Cartman Objavljeno Junij 25, 2013 Opozori Objavljeno Junij 25, 2013 Očitno pa nihče od nas (razen tebe) ne razume pravilno besede "individualist". mozno. celo verjetno. ze tri dni nism srecal nobenga znanega.
Yoghurt Objavljeno Junij 25, 2013 Opozori Objavljeno Junij 25, 2013 Nekje med 15 in 16 uro pri Komendi v smeri Brnik srečala Mausa. Zdej so mi končno jasni komentarji, ki so mu včasih namenjeni. Šajna kot sonce trebor 1
maus Objavljeno Junij 25, 2013 Opozori Objavljeno Junij 25, 2013 (popravljeno) Nekje med 15 in 16 uro pri Komendi v smeri Brnik srečala Mausa. Zdej so mi končno jasni komentarji, ki so mu včasih namenjeni. Šajna kot sonce nism biu js ... očitno ne veš kaj je prava lepota od sobote se nism vozu :krneki: Popravljeno Junij 25, 2013. Popravil maus BinaBana in DAMI34 2
Yoghurt Objavljeno Junij 25, 2013 Opozori Objavljeno Junij 25, 2013 (popravljeno) nism biu js ... očitno ne veš kaj je prava lepota od sobote se nism vozu :krneki: Ja kako? Kakooooo? Js sem se pa tok veselila, da sem končno nekoga s foruma prepoznala... :cry: Popravljeno Junij 25, 2013. Popravil Yoghurt maus in igorkr 2
BinaBana Objavljeno Junij 25, 2013 Opozori Objavljeno Junij 25, 2013 am, sm opazila, da zdej se en zlatko konurira misku :glare: tko da se nkar ne sekiri ce si zamesala, se js sm skor, pa ga poznam :lol: :lol: misek- kdaj se dobiva u tvoji pisarni kej? da ti kofe placam?? maus 1
Yoghurt Objavljeno Junij 25, 2013 Opozori Objavljeno Junij 25, 2013 am, sm opazila, da zdej se en zlatko konurira misku :glare: tko da se nkar ne sekiri ce si zamesala, se js sm skor, pa ga poznam :lol: :lol: misek- kdaj se dobiva u tvoji pisarni kej? da ti kofe placam?? No vredu, si me mal potolažila zdej
igorkr Objavljeno Junij 25, 2013 Opozori Objavljeno Junij 25, 2013 (popravljeno) Ja kako? Kakooooo? Js sem se pa tok veselila, da sem končno nekoga s foruma prepoznala... :cry: Boš morala potem it na relacijo do Vikija (Črni Kal) in to čez planinke ride in postoj-nski OMW. :grim p.s. imaš pa prvi všečko za trud Popravljeno Junij 25, 2013. Popravil igorkr cedevita in Yoghurt 2
JONI 46 Objavljeno Junij 25, 2013 Opozori Objavljeno Junij 25, 2013 igor, ne pomaga tvoj recept cisto nic ! danes sem se pofockal, pa nisem nobenega znanega srecal, pa tud noben motorist me ni pozdravil ... Danes spet srecal ogromno motoristov, vecinoma vsi v dezjakih , v logatcu srecal motorista na gsxr z sopotnico, v druzbi policistov, malo za logatcom srebrnega z750 z sopotnico, upam da sem ti nazorno pokazal da te na koncu caka presenecenje...... To je to, pogresam motor
maus Objavljeno Junij 25, 2013 Opozori Objavljeno Junij 25, 2013 Ja kako? Kakooooo? Js sem se pa tok veselila, da sem končno nekoga s foruma prepoznala... :cry: lahko se zmenva po PM .. ti men kavo plačaš in me bulš 15 minut am, sm opazila, da zdej se en zlatko konurira misku :glare: tko da se nkar ne sekiri ce si zamesala, se js sm skor, pa ga poznam :lol: :lol: misek- kdaj se dobiva u tvoji pisarni kej? da ti kofe placam?? ja ne vem ... mogoče u četrtek ... BinaBana in DAMI34 2
pik1 Objavljeno Junij 25, 2013 Opozori Objavljeno Junij 25, 2013 .... danes ob devetih zvečer ... mogoče mal čez devet ... že skoraj v čisti temi ... .... po obvoznici na Barju, smer proti Rudniku .... nek svetovni prvak po prehitevalnem pasu .... brez kakršnihkoli prižganih luči .... ... na KTM advenčerju, GO-riška registracija ... BRAVO !!!! :hooray: Super se te je vidl ...... krucymucy, cedevita in DAMI34 3
krucymucy Objavljeno Junij 25, 2013 Opozori Objavljeno Junij 25, 2013 Si bil ti v Postojni mal pred sedmo zvečer?
