BlondDiversion Objavljeno Julij 3, 2013 Opozori Objavljeno Julij 3, 2013 Mene samo zanima... v kolikor smem povprašat - na podlagi kakšnih kriterijev pa je nastalo to izvedensko mnenje? Ni izvedensko mnenje (ker nisem izvedenka, mnjenje je moje osebno, do katerega imam vso pravico), je pa dejstvo, da je pobral največ zanimanja ravno Kw. igorkr, Mia, SIMPLE MEN in 2 others 5
DAMI34 Objavljeno Julij 3, 2013 Opozori Objavljeno Julij 3, 2013 Ni izvedensko mnenje (ker nisem izvedenka, mnjenje je moje osebno, do katerega imam vso pravico), je pa dejstvo, da je pobral največ zanimanja ravno Kw. pa rožce tut
Kmet2 Objavljeno Julij 3, 2013 Opozori Objavljeno Julij 3, 2013 Ni izvedensko mnenje (ker nisem izvedenka, mnjenje je moje osebno, do katerega imam vso pravico), je pa dejstvo, da je pobral največ zanimanja ravno Kw.
cikadina Objavljeno Julij 3, 2013 Opozori Objavljeno Julij 3, 2013 Ni izvedensko mnenje (ker nisem izvedenka, mnjenje je moje osebno, do katerega imam vso pravico), je pa dejstvo, da je pobral največ zanimanja ravno Kw. to me pa res ne preseneča, da je kwaki pobral največ zanimanja zjale take zadeve zelo pritegnejo
OrangePower Objavljeno Julij 3, 2013 Opozori Objavljeno Julij 3, 2013 to me pa res ne preseneča, da je kwaki pobral največ zanimanja zjale take zadeve zelo pritegnejo "A to naročiš v trgovini kot dodatek ko kupiš motor?" "A majo še kakšne druge barve?" ahahahaha
OrangePower Objavljeno Julij 3, 2013 Opozori Objavljeno Julij 3, 2013 Danes med CE in MB na AC en črn KWak (če se ne motim) v prikolici (v zato, ker je imel stranice do vrha motorja , aja pa Honda ga je vlekla..kdo od tukaj? V MB pa nasprot glavne avtobusne v križišču en GS pa zraven še nekaj oranžnega-zgledal kot F800 mogoče....
cikadina Objavljeno Julij 3, 2013 Opozori Objavljeno Julij 3, 2013 "A to naročiš v trgovini kot dodatek ko kupiš motor?" "A majo še kakšne druge barve?" ahahahaha čaki zdej bojo opazli trgovci da je pr nas to tržna niša pa bojo začeli vsi motorje v roza barvat
cedevita Objavljeno Julij 3, 2013 Opozori Objavljeno Julij 3, 2013 čaki zdej bojo opazli trgovci da je pr nas to tržna niša pa bojo začeli vsi motorje v roza barvat Ampak takih pup n mwrš ku rwžc nabrat. SIMPLE MEN, igorkr, Keiko in 1 other 4
som Objavljeno Julij 3, 2013 Opozori Objavljeno Julij 3, 2013 Sem sto pr sto, kjra je ta pupa. Se še nisva, se pa bova spoznala. Tak način mi pa trže gate. Vidim odprto dušo, odprto glavo. To bo pa župnikova kuharca iz Velke Štange..
cedevita Objavljeno Julij 3, 2013 Opozori Objavljeno Julij 3, 2013 To bo pa župnikova kuharca iz Velke Štange..Maš prow ti!
