gusar Objavljeno Junij 9, 2013 Opozori Objavljeno Junij 9, 2013 okol 3. ure viden maxiskuter (mislm MP3) z sopotnico peljal skozi Zgornjo Belo. Ali gdo od tukej?
Whitee Objavljeno Junij 9, 2013 Opozori Objavljeno Junij 9, 2013 Čez šentjur sta se peljala dva cestaka, prvi je bil Kawasaki zx10r mislim da. Aja pa špano ga je na ful, pa zvok je bil tak, da sem se skor stopil, ko sem poslušal simfonijo Kdo od tu?
DOHO Objavljeno Junij 9, 2013 Opozori Objavljeno Junij 9, 2013 Marija Reka r6 yamaha, bela čelada, en se nekaj loviu sem pa taj ? Pa en z cbr žgau ko šus ? Celje,motoristka , kawasaki ?
nxyz Objavljeno Junij 9, 2013 Opozori Objavljeno Junij 9, 2013 (popravljeno) mz in družba dopoldan v logatcu, če se ne motim? sem res nekje jonija srečala, ki je menda na polno mahal? Ride začuda prazne tako dopoldan kot proti večeru Popravljeno Junij 9, 2013. Popravil nxyz igorkr 1
KeC Objavljeno Junij 9, 2013 Opozori Objavljeno Junij 9, 2013 Na cesti nč ne gledam opazil pa sem tole
motozajebant Objavljeno Junij 9, 2013 Opozori Objavljeno Junij 9, 2013 mz in družba dopoldan v logatcu, če se ne motim? sem res nekje jonija srečala, ki je menda na polno mahal? Ride začuda prazne tako dopoldan kot proti večeru :grim Nisem čist ziher, sam se mi zdi da sem danes videl Igorkr, Jozexj6, Din, Damy, MarkII, Kmetica, Keiko, Ninč, Joni aja, pa BIBI sem videl :grim igorkr in Kmet2 2
igorkr Objavljeno Junij 9, 2013 Opozori Objavljeno Junij 9, 2013 mz in družba dopoldan v logatcu, če se ne motim? sem res nekje jonija srečala, ki je menda na polno mahal? Ride začuda prazne tako dopoldan kot proti večeru Se mi je zdelo da si bila ti v Logatcu dopoldan ... Pa BB na Vrhniki za nazaj :grim Nisem čist ziher, sam se mi zdi da sem danes videl Igorkr, Jozexj6, Din, Damy, MarkII, Kmetica, Keiko, Ninč, Joni aja, pa BIBI sem videl :grim To si ti sam sanjal ... Kmet2 1
BelaStrela Objavljeno Junij 9, 2013 Opozori Objavljeno Junij 9, 2013 Na cesti nč ne gledam opazil pa sem tole http://grammar.quickanddirtytips.com/further-versus-farther.aspx
KeC Objavljeno Junij 9, 2013 Opozori Objavljeno Junij 9, 2013 http://grammar.quickanddirtytips.com/further-versus-farther.aspx Nisem govoril o slovnici, lepo sem podčrtal delitev besede, jebat ga zarad southparka so mi fart joki pač hecni. :glare: tintin 1
BelaStrela Objavljeno Junij 9, 2013 Opozori Objavljeno Junij 9, 2013 ah, ok ja pač sloganizer ga serje. lahko pa enga nažgeš meni v čast
vuk76 Objavljeno Junij 9, 2013 Opozori Objavljeno Junij 9, 2013 BMW par...on na GSu, ona na nakedu v rumeni jakni...videna malo dalje od Delnic na avtocesti in kasneje v Senju na kavi par miz dalje.
