BinaBana Objavljeno Junij 28, 2013 Opozori Objavljeno Junij 28, 2013 nism bla jst.. mi je pa en z bordo alfo tezil na obvoznci iz brda proti siski :jezen najprej se mi je na rit popal, pol k sm se mu pa umaknila, je pa gledu pa se rezu k fuknjen.. kaj je ta folk cudn krucymucy 1
ludiluka Objavljeno Junij 28, 2013 Opozori Objavljeno Junij 28, 2013 da nimaš kombinezona na riti strganega SLVR, krucymucy in trebor 3
krucymucy Objavljeno Junij 28, 2013 Opozori Objavljeno Junij 28, 2013 (popravljeno) nism bla jst.. mi je pa en z bordo alfo tezil na obvoznci iz brda proti siski :jezen najprej se mi je na rit popal, pol k sm se mu pa umaknila, je pa gledu pa se rezu k fuknjen.. kaj je ta folk cudn Alfisti so ponavadi eni najbolj prijaznih ljudi. Popravljeno Junij 28, 2013. Popravil krucymucy hajoktejn, MoTo G_P, cikadina in 2 others 5
motozajebant Objavljeno Junij 28, 2013 Opozori Objavljeno Junij 28, 2013 nism bla jst.. mi je pa en z bordo alfo tezil na obvoznci iz brda proti siski :jezen najprej se mi je na rit popal, pol k sm se mu pa umaknila, je pa gledu pa se rezu k fuknjen.. kaj je ta folk cudn ti maš pa čist skoz težave BinaBana, Maja91, nxyz in 3 others 6
TakeALookAround Objavljeno Junij 28, 2013 Opozori Objavljeno Junij 28, 2013 Prevec okol gleda,namest da bi vozila
skategrizzly Objavljeno Junij 28, 2013 Opozori Objavljeno Junij 28, 2013 Včeraj me je okrog 14.45 nekdo z Aprilio RSV Factory prehiteval v Noršincih pri Ljutomeru in vozil slalom med avtomobili In zgleda da je član moto kluba Jezerski duhovi... Kdo od tu slučajno?
Zivnorc Objavljeno Junij 28, 2013 Opozori Objavljeno Junij 28, 2013 ...pi*da... ... včeri sem se šel nalašč peljat... pa me ni nihče videl.... :glare: pik1 in cikadina 2
BinaBana Objavljeno Junij 28, 2013 Opozori Objavljeno Junij 28, 2013 ti maš pa čist skoz težave men se tut zdi tko ja.. pa bolj k se jim izgibam.. no ja, nism napisala, da me je (pa ja, vem da motor ne pase na AC ampak se raj izognem tistmu vrhniskemu 50, 70, 50, 70 jajcanju, mar bi dal 60 povsod, pa bi bil mir) na AC en tut skor zbil, sm mogla narest manever izogib oviri, ker je brez da bi pogledal zavil iz prehitevalnega na vozni pas.. js sm pelala cist po omejitvi.. ker pa je klasika u sloveniji, da gre vozni pas hitrej k prehitevalni.. hja.. dobr da na odstavnem ni blo nbenga.. je bla pa to ena srebrna corsa z registrsko TV-348 (mislm, da LJ, sam nism zihr).. Prevec okol gleda,namest da bi vozila k b mela vsaj kej za gledat.. ja..
NinjaRider04 Objavljeno Junij 28, 2013 Opozori Objavljeno Junij 28, 2013 Včeraj me je okrog 14.45 nekdo z Aprilio RSV Factory prehiteval v Noršincih pri Ljutomeru in vozil slalom med avtomobili In zgleda da je član moto kluba Jezerski duhovi... Kdo od tu slučajno? poznam ga jaz... drugače pa sen tudi jaz iz okolice lotmerka..tak da veš če se ki srečamo aja pa tota slika ka je za prikazen take motor mon
skategrizzly Objavljeno Junij 28, 2013 Opozori Objavljeno Junij 28, 2013 a zgledne ke se lehko tu tudi prleško menimo, sen misla ke je prepovedano te mu lehko rečeš, ke ma fejst lepo mašino .) sej mislin ke sen te na fb-ji že tudi nejšo... Amadej Štrakl mogoče? sreča pa sen te še brž ne nigi, pa se že 2 leti vozim, pa to ne malo (zej edino če sem slep)... :blink:
igorkr Objavljeno Junij 28, 2013 Opozori Objavljeno Junij 28, 2013 (popravljeno) pa da se tuki objavim kar sem nasla.. ha ha ha suzuki, mislm, da bos mogu zacet talat avtograme pa pobirat denar za avtorske (ceprou je pr nas to neki normalnga in obicajnega ) https://www.facebook.com/photo.php?fbid=542013992523991&set=a.167446756647385.41992.167443649981029&type=1&theater Mimogrede ta ni Suzuki, kej ne vidiš, da vozi YAMAHO Popravljeno Junij 28, 2013. Popravil igorkr alen1 1
NinjaRider04 Objavljeno Junij 28, 2013 Opozori Objavljeno Junij 28, 2013 (popravljeno) a zgledne ke se lehko tu tudi prleško menimo, sen misla ke je prepovedano te mu lehko rečeš, ke ma fejst lepo mašino .) sej mislin ke sen te na fb-ji že tudi nejšo... Amadej Štrakl mogoče? sreča pa sen te še brž ne nigi, pa se že 2 leti vozim, pa to ne malo (zej edino če sem slep)... :blink: bon bon... ču o ten pa nebe..pšt ,..ne trebajo vsi znati hehe,.. ja gle jaz se ne vozen samo tu okole ..se daleč daleč vozen ..samo ne non stop pa bole tak prote večere pa kda je cejt za vikend..ker kda non stop delaš te nega cejta..prite na bejkere v spodjo bistrico 4,5 pa te če se srečamo spijemo neke Popravljeno Junij 28, 2013. Popravil NinjaRider04
motozajebant Objavljeno Junij 28, 2013 Opozori Objavljeno Junij 28, 2013 a zgledne ke se lehko tu tudi prleško menimo, sen misla ke je prepovedano te mu lehko rečeš, ke ma fejst lepo mašino .) sej mislin ke sen te na fb-ji že tudi nejšo... Amadej Štrakl mogoče? sreča pa sen te še brž ne nigi, pa se že 2 leti vozim, pa to ne malo (zej edino če sem slep)... :blink: kaj je to že forum za Zmenkarije? :blink:
skategrizzly Objavljeno Junij 28, 2013 Opozori Objavljeno Junij 28, 2013 kaj je to že forum za Zmenkarije? :blink: se opravičujem za moje izpade, bom drugič pisal v privat... :xx: zaradi mene lahko komentar odstranite...
