skalaprava Objavljeno Maj 19, 2013 Opozori Objavljeno Maj 19, 2013 Včeraj si bil na OMV Postojna... Ali si bil ti? Malo sem povezal niti...na OMV si prišel s Futuro, prisedel si k naši mizi (poleg tvojih dveh znancev) sva bila za mizo še jaz in moja boljša polovica, predstavil si se: "Jest sem Jaka" in komentiral si skuterje ....naj me koklja brcne, če se motim! Drži? :grrr :grrr :grrr Dr_Jakob in SF 2
skalaprava Objavljeno Maj 19, 2013 Opozori Objavljeno Maj 19, 2013 SKALAPRAVA, par urc nazaj z ženo čez center Metlike, očitno jima je zaluštala gužva, ali pa je zadišala pečenka? verjetno da ne, ker sem vaju videl pri Strgarju na pici ...sta bla vidva kajne ? Sedi - 5 Naredila en počasni turistični krog preko Gorjancev v Metliko in nato ob Kolpi do Vinice in potem nazaj do Črnomlja na nedeljsko kosilo - pica :grrr. Zdej ali sem ravno "njupal" pico in nisem opazil Z-ja, ali pa nisi bil z motorjem. Drugič moraš ročno potegniti in ustaviti. Res pa jih nisva srečala kaj dosti danes, za razliko od včerajšnjega dneva. Sicer glede na vremensko napoved, izgleda da grem lahko naslednja dva dneva z mopijem na šiht - jupiii stuhec 1
Dr_Jakob Objavljeno Maj 20, 2013 Opozori Objavljeno Maj 20, 2013 Malo sem povezal niti...na OMV si prišel s Futuro, prisedel si k naši mizi (poleg tvojih dveh znancev) sva bila za mizo še jaz in moja boljša polovica, predstavil si se: "Jest sem Jaka" in komentiral si skuterje ....naj me koklja brcne, če se motim! Drži? :grrr :grrr :grrr Ne priznam nič, pa če me tepeš! (Za extra bonus sem imel v kufru tudi belo haljo )
Hudoba Objavljeno Maj 20, 2013 Opozori Objavljeno Maj 20, 2013 Zdajle pred polikliniko parkirani dve FJR, eno modra in ena srebrna, ena z LJ in ena z KR registracijo. Kdo znan?
Dadi Objavljeno Maj 21, 2013 Opozori Objavljeno Maj 21, 2013 Bela kapa (Hidria) + Canon foto (srebrn) v roki + na balkonu v kratkihh rokavih temne barve = Roberto V kateri smeri si se peljal, ker jaz sem "čakal v zasedi" mopede iz smeri Spodnje Idrije, zato tvojega mahanja nisem videl , kar se mi zdi škoooda, ker bi mi sahurno polepšalo da ... Vozil sem iz smeri Idrije, čez cca 14 dni peljem skupino Bojlerjev na izlet, takrat ti javim kdaj ob kateri uri cca pridemo in te družno pozdravimo z hupo in dvignjeno levo roko, velja ? Drugač pa klanec, ki pelje poleg tvoje hiše na Medvedje brdo poznam vsak cm, sem ga večkrat prevozil s kolesom. Letos še ne, ker mam premalo km v nogah. Te pa v bližnji prihodnosti obiščem, če boš doma, ko bom že tam bicikliral, če lahko ! Lp. RobiRoberto 1
maus Objavljeno Maj 21, 2013 Opozori Objavljeno Maj 21, 2013 (popravljeno) maus na medvoškem klancu res je ... zih sm (tut) po zadnem pelu ... čeprav je bil sonček, sploh ni bilo toplo :glare: erciona .. hvala za na Zbilju ... Popravljeno Maj 21, 2013. Popravil maus erciona 1
motozajebant Objavljeno Maj 21, 2013 Opozori Objavljeno Maj 21, 2013 res je ... zih sm (tut) po zadnem pelu ... čeprav je bil sonček, sploh ni bilo toplo :glare: erciona .. hvala za na Zbilju ... toplo pa res ni bilo...
cedevita Objavljeno Maj 22, 2013 Opozori Objavljeno Maj 22, 2013 Danes ob 7.23 Maus na Vilharjevi. Depresivno je bulil v tla. Morda pa je le natančno pregledoval asvalt. Za popoldanski Giro. Ni šel na kawo, je bil brez Kawe, je bil ponovno PEŠ! igorkr in trebor 2
XY200 Objavljeno Maj 22, 2013 Opozori Objavljeno Maj 22, 2013 (popravljeno) A si ti danes na prehodu pred strojno fakulteto gužvo z oranžnim parkiranim bmw-jem delu Je ženska v avtu skor živčnga fasala k ni mogla mim. Popravljeno Maj 22, 2013. Popravil XY200 BinaBana 1
cedevita Objavljeno Maj 23, 2013 Opozori Objavljeno Maj 23, 2013 A si ti danes na prehodu pred strojno fakulteto gužvo z oranžnim parkiranim bmw-jem delu Je ženska v avtu skor živčnga fasala k ni mogla mim. Če si mislila mene, jaz ne, pr oštji, da ne. igorkr in BelaStrela 2
BinaBana Objavljeno Maj 23, 2013 Opozori Objavljeno Maj 23, 2013 dans okol 13ih 2 bemflarja parknjena na plocniku pres siviljstvom na trzaski.. kdo od tuki?
