cedevita Objavljeno September 7, 2013 Opozori Objavljeno September 7, 2013 marsikej sm vidu danes, predvsem pa pregarane kilometre. Uživaške!
BinaBana Objavljeno September 8, 2013 Opozori Objavljeno September 8, 2013 Dons okol 13.40 predstavnica ženskega spola na enmu kawasakiju, črno rdeče barve. Mahou sm ti iz duka. Kdo od tuk? kje pa? kolk crno rdece barve? tin tina vceri al ze dans.. sej ne vem u Ilirski sam tebe pa res clovk ne more zgresit tintin 1
tintin Objavljeno September 8, 2013 Opozori Objavljeno September 8, 2013 kje pa? kolk crno rdece barve? tin tina vceri al ze dans.. sej ne vem u Ilirski sam tebe pa res clovk ne more zgresit recimo iz učeraj na danes tud tebe se težko spregleda veš
MoTo G_P Objavljeno September 8, 2013 Opozori Objavljeno September 8, 2013 Ancy85 prsla obrnt na rakitno?
Žan96 Objavljeno September 8, 2013 Opozori Objavljeno September 8, 2013 kje pa? kolk crno rdece barve? tin tina vceri al ze dans.. sej ne vem u Ilirski sam tebe pa res clovk ne more zgresit Če se prou spomnm je biu takle http://images.avto.net/7580679/2.jpg model er6n
Mia Objavljeno September 8, 2013 Opozori Objavljeno September 8, 2013 Keiko videna na Jadranski magistrali. Za tabo vozila od Žute Lokve do Senja. V Senju si se ustavila, midva sva ti pohupala in vozila dalje. rumenicestak, Keiko in jami65 3
skategrizzly Objavljeno September 9, 2013 Opozori Objavljeno September 9, 2013 v četrtek imel zanimivo družbo na relaciji Radenci-Ljutomer...modro bel suzuki gsxr, nisem videl sicer kakšna kubikaža, sem si pa zapomnil da je voznik imel heldovo obleko... kar nekajkrat sva se peljala skupaj...prvič te srečam v krožnem v radencih, nato si me dobil in vozil za mano skoraj do radarja v Hrastju-Moti...nato si se zgleda obrnil in srečala sva se v ovinkih pred Vučjo vasjo...in na koncu se srečava še pri Noršincih kjer si spet vozil za mano vse do Ljutomera in nato zavijal proti gostilni... :naughty: če ga kdo pozna, ali pa če je mogoče ta oseba sama na tem forumu bi bil zelo vesel odziva
Keiko Objavljeno September 9, 2013 Opozori Objavljeno September 9, 2013 Keiko videna na Jadranski magistrali. Za tabo vozila od Žute Lokve do Senja. V Senju si se ustavila, midva sva ti pohupala in vozila dalje. Aaa Se je zdel znan motor jami65 in Mia 2
Yoghurt Objavljeno September 9, 2013 Opozori Objavljeno September 9, 2013 Yoghurt čez Karlovški most okol 18:30...? Bo že držalo
iluzijaMM Objavljeno September 10, 2013 Opozori Objavljeno September 10, 2013 simpatična mariborčanka na omv postojna namenjena v dainese trgovino v kozino s svojim 250 kubičnim Sakijem -> nism vedu da take obstajajo. potem si verjetno srečal mene in ja obstajamo maus, trebor, tintin in 1 other 4
Courtney Objavljeno September 10, 2013 Opozori Objavljeno September 10, 2013 Kar nekaj si nas je včeraj oblačilo "polivinil" na Vratih Jadrana nad Rijeko. Kdo od tukaj?
