Python Objavljeno Marec 1, 2006 Opozori Objavljeno Marec 1, 2006 symru dans okol pol enajstih mim dvora na kongresnem :?
Nata Objavljeno Marec 1, 2006 Opozori Objavljeno Marec 1, 2006 ti si bla včeraj, a ne da si bla.. bla, bla... sem te videl, ko si se veselo čez volan smehljala in mahala... sem v ulici ustavil, pa si kar odpeljala... nič kavice in čajčka... :( drugič pa ja, a ne da ja.... :grim :) definitivno ... :kva2: mah sem mislila da se ti hudo mudi k svoji ta dragi ... :wub: ... zato sem samo vihravo pomahala in se elegantno umaknila proti domov ... :whistle: :P
Nagaya Objavljeno Marec 1, 2006 Opozori Objavljeno Marec 1, 2006 symru dans okol pol enajstih mim dvora na kongresnem :? peš al z mutorjam? :hmm:
Einherjar Objavljeno Marec 1, 2006 Opozori Objavljeno Marec 1, 2006 Rumen speed triple na večni :? Sounds like Dave. Pa kje vidite vse te motorje, ko se pa jaz vozim na siht pa domov, pa nobenga motorista videti na nasprotni strani.
tlazar4 Objavljeno Marec 1, 2006 Opozori Objavljeno Marec 1, 2006 danes 2motorista pri kozini, pri odcepu za klanec, sta šla u smeri proti lj, mislim da je biu eden od motorjev triumph, nnism pa 100%, to je blo okrog 12 ure?
SiR Objavljeno Marec 2, 2006 Opozori Objavljeno Marec 2, 2006 symru dans okol pol enajstih mim dvora na kongresnem :? mislim, da ne. Po čem si me 'prepoznal'?
Zdrawc Objavljeno Marec 2, 2006 Opozori Objavljeno Marec 2, 2006 (popravljeno) danes 2motorista pri kozini, pri odcepu za klanec, sta šla u smeri proti lj, mislim da je biu eden od motorjev triumph, nnism pa 100%, to je blo okrog 12 ure? to je VPRAŠANJE , a si bil ti , ne pa kdo je šel po celovški peš .... Popravljeno Marec 2, 2006. Popravil Zdrawc
Brihta Objavljeno Marec 3, 2006 Opozori Objavljeno Marec 3, 2006 Sounds like Dave. Pa kje vidite vse te motorje, ko se pa jaz vozim na siht pa domov, pa nobenga motorista videti na nasprotni strani. Pomoje da ne, k dave ma neke dodatne plastike gor :?
tommb Objavljeno Marec 4, 2006 Opozori Objavljeno Marec 4, 2006 Danes v SOBOTO 4.3. ob 11:00 -> Modro siv metalic Fazer s črnim topcase-om skozi Sp. Polskavo. Vožnja pa kulturna, po omejitvi :OK: Kdo od tukaj?
Lobo Objavljeno Marec 9, 2006 Opozori Objavljeno Marec 9, 2006 Danes popoldan Boga z mopijem v polnem šusu na Slemenu v smeri MB.
gody01 Objavljeno Marec 9, 2006 Opozori Objavljeno Marec 9, 2006 Danes v SOBOTO 4.3. ob 11:00 -> Modro siv metalic Fazer s črnim topcase-om skozi Sp. Polskavo. Vožnja pa kulturna, po omejitvi :OK: Kdo od tukaj? Sele danes videl. Je bla kulturna voznja, kot vedno na cesti v naselju ... lp gody
jupiter Objavljeno Marec 11, 2006 Opozori Objavljeno Marec 11, 2006 Je bil kdo od vas danes popoldne na Bledu, s KTM-om - modre barve, s sopotnikom :OK: Jst sm bil tisti, ki sem najmanj debelo gledal :eek:
tlazar4 Objavljeno Marec 11, 2006 Opozori Objavljeno Marec 11, 2006 v kopru sem vidu pri tržnici enga tipa z yamahco xt125x, lepa stvarca, potem pa še enga s ktm sm pomoje enih 600ccm, drugače je blo ceu dan po cesti ogromno motorjev, skozi materijo je šlo vsaj 5bmw endurotov... super vreme pa so bli že usi na cesti ;)
tommb Objavljeno Marec 11, 2006 Opozori Objavljeno Marec 11, 2006 Sele danes videl. Je bla kulturna voznja, kot vedno na cesti v naselju ... lp gody Hišo imam sem proti koncu naselja (v smeri proti glavni cesti za Pragersko) in na tem delu ponavadi že pošteno navijejo :angry2: , ti si pa res kulturno peljal :beer2: - takšnih je malo, pa tukaj ne mislim samo na motoriste.
tom Objavljeno Marec 18, 2006 Opozori Objavljeno Marec 18, 2006 Danes okrog 14:30 skozi Apače trije motoristi. Eden z starejšim suzukijem gsx-r, eden z jamaho r6 in še eden z čoperjem. Mogoče kdo od vas?
Stric Burek Objavljeno Marec 18, 2006 Opozori Objavljeno Marec 18, 2006 Danes v Ilirski Bistrci dva na CBRF če se ne motim, jest sm vaju pozdravu iz TURBO mašine (Fiat Tipo bordo rdeč :P ) in voznik je odzdravu, kdo od tle?
Brihta Objavljeno Marec 18, 2006 Opozori Objavljeno Marec 18, 2006 Si bil ti Tc v beli petki danes v Logatcu, kaj ne da?
krava Objavljeno Marec 19, 2006 Opozori Objavljeno Marec 19, 2006 Howk! :OK: Danes, ob cca. 12.30-13.00, črno-siva tdm/fazer... Sva se pozdravila 2x Prvič, ko si pripeljal iz klanca Stare Gore, nato si zavill desno proti Žihlavi. Jaz sem bil v belo/rdeči odpravi s cbr. Peljal si za mano cca. 3km ,nato sem se obrnil & peljal domov...torej, tu 2 pozdrav :OK: KDO OD TU? :OK:
Crownless Objavljeno Marec 19, 2006 Opozori Objavljeno Marec 19, 2006 BC...danes enkrat, nevem kdaj k nism gledu na uro ampak tam okoli 12.00 je moglo bit, si se peljal po Klancu? Cronless
jose Objavljeno Marec 19, 2006 Opozori Objavljeno Marec 19, 2006 danes okrog pol enih v Žižkih srečal plavo kawo Z750..kdo to bil :hmm:
Erik Objavljeno Marec 19, 2006 Opozori Objavljeno Marec 19, 2006 mater dons sem srečal veliko motoristov skoraj toliko kot sredi poletja :OK: sam kaj ko sem jaz bil v avtu :cry:. Ampak upam da bom jaz jutr sedel na makini in da otvorim sezono 2006, tako da če se boste kaj nahajali v zgornji savinjski okol 14ih prosim če se umaknete s ceste :kva2: :slap:
GrCaR Objavljeno Marec 19, 2006 Opozori Objavljeno Marec 19, 2006 dons... en črn KTM (se mi zdi) v Tacnu pod Šmarno goro okol 12h :D okol 2h popoudan na Celovški en črn Z750 zavijov proti Šentvidu. (jst sm biu pa z mojim modrim daelimčkom) :OK: Kdo od tle?
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se