igorkr Objavljeno Maj 23, 2013 Opozori Objavljeno Maj 23, 2013 dans okol 13ih 2 bemflarja parknjena na plocniku pres siviljstvom na trzaski.. kdo od tuki? Priznam. Jst z obema :grim BinaBana in cedevita 2
maus Objavljeno Maj 24, 2013 Opozori Objavljeno Maj 24, 2013 Danes ob 7.23 Maus na Vilharjevi. Depresivno je bulil v tla. Morda pa je le natančno pregledoval asvalt. Za popoldanski Giro. Ni šel na kawo, je bil brez Kawe, je bil ponovno PEŠ! zih sm kj isku po cesti ... pravijo, da denar leži na cesti ... pa nism nč najdu :glare: DAMI34, pik1 in cedevita 3
bosa Objavljeno Maj 24, 2013 Opozori Objavljeno Maj 24, 2013 zih sm kj isku po cesti ... pravijo, da denar leži na cesti ... pa nism nč najdu :glare: ...le išči naprej, sm tud jst tu slišu...
Tedybear Objavljeno Maj 24, 2013 Opozori Objavljeno Maj 24, 2013 Sem se že bal, da ti je kaj odpadlo pri motorju...pa sem se spomnil, da voziš Kwaka..... maus in Zivnorc 2
igorkr Objavljeno Maj 24, 2013 Opozori Objavljeno Maj 24, 2013 zih sm kj isku po cesti ... pravijo, da denar leži na cesti ... pa nism nč najdu :glare: ...le išči naprej, sm tud jst tu slišu... Ga ni več, sm ga že jst pobral :grim cedevita 1
suzuki Objavljeno Maj 24, 2013 Opozori Objavljeno Maj 24, 2013 (popravljeno) Hola, glihkar (ja, glihkar!!) dva z MB tablicama (BMWjčka??) v poštenem dežju, pri 6 Celzijih, na AC mimo odcepa Vrhnika, novim dogodivščinam naproti... sta pa izbrala noč za start, pišuka... PS no ja, vsaj polno Luno mata Popravljeno Maj 24, 2013. Popravil suzuki Zivnorc in igorkr 2
BinaBana Objavljeno Maj 25, 2013 Opozori Objavljeno Maj 25, 2013 Priznam. Jst z obema :grim nis bil ti.. tebe VEM!! igorkr 1
Izek Objavljeno Maj 26, 2013 Opozori Objavljeno Maj 26, 2013 Nisem sam slikal.. ampak zanimiv, provokativen stil.. me zanima, koliko ljudi se je že spustilo za tabo. Lep pozdrav MihaGS, skoda, cedevita in 1 other 4
KeC Objavljeno Maj 26, 2013 Opozori Objavljeno Maj 26, 2013 Zanimiv, provokativen stil? Mogoče ...... za kakšnega pedofila. Zame samo infantilen gravž. BelaStrela, hajoktejn, cikadina in 2 others 5
Dr_Jakob Objavljeno Maj 26, 2013 Opozori Objavljeno Maj 26, 2013 Zajčica... je blo veliko napisanega in skreganega zaradi nje... Izek 1
Izek Objavljeno Maj 26, 2013 Opozori Objavljeno Maj 26, 2013 Zanimiv, provokativen stil? Mogoče ...... za kakšnega pedofila. Zame samo infantilen gravž. Se strinjam s tabo.. tole samo kliče po.. Mimogrede, s čim sm se ti zameril ? Zajčica... je blo veliko napisanega in skreganega zaradi nje... Nisem vedel, pardon. Ne bom več smetil.
BinaBana Objavljeno Maj 26, 2013 Opozori Objavljeno Maj 26, 2013 Nisem sam slikal.. ampak zanimiv, provokativen stil.. me zanima, koliko ljudi se je že spustilo za tabo. Lep pozdrav uuuu, tole je pa pred mojmu sihtom slikan
NinjaRider04 Objavljeno Maj 26, 2013 Opozori Objavljeno Maj 26, 2013 Nisem sam slikal.. ampak zanimiv, provokativen stil.. me zanima, koliko ljudi se je že spustilo za tabo. Lep pozdrav Nisem sam slikal.. ampak zanimiv, provokativen stil.. me zanima, koliko ljudi se je že spustilo za tabo. Lep pozdrav Nisem sam slikal.. ampak zanimiv, provokativen stil.. me zanima, koliko ljudi se je že spustilo za tabo. Lep pozdrav bomba!
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se