MihaJ Objavljeno September 10, 2013 Opozori Objavljeno September 10, 2013 V petek popoldne skozi Postojno viden Terminator z REDHOT. Žal tokrat nisem bil na primernem orodju za lovljenje
Popularna objava pik1 Objavljeno September 11, 2013 Popularna objava Opozori Objavljeno September 11, 2013 ... ..... danes ob šestih na "malci" pred gostilno Kmečki hram.... .... deset, dvanajst motoristov ... vsi turisti iz Kanade in ostalih "bližnjih" dežel ... .... vsi rentali mopede .... .... dež padal k svina .... .... pa vsi usta do ušes ..... ... imajo pa furco od Ljubljane do Montenegro .... s spremstvom seveda .... ... lepo jih je blo videt .... SVAKA ČAST !!!!! Mavti, fp4492, Kmet2 in 7 others 10
MoTo G_P Objavljeno September 13, 2013 Opozori Objavljeno September 13, 2013 Ducati 999 po aškerčevi v Ljubljani okol 18h anybody?
črna strela Objavljeno September 13, 2013 Opozori Objavljeno September 13, 2013 danes: logarr postojna? črn kal? ..en tak rdeče-oranžen Z
cikadina Objavljeno September 13, 2013 Opozori Objavljeno September 13, 2013 kofe pr BeliStreli, maus na ac pred Vrhniko, tako da sm šla kar za njim, na omw-ju sta me pričakala skupaj z damijem. hwala za :kavo: DAMI DAMI34 1
logarr Objavljeno September 13, 2013 Opozori Objavljeno September 13, 2013 črna strela, ne nisem bil jaz
thumper Objavljeno September 13, 2013 Opozori Objavljeno September 13, 2013 bonneville black na trojanah poooznooo popoldne ..a slučajno kaj bereš tole ?
jozexj6 Objavljeno September 14, 2013 Opozori Objavljeno September 14, 2013 Dons sem pa na Jadranki srečal, dohitel ,prehitel.... kar češ. HyperJack in njegovo klapo, Keiko in IgorKr . Če bi se zmenil se neb tokrat srečal igorkr 1
HyperJack Objavljeno September 14, 2013 Opozori Objavljeno September 14, 2013 Dons sem pa na Jadranki srečal, dohitel ,prehitel.... kar češ. HyperJack in njegovo klapo, Keiko in IgorKr . Če bi se zmenil se neb tokrat srečal Tastar tebe je blo vsepovsod dost! naslednjič daš za kafe, k sam tak mimo hodš,
BelaStrela Objavljeno September 14, 2013 Opozori Objavljeno September 14, 2013 Jami in Mia na OMV Postojna okrog 1h. Jami, našga avanturista zanima, če se podaljšek šipce spredaj kej obnese? Hvala srčitu za kawo! basbas s tabolš motorjem na Nanosu... :hooray: pa carske endurašice! Par iz Cerknice na belmu GS, a sta tukaj? Ride pa itak hudo, da o Rumenkotu ne govorim, mi je deu naredu basbas, jami65, rumenicestak in 1 other 4
rumenicestak Objavljeno September 14, 2013 Opozori Objavljeno September 14, 2013 Jami in Mia na OMV Postojna okrog 1h. Jami, našga avanturista zanima, če se podaljšek šipce spredaj kej obnese? Hvala srčitu za kawo! basbas s tabolš motorjem na Nanosu... :hooray: pa carske endurašice! Par iz Cerknice na belmu GS, a sta tukaj? Ride pa itak hudo, da o Rumenkotu ne govorim, mi je deu naredu Deu? A si mogla dirkat
BelaStrela Objavljeno September 14, 2013 Opozori Objavljeno September 14, 2013 Rečmo, da te brzine niso ble v planu. O:-) Že k nimam Savk da bi držale... rumenicestak 1
rumenicestak Objavljeno September 14, 2013 Opozori Objavljeno September 14, 2013 Rečmo, da te brzine niso ble v planu. O:-) Že k nimam Savk da bi držale... Sej si se ti namest savk dobr držala BelaStrela 1
BMWRIDER Objavljeno September 14, 2013 Opozori Objavljeno September 14, 2013 Ride okol 17.30 nabito polne..Sem vsem pomahala..A me je kdo vidu?? :yea1: In pozdrav še enkrat vsem,ki so danes na Nanosu bili..Lušna družba.Jota in štrudl slastna (na tej višini itak ,da vse tekne).Hvala sponzorju.. BelaStrela, basbas in rumenicestak 3
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se