krucymucy Objavljeno September 3, 2013 Opozori Objavljeno September 3, 2013 Danes sem nekomu v oranžni opremi, pomagal vžgat Yamaho R1 na OMV Postojna. Ali si bil ti? gsxf750 in Kmet2 2
Kmet2 Objavljeno September 3, 2013 Opozori Objavljeno September 3, 2013 Danes sem nekomu v oranžni opremi, pomagal vžgat Yamaho R1 na OMV Postojna. Ali si bil ti? Dobr,da jo nismo rabl rint gsxf750 in krucymucy 2
malakai Objavljeno September 3, 2013 Opozori Objavljeno September 3, 2013 vandrovec, danes v Cerknici proti Rakitni okol 14.00, ne morš te falit s tvojo čelado
motozajebant Objavljeno September 3, 2013 Opozori Objavljeno September 3, 2013 Danes sem nekomu v oranžni opremi, pomagal vžgat Yamaho R1 na OMV Postojna. Ali si bil ti? zgleda mu je ta sindrom preskoču iz tvojga na njegov motor
osa rider Objavljeno September 3, 2013 Opozori Objavljeno September 3, 2013 Bla.... ampak nč vidla sploh Seveda bla . . . pa nč vidla . . . . . k si tok hitr pelala, da ni blo cajta v stran pogledat! ebony 1
krucymucy Objavljeno September 3, 2013 Opozori Objavljeno September 3, 2013 zgleda mu je ta sindrom preskoču iz tvojga na njegov motor A kaj?
motozajebant Objavljeno September 3, 2013 Opozori Objavljeno September 3, 2013 A kaj? sindrom nevžiganja
krucymucy Objavljeno September 3, 2013 Opozori Objavljeno September 3, 2013 sindrom nevžiganja da te nam jst užgal naslednjič čez mizo ... cedevita, Kmet2, DAMI34 in 4 others 7
TakeALookAround Objavljeno September 4, 2013 Opozori Objavljeno September 4, 2013 da te nam jst užgal naslednjič čez mizo ... BMWRIDER 1
Žan96 Objavljeno September 4, 2013 Opozori Objavljeno September 4, 2013 Dons okol 13.40 predstavnica ženskega spola na enmu kawasakiju, črno rdeče barve. Mahou sm ti iz duka. Kdo od tuk?
jmaster Objavljeno September 5, 2013 Opozori Objavljeno September 5, 2013 simpatična mariborčanka na omv postojna namenjena v dainese trgovino v kozino s svojim 250 kubičnim Sakijem -> nism vedu da take obstajajo. iluzijaMM 1
MoTo G_P Objavljeno September 5, 2013 Opozori Objavljeno September 5, 2013 Yoghurt čez Karlovški most okol 18:30...?
HyperJack Objavljeno September 6, 2013 Opozori Objavljeno September 6, 2013 Pa če to ni bil spet skalaprava zjutraj 8.29 mal pred Kočevjem?