BinaBana Objavljeno Junij 26, 2013 Opozori Objavljeno Junij 26, 2013 lahko se zmenva po PM .. ti men kavo plačaš in me bulš 15 minut ja ne vem ... mogoče u četrtek ... mogoce pa res.. kje, kdaj? u pisarni okol 15ih? :grim
Zivnorc Objavljeno Junij 26, 2013 Opozori Objavljeno Junij 26, 2013 ... :grrr ... ne.. ne... nisem bil jest... že dolgo ne... že pozabu kdaj... :glare:
gregorjanc Objavljeno Junij 26, 2013 Opozori Objavljeno Junij 26, 2013 ... :grrr ... ne.. ne... nisem bil jest... že dolgo ne... že pozabu kdaj... :glare: jest pa še mi...
DAMI34 Objavljeno Junij 26, 2013 Opozori Objavljeno Junij 26, 2013 .... danes ob devetih zvečer ... mogoče mal čez devet ... že skoraj v čisti temi ... .... po obvoznici na Barju, smer proti Rudniku .... nek svetovni prvak po prehitevalnem pasu .... brez kakršnihkoli prižganih luči .... ... na KTM advenčerju, GO-riška registracija ... BRAVO !!!! :hooray: Super se te je vidl ...... jebga, mogoč je bil "inkognito" ...
Hudoba Objavljeno Junij 26, 2013 Opozori Objavljeno Junij 26, 2013 Thumper, a je bil tvoj trumf zdajle parkiran pred vhodom v ukc? thumper 1
trebor Objavljeno Junij 26, 2013 Opozori Objavljeno Junij 26, 2013 Thumper, a je bil tvoj trumf zdajle parkiran pred vhodom v ukc? Je bil, ker je mene spraševal, če lahko pri meni parkira, pa sem ga potolažil, da je ploščad pred UKC dovolj velika tudi za Triumpha, hehe. LP Robert thumper 1
MonsterRider Objavljeno Junij 26, 2013 Opozori Objavljeno Junij 26, 2013 V soboto popoldan med Vrhniko in Logatcem (na dolgem levem ovinku proti Logatcu) ste eni z belo Skodo Octavio fotkal. Kdo od tu oz. so kaksne fotke na voljo? Eden je v nedeljo v ridah fotkal. Kdo od tukaj ? Pa ni bla prometna, tista me je v Hotedrščici "fotkala" s pištolo (125 €+3 punti).
thumper Objavljeno Junij 27, 2013 Opozori Objavljeno Junij 27, 2013 (popravljeno) Thumper, a je bil tvoj trumf zdajle parkiran pred vhodom v ukc? jap... Je bil, ker je mene spraševal, če lahko pri meni parkira, pa sem ga potolažil, da je ploščad pred UKC dovolj velika tudi za Triumpha, hehe. LP Robert če je blo placa za propelerčka je blo tud za bonija....sam tole žalitev boš pa s pirom opral - :grim čis aus piran Popravljeno Junij 27, 2013. Popravil thumper trebor 1
Yoghurt Objavljeno Junij 27, 2013 Opozori Objavljeno Junij 27, 2013 Ob pol 4ih me je od Lavrice pa do tunela v Lj, spremljal nekdo na sivem BMW-ju, v modro-belim kombinezonom, z belo čelado in Mb registrsko. Ali si bil ti? BinaBana 1
simekus Objavljeno Junij 27, 2013 Opozori Objavljeno Junij 27, 2013 suzuki danes sem ti potrobil z kamjonom v ilirski bistrici pred picerijo park ma ne vidiš nič :S
BinaBana Objavljeno Junij 27, 2013 Opozori Objavljeno Junij 27, 2013 pr pocivaliscu prec za vrhniko nekdo v TNT dostavnem kombiju trobil fuuuuulll- kdo od tuki?
BinaBana Objavljeno Junij 27, 2013 Opozori Objavljeno Junij 27, 2013 pa da se tuki objavim kar sem nasla.. ha ha ha suzuki, mislm, da bos mogu zacet talat avtograme pa pobirat denar za avtorske (ceprou je pr nas to neki normalnga in obicajnega ) https://www.facebook.com/photo.php?fbid=542013992523991&set=a.167446756647385.41992.167443649981029&type=1&theater tintin, SLVR in krucymucy 3
Zivnorc Objavljeno Junij 28, 2013 Opozori Objavljeno Junij 28, 2013 ... ena blontna v rdečem avtomobilu me je provocirala včeraj zvečer na trzinski obvoznici (v križišču za Mengeš). Stala sva vštric... ona pa prtiskala na gas... in se mi smejala....
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se