BelaStrela Objavljeno Junij 9, 2013 Opozori Objavljeno Junij 9, 2013 BMW par...on na GSu, ona na nakedu v rumeni jakni...videna malo dalje od Delnic na avtocesti in kasneje v Senju na kavi par miz dalje. O:-)
gasperX Objavljeno Junij 9, 2013 Opozori Objavljeno Junij 9, 2013 Vidu bando zmešancev, Kruci, simpel, thumper,.... pun kurac vs je blo belastrela pelala mimo mene na ridah???? Aja pa hvala za kufe Krucymuci pa Simpelman Thumper hvala za čike krucymucy 1
BinaBana Objavljeno Junij 9, 2013 Opozori Objavljeno Junij 9, 2013 Se mi je zdelo da si bila ti v Logatcu dopoldan ... Pa BB na Vrhniki za nazaj To si ti sam sanjal ... pol sm prou vidla da si ti.. vidla tut bizixxxa, samo se vec ne spomnim kje.. aja pa mikija na OMW ob 13.00 pa se en kup folka katerim ne vem imen.. aja, za mano sta se pelala 2 motorista na poti iz ilirske do pivke, en na modrem en pa na temnem motorju, en je mel fluorescentno celado.. (mrbit tut oba) nism vidla dost dobr, ker mi spegle prevec trese.. a je kdo od tuki? Vidu bando zmešancev, Kruci, simpel, thumper,.... pun kurac vs je blo belastrela pelala mimo mene na ridah???? Aja pa hvala za kufe Krucymuci pa Simpelman Thumper hvala za čike pa dobr, kdo je zdej kofe castu? vsi se en drugmu za kofi zahvaljujete, banda zavajujoca!! ha ha ha
gasperX Objavljeno Junij 9, 2013 Opozori Objavljeno Junij 9, 2013 Bina oba sta dala za kufe, vsak za enega BinaBana 1
Kmet2 Objavljeno Junij 10, 2013 Opozori Objavljeno Junij 10, 2013 Vidu bando zmešancev, Kruci, simpel, thumper,.... pun kurac vs je blo belastrela pelala mimo mene na ridah???? Aja pa hvala za kufe Krucymuci pa Simpelman Thumper hvala za čike Si jjih pa nekam malu vidu :grrr
Kmet2 Objavljeno Junij 10, 2013 Opozori Objavljeno Junij 10, 2013 :grim Nisem čist ziher, sam se mi zdi da sem danes videl Igorkr, Jozexj6, Din, Damy, MarkII, Kmetica, Keiko, Ninč, Joni aja, pa BIBI sem videl :grim Preveč si jih vidu :grim cedevita 1
gregorjanc Objavljeno Junij 10, 2013 Opozori Objavljeno Junij 10, 2013 No ne vem če je tud tle gor tist bk neumen z Rdeče belo hondico SS k se je pelal vcer za nama ob približno 13h smer stara cesta Trebnje-čez medvedjek na Veliki Gaber. Če ne znaš vozn ti bom ob naslednji priliki kupu NOS-a, da me boš lažje in mal hitrejš prehitu v tistem hudičevem ovinku ko je bi takoj za njim en velk traktor z še večjo balirko. Oziroma te bom raj zbrcal. Sploh ne vem kak smo lohk spelal ta ovink vštric. V glavnem BK NA KUBIK. Me je šele dons zajel val adrenalina... cedevita 1
motozajebant Objavljeno Junij 10, 2013 Opozori Objavljeno Junij 10, 2013 Preveč si jih vidu :grim ma ja, sej mi je blo zelo čudno, da sem jih tok opazu
Bmflar Objavljeno Junij 10, 2013 Opozori Objavljeno Junij 10, 2013 Velik vas je blo učeri na OMV v Postojni BinaBana, jmaster in thumper 3
DAMI34 Objavljeno Junij 10, 2013 Opozori Objavljeno Junij 10, 2013 Vidu bando zmešancev, Kruci, simpel, thumper,.... pun kurac vs je blo belastrela pelala mimo mene na ridah???? Aja pa hvala za kufe Krucymuci pa Simpelman Thumper hvala za čike še enga najdi, k ti bo bencin plačal in si zmagal BinaBana, Kmet2, igorkr in 3 others 6
Popularna objava tuksinet Objavljeno Junij 10, 2013 Popularna objava Opozori Objavljeno Junij 10, 2013 Tole našel včeraj v Ljubljani, defenitivno primerno fotkanja: MARE 65, MoTo G_P, skoda in 16 others 19
BinaBana Objavljeno Junij 10, 2013 Opozori Objavljeno Junij 10, 2013 grafika huda, izbira barve mal manj konkurenca zajcici Velik vas je blo učeri na OMV v Postojni ma ja dej, taka guzva da se nis mel kam usest kaj sele parkirat.. a morte res usak s svojmu mopedom po svetu harat?? suzuki, cikadina in Zivnorc 3
BelaStrela Objavljeno Junij 10, 2013 Opozori Objavljeno Junij 10, 2013 Okol 13h bel GS pr stomatološki kliniki... lep pogled.
BinaBana Objavljeno Junij 10, 2013 Opozori Objavljeno Junij 10, 2013 aja, pozabla napisat- vceri osa na ridah he he he, lepo te je blo spet videt po dolgem cajtu pa ceprou u 2slednem vozilu pa ceprou si me skor povozu, baraba!!
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se