igorkr Objavljeno Julij 14, 2013 Opozori Objavljeno Julij 14, 2013 (popravljeno) jami65 in mia na Ajševici pri Novi Gorici Popravljeno Julij 14, 2013. Popravil igorkr
MoTo G_P Objavljeno Julij 14, 2013 Opozori Objavljeno Julij 14, 2013 Na pagu včeraj, siv Kawasaki ER-6 z nalepko revije motorist..any body?
DAMI34 Objavljeno Julij 14, 2013 Opozori Objavljeno Julij 14, 2013 jami65 in mia na Ajševici pri Novi Gorici pa na rebrnicah tudi
Ninč Objavljeno Julij 14, 2013 Opozori Objavljeno Julij 14, 2013 važen dami34 v PO na pumpi trebor in hudoba na kavi pr isti mizi jure za sosednjo mizo ajaaa, šarpi in boljša polovica lih na odhodu... sm ju mogla štopat, drugač bi kr odhrumela ostale sm tud vidla, sam imen ne poznam DAMI34 in trebor 2
domina Objavljeno Julij 14, 2013 Opozori Objavljeno Julij 14, 2013 Včeraj smo se peljali skupaj od razcepa Malence do Novega mesta... zanimiva druščina iz Celja - črn S1000RR, bel Ducati 848, rdeča Agusta F4 in KTM. Mogoče kakšen motosvetovec? Predvčerajšnjim pa par na zlati Hondi na regionalni cesti med Ivančno Gorico in Šentvidom. Prehitevanje v ovinek avta, ki je že prehiteval kolesarja - oba čez polno črto - in potem je nasproti pripeljal še drug avto. Šolski primer "škarij". V kolikor ti po tem manevru sopotnica ni stisnila ene okoli kepe, povej... ti jo bom jst. Z eno samo nepremišljeno potezo si ogrozil najmanj pet ljudi. :fredy: trebor 1
DAMI34 Objavljeno Julij 14, 2013 Opozori Objavljeno Julij 14, 2013 (popravljeno) važen dami34 v PO na pumpi trebor in hudoba na kavi pr isti mizi jure za sosednjo mizo ajaaa, šarpi in boljša polovica lih na odhodu... sm ju mogla štopat, drugač bi kr odhrumela ostale sm tud vidla, sam imen ne poznam napiši zgubljen...nč važn...pojma nimam kdo je kje sedel, k sm bil tok paf, k sm moral cel rezervar goriva plačat Popravljeno Julij 14, 2013. Popravil DAMI34 trebor 1
Ninč Objavljeno Julij 14, 2013 Opozori Objavljeno Julij 14, 2013 napiši zgubljen...nč važn...pojma nimam kdo je kje sedel, k sm bil tok paf, k sm moral cel rezervar goriva plačat zakaj si šou potem takoj na ride ga zažgat? trebor in DAMI34 2
igorkr Objavljeno Julij 14, 2013 Opozori Objavljeno Julij 14, 2013 (popravljeno) Včeraj smo se peljali skupaj od razcepa Malence do Novega mesta... zanimiva druščina iz Celja - črn S1000RR, bel Ducati 848, rdeča Agusta F4 in KTM. Mogoče kakšen motosvetovec? Te iste smo srečali v Kočevju. Vsem motorje vzet kaj so delali. Če ni bil naprej od Kočevja "respi for dizastr" ... sem se kr nazaj držal če bi začeli motorji po tleh frčat .... tintin in joni46 na ridah, eden se drajsal drugi pa sončil Popravljeno Julij 14, 2013. Popravil igorkr
nxyz Objavljeno Julij 14, 2013 Opozori Objavljeno Julij 14, 2013 Danes popoldne okrog 15-16h v Kamniku na OMWju motorist na GSu s sopotnico, škoda da moraš službena oblačila za motor-policija uporabljati tudi za privat zadeve. Zaradi takih se vse v isti koš meče...
