,če bo še vrhunska izvedba .) Šliš se hudo. Potem ga boš moral enkrat pokazat v živo Zmenjeno jami65 1
Keiko Objavljeno November 10, 2012 Opozori Objavljeno November 10, 2012 Ob pol dveh viden Maus, ki je šibal čez Kozino proti Črnemu Kalu verjetno .) Sem šla do Kozine (peljala nekaj sladkega enim fajn fantom) raje kar z avtom ker se mi je za motor dopoldne zdelo premrzlo. No na koncu sem vas na cesti srečala cel kup in mi je bilo hudo ker nisem s Kwakom...
maus Objavljeno November 10, 2012 Opozori Objavljeno November 10, 2012 Ob pol dveh viden Maus, ki je šibal čez Kozino proti Črnemu Kalu verjetno .) Sem šla do Kozine (peljala nekaj sladkega enim fajn fantom) raje kar z avtom ker se mi je za motor dopoldne zdelo premrzlo. No na koncu sem vas na cesti srečala cel kup in mi je bilo hudo ker nisem s Kwakom... u Portorožu sm biu ... no ja .. tud na Kalu DAMI34 1
nejcgs Objavljeno November 10, 2012 Opozori Objavljeno November 10, 2012 ........ (peljala nekaj sladkega enim fajn fantom) ....... hmm, nič ne vem za to; nič dobil :xx:
alen1 Objavljeno November 11, 2012 Opozori Objavljeno November 11, 2012 Kmet2 in Kmetica2 videna v "Gostilna išče šefa".
Mavti Objavljeno November 11, 2012 Opozori Objavljeno November 11, 2012 Kmet2 in Kmetica2 videna v "Gostilna išče šefa". Res je, čakamo na kakšen komentar o gostilni iz prve roke maxiscooter 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se