Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

Sneci, tale ma pa srečo, da ne fura BMW?

Mogoče je prej imel :) pa se mora še odvaditi.

• Všeč mi je 2
Objavljeno

Sanda danes v kranju na planini?? na avtobusni policaj ustavu??? 

Objavljeno

a ti si se tut tm "ganjala" vceri? ;)

Ejo, bejbo!!! Helou! After jadranka z nekaj burje in nešteto nesrečami na njej, mi je pasal, da je en sicer dinamičen in hkrati pameten road capitan pred mano. Fejst mahej, jest zmer fejst maham, zijalo pač :)

Objavljeno

180720131545.jpg

druglč se kar not zapelji :)

A če bi pa tam bile črte za motor bi bilo OK :? Meni se zdi bolj pametno, da je tam parkiral, kot pa da je zasedel cel prostor za avto...

Objavljeno

Danes viden Cartman v Pivki . . . . . ob 12ih

Sm mislu da mi boš pred kombi spelu . . . . še trobu sm ti . . . . . ti pa ne jebeš žive sile!

Objavljeno

Keiko danes skozi Postojno. Trobim, maham.... Tebi pa nič jasno :lol:

• Všeč mi je 2
Objavljeno

Ena bejba v belem na beli hondi, od Kranja do Naklega :hmm:

Ja ja moja  he he

Objavljeno

Vidu Damy in BinoBano u kranjsterdamu :D 

Objavljeno

Zasledoval enega crnega Zja danes od Cerknica cez Rakitno proti LJ. Kdo od tu?

Objavljeno

hudoba, nevem točno kje, ampak mislim da sem te videl danes... :)

Objavljeno (popravljeno)

Suzuki z nekim cudnim vozilom v postojni, Cartman tudi. Bina, Damy pa Mark nekje pred mejo v senci, Maus pa ridah kjepak, Kala tudi, pa ziher sem se koga pozabil. In pa "Z kompanija" na pikniku ...

Popravljeno . Popravil krucymucy
Objavljeno

Hmm.

na Ridah je skoraj prišlo do incidenta. :slap:

Na parkplacu pri klopcah se je parkiral motocikel podoben skuterju....Maus je začel vibrirat in mu drhtet tadesn čeul.... še dobr, da ga je Krucimuci umiril...in smo si od daleč detajlno ogledali to čudo na dveh kolesih.

Soglasno z majhnim zadržkom smo določili, da to ni skuter, tko, da parkplaca ne bo treba očistiitiin dezinficirati. Maus se ni dotaknil tega čuda, tko, da mu jutri ne bo treba extra k maši hodit. Aja...vidu Suzukija, sam mu nisem mogu pomahat sred ovinka, k sem imel čist zjebano ciklistiko na motorju..... :P

Objavljeno

damy je tut dans neki ciklistika baje zdelala.. 

njo sm vidla, pa markII pa gasperx pa krucymucy shishmish :D pa se kerga k se ga zdej ne spomnem :D

Objavljeno

damy je tut dans neki ciklistika baje zdelala.. 

njo sm vidla, pa markII pa gasperx pa krucymucy shishmish :D pa se kerga k se ga zdej ne spomnem :D

Sem priskrbela nov material za zafrkavat me :blush:  (tisto z zobno ščetko je že zdelano :sleep2: ) ...

Objavljeno

Sem priskrbela nov material za zafrkavat me :blush:  (tisto z zobno ščetko je že zdelano :sleep2: ) ...

Nisi. Tisto s scetko je blo smesno, vceri pa ni blo ravno.

• Všeč mi je 2
Objavljeno

Danes videno mali miljon mopedou....prepoznan pa rumenicestak na ridah,pa krucy in igorkr na omw(krucija prepoznau po zdrajsanih kolenih),pa keiko po cesti okoli divace pa se kdo bi se nasu....

• Všeč mi je 3
Objavljeno

Keiko danes skozi Postojno. Trobim, maham.... Tebi pa nič jasno :lol:

Hehe a ti si bil? Sem vidla da je Kwaki zadaj, ma mi ni blo jasno kdo je ker si mahal. Sem se umaknila na desno da bi prišel vštirc da vidim kdo je, ma si že prej zavil - maham zdej - za nazaj :D

Danes videno mali miljon mopedou....prepoznan pa rumenicestak na ridah,pa krucy in igorkr na omw(krucija prepoznau po zdrajsanih kolenih),pa keiko po cesti okoli divace pa se kdo bi se nasu....

Kje si bil pa ti?

Objavljeno

Kje si bil pa ti?

To tudi mene zanima...

Objavljeno

Danes videno mali miljon mopedou....prepoznan pa rumenicestak na ridah,pa krucy in igorkr na omw(krucija prepoznau po zdrajsanih kolenih)

To doma delam s fleksarco ...

• Všeč mi je 2
Objavljeno

Od Podpeči, čez Ig vozil za mopedistko s črno kito, na temni cbfki.  Si bla ti?

Objavljeno

Od Podpeči, čez Ig vozil za mopedistko s črno kito, na temni cbfki.  Si bla ti?

... ne.. ni bila ona... je čisto nova in še ni na forumu... danes jo nažajfam, da se nam pridruži...   :P

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!