motozajebant Objavljeno September 1, 2013 Opozori Objavljeno September 1, 2013 Nisem ziher, ampak se mi zdi, da sem videl MihaGS-a okoli 16ih, tik pred Grčarevcem? drgač pa, videni, Maus, MarkII, Damy, Krucimuci in njegovprijatelj, Anchy85 in njenadružba.... AnCy85 1
u-r-o-s Objavljeno September 1, 2013 Opozori Objavljeno September 1, 2013 Nisem ziher, ampak se mi zdi, da sem videl MihaGS-a okoli 16ih, tik pred Grčarevcem? drgač pa, videni, Maus, MarkII, Damy, Krucimuci in njegovprijatelj, Anchy85 in njenadružba.... Ce si videl 2 na motorju zna bit da si videl naju
motozajebant Objavljeno September 1, 2013 Opozori Objavljeno September 1, 2013 Ce si videl 2 na motorju zna bit da si videl naju kateri motor?
krucymucy Objavljeno September 1, 2013 Opozori Objavljeno September 1, 2013 (popravljeno) kateri motor? Schnellpanzer, sej mu pise pod avatarjem. No ok, njemu pise gelande sport ... Popravljeno September 1, 2013. Popravil krucymucy AnCy85 1
SLVR Objavljeno September 1, 2013 Opozori Objavljeno September 1, 2013 V soboto je nekaj oranžnega v skupini letelo po Črnomlju dol ... potem pa še solo nazaj gor ... Predvidevam, da je Kmet Zmešance™ peljal na kafe. Kmet2 1
Kmet2 Objavljeno September 2, 2013 Opozori Objavljeno September 2, 2013 V soboto je nekaj oranžnega v skupini letelo po Črnomlju dol ... potem pa še solo nazaj gor ... Predvidevam, da je Kmet Zmešance™ peljal na kafe. Jp šli na Krko k Korenu na pečenjado SLVR 1
u-r-o-s Objavljeno September 2, 2013 Opozori Objavljeno September 2, 2013 Schnellpanzer, sej mu pise pod avatarjem. No ok, njemu pise gelande sport ...
motozajebant Objavljeno September 2, 2013 Opozori Objavljeno September 2, 2013 Schnellpanzer, sej mu pise pod avatarjem. No ok, njemu pise gelande sport ... Teh sem včeraj videl miljažunt krucymucy 1
SLVR Objavljeno September 2, 2013 Opozori Objavljeno September 2, 2013 Jp šli na Krko k Korenu na pečenjado Škoda, da se nisi ustavil. Bi dobil kakšen kolaček iz črnega piva od moje boljše polovice ... Sva bila celo popoldne na trgu pri cerkvi/banki. Za sladkosnede na FB klik, sicer pa kolacek.si. HyperJack, domina, Kmet2 in 1 other 4
vandrovec Objavljeno September 2, 2013 Opozori Objavljeno September 2, 2013 Jp šli na Krko k Korenu na pečenjado Potem se je nekdo drug peljal zvečer proti N. Gorici? ...KTM 1190 adv., voznik črna čelada, sopotnica srebrna in siva jakna...drugega si nisem zapomnil.
krucymucy Objavljeno September 2, 2013 Opozori Objavljeno September 2, 2013 Teh sem včeraj videl miljažunt Več kot očitno gre za odličen izdelek.
pikolo Objavljeno September 2, 2013 Opozori Objavljeno September 2, 2013 Včeraj na trajekt iz Cresa na celino ... en rdeč Ducati 1198 in bela Honda ... kdo od tu?
Kmet2 Objavljeno September 2, 2013 Opozori Objavljeno September 2, 2013 Potem se je nekdo drug peljal zvečer proti N. Gorici? ...KTM 1190 adv., voznik črna čelada, sopotnica srebrna in siva jakna...drugega si nisem zapomnil. Bo držal,nisem imel sopotnice
nxyz Objavljeno September 2, 2013 Opozori Objavljeno September 2, 2013 v petek malo čez 16 maus na trzinski obvoznici
Andrejcer Objavljeno September 2, 2013 Opozori Objavljeno September 2, 2013 Danes okrog 19h, kakih 10 cestakov v smeri Murske Sobote na visokih obratih sekali ovinke. Kdo od tu?
rumenicestak Objavljeno September 2, 2013 Opozori Objavljeno September 2, 2013 Tintin, mim skakalnc tintin 1
tintin Objavljeno September 2, 2013 Opozori Objavljeno September 2, 2013 js sm pa gledu ko ena budala tm okol pa te nism vidu rumenicestak 1
motozajebant Objavljeno September 3, 2013 Opozori Objavljeno September 3, 2013 js sm pa gledu ko ena budala tm okol pa te nism vidu tintin... včeraj si bil viden pri dolgem mostu :grim sem ti iz enga modrga kawlna mahu (dva sva bila gor) tintin 1
Keiko Objavljeno September 3, 2013 Opozori Objavljeno September 3, 2013 Ne - nisem bila jaz - nobenega ne vozim zadaj in včeraj tako ali tako nisem bila z motorjem v LJ
pavlovich Objavljeno September 3, 2013 Opozori Objavljeno September 3, 2013 Danes viden Ducati Multistrada okoli 03 letnika LJ registracija u Strunjanu. Kdo od tu ?
pajkica Objavljeno September 3, 2013 Opozori Objavljeno September 3, 2013 Ebony u Grčarevcu, hmau bi si roko spahnla, ti pa nič ....
ebony Objavljeno September 3, 2013 Opozori Objavljeno September 3, 2013 Ebony u Grčarevcu, hmau bi si roko spahnla, ti pa nič .... Bla.... ampak nč vidla sploh
pajkica Objavljeno September 3, 2013 Opozori Objavljeno September 3, 2013 Bla.... ampak nč vidla sploh ja sej, drugič moram kej rumenga oblečt
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se