gasperX Objavljeno Julij 3, 2013 Opozori Objavljeno Julij 3, 2013 A ne bi bilo lažje tebi mene pocukat? Sej tud uščipneš lahko v leder... V nedeljo sem čakala Basbasa več kot uro in pol, če bi se slučajno prikazal... Zato nisem pila kave, ker bi on moral dat zanjo Potem sem odcijazila do Hotela Prepih in Polhi in se ob pol sedmih zvečer spomnila, da bi šla do Raba. No, včeraj pa cilj: domača garaža Ma za izvirnost dobiš od mene za kufe, mene nau treba čakat eno uro in pol prov dobr je pol tukaj pol brat od firbcev se kr mal nasmejiš ampak na cesti te pa res še nism vidu maus, Kmet2 in BinaBana 3
maus Objavljeno Julij 3, 2013 Opozori Objavljeno Julij 3, 2013 Ma za izvirnost dobiš od mene za kufe, mene nau treba čakat eno uro in pol prov dobr je pol tukaj pol brat od firbcev se kr mal nasmejiš ampak na cesti te pa res še nism vidu slinauc ... tebe sm pa zadnič vidu ... diujak diujakast :glare: BinaBana 1
gasperX Objavljeno Julij 4, 2013 Opozori Objavljeno Julij 4, 2013 Eni kritizirajo jest de pa slinm hehehe Ti si diujak sej tut za tabo nism mogu vozit. maus 1
pikolo Objavljeno Julij 4, 2013 Opozori Objavljeno Julij 4, 2013 tale ikebanca ane? ZR7 je tud brez rož lep :grim cedevita, BlondDiversion in igorkr 3
cikadina Objavljeno Julij 4, 2013 Opozori Objavljeno Julij 4, 2013 Eni kritizirajo jest de pa slinm hehehe Ti si diujak sej tut za tabo nism mogu vozit. gasper sej verjetno je namen da se sliniš pa se za pijace ji ni treba placevat, k so verjetno firbci dovolj radodarni gasperX 1
DAMI34 Objavljeno Julij 4, 2013 Opozori Objavljeno Julij 4, 2013 gasper sej verjetno je namen da se sliniš pa se za pijace ji ni treba placevat, k so verjetno firbci dovolj radodarni as lubosumna k nis roza? Kmet2, pikolo, nxyz in 1 other 4
cikadina Objavljeno Julij 4, 2013 Opozori Objavljeno Julij 4, 2013 as lubosumna k nis roza? seveda da sm mene noben ne mara, šmrk, šmrk BelaStrela, DAMI34, pikolo in 2 others 5
DAMI34 Objavljeno Julij 4, 2013 Opozori Objavljeno Julij 4, 2013 seveda da sm mene noben ne mara, šmrk, šmrk dej si rožce (rumene, pa zlate) na čeljado, pa ti bomo kufe plačewali Kmet2, pik1, pikolo in 1 other 4
cikadina Objavljeno Julij 4, 2013 Opozori Objavljeno Julij 4, 2013 Mislim da bi bilo tole najboljse http://www.halloweencostumes4u.com/mm5/graphics/00000002/880833.jpg domina, BinaBana in DAMI34 3
BinaBana Objavljeno Julij 4, 2013 Opozori Objavljeno Julij 4, 2013 dej si rožce (rumene, pa zlate) na čeljado, pa ti bomo kufe plačewali cika- ce rabs, mam uno silikonsko pistolco!! jih lahk nalimava na celado al pa kej druzga kaj drugam cedevita 1
pik1 Objavljeno Julij 4, 2013 Opozori Objavljeno Julij 4, 2013 Mislim da bi bilo tole najboljse http://www.halloweencostumes4u.com/mm5/graphics/00000002/880833.jpg ... z mal fantazije bo tud to uredu ... BlondDiversion 1
KeC Objavljeno Julij 5, 2013 Opozori Objavljeno Julij 5, 2013 Ni izvedensko mnenje (ker nisem izvedenka, mnjenje je moje osebno, do katerega imam vso pravico), je pa dejstvo, da je pobral največ zanimanja ravno Kw. Tudi tale stavba na kitajskem je požela zelo veliko zanimanja mednarodne javnosti. Pa ni treba bureka zraven tišat, ga je škoda. izibajker, BlondDiversion, Keiko in 1 other 4
pikolo Objavljeno Julij 5, 2013 Opozori Objavljeno Julij 5, 2013 seveda da sm mene noben ne mara, šmrk, šmrk probej Kawasakija ... bo kuj boljš cedevita 1
DAMI34 Objavljeno Julij 5, 2013 Opozori Objavljeno Julij 5, 2013 Mislim da bi bilo tole najboljse http://www.halloweencostumes4u.com/mm5/graphics/00000002/880833.jpg ouje bebi kava te čaka cikadina 1
izibajker Objavljeno Julij 5, 2013 Opozori Objavljeno Julij 5, 2013 V zadnjem času sta se v tej temi pojavili 2 fotografiji motoristk, in bilo je kar nekaj komentarjev (še posebej na tisto z rožicami.. Ker me Fotografija kot medij zanima, dajem tole na vpogled. Pa da slišimo vaša mnenja oz. misli, kako dojemate tole fotografijo. Konstruktivni in pronicljivi komentarji so zelo dobrodošli. Hvala za vaš trud. p.s. Če pa se je komu nerodno izražat na skupinski tabli mi lahko pošlje tudi prek PM. Yoghurt, cikadina, cedevita in 3 others 6
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se