NinjaRider04 Objavljeno Junij 28, 2013 Opozori Objavljeno Junij 28, 2013 kaj je to že forum za Zmenkarije? :blink: lol
motozajebant Objavljeno Junij 28, 2013 Opozori Objavljeno Junij 28, 2013 se opravičujem za moje izpade, bom drugič pisal v privat... :xx: zaradi mene lahko komentar odstranite... grizli, ma zajebavam se sej jst tut smetim, pa ne pometam za sabo trebor 1
skategrizzly Objavljeno Junij 28, 2013 Opozori Objavljeno Junij 28, 2013 vi si kar prvoščte novinca na forumu ja bom vrnu ob pravem času
pik1 Objavljeno Junij 28, 2013 Opozori Objavljeno Junij 28, 2013 vi si kar prvoščte novinca na forumu ja bom vrnu ob pravem času ... stari, ne se sekirat .... .... sej tle gor med novinci in starimi mački itak ni neke velke razlike .... trebor in Damy 2
igorkr Objavljeno Junij 30, 2013 Opozori Objavljeno Junij 30, 2013 (popravljeno) Najprej Kmetica2 in Kmet2, potem živnorc s terapevtka Sledili DIN v Bovcu Urskaaa, MZ, Kruci, in ostali na ridah Maus na cesti do rid Dami34 pa prvo okoli ravbarkomande, potem že za mano v Postojni, pole pa na OMW-ju ka je še pijačo plaču (hvala ) Na koncu pa Rumenicestak v Dobravljah Popravljeno Junij 30, 2013. Popravil igorkr Kmet2, TakeALookAround, DAMI34 in 1 other 4
drjack_dj Objavljeno Junij 30, 2013 Opozori Objavljeno Junij 30, 2013 Danes nekje med 13. in 14. h sem od Razdrtega proti Divači nekaj časa peljal za enim čoperistom (čoperjev res ne poznam sem pa opazil, da ima jemren namest ketne), mogoče kdo od kle? Za čoperista si se pelajl presenetljivo dobro, dinamično . Ne vem pa če je imet noge na zadnjih tačkah preveč pametna ideja. Saj do asfalta je bilo še kar nekaj, ampak če bi blo pa kdaj treba bolj naostro ti pa nogo lahko grdo potegne pod motor. Mal pred 13. pa skupinca (večinoma športaki) proti Vrhniki s smeri Logatca. Upam da niste bli prehitri, ker je bil za ta dolgim ovinkom Modri "kolega".
SLVR Objavljeno Junij 30, 2013 Opozori Objavljeno Junij 30, 2013 Spider™ zdajle pomoje glih slači boljšo polovico iz kombinezona ... :evilgrin: Malo prej videna v s sopotnico v Črnomlju!
gregorjanc Objavljeno Junij 30, 2013 Opozori Objavljeno Junij 30, 2013 Hmmm nisem čist siguren :glare: ampak mislim da sem srečal našo Z750 Kwako grupo v Kočevju. Pa veliko mopijev proti Delnicam, sam je blo vse tok hitr da nisem mel časa čekirat kdo je kdo.
TakeALookAround Objavljeno Junij 30, 2013 Opozori Objavljeno Junij 30, 2013 Najprej Kmetica2 in Kmet2, potem živnorc s terapevtka Sledili DIN v Bovcu Urskaaa, MZ, Kruci, in ostali na ridah Maus na cesti do rid Dami34 pa prvo okoli ravbarkomande, potem že za mano v Postojni, pole pa na OMW-ju ka je še pijačo plaču (hvala ) Na koncu pa Rumenicestak v Dobravljah Dobr smo se srecal. Mene je pa mau napral potlej od Mosta na soci proti Tolminu, pa sm obrnil in nazaj cez skofjo loko....suho, s tremi oblacki na nebu do Lj, pa se cesta ni svoh.
spaceback Objavljeno Junij 30, 2013 Opozori Objavljeno Junij 30, 2013 Mogoče kdo od tu.. Skupina vespačev DXR16 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se