BinaBana Objavljeno Julij 5, 2013 Opozori Objavljeno Julij 5, 2013 sicer je tema cist usla iz nadzora (kolk je nasmeten s temi komentarji okol slik) ampak- a je kje kaka bejba k je nenavadna? tipicni motoristki (vsaj zdi se mi da vidim 2 )
cedevita Objavljeno Julij 5, 2013 Opozori Objavljeno Julij 5, 2013 Mislim da bi bilo tole najboljse http://www.halloweencostumes4u.com/mm5/graphics/00000002/880833.jpg Ma ne, si ku una lejdi k gaga
BREITNER Objavljeno Julij 5, 2013 Opozori Objavljeno Julij 5, 2013 sicer je tema cist usla iz nadzora A je to kwa nowga? Ma kera tema pa ni "ušla iz nadzora" ... nje! Vse so že u ku**u! To ni več forum, ampak deponija!
motozajebant Objavljeno Julij 5, 2013 Opozori Objavljeno Julij 5, 2013 A je to kwa nowga? Ma kera tema pa ni "ušla iz nadzora" ... nje! Vse so že u ku**u! To ni več forum, ampak deponija! ps. pravkar si posmetil :grim aja, pa ta deponija se mi drugače dopade da pa ne bom čist OT, Kmet, ali si bil včeraj s Kmetico in KTMjem v centru?
BREITNER Objavljeno Julij 5, 2013 Opozori Objavljeno Julij 5, 2013 (popravljeno) ps. pravkar si posmetil :grim Hja, samo jaz to naredim 1x na 555 objav! Pa da tudi jaz ne bom čisto posvinjal zadeve .... včeraj dva na mopedih na Ptuju. Kdo od tukaj? Popravljeno Julij 5, 2013. Popravil BREITNER BinaBana 1
DAMI34 Objavljeno Julij 5, 2013 Opozori Objavljeno Julij 5, 2013 Hja, samo jaz to naredim 1x na 555 objav! Pa da tudi jaz ne bom čisto posvinjal zadeve .... včeraj dva na mopedih na Ptuju. Kdo od tukaj? jst ne
Kmet2 Objavljeno Julij 5, 2013 Opozori Objavljeno Julij 5, 2013 ps. pravkar si posmetil :grim aja, pa ta deponija se mi drugače dopade da pa ne bom čist OT, Kmet, ali si bil včeraj s Kmetico in KTMjem v centru? :yes:
gasperX Objavljeno Julij 5, 2013 Opozori Objavljeno Julij 5, 2013 Mislim da bi bilo tole najboljse http://www.halloweencostumes4u.com/mm5/graphics/00000002/880833.jpg če te srečan tako na motorju se bom tut okol tebe slinu hahahahahahahahahaha BinaBana in cikadina 2
audia8 Objavljeno Julij 5, 2013 Opozori Objavljeno Julij 5, 2013 Hja, samo jaz to naredim 1x na 555 objav! Pa da tudi jaz ne bom čisto posvinjal zadeve .... včeraj dva na mopedih na Ptuju. Kdo od tukaj? Ob kolkih. Midva sva bila okrog 20.00 ure na Ptuju bife Pomaranča. BinaBana 1
BREITNER Objavljeno Julij 5, 2013 Opozori Objavljeno Julij 5, 2013 Ob kolkih. Midva sva bila okrog 20.00 ure na Ptuju bife Pomaranča. Popoldan je to bilo, tako da ob tej uri sem bil že doma. Je pa bilo nekaj motorjev pri Sivi Čaplji, zdaj katere znamke nisem uspel videt, sem prehitro mimo letel.
