motozajebant Objavljeno April 19, 2013 Opozori Objavljeno April 19, 2013 MZ, a jst al BMWriderka? ne ti, Yamahačica je bila
BMWRIDER Objavljeno April 19, 2013 Opozori Objavljeno April 19, 2013 Bemflarka videna na AC malo pred Uncem ps. brez špeglov, pa sem te na drugo stran AC spoznal :grim Sej sme lohka vidu brez špeglov..Še slepc bi me..Sm ti tolk mahala s vsemi 4imi,da mi je bavarc hmal izpod koraka pobegnu,k sm ube roki in nogi spustila ..Sej tebe ni težko opazit...v bistvu te sploh ni opazit,,..Opažen je le tvoj motor,ki se sam vozi.....Dej mal se zredi,da boš vsaj senco metat začel... :) :D jozexj6, Zivnorc in Kmet2 3
pik1 Objavljeno April 19, 2013 Opozori Objavljeno April 19, 2013 Sej sme lohka vidu brez špeglov..Še slepc bi me..Sm ti tolk mahala s vsemi 4imi,da mi je bavarc hmal izpod koraka pobegnu,k sm ube roki in nogi spustila ..Sej tebe ni težko opazit...v bistvu te sploh ni opazit,,..Opažen je le tvoj motor,ki se sam vozi.....Dej mal se zredi,da boš vsaj senco metat začel... :) :D .... MZ, ne se jim pustit .... .... jest zate navijam .... :hooray: motozajebant 1
jozexj6 Objavljeno April 19, 2013 Opozori Objavljeno April 19, 2013 .... MZ, ne se jim pustit .... .... jest zate navijam .... :hooray: Raj ga nafutri BMWRIDER in Kmet2 2
motozajebant Objavljeno April 19, 2013 Opozori Objavljeno April 19, 2013 Sej sme lohka vidu brez špeglov..Še slepc bi me..Sm ti tolk mahala s vsemi 4imi,da mi je bavarc hmal izpod koraka pobegnu,k sm ube roki in nogi spustila ..Sej tebe ni težko opazit...v bistvu te sploh ni opazit,,..Opažen je le tvoj motor,ki se sam vozi.....Dej mal se zredi,da boš vsaj senco metat začel... :) :D Važno je da vidiš moj motor... sem vedel, da so ti Yamahe všeč.... ps. sama si se izdala .... MZ, ne se jim pustit .... .... jest zate navijam .... :hooray: to Pik prjatu!!!! :hooray: maš rundo v dobrem Raj ga nafutri ej joze, je kmet reku, da nej prnesem listek pa svinčnik, pa bova vse uredila a se tko redi? ps. lahk pa kr temo odprete, pa diskutirate o tem, kako me porediti... da bom ko OINK OINK Kmet2 1
hubabuba Objavljeno April 20, 2013 Opozori Objavljeno April 20, 2013 a je kdo iz tle dons sledil hondi okol pol 5 dol iz rakitne? pol sta se na busni ustavla:P
motozajebant Objavljeno April 20, 2013 Opozori Objavljeno April 20, 2013 Danes okoli 16ih na trzinski obvoznici (proti Domžalam) viden par na Fazerki, pred njim pa še en par na rdečem motorju (znamke nisem ujel)... kdo od tukaj?
MoTo G_P Objavljeno April 21, 2013 Opozori Objavljeno April 21, 2013 Črna strela čez škofljico? črna strela in BelaStrela 2
DAMI34 Objavljeno April 21, 2013 Opozori Objavljeno April 21, 2013 včer sem vidla nutelo ! Ne mi rečt, da si bla na koncertu duo Nutela?
SEBA33 Objavljeno April 21, 2013 Opozori Objavljeno April 21, 2013 Okoli 17.30 opažen JakaATV na cesti Povodje proti Ljubljani,sem ti mahal iz travnika :yes:
suzuki Objavljeno April 21, 2013 Opozori Objavljeno April 21, 2013 (popravljeno) Hola, včeraj zvečer ene dečva čist hidrodinamična na Tamali Pošasti na AC od Vrhnike proti LJ sprobavala kolk gre, pa ni šlo čez 180 (po števcu moje 4kolesne škatle); čuval jo je pa en na BMWju... danes pa Rumen na rumenem v Logatcu, pa Črna na rumenem na ridah Popravljeno April 21, 2013. Popravil suzuki rumenicestak, cedevita in ebony 3
CBR125bl Objavljeno April 21, 2013 Opozori Objavljeno April 21, 2013 Včeraj v Vodicah viden en na beli Hondi (a nebi ti znal model) kdo od tukaj? lp,mz če je črno-bela (predvsem bela s strani) in 125 ccm sem to jaz
motozajebant Objavljeno April 21, 2013 Opozori Objavljeno April 21, 2013 če je črno-bela (predvsem bela s strani) in 125 ccm sem to jaz dva motorja sta se za tabo peljala? Fazerka in R6ka? Nekje v Vodicah si zavil na dvorišče (sklepam da v svojo hišo)? levanjogazarini 1
osa rider Objavljeno April 22, 2013 Opozori Objavljeno April 22, 2013 (popravljeno) včer sem vidla nutelo ! Res si jo vidla . . . . . in to 5 kil-sko . . . . . je po Domžalah strašila! Popravljeno April 22, 2013. Popravil osa rider thumper, levanjogazarini in pajkica 3
Zivnorc Objavljeno April 22, 2013 Opozori Objavljeno April 22, 2013 ... a mene pa ni nben vidu.... :closedeyes: levanjogazarini 1
osa rider Objavljeno April 22, 2013 Opozori Objavljeno April 22, 2013 Ne mi rečt, da si bla na koncertu duo Nutela? Ma ne starina . . . . .ne koncertu duo Nutela . . . . . . ampak sm dejansko bežal z Nutelo v rokah pred Pajkico . . . . in ne boš verjel . . . . .jst in Nutela . . . sva bežala po celih Domžalah . . .. DAMI34, thumper in levanjogazarini 3
osa rider Objavljeno April 22, 2013 Opozori Objavljeno April 22, 2013 ... a mene pa ni nben vidu.... :closedeyes: Uhhhhh . . . . . jst sm te vidu . . . .nek si Nutelo lovu . . . . levanjogazarini 1
Zivnorc Objavljeno April 22, 2013 Opozori Objavljeno April 22, 2013 ... ko sem jo ujel.. pa na kruh namazal.... levanjogazarini 1
motozajebant Objavljeno April 22, 2013 Opozori Objavljeno April 22, 2013 Včeri viden Pik1, Kmet2, Kmetica2, Damy in MarkII Kmetica2, levanjogazarini, pik1 in 2 others 5
DAMI34 Objavljeno April 22, 2013 Opozori Objavljeno April 22, 2013 Ma ne starina . . . . .ne koncertu duo Nutela . . . . . . ampak sm dejansko bežal z Nutelo v rokah pred Pajkico . . . . in ne boš verjel . . . . .jst in Nutela . . . sva bežala po celih Domžalah . . .. ooo verjamem, pa tut to, da ti ni uspelo ubežat levanjogazarini 1
delbrz Objavljeno April 22, 2013 Opozori Objavljeno April 22, 2013 viden par na hondi varadero 1000, okoli 18:00 vceraj.. prikljucil sem se vama na AC v arji vasi in vajo zapusto na vranskem.. kdo od tu? levanjogazarini 1
pajkica Objavljeno April 22, 2013 Opozori Objavljeno April 22, 2013 ooo verjamem, pa tut to, da ti ni uspelo ubežat temo ste falil....
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se