JONI 46 Objavljeno Julij 14, 2013 Opozori Objavljeno Julij 14, 2013 Danes videl AnCy85, sam zal se mi je mudil naprej, treborja, ninč, igorja pa se nmnogo, za kavo ni nben dal !!! tud jest ne dam vec !, v opatiji pa zraven mojega moped parkirana dva gsa z ce tablco, dobr sta me za j... sm se kr neki casa zafrkavu vn prplezat iz tiste luknje
Keiko Objavljeno Julij 14, 2013 Opozori Objavljeno Julij 14, 2013 Na Ridah vas je blo miljon najbolj se je svetil Maus, srečala (oz. registrirala) še Damija, pa mislim da Sharpninjo - nekje pred Postojno in za nazaj na Ridah Prebačevko če se ne motim? DAMI34 1
spanic Objavljeno Julij 14, 2013 Opozori Objavljeno Julij 14, 2013 Danes sm pa prou ponosen nase. Rešu sm življenje enmu (idiotu ali pa nepazljivemu) motoristu. Na poti proti Tolminu (malo naprej od Slapa pri Idrijci) mi je nekje pred 17 uro v ovinku nasproti na moj pas pridrvel motorist (mislim, da je bila CBR 600F, nisem pa siguren). Bil sem s Cliotom in dobro, da sem imel normalno brzino, da sem uspel pribremzati in da ta (ne)srečenež ni v paniki zabremzal. Šlo je za mišji ku*ac. Ostali v skupini (4 ali 5) so ovinek zvozili lepo na svojem pasu. Če se najdeš v tem...če te moja kje sreča te bo najbrž na gobec...jst pa tud... maxxim, JONI 46, trebor in 5 others 8
MonsterRider Objavljeno Julij 14, 2013 Opozori Objavljeno Julij 14, 2013 Danes okrog 9 30 - na cesti od Godoviča proti Kalcam - nasproti po mojem pasu mi je pripeljal črn Kawasaki (vsaj mislim da je bil Kawasaki). Če se spoznaš tukaj, vedi da sem ti j.... vse po spisku. Še dobro, da nisem imel velike brzine in sem se držal skrajno desno, če ne ne vem kaj bi blo... BinaBana in maxxim 2
jozexj6 Objavljeno Julij 14, 2013 Opozori Objavljeno Julij 14, 2013 Na poti domov iz piknika srečal Keiko med pijavo Gorico in turjakom. Keiko 1
BelaStrela Objavljeno Julij 15, 2013 Opozori Objavljeno Julij 15, 2013 Danes okrog 9 30 - na cesti od Godoviča proti Kalcam - nasproti po mojem pasu mi je pripeljal črn Kawasaki (vsaj mislim da je bil Kawasaki). Če se spoznaš tukaj, vedi da sem ti j.... vse po spisku. Še dobro, da nisem imel velike brzine in sem se držal skrajno desno, če ne ne vem kaj bi blo... Zgleda je to pogost pojav na tej relaciji...
prebacevka Objavljeno Julij 15, 2013 Opozori Objavljeno Julij 15, 2013 Na Ridah vas je blo miljon najbolj se je svetil Maus, srečala (oz. registrirala) še Damija, pa mislim da Sharpninjo - nekje pred Postojno in za nazaj na Ridah Prebačevko če se ne motim? ne nisem bila jst....
Zivnorc Objavljeno Julij 15, 2013 Opozori Objavljeno Julij 15, 2013 ... zgleda, da se spet nism nč vozu... k me nben ni vidu..... Se bom mogu popravt....
DAMI34 Objavljeno Julij 15, 2013 Opozori Objavljeno Julij 15, 2013 zakaj si šou potem takoj na ride ga zažgat? dnar mora krožit
DAMI34 Objavljeno Julij 15, 2013 Opozori Objavljeno Julij 15, 2013 Na Ridah vas je blo miljon najbolj se je svetil Maus, srečala (oz. registrirala) še Damija, pa mislim da Sharpninjo - nekje pred Postojno in za nazaj na Ridah Prebačevko če se ne motim? pa sj sm skor z mopeda padu k sm ti tok mahu... Zivnorc in Keiko 2
DAMI34 Objavljeno Julij 15, 2013 Opozori Objavljeno Julij 15, 2013 Danes okrog 9 30 - na cesti od Godoviča proti Kalcam - nasproti po mojem pasu mi je pripeljal črn Kawasaki (vsaj mislim da je bil Kawasaki). Če se spoznaš tukaj, vedi da sem ti j.... vse po spisku. Še dobro, da nisem imel velike brzine in sem se držal skrajno desno, če ne ne vem kaj bi blo... js tut pravm, če vidš črn kawasaki, se umakni Kmet2, Zivnorc, pikolo in 1 other 4
Whitee Objavljeno Julij 15, 2013 Opozori Objavljeno Julij 15, 2013 V soboto motozajebant na Pivu&Cvetju? Gledam malo vtise iz voženj in vidim da imaš enako berikov črn kombinezon, tcx škornje in Fazer., kot tisti v Laškem, razen če imaš dvojčka
HyperJack Objavljeno Julij 15, 2013 Opozori Objavljeno Julij 15, 2013 js tut pravm, če vidš črn kawasaki, se umakni se umakni, nato pa pred prvim počivališčem prehiti in z vsemi 4smerniki nakaži da plačaš kafe... Ninč, DAMI34, BinaBana in 2 others 5
krucymucy Objavljeno Julij 15, 2013 Opozori Objavljeno Julij 15, 2013 V soboto motozajebant na Pivu&Cvetju? Gledam malo vtise iz voženj in vidim da imaš enako berikov črn kombinezon, tcx škornje in Fazer., kot tisti v Laškem, razen če imaš dvojčka Je bil cvetoč od piva ja, sam ne v Laškem. BinaBana 1
motozajebant Objavljeno Julij 15, 2013 Opozori Objavljeno Julij 15, 2013 V soboto motozajebant na Pivu&Cvetju? Gledam malo vtise iz voženj in vidim da imaš enako berikov črn kombinezon, tcx škornje in Fazer., kot tisti v Laškem, razen če imaš dvojčka :grrr na mojem piše MGP... MaGnet za Pičke Je bil cvetoč od piva ja, sam ne v Laškem. ja... mi je skor cvetača pognala :grrr krucymucy 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se