motozajebant Objavljeno Julij 5, 2013 Opozori Objavljeno Julij 5, 2013 Hja, samo jaz to naredim 1x na 555 objav! Pa da tudi jaz ne bom čisto posvinjal zadeve .... včeraj dva na mopedih na Ptuju. Kdo od tukaj? 1Xx alpa 29842903845023x smetiš vseeno Kmet, se mi je zdelo da sem te včeraj videl :hooray:
BREITNER Objavljeno Julij 6, 2013 Opozori Objavljeno Julij 6, 2013 (popravljeno) smetiš vseeno Se strinjam, takoj za tabo Jebemtiš, ti bi moral bit moderator, bi blo čisto "ko suza". Popravljeno Julij 6, 2013. Popravil BREITNER
igorkr Objavljeno Julij 6, 2013 Opozori Objavljeno Julij 6, 2013 Videna Keiko, MiDge (Cel cajt mi sledila) gotovo jim je bila moja RDEČA YAMAHA zelo všeč Pole en čas neč .... pole pa horda motosvetovce z rumenimcestakom na čelu prepoznal Binco, Damy, Suzukijak, na ducatigu gandi? in vsi ostali pupca na Hondi CBR 600 (ka se je slikala zraven mene ), pupca na TDM-ki, pa na rumeni horenatki pa na zadnjem zicu gixerja Če sem katero spustil se ji iz srca opravičujem Igor Damy, suzuki in rumenicestak 3
krucymucy Objavljeno Julij 6, 2013 Opozori Objavljeno Julij 6, 2013 Keiko vozila za štirimi mopedi iz Postojne proti ridam, pol sva se pa še v ovinku srečala pa nisem mogel pomahat nazaj, ker sem mel polno dela z ovinkom. Torej maham sedaj ... Na klopcah pa plastičar maus, dami34 in njegova precej lepsa polovica, cika, lajbn, gasperx, motozajebant ... Keiko, BinaBana in DAMI34 3
motozajebant Objavljeno Julij 6, 2013 Opozori Objavljeno Julij 6, 2013 Se strinjam, takoj za tabo Jebemtiš, ti bi moral bit moderator, bi blo čisto "ko suza". razlika je v tem da jaz zavedno, ti pa nezavedno :grim ne, nebi bil dober moderator danes viden maus, krucy, dami34, damica34, cika, lajbn, gasperX... vsi so kampiral na ridah ja :yes: BinaBana in DAMI34 2
BinaBana Objavljeno Julij 6, 2013 Opozori Objavljeno Julij 6, 2013 Videna Keiko, MiDge (Cel cajt mi sledila) gotovo jim je bila moja RDEČA YAMAHA zelo všeč Pole en čas neč .... pole pa horda motosvetovce z rumenimcestakom na čelu prepoznal Binco, Damy, Suzukijak, na ducatigu gandi? in vsi ostali pupca na Hondi CBR 600 (ka se je slikala zraven mene ), pupca na TDM-ki, pa na rumeni horenatki pa na zadnjem zicu gixerja Če sem katero spustil se ji iz srca opravičujem Igor sanda je bla zravn.. drugi pa ne vem ce so na MS.. drugac pa videna keiko in igor.. pa se ene par vmes, pa ze u lj ena rozika, k je bla prevec fina, da bi rokco dvignla.. al pa je bla prevez zaposlena s cesto :grim
MoTo G_P Objavljeno Julij 7, 2013 Opozori Objavljeno Julij 7, 2013 Učeri zvečer na vrhniki en par z V-stromom, akrapoviči tko bobnel da se je avto tresu k sm se pelu za tabo sm mislu, da že izdihuje medo155 in trebor 2
Žan96 Objavljeno Julij 7, 2013 Opozori Objavljeno Julij 7, 2013 v petk 5.7. na križišču na rudniku črn ktm superduke, ura okol 13.20. Kdo od tuki?
TakeALookAround Objavljeno Julij 7, 2013 Opozori Objavljeno Julij 7, 2013 Bil je, zihr! motozajebant 1
motozajebant Objavljeno Julij 7, 2013 Opozori Objavljeno Julij 7, 2013 MZ v Idriji na pumpi ? :grim jeste druže, sam vas vidio
logarr Objavljeno Julij 7, 2013 Opozori Objavljeno Julij 7, 2013 superduke, gsr pa en ducati parkrat na železno kaplo gor pa dol. Za SD mam enga motosvetovca na sumu, da je bil?
cikadina Objavljeno Julij 7, 2013 Opozori Objavljeno Julij 7, 2013 na ridah vidli prijaznega uglajenega gospoda v zlatih škorenjcih, krucymucyja, bikerja77, motozajebanta, tintina, urško, prebacevko, forty se je peljal mimo, dami34 je glih parkiru k sva sla. prebacevka, BelaStrela in DAMI34 3
gasperX Objavljeno Julij 7, 2013 Opozori Objavljeno Julij 7, 2013 Vidu zlatkota mausa na ridah ostalih nimam pojma vaših nickov tuki gor, pa Dami34 k se je ravno odpravljal no šele takrat sm ga zagledu, drugače vas je blo pa k dreka na cest danes DAMI34 in krucymucy 2
medo155 Objavljeno Julij 8, 2013 Opozori Objavljeno Julij 8, 2013 Včeraj popoldne sem iz Zagorja proti Litiji srečal isti motor k ga mam jst, Ducati Hypermotard rdeče barve, kdo od tukaj da kako rečema?
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se