boys Objavljeno Julij 28, 2013 Opozori Objavljeno Julij 28, 2013 V nedeljo 21.7 popoldan na hrvaški avtocesti malo za tunelom Sv.Rok v smeri Slovenije v črno-belem usnjenem kombinezonu na cestaku mislim da je bla R1 nisem utegnil videt z MB tablico, kakšnih 500 m za njim pa cro cop z prižganimi modrimi lučmi na BMW-ju je bil, sva ga malo z enim zagrebčanom zadrževala ko sma se vštric pelala da je že cepetal zadi na motorju pa jezno pogledoval nazaj, ko je šel mimo haha, je bil keri od motosvetovcev ? Me prav zanima če ga je dobil, vsaj videt ni bilo na nobenem počivališču. SLVR, cedevita in maxiscooter 3
Keiko Objavljeno Julij 29, 2013 Opozori Objavljeno Julij 29, 2013 Danes zjutraj Kwakijev dvojnik - od Dolgega mosta do Tobačne - kdo od tu?
erciona Objavljeno Julij 29, 2013 Opozori Objavljeno Julij 29, 2013 Pred dvemi dnevi, Sutomore Črna gora. 2 motorja. gsxr 1000 ter črni naked. Videl samo od zadaj LJ tablici. Kdo od tu?
tuksinet Objavljeno Julij 31, 2013 Opozori Objavljeno Julij 31, 2013 (popravljeno) Današnja - ravno pravilno parkiran za fotkat: Klik na večjo fotko. Popravljeno Julij 31, 2013. Popravil tuksinet JONI 46 1
wix Objavljeno Avgust 1, 2013 Opozori Objavljeno Avgust 1, 2013 (popravljeno) Včeraj najprej viden trebor v Ljubljani na tržnici in kasneje še 1x, ko je zavijal na levo pred bavarcem proti tivoliju... sem trobil pa nič.. .), potem pa še popoldne thumper v Domžalah mimo bara Bled Popravljeno Avgust 1, 2013. Popravil wix trebor 1
Yoghurt Objavljeno Avgust 1, 2013 Opozori Objavljeno Avgust 1, 2013 Pred 20 min par na modri Yamahi (semizdi), parkirani pred servisom Skubic na Škofljici. Ko sta odhajala sta prijazno pozdravila - sem čakala na busni postaji.
cedevita Objavljeno Avgust 1, 2013 Opozori Objavljeno Avgust 1, 2013 Bajkerca danes ob 15.40h v Desklah, si šla proti Kanalu.
motozajebant Objavljeno Avgust 1, 2013 Opozori Objavljeno Avgust 1, 2013 ob 21:30 videna Damy na Zaloški v Lj.... obrnila glavo stran... :grim ps. sem si zapomnil to gesto :angry: Damy in Zivnorc 2
Damy Objavljeno Avgust 1, 2013 Opozori Objavljeno Avgust 1, 2013 Aja, sem mislila, da če glavo stran obrnem stran, se me ne vidi :grim Se bom odkupila ... trebor, Zivnorc, krucymucy in 1 other 4
krucymucy Objavljeno Avgust 1, 2013 Opozori Objavljeno Avgust 1, 2013 Aja, sem mislila, da če glavo stran obrnem stran, se me ne vidi :grim To je tud una srna danes mislila. DAMI34 in BelaStrela 2
motozajebant Objavljeno Avgust 1, 2013 Opozori Objavljeno Avgust 1, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=hmnwkyc6YD8 :grim cedevita in Damy 2
motozajebant Objavljeno Avgust 1, 2013 Opozori Objavljeno Avgust 1, 2013 To je tud una srna danes mislila. una srna je vidla bemfla, pa je glavo stran obrnila
Popularna objava Kmet2 Objavljeno Avgust 1, 2013 Popularna objava Opozori Objavljeno Avgust 1, 2013 A si bil ti Keiko, SLVR, igorkr in 9 others 12
Snečer Objavljeno Avgust 1, 2013 Opozori Objavljeno Avgust 1, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=hmnwkyc6YD8 :grim http://www.youtube.com/watch?v=NZ5FSnkwzds Zivnorc 1
Damy Objavljeno Avgust 1, 2013 Opozori Objavljeno Avgust 1, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=NZ5FSnkwzds A ne to pa ne. Midva samo 4 v vrsto igrava pa remi :grim
Snečer Objavljeno Avgust 1, 2013 Opozori Objavljeno Avgust 1, 2013 A ne to pa ne. Midva samo 4 v vrsto igrava pa remi :grim Pa motor občuduje
wix Objavljeno Avgust 2, 2013 Opozori Objavljeno Avgust 2, 2013 Keiko okol 15:15 na Tržaški nasproti Corner Bara v smeri proti Dolgem Mostu... sem skor čez okno avtomobila padu tko sm mahu pa nič... Pa spet Thumper včeraj mimo Bled bara v Domžalah...
Kmet2 Objavljeno Avgust 2, 2013 Opozori Objavljeno Avgust 2, 2013 JNA? Motor ne on pa ja :grim Zivnorc 1
Keiko Objavljeno Avgust 2, 2013 Opozori Objavljeno Avgust 2, 2013 Keiko okol 15:15 na Tržaški nasproti Corner Bara v smeri proti Dolgem Mostu... sem skor čez okno avtomobila padu tko sm mahu pa nič... Pa spet Thumper včeraj mimo Bled bara v Domžalah... Mam izgovor - sem zmeda :oops: Sicer pa - nič opazla (maham zdaj nazaj ^_^ ). Moja edina misel takrat je bila - kako čim prej prit ven iz peklensko vroče LJ do doma
Kmet2 Objavljeno Avgust 2, 2013 Opozori Objavljeno Avgust 2, 2013 Mam izgovor - sem zmeda :oops: Sicer pa - nič opazla (maham zdaj nazaj ^_^ ). Moja edina misel takrat je bila - kako čim prej prit ven iz peklensko vroče LJ do doma Nasvet za drugič,pr naju z Vesno se ustavš na piru,pol pa gas do daske,pa ni rdeča zid Zivnorc, trebor, igorkr in 1 other 4
igorkr Objavljeno Avgust 4, 2013 Opozori Objavljeno Avgust 4, 2013 Viden Kmet in Kmetica v Ljubljani. Pa kmet2 na bloškem jezeru pa en kmet na rakitni. Ursikaaa na Ridah Din v postojni Keiko v Hruševju Če sem koga izpustil se mu iskreno opravičujem Zivnorc in Kmet2 2
Gasperr Objavljeno Avgust 4, 2013 Opozori Objavljeno Avgust 4, 2013 Cikadina na Črnem kalu...se pripepljala za mano malo pred 19:00 in se pridružila ostalim . Motor res izstopa, bi te težko zgrešil. Lep je lep. domina, cikadina, BelaStrela in 1 other 4
cikadina Objavljeno Avgust 4, 2013 Opozori Objavljeno Avgust 4, 2013 Cikadina na Črnem kalu...se pripepljala za mano malo pred 19:00 in se pridružila ostalim . Motor res izstopa, bi te težko zgrešil. Lep je lep. uf mi smo bli tako zatopljeni da nism kaj dosti gledala kdo je še kje. sm pa po poti domov ostala brez tablice
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se