Kmet2 Objavljeno Maj 5, 2013 Opozori Objavljeno Maj 5, 2013 Jz nč ne vem,pa brigejte se zase pik1, Zivnorc, BMWRIDER in 1 other 4
hajoktejn Objavljeno Maj 7, 2013 Opozori Objavljeno Maj 7, 2013 okol 16. ure v Žalni videna ena pomaranča z dvema gor, šofer je meu nek suprdupr kombinezon v barvi motorja; skor ne verjamem da je kdo še bl barvno in stilsko usklajen k kmet Zivnorc in BelaStrela 2
Kmet2 Objavljeno Maj 7, 2013 Opozori Objavljeno Maj 7, 2013 okol 16. ure v Žalni videna ena pomaranča z dvema gor, šofer je meu nek suprdupr kombinezon v barvi motorja; skor ne verjamem da je kdo še bl barvno in stilsko usklajen k kmet Nisem bil jaz :grrr zgleda,da je še en maneken BMWRIDER, igorkr, cedevita in 2 others 5
hajoktejn Objavljeno Maj 7, 2013 Opozori Objavljeno Maj 7, 2013 Nisem bil jaz :grrr zgleda,da je še en maneken ne morm verjet ... SLVR 1
igorkr Objavljeno Maj 7, 2013 Opozori Objavljeno Maj 7, 2013 Viden likealexsay v Vipavi ... Ma kej si se šel močit ???
HyperJack Objavljeno Maj 7, 2013 Opozori Objavljeno Maj 7, 2013 KOLK 1730km/h sej ne morem verjet no ja sej daytona bi še šla tolko sam z bi že pri 300 razpadu A dej dej, si ne upaš priznat, da je bla Cika v zaveterju za Lajbnom, sej zato je pa Britanc še vleku tak, Japanska kola so od hudiča! :grim cikadina 1
HyperJack Objavljeno Maj 7, 2013 Opozori Objavljeno Maj 7, 2013 (popravljeno) Nisem bil jaz :grrr zgleda,da je še en maneken Ne bi ti žene vprašal, kateremu je posodila tvoj motor, da jo je malo zapeljal ko si ti delal ? Kmetica brez zamere, vem, da ti nisi ni blizu takšna :grrr Popravljeno Maj 7, 2013. Popravil HyperJack SLVR in BinaBana 2
Kmet2 Objavljeno Maj 7, 2013 Opozori Objavljeno Maj 7, 2013 Ne bi ti žene vprašal, kateremu je posodila tvoj motor, da jo je malo zapeljal ko si ti delal ? Kmetica brez zamere, vem, da ti nisi ni blizu takšna :grrr Hahaha ...delal,sm na dopustu,odmaram,sem se nalezu Črnogorskega virusa.....digni se zemljo ,da legnem BinaBana in pik1 2
Kmet2 Objavljeno Maj 7, 2013 Opozori Objavljeno Maj 7, 2013 ne morm verjet ... Kar vrjem,je več takih andrkavr agentov hajoktejn 1
Zivnorc Objavljeno Maj 8, 2013 Opozori Objavljeno Maj 8, 2013 ... ej, BelaStrela.... a se ti za vsakim obrneš, ko ti potrobi... kaj bi bilo šele, če bi zažvižgal za tabo...
BMWRIDER Objavljeno Maj 8, 2013 Opozori Objavljeno Maj 8, 2013 ... ej, BelaStrela.... a se ti za vsakim obrneš, ko ti potrobi... kaj bi bilo šele, če bi zažvižgal za tabo... probej,boš vidu...evo ti namig.... hribuc in Zivnorc 2
cedevita Objavljeno Maj 8, 2013 Opozori Objavljeno Maj 8, 2013 probej,boš vidu...evo ti namig.... Ja, sej je ja. Ma prow ljp trjph. BMWRIDER 1
pik1 Objavljeno Maj 8, 2013 Opozori Objavljeno Maj 8, 2013 probej,boš vidu...evo ti namig.... .... ta je pa sigurn en trener u fitnesu, za trebušnjake trenirat ....
