nxyz Objavljeno Avgust 5, 2013 Opozori Objavljeno Avgust 5, 2013 Včeraj 20.45 mitjag napojil svojo žverco na omw kamnik. mitjag 1
Zivnorc Objavljeno Avgust 5, 2013 Opozori Objavljeno Avgust 5, 2013 Cikadina na Črnem kalu...se pripepljala za mano malo pred 19:00 in se pridružila ostalim . Motor res izstopa, bi te težko zgrešil. Lep je lep. ... mene bolj zanima, kako od zadaj vse skup zgleda....
cikadina Objavljeno Avgust 5, 2013 Opozori Objavljeno Avgust 5, 2013 ... mene bolj zanima, kako od zadaj vse skup zgleda.... ti si veliko prehiter da bi mene od zadi gledu :lol:
_LuX_ Objavljeno Avgust 5, 2013 Opozori Objavljeno Avgust 5, 2013 Ena bejba se je dons okol 20ih peljala čez Bitnje. Z odpeto belo jakno in roza majčko BinaBana 1
igorkr Objavljeno Avgust 7, 2013 Opozori Objavljeno Avgust 7, 2013 Videni Trebor, Kmet2, Kmetica2, KTM na štirih nogah pa zivnorc z boljšo polovico. Slišana Umetnica 51 Zivnorc in trebor 2
motozajebant Objavljeno Avgust 7, 2013 Opozori Objavljeno Avgust 7, 2013 pravkar opažen Zivnorc na križišču Toplarniška-Zaloška :grim Zivnorc 1
gregorjanc Objavljeno Avgust 7, 2013 Opozori Objavljeno Avgust 7, 2013 pravkar opažen Zivnorc na križišču Toplarniška-Zaloška :grim sej je bil še mal prej tle :blink: Zivnorc 1
motozajebant Objavljeno Avgust 7, 2013 Opozori Objavljeno Avgust 7, 2013 nema ga više :grrr je šel pob domov :grim Zivnorc 1
Zivnorc Objavljeno Avgust 7, 2013 Opozori Objavljeno Avgust 7, 2013 Direkt se namočit v Iško s 17 stopinjami.... Slike sledijo, da malo nasmetim temo.... motozajebant, Kmet2 in pik1 3
motozajebant Objavljeno Avgust 7, 2013 Opozori Objavljeno Avgust 7, 2013 a je ta Iška v Romuniji? Kmet2, Zivnorc, pikolo in 2 others 5
gregorjanc Objavljeno Avgust 7, 2013 Opozori Objavljeno Avgust 7, 2013 (popravljeno) Ka je ta šiška podhlajena , sam paz da ti ga nav čist stegnlo Popravljeno Avgust 7, 2013. Popravil gregorjanc
gregorjanc Objavljeno Avgust 7, 2013 Opozori Objavljeno Avgust 7, 2013 Na komi šu, pa mi je že kartico poslal. motozajebant, krucymucy, trebor in 4 others 7
cb1300 Objavljeno Avgust 8, 2013 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2013 včeraj vozil za tabo od vrhnike do postojne....bil si na hondi cbf.....čez naselja lepo po pravilih, po foglih pa do dile.....dobr s ga brusu....mal razmišljaj o menjavi motorja :grim Irencko in BinaBana 2
Zivnorc Objavljeno Avgust 8, 2013 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2013 un pred tabo na CBF... ti pa za njem na CB1300.... .... kdo mora zdej razmišljat o menjavi.....
cb1300 Objavljeno Avgust 8, 2013 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2013 un pred tabo na CBF... ti pa za njem na CB1300.... .... kdo mora zdej razmišljat o menjavi..... cb1300 sem imel 2004......en boljših motorjev za moje pojme......zdej sem na gs-u.......za zamenjavo sem pa zato napisal ker je v vsakem ovinku plužil na polno.....tuono bi bil pravi :-)
Zivnorc Objavljeno Avgust 8, 2013 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2013 ... pa sej to ni nič tazga, če pluži... enkrat prebrusiš štender do konca, pa stran pade... pol je pa dobr.... trebor, BinaBana, Kmet2 in 3 others 6
Kmet2 Objavljeno Avgust 8, 2013 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2013 ... pa sej to ni nič tazga, če pluži... enkrat prebrusiš štender do konca, pa stran pade... pol je pa dobr.... Res je :lol:
pajkica Objavljeno Avgust 9, 2013 Opozori Objavljeno Avgust 9, 2013 kva eni naserjejo vsako temo ..... jaz sem tut vidla R1..... ampak zdej ma suzukija.... sam izpita pa še kr nima
Zivnorc Objavljeno Avgust 9, 2013 Opozori Objavljeno Avgust 9, 2013 kva eni naserjejo vsako temo ..... jaz sem tut vidla R1..... ampak zdej ma suzukija.... sam izpita pa še kr nima ... a za Suzukija rabiš posebej izpit....
motozajebant Objavljeno Avgust 9, 2013 Opozori Objavljeno Avgust 9, 2013 kva eni naserjejo vsako temo ..... jaz sem tut vidla R1..... ampak zdej ma suzukija.... sam izpita pa še kr nima glih tko jo ti s svojimi neumesnimi komenatrji.... malo prej na Litijski videl enga na rumenemu GS-u, kakšen s foruma? Kmet2 in domina 2
pajkica Objavljeno Avgust 9, 2013 Opozori Objavljeno Avgust 9, 2013 glih tko jo ti s svojimi neumesnimi komenatrji.... malo prej na Litijski videl enga na rumenemu GS-u, kakšen s foruma? in kaj zdej teb ni jasn? ker komentar spet? če ne razumeš je to tvoj problem.... je pa žalostno da se eni brez izpita vozjo še zmer .....
motozajebant Objavljeno Avgust 9, 2013 Opozori Objavljeno Avgust 9, 2013 in kaj zdej teb ni jasn? ker komentar spet? če ne razumeš je to tvoj problem.... je pa žalostno da se eni brez izpita vozjo še zmer ..... citiran komentar... :grim razsvetli me, da nam v temi taval...
Kmet2 Objavljeno Avgust 9, 2013 Opozori Objavljeno Avgust 9, 2013 citiran komentar... :grim razsvetli me, da nam v temi taval... Pol boš še v večji temi motozajebant 1
pajkica Objavljeno Avgust 9, 2013 Opozori Objavljeno Avgust 9, 2013 citiran komentar... :grim razsvetli me, da nam v temi taval... jaz luč užgem... če ne dela zamenam žarnico, če še kr ni razsvetljen, pa grem elektriko plačat.....
motozajebant Objavljeno Avgust 9, 2013 Opozori Objavljeno Avgust 9, 2013 jaz luč užgem... če ne dela zamenam žarnico, če še kr ni razsvetljen, pa grem elektriko plačat..... jaz teh težav nimam... račune sproti poravnavam in mi elektrike ne odklopijo Kmet2 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se