Snečer Objavljeno Julij 19, 2013 Opozori Objavljeno Julij 19, 2013 Sneci, tale ma pa srečo, da ne fura BMW? Mogoče je prej imel pa se mora še odvaditi. Zivnorc in cedevita 2
gasperX Objavljeno Julij 19, 2013 Opozori Objavljeno Julij 19, 2013 Sanda danes v kranju na planini?? na avtobusni policaj ustavu???
BlondDiversion Objavljeno Julij 19, 2013 Opozori Objavljeno Julij 19, 2013 a ti si se tut tm "ganjala" vceri? Ejo, bejbo!!! Helou! After jadranka z nekaj burje in nešteto nesrečami na njej, mi je pasal, da je en sicer dinamičen in hkrati pameten road capitan pred mano. Fejst mahej, jest zmer fejst maham, zijalo pač cedevita 1
Gregc Objavljeno Julij 19, 2013 Opozori Objavljeno Julij 19, 2013 druglč se kar not zapelji A če bi pa tam bile črte za motor bi bilo OK Meni se zdi bolj pametno, da je tam parkiral, kot pa da je zasedel cel prostor za avto...
osa rider Objavljeno Julij 19, 2013 Opozori Objavljeno Julij 19, 2013 Danes viden Cartman v Pivki . . . . . ob 12ih Sm mislu da mi boš pred kombi spelu . . . . še trobu sm ti . . . . . ti pa ne jebeš žive sile!
Cofko Cof Objavljeno Julij 19, 2013 Opozori Objavljeno Julij 19, 2013 Keiko danes skozi Postojno. Trobim, maham.... Tebi pa nič jasno :lol: BinaBana in Keiko 2
carpbone Objavljeno Julij 20, 2013 Opozori Objavljeno Julij 20, 2013 Ena bejba v belem na beli hondi, od Kranja do Naklega Ja ja moja he he
gasperX Objavljeno Julij 20, 2013 Opozori Objavljeno Julij 20, 2013 Vidu Damy in BinoBano u kranjsterdamu BinaBana 1
Hudoba Objavljeno Julij 20, 2013 Opozori Objavljeno Julij 20, 2013 Zasledoval enega crnega Zja danes od Cerknica cez Rakitno proti LJ. Kdo od tu?
motozajebant Objavljeno Julij 20, 2013 Opozori Objavljeno Julij 20, 2013 hudoba, nevem točno kje, ampak mislim da sem te videl danes...
krucymucy Objavljeno Julij 20, 2013 Opozori Objavljeno Julij 20, 2013 (popravljeno) Suzuki z nekim cudnim vozilom v postojni, Cartman tudi. Bina, Damy pa Mark nekje pred mejo v senci, Maus pa ridah kjepak, Kala tudi, pa ziher sem se koga pozabil. In pa "Z kompanija" na pikniku ... Popravljeno Julij 20, 2013. Popravil krucymucy BinaBana, HyperJack, Cartman in 1 other 4
krucymucy Objavljeno Julij 20, 2013 Opozori Objavljeno Julij 20, 2013 Aja zivganorca sem pozabu ... Zivnorc 1
Zivnorc Objavljeno Julij 20, 2013 Opozori Objavljeno Julij 20, 2013 Hmm. na Ridah je skoraj prišlo do incidenta. Na parkplacu pri klopcah se je parkiral motocikel podoben skuterju....Maus je začel vibrirat in mu drhtet tadesn čeul.... še dobr, da ga je Krucimuci umiril...in smo si od daleč detajlno ogledali to čudo na dveh kolesih. Soglasno z majhnim zadržkom smo določili, da to ni skuter, tko, da parkplaca ne bo treba očistiitiin dezinficirati. Maus se ni dotaknil tega čuda, tko, da mu jutri ne bo treba extra k maši hodit. Aja...vidu Suzukija, sam mu nisem mogu pomahat sred ovinka, k sem imel čist zjebano ciklistiko na motorju..... krucymucy, suzuki, BinaBana in 2 others 5
BinaBana Objavljeno Julij 20, 2013 Opozori Objavljeno Julij 20, 2013 damy je tut dans neki ciklistika baje zdelala.. njo sm vidla, pa markII pa gasperx pa krucymucy shishmish pa se kerga k se ga zdej ne spomnem krucymucy 1
Damy Objavljeno Julij 20, 2013 Opozori Objavljeno Julij 20, 2013 damy je tut dans neki ciklistika baje zdelala.. njo sm vidla, pa markII pa gasperx pa krucymucy shishmish pa se kerga k se ga zdej ne spomnem Sem priskrbela nov material za zafrkavat me (tisto z zobno ščetko je že zdelano ) ... suzuki, BinaBana, SLVR in 1 other 4
BinaBana Objavljeno Julij 20, 2013 Opozori Objavljeno Julij 20, 2013 jah lej, za dobrim konjem se vedno kadi krucymucy 1
krucymucy Objavljeno Julij 21, 2013 Opozori Objavljeno Julij 21, 2013 Sem priskrbela nov material za zafrkavat me (tisto z zobno ščetko je že zdelano ) ... Nisi. Tisto s scetko je blo smesno, vceri pa ni blo ravno. Damy in BinaBana 2
Bubu25 Objavljeno Julij 21, 2013 Opozori Objavljeno Julij 21, 2013 Danes videno mali miljon mopedou....prepoznan pa rumenicestak na ridah,pa krucy in igorkr na omw(krucija prepoznau po zdrajsanih kolenih),pa keiko po cesti okoli divace pa se kdo bi se nasu.... rumenicestak, krucymucy in igorkr 3
Keiko Objavljeno Julij 21, 2013 Opozori Objavljeno Julij 21, 2013 Keiko danes skozi Postojno. Trobim, maham.... Tebi pa nič jasno :lol: Hehe a ti si bil? Sem vidla da je Kwaki zadaj, ma mi ni blo jasno kdo je ker si mahal. Sem se umaknila na desno da bi prišel vštirc da vidim kdo je, ma si že prej zavil - maham zdej - za nazaj Danes videno mali miljon mopedou....prepoznan pa rumenicestak na ridah,pa krucy in igorkr na omw(krucija prepoznau po zdrajsanih kolenih),pa keiko po cesti okoli divace pa se kdo bi se nasu.... Kje si bil pa ti? Cofko Cof 1
igorkr Objavljeno Julij 21, 2013 Opozori Objavljeno Julij 21, 2013 Kje si bil pa ti? To tudi mene zanima...
krucymucy Objavljeno Julij 21, 2013 Opozori Objavljeno Julij 21, 2013 Danes videno mali miljon mopedou....prepoznan pa rumenicestak na ridah,pa krucy in igorkr na omw(krucija prepoznau po zdrajsanih kolenih) To doma delam s fleksarco ... Zivnorc in Bubu25 2
kaca1 Objavljeno Julij 21, 2013 Opozori Objavljeno Julij 21, 2013 Od Podpeči, čez Ig vozil za mopedistko s črno kito, na temni cbfki. Si bla ti?
Zivnorc Objavljeno Julij 22, 2013 Opozori Objavljeno Julij 22, 2013 Od Podpeči, čez Ig vozil za mopedistko s črno kito, na temni cbfki. Si bla ti? ... ne.. ni bila ona... je čisto nova in še ni na forumu... danes jo nažajfam, da se nam pridruži... cedevita 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se