Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

Jax, danes si se mimo moje hiše palu. Sem bil na dvorišču pa sem ti mahal sam me nisi videl.

Objavljeno

Moral sem paziti na enega novopečenega voznika :P O:-) pa nisem toliko okoli gledal :)

Objavljeno

Danes pred kakšno uro in pol en motorist na rumeni Yamahi Fazer malo za Smolnikom proti Lovrencu na Pohorju :) Je bil kdo od tu?

Objavljeno

DR BIG, a si ti prehitel srebrnega Subaruja v Dvorjanah, takoj za rondojem? Zakaj pa na divje mahanje in pozdravljanje nisi nič odreagiral? :)

D.

Objavljeno

včeraj nekdo s ktm lc4 silver mimo Ljubljana-Pržana, kdo od tle?

Objavljeno
DR BIG, a si ti prehitel srebrnega Subaruja v Dvorjanah, takoj za rondojem? Zakaj pa na divje mahanje in pozdravljanje nisi nič odreagiral? :)

D.

Jajx........sorry sem mislu ,da je kje radar...sicer sem te vajen bolj na mopedu kot v avtu...zato? :doze:

Objavljeno

v Ljutomeru cbr-a, ter dve rdeči R6-ki, oni s hondo mislim da je bil zadnjič dol na Marofu, ostala dva pa :hmm:

Objavljeno

..18.10....sem zlezu na Mangart..in nazaj grede slučajno ujel tega (eden je že bil za ovinkom....)..a je kdo od nas?...lepi dan je bil to....

post-2263-1130329430_thumb.jpg

Objavljeno

danes zjutraj ob 8:30 nekdo ˝letu˝ po Dunajski proti Črnučam z zelenim kawasaki Z1000! mogoče kdo od tle?

Objavljeno

Prej ob 16.00 en huuuud streetfighter nevem kateri motor, bil pa je predelan, spodnji plug, modre barve, auspuh na stran na kongrescu proti nami

Objavljeno

mimo DIFa okol 11.00 en oranzen Z za njim pa en zelen. kdo nas ?

Objavljeno

včeraj popoldne na Bistrici črna honda XX :hmm:

Objavljeno
jose, danes tij pri Gelti V Polani? :?

:grrr ....danes sem delal ko junec :glare:

Objavljeno

Učeraj sedel na GSX-Ru 600, a me je kdo vidu :OK:

Objavljeno

včeraj je nekdo na Ponikvi katastrofalno zaparkiral nek dovoz na dvorišče..

Ali si bil ti? :devil:

Objavljeno

danes zvečer, verjetno že proti jutri negdo na cyber V-Maxu ! Vroooomm !!!!!

V mojih sanjah !

kdo je bil ?! :fredy:

kdo od tukaj ?! :hmm: :devil:

Objavljeno (popravljeno)

Danes srečal V-štroma enkrat v Cerkljah na Gor. poj pa še v Vašah pri Medvodah.

Isti :hmm: ?

Da b'se letos še večkrat :OK: .

LP Jema

Popravljeno . Popravil jema
Objavljeno

Triumph Sprint ST vceraj ob 14:30 na Bledu... Anyone? :hmm:

Objavljeno
..18.10....sem zlezu na Mangart..in nazaj grede slučajno ujel tega (eden je že bil za ovinkom....)..a je kdo od nas?...lepi dan je bil to....

ejjj.... a sem to jest? :D (al pa prjatu) Če je bilo to okoli 10:30 sva bla ziher midva. Jaa, lep dan.... Sva si oba mogla izborit dopust v ta namen. :OK:

LP

Objavljeno

Kdo me je prehitu po Gradišču? Pol sm vaju pa lovil do Ilirske :OK: , pol sta šla pa na kofi u pozer Pub :D

Objavljeno (popravljeno)

danes dopoldne pri Žerovincih rdeč kawa er5 :hmm:

Popravljeno . Popravil jose
Objavljeno

Kdo me je danes pozdravil v Sneberjah na Z 750 ob 1:15(Dead mean :hmm: )

Objavljeno

dons prke rakitn en ktm oranžn,z nemu pa semizdi pegaso,šla po makedamu naprej od rakitne,js pa za vama vozu. kkšn od tle? LP

Objavljeno

cagiva en butl se ti je drl iz mojga avta :>

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!