igorkr Objavljeno November 18, 2012 Opozori Objavljeno November 18, 2012 Viden motor od Alen1, on pa se skrival na toplem ... Pa si mi ti en motorist Bom začel dvomit o vseh tistih tvojih kilometrih Igor Škoda da nismo z vsemi prostor časa dovolj ukrivili s karakterji da bi se na isti kvantni točki najdli
maus Objavljeno November 18, 2012 Opozori Objavljeno November 18, 2012 Včeraj presenetljivo velik motoristov ... igorkr in nejcgs 2
KIREN Objavljeno November 18, 2012 Opozori Objavljeno November 18, 2012 Nak, ni bil alen pač pa moja malenkost. Izkoristil izredno lep dan in ne prehladne ceste. Ker nisem ravno najbolj reden gost na forumu, ali lahko vprašam, kaj se je pa zgodilo z desno stranjo tvojega živinčeta? Lp, Janez
thumper Objavljeno November 18, 2012 Opozori Objavljeno November 18, 2012 dve endurci ko sem se vračal popoldne iz postojne... aja pa " no propelerčk's seen on de roud .."
alen1 Objavljeno November 18, 2012 Opozori Objavljeno November 18, 2012 Viden motor od Alen1, on pa se skrival na toplem ... Pa si mi ti en motorist Bom začel dvomit o vseh tistih tvojih kilometrih Nič se nisem skrival. Zaradi moje sm mogu it notr Nak, ni bil alen pač pa moja malenkost. Izkoristil izredno lep dan in ne prehladne ceste. Ker nisem ravno najbolj reden gost na forumu, ali lahko vprašam, kaj se je pa zgodilo z desno stranjo tvojega živinčeta? Lp, Janez Midva sva se verjetno pozdravila noter pri vikiju. Tvoja MT je bila pa parkirana zraven mojega na desni strani od keiko kwak pa na levi strani
nejcgs Objavljeno November 18, 2012 Opozori Objavljeno November 18, 2012 Smo nardili Kwak-invazijo Nejc povsod si bil, pa se nikjer nisva srečala. Jah, se dogaja ;-( Danes pa videna samo 2 motorista in ena motoristka. Seveda so prevladali bavarci :-)))))) Glede na moker dan sem danes pricakoval polno kwak na cesti-pa ni bilo nikjer nobene ??? igorkr, Sanda7 in trebor 3
JONI 46 Objavljeno November 18, 2012 Opozori Objavljeno November 18, 2012 Danes nisem videl nikogar, ampak popolno res nikogar, do postojne in nazaj ? kje se skrivate ?
Keiko Objavljeno November 19, 2012 Opozori Objavljeno November 19, 2012 Ne, zraven tvojga motorja je bila ena modra XJR parkirana. A - sem vidla ja. Nak, ni bil alen pač pa moja malenkost. Izkoristil izredno lep dan in ne prehladne ceste. Ker nisem ravno najbolj reden gost na forumu, ali lahko vprašam, kaj se je pa zgodilo z desno stranjo tvojega živinčeta? Odgovorim drugje da ne bo spet off topic Danes celo nisem vidla nobenega .)
cedevita Objavljeno November 20, 2012 Opozori Objavljeno November 20, 2012 Glede na znamko in tip motorja, je bil danes ob 11.50h zasačen s56g v Solkanu pri Fordu.
BelaStrela Objavljeno November 21, 2012 Opozori Objavljeno November 21, 2012 Včeraj okol 16:30 - 16:45 650GS Dakar, čist hud, po Dolenjki proti centru. Še dobr da sm se dopoldan mal pelala, če ne bi kr prsedla
s56g Objavljeno November 21, 2012 Opozori Objavljeno November 21, 2012 Uf, amico cedevita : "riječi ti se pozlatile" a nisem bil jaz po pa treba na kakšen điro čimprej! Glede na znamko in tip motorja, je bil danes ob 11.50h zasačen s56g v Solkanu pri Fordu. cedevita 1
cedevita Objavljeno November 22, 2012 Opozori Objavljeno November 22, 2012 Uf, amico cedevita : "riječi ti se pozlatile" a nisem bil jaz po pa treba na kakšen điro čimprej! Ni zime za eskime. V nedeljo ham&eggs za zajtrk, pole pa lahko. Tel. št. je v profilu.