BelaStrela Objavljeno Maj 9, 2013 Opozori Objavljeno Maj 9, 2013 ... ej, BelaStrela.... a se ti za vsakim obrneš, ko ti potrobi... kaj bi bilo šele, če bi zažvižgal za tabo... Kdaj pa kje? A sm bla z laksarco? Takrt sm se obračala... d bi mi šou kdo po mešanco Zivnorc, SLVR in trebor 3
Kmet2 Objavljeno Maj 9, 2013 Opozori Objavljeno Maj 9, 2013 Kdaj pa kje? A sm bla z laksarco? Takrt sm se obračala... d bi mi šou kdo po mešanco Kaj ga nisi vidla,čist za tabo je vozu,naliman v tablico,hotel te je zrint s ceste......in sam zato k si ženska,čeprav si mela čop spravljen te je prepoznal po zadnjici :grim Zivnorc in maus 2
maus Objavljeno Maj 9, 2013 Opozori Objavljeno Maj 9, 2013 Kaj ga nisi vidla,čist za tabo je vozu,naliman v tablico,hotel te je zrint s ceste......in sam zato k si ženska,čeprav si mela čop spravljen te je prepoznal po zadnjici :grim ma ne .. hotu ji je vrnt dele, ki so odpadali dons kr nekaj motoristov na relaciji LJ - Zbilje - LJ ... :krneki: pik1, Zivnorc in Kmet2 3
pik1 Objavljeno Maj 9, 2013 Opozori Objavljeno Maj 9, 2013 ma ne .. hotu ji je vrnt dele, ki so odpadali dons kr nekaj motoristov na relaciji LJ - Zbilje - LJ ... :krneki: .... sem biw na piwu tm ... popoudne ... maus 1
maus Objavljeno Maj 9, 2013 Opozori Objavljeno Maj 9, 2013 .... sem biw na piwu tm ... popoudne ... js tut ... drugič mal po tleh poglej, mogoče me clo kje opazš :angry: BinaBana, Kmet2, cikadina in 3 others 6
BelaStrela Objavljeno Maj 10, 2013 Opozori Objavljeno Maj 10, 2013 Kaj ga nisi vidla,čist za tabo je vozu,naliman v tablico,hotel te je zrint s ceste......in sam zato k si ženska,čeprav si mela čop spravljen te je prepoznal po zadnjici :grim Se mi je kr zdel, d je ne morm skrit. :lol: SLVR in Kmet2 2
tintin Objavljeno Maj 10, 2013 Opozori Objavljeno Maj 10, 2013 11:50 rdeče bel mito s št. 1 pr tobačni v ljubljani. Gdo od tuki?
Yoghurt Objavljeno Maj 10, 2013 Opozori Objavljeno Maj 10, 2013 Srečala dekle na modrem cestaku in z medvedkom na zadnjem zicu, na križišču Zoisove in Aškerčeve, tam okoli 12ih. Pa na Poljanski, ko sem zavijala proti Fabianijevem mostu, je nekdo na Kawasakiju pripeljal tako blizu mene naprej proti Ambrožovem trgu, da me je zamikalo da bi mu dala high five
stuhec Objavljeno Maj 10, 2013 Opozori Objavljeno Maj 10, 2013 Dans ob 13.30 iz Lj proti Kr Pa bi rekel, da prej vecer proti Lj
skyscan Objavljeno Maj 11, 2013 Opozori Objavljeno Maj 11, 2013 Ne sam po Dolenjki tu po Trzinki, en črn Z750. pri +8C to sm biu pa jst...
BinaBana Objavljeno Maj 12, 2013 Opozori Objavljeno Maj 12, 2013 v mostah okol 16.30, 17ih vidla treborja in se par (kakih 5 komada iznenada) motoristov za njim, kako so "masirali" v smeri proti klinicnemu.. trebor s sopotnico- zenko? sm vam blendala pa ne smirglate 5% barabe motoristicne!! :jezen trebor 1
Kmet2 Objavljeno Maj 12, 2013 Opozori Objavljeno Maj 12, 2013 v mostah okol 16.30, 17ih vidla treborja in se par (kakih 5 komada iznenada) motoristov za njim, kako so "masirali" v smeri proti klinicnemu.. trebor s sopotnico- zenko? sm vam blendala pa ne smirglate 5% barabe motoristicne!! :jezen Ja si bla blizu,trebor je mel zadaj Damy,za njimi pa MarkII,Motozajebant,Thamper,Stuhec in jaz pa Kmetica v avtu za njimi proti Zivmunorcu na narezek,a si bla ti trebor, hajoktejn, motozajebant in 1 other 4
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se