Dr_Jakob Objavljeno December 30, 2012 Opozori Objavljeno December 30, 2012 A za Dr-Jakoba je blo prelepo vreme??? Family day. Jih je zadnje čase skoraj preveč, teh family dnevov..
pik1 Objavljeno December 30, 2012 Opozori Objavljeno December 30, 2012 Pik-a ni blo :cry: :cry: :cry: :cry:
Kmet2 Objavljeno December 31, 2012 Opozori Objavljeno December 31, 2012 Family day. Jih je zadnje čase skoraj preveč, teh family dnevov.. Dobr no,zdej se pa že en drug izgovor spomn :lol: DAMI34, gasperX in trebor 3
gusar Objavljeno December 31, 2012 Opozori Objavljeno December 31, 2012 Preveč ga je zebl.Mislm,da je gotof! :grim gasperX, Kmet2 in trebor 3
CAPI Objavljeno Januar 1, 2013 Opozori Objavljeno Januar 1, 2013 Danes vas je bilo preveč, ne bom spraševal ali si bil ti
Kmet2 Objavljeno Januar 2, 2013 Opozori Objavljeno Januar 2, 2013 V Celju....Dr_Jaki,MarkII......ah ne da se mi......v glavnem en kup
DAMI34 Objavljeno Januar 2, 2013 Opozori Objavljeno Januar 2, 2013 Pa en po nogi posvinjan Kmjet2 a je spet šraufal? trebor 1
pik1 Objavljeno Januar 2, 2013 Opozori Objavljeno Januar 2, 2013 a je spet šraufal? ..... ne, tist flek ima ponavad od zenfa in majoneze, k mu iz hamburgerja vn kapne ..... DAMI34, Kmet2 in BMWRIDER 3
Dr_Jakob Objavljeno Januar 2, 2013 Opozori Objavljeno Januar 2, 2013 ..... ne, tist flek ima ponavad od zenfa in majoneze, k mu iz hamburgerja vn kapne ..... Ne, tist flek ma od packarije k mu jo je en barabin barabuh nametal gor z burnoutom Ne, tist flek ma od packarije k mu jo je en barabin barabuh nametal gor z burnoutom p.s. Nič ne priznam
DAMI34 Objavljeno Januar 2, 2013 Opozori Objavljeno Januar 2, 2013 Ne, tist flek ma od packarije k mu jo je en barabin barabuh nametal gor z burnoutom p.s. Nič ne priznam tis pa precej neodločen
sayo Objavljeno Januar 2, 2013 Opozori Objavljeno Januar 2, 2013 (popravljeno) Zanima me, če tisti ki se pri teh temperaturah vozite, kaj uživate Popravljeno Januar 2, 2013. Popravil sayo
Kmet2 Objavljeno Januar 2, 2013 Opozori Objavljeno Januar 2, 2013 (popravljeno) Zanima me, če tisti ki se pri teh temperaturah vozite, kaj uživate Jz na polno,veš obstajajo tudi pod obleke ki imajo všite grelce in potenciometer z katerim reguliraš toploto....drugače pa na jadranki +13stopinj ko sem bil jaz dol 29,12 P.S. cesta brez praha in šodra,guma drži ko pes ježa Popravljeno Januar 2, 2013. Popravil Kmet2 BMWRIDER 1
gusar Objavljeno Januar 2, 2013 Opozori Objavljeno Januar 2, 2013 Zanima me, če tisti ki se pri teh temperaturah vozite, kaj uživate nkol nauš vedu,če nauš probou. SEBA33, trebor in Kmet2 3
sayo Objavljeno Januar 2, 2013 Opozori Objavljeno Januar 2, 2013 Jz na polno,veš obstajajo tudi pod obleke ki imajo všite grelce in potenciometer z katerim reguliraš toploto....drugače pa na jadranki +13stopinj ko sem bil jaz dol 29,12 P.S. cesta brez praha in šodra,guma drži ko pes ježa Če tok uživate v mrazu ne vem zakaj grelci in podobleke P.S. pes ježa bolj slabo drži kakor vem iz izkušenj mojega psa
sayo Objavljeno Januar 2, 2013 Opozori Objavljeno Januar 2, 2013 nkol nauš vedu,če nauš probou. Ne bom verjemi, sem se dost nahladil ko sem bil mulc k sem se vozil v mrazu, ker ni bilo drugega prevoza, pod 15C men ni uživancija še sploh ne da sem na mopedu okoren zaradi oblek kot vitez, vi pa kar GASA, sam po pameti TakeALookAround 1