Kmet2 Objavljeno November 24, 2012 Opozori Objavljeno November 24, 2012 Se mi zdi ,da Wix na C. dveh Cesarjev.....
nxyz Objavljeno November 24, 2012 Opozori Objavljeno November 24, 2012 Nek kanarček, se je v Domžalah v bližini tosame afnal in vijugal med prekinjenimi črtami na cesti. Pred tem pa peljal po ac in na izvozu za Domžale peljal za avtom iz katerega sem mahala in nič ni videl, važič :glare:
JONI 46 Objavljeno November 24, 2012 Opozori Objavljeno November 24, 2012 Haha, a to si bla ti ?... nimam navade mahat nazaj avtomobilistom ... nisem se afnal, testiral novo pridobitev na taljanki ...... Sicer, kje se krivate, do postojne in nazaj... nikogar ?
stuhec Objavljeno November 24, 2012 Opozori Objavljeno November 24, 2012 ker se je dans popoldan peljal proti KR iz vzhodnega izvoza za KR ?
kewo Objavljeno November 24, 2012 Opozori Objavljeno November 24, 2012 ker se je dans popoldan peljal proti KR iz vzhodnega izvoza za KR ? ejga kwas me klicu zadnč, jst sm mev lih predavanje
Kmet2 Objavljeno November 25, 2012 Opozori Objavljeno November 25, 2012 Vidu neko bando na OMW ob 3h zjutri,pol pa še na ridah z avti,sam so mogli bit motoristi saj so meli vsi neke kapce Kawasaki in jakne Suzuki,po tleh so ležale motoristične pnevmatike in na njih sedeli prav ti z kapcami......čudnooooo je blo za videt,čudnooooo DAMI34, suzuki, pik1 in 4 others 7
DAMI34 Objavljeno November 25, 2012 Opozori Objavljeno November 25, 2012 Vidu neko bando na OMW ob 3h zjutri,pol pa še na ridah z avti,sam so mogli bit motoristi saj so meli vsi neke kapce Kawasaki in jakne Suzuki,po tleh so ležale motoristične pnevmatike in na njih sedeli prav ti z kapcami......čudnooooo je blo za videt,čudnooooo a ti je pivo v glavo stoplo al kaj? A polcaja pa nisi vidu na ridah? thumper, cedevita, igorkr in 3 others 6
igorkr Objavljeno November 25, 2012 Opozori Objavljeno November 25, 2012 Dami jst sem ga vidu, uni kmet od policaja me je tudi ustavu na ridah, bemti mu ... suzuki, cedevita, DAMI34 in 1 other 4
Zivnorc Objavljeno November 25, 2012 Opozori Objavljeno November 25, 2012 ... konju jedan..... :closedeyes: igorkr, trebor, mig72 in 4 others 7
pik1 Objavljeno November 25, 2012 Opozori Objavljeno November 25, 2012 .... za mal je manjkal, da mi ni dal za pihat na ridah ... DAMI34, cedevita, Kmet2 in 1 other 4
Sash958 Objavljeno November 25, 2012 Opozori Objavljeno November 25, 2012 Danes viden JONI 46 v Podpeči..upam, da ni bilo kaj narobe..ne dviguje telefona....
Yoghurt Objavljeno November 25, 2012 Opozori Objavljeno November 25, 2012 (popravljeno) Danes ob 16ih na Lavrici pri Hoferju v smeri proti Rudniku nekdo na KTM Duke 690?, pa potem kmalu za njim še nekdo na črnem motorju... Ali je bil bel? :hmm:In pa na Škofljici dva maxiskuterista Popravljeno November 25, 2012. Popravil Yoghurt
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se