krucymucy Objavljeno September 6, 2013 Opozori Objavljeno September 6, 2013 (popravljeno) Na OMV videnih par motosvetovcev. Inventar maus, dami34, ki je dal za kavo zaradi tiste žaljivke danes. Domina, Miha z oranžno, nejc z rdečo in Jorge Lorenzo z gromom. Popravljeno September 6, 2013. Popravil krucymucy cikadina, DAMI34, domina in 1 other 4
tintin Objavljeno September 6, 2013 Opozori Objavljeno September 6, 2013 name si pa pozabu maus, krucy, dami na omv. Posedi na ridah? DAMI34 1
skalaprava Objavljeno September 6, 2013 Opozori Objavljeno September 6, 2013 Pa če to ni bil spet skalaprava zjutraj 8.29 mal pred Kočevjem? Pssssst.....ne na glas govorit Seveda sem bil jaz, samo s to razliko, da so moja draga in vsi ostali mislili, da grem na šiht kot običajno, ampak to je bil seveda račun brez skalaprave, ki je imel danes svoje skrivne načrte :grrr Greh bi bil ne izkoristiti tako lepe dneve kot so bili te dni, še posebno med tednom, ko na moji današnji destinaciji ni take gužve. In tako sem se že včeraj lepo v službi zmenil, da me danes ni ni In katera je bila ta destinacija? Jandranka do Paklenice in nazaj - itak! Po dolgem času spet enkrat solo - za dušo bi se reklo To je pomenilo tudi malček bolj dinamični tempo kot običajno ( tudi tega ne preveč na glas omenjati!) Nabralo se je krasnih 640km Zdej imam samo en problem: Prva čiguma je po desni strani poradirana že kar precej preko indikatorja in kliče v kratkem po zamenjavi (zanimivo, zadnja je še zdrava ko dren). Kako hudiča naj doma opravičim novo gumo (beri cca110€), ko sem pa trenutno montiran set nataknil natančno mesec dni nazaj?!?! Čutim, da se mi lahko zgodi incident pod šifro "z valjarjem po buči" No, ampak več o temu v temi o gumah. Sicer pa seveda peljem svojo drago na morje jutri (da se ne bo kdo razburjal), kjer bom dejal, "da že kar dolgo nisva bila na morju"....in tehnično to tudi drži, ker v dvojini sva res nazadnje bila za praznike 15. avgusta na morju. Zelo precvrto (prefigano), kajne? :grrr :grrr :grrr :grrr V opravičilo lahko rečem samo: "....če je pa tako fajn motorčkat, no " Aja, HyperJack mislim da tudi ti nisi bil ravno na šiht namenjen? HyperJack, JONI 46, Robson in 2 others 5
HyperJack Objavljeno September 6, 2013 Opozori Objavljeno September 6, 2013 Aja, HyperJack mislim da tudi ti nisi bil ravno na šiht namenjen? Pravilno sklepaš, sm šu Z.jku zmert holesterol, pa vmes smo še novo življensko tekočino zamenjali . Glede na to, da si v Kočevju že skoraj inventar, bi šli lahko enkrat na kafe, al pa če bo treba dolit olje kar povej bomo kej najdli...hec!
skalaprava Objavljeno September 6, 2013 Opozori Objavljeno September 6, 2013 Pravilno sklepaš, sm šu Z.jku zmert holesterol, pa vmes smo še novo življensko tekočino zamenjali . Glede na to, da si v Kočevju že skoraj inventar, bi šli lahko enkrat na kafe, al pa če bo treba dolit olje kar povej bomo kej najdli...hec! Olje je treba vedno dolivat...največ v solato, najmanj pa v boxerje, to ja vsi vedo :grrr Kafe pa itak da mora bit enkrat kmalu...me že dolgo ni nobeden častil
GKeko Objavljeno September 6, 2013 Opozori Objavljeno September 6, 2013 tintin mimo Nanosa iz smeri Postojna nekje ob 14.00 uri?
tintin Objavljeno September 6, 2013 Opozori Objavljeno September 6, 2013 nene. obstaja pa na novo ena črna 250r s postonjsko registracijo
pajkica Objavljeno September 7, 2013 Opozori Objavljeno September 7, 2013 thumper z eno bejbo na kufet ..aja hvala thumper 1
Vito23 Objavljeno September 7, 2013 Opozori Objavljeno September 7, 2013 (popravljeno) Danes okrog 11 ure pri viki burger eden z gsom, repsolko, pa k1300s pa smesno celado ima z uhlni Popravljeno September 7, 2013. Popravil Vito23
Rokic Objavljeno September 7, 2013 Opozori Objavljeno September 7, 2013 Danes okrog 12:30 na Misurini, parček z modro Yamaho R1/ R6 (nisem uspel dobro videt) in LJ registrsko. Kdo od tuki?
cedevita Objavljeno September 7, 2013 Opozori Objavljeno September 7, 2013 simpatična mariborčanka na omv postojna namenjena v dainese trgovino v kozino s svojim 250 kubičnim Sakijem -> nism vedu da take obstajajo.alora ne veš nč.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se