Mavti Objavljeno Januar 2, 2013 Opozori Objavljeno Januar 2, 2013 Če uživam sedaj, ko je zima? Zame je pomembna kvalitetna obleka , da ni premajhne številke pa tudi preveč slojev obleke povzroča več težav kot bi si človek mislil. Te dni so dnevi fenomenalni (sončni in brez oblakov) kaj naj bi si še želeli več,gume držijo brez skrbi,sem naredil te dni kar nekaj sto km z jet čelado (poštarsko) pa me je mraz še najmanj motil ,ljubljanska megla recimo je mnogo bolj zoprna najbolj pa kakšen avtombilist ki misli da vidi" nlp" pa se potem na cesti temu primirno obnaša. Priznam pa ,da če te zebe na motorju ni prijetno takih voženj je bilo v mladost zelo veliko....... no ja sem preživel Kmet2 in gasperX 2
Kmet2 Objavljeno Januar 3, 2013 Opozori Objavljeno Januar 3, 2013 Če tok uživate v mrazu ne vem zakaj grelci in podobleke P.S. pes ježa bolj slabo drži kakor vem iz izkušenj mojega psa 1.) tvoje dojemanje mojih postov.......sej nisem rekel ,da uživam v mrazu,če kdo ve kaj je mraz in ga ma zadost vem to jaz,ko vsi slatko spite ponoč jaz gazim po hosti in odpravljam napake na daljnovodu,sam tok :glare: .....uživam v vožnji,in zaradi tega električna podobleka saj potem ne rabiš kup oblačil in si potem kot vitez v oklepu ampak je prijetno in na jadranki za zdrkat Pes ježa.......mišljeno je bilo metaforično P.S. a poleti ti je pa vroče .......kdaj se potem ti voziš? DAMI34, SEBA33 in zverac 3
DAMI34 Objavljeno Januar 3, 2013 Opozori Objavljeno Januar 3, 2013 Zanima me, če tisti ki se pri teh temperaturah vozite, kaj uživate JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!! maus in thumper 2
DAMI34 Objavljeno Januar 3, 2013 Opozori Objavljeno Januar 3, 2013 1.) tvoje dojemanje mojih postov.......sej nisem rekel ,da uživam v mrazu,če kdo ve kaj je mraz in ga ma zadost vem to jaz,ko vsi slatko spite ponoč jaz gazim po hosti in odpravljam napake na daljnovodu,sam tok :glare: .....uživam v vožnji,in zaradi tega električna podobleka saj potem ne rabiš kup oblačil in si potem kot vitez v oklepu ampak je prijetno in na jadranki za zdrkat Pes ježa.......mišljeno je bilo metaforično P.S. a poleti ti je pa vroče .......kdaj se potem ti voziš? ja...po mojem se vozi u međuvremenu, ko ni ne froče ne mraz....jz ne razumem zakaj se taki raje ne vozijo v avtu..ma klimo, ni prepiha ista temperatura poleti pa pozimi....pravzaprav...tisti, k ve ZAKAJ PES MOLI GLAVO SKOZ OKNO AVTOMOBILA...bo že razumel, zakaj potrpimo mraz, vročino, prepih, smrad...itd SEBA33, Kmet2 in maxiscooter 3
sayo Objavljeno Januar 3, 2013 Opozori Objavljeno Januar 3, 2013 P.S. a poleti ti je pa vroče .......kdaj se potem ti voziš? Lažje se je poleti shladit kot pozimi segret a si ti ne zdi, zato poleti nimam problemov
ninjafan Objavljeno Januar 3, 2013 Opozori Objavljeno Januar 3, 2013 Lažje se je poleti shladit kot pozimi segret a si ti ne zdi, zato poleti nimam problemov Jah, bmw farerji so v prednosti, ker lahko svoje piskre( cilindre) objamejo. Če ne se pa tresejo kot psi na kuzli, hahaha!!
sayo Objavljeno Januar 3, 2013 Opozori Objavljeno Januar 3, 2013 Čez par let pojo pa na ZDRAVSTVENIH FORUMIH pametovali o REVMI SarahMonroe 1
Kmet2 Objavljeno Januar 3, 2013 Opozori Objavljeno Januar 3, 2013 Čez par let pojo pa na ZDRAVSTVENIH FORUMIH pametovali o REVMI Sayo sej veš da nisem glih pri tamladih,sem že globoko prot 40 in celo otroštvo sem na motorjih od zapenjanja sank pa gasa do travnikov snega pa gasa in smeha seveda,pa zaenkrat še nimam nobenih problemov in upam ,da jih z pravo obleko,obutvijo in čelado tudi ne bom imel.....no to kar se tiče revme pa sklepov....padci pri takih razmerah(mrzlo,šodr na cest..itd) pa itak vsak zase ve.........prilagodi vožnjo voznim razmeram!!!
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se