Ayma Objavljeno Marec 31, 2014 Deli Objavljeno Marec 31, 2014 Spremljata temo par na športno modrem motorju, ki sta se včeraj peljala iz smeri MBja proti Dravogradu? Nekaj časa sem vama sledila, potem šla malo naprej, in se ustavla na enem bus postajališču, kjer sta se potem peljala mimo in me spet pozdravla, a malo naprej na ravnini vaju je ustavla policija. Upam, da ni blo kaj hujšega?! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motozajebant Objavljeno Marec 31, 2014 Deli Objavljeno Marec 31, 2014 danes okoli 13:15 na Tržaški cesti pri dolgem mostu, videna Ninč ps. malo manj agresivno speljuj in vijugaj po cesti Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Damy Objavljeno Marec 31, 2014 Deli Objavljeno Marec 31, 2014 Damy verjetno tudi ni bila, ker nima bele čelade? ...očitno je več motoristk z enakim ali podobnim imidžem Ne, jaz sigurno nisem bila. Zdaj imam sivo čelado ... ni problema glede imidža.... karakterji odtehtajo svoje vandrovec 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ninč. Objavljeno Marec 31, 2014 Deli Objavljeno Marec 31, 2014 danes okoli 13:15 na Tržaški cesti pri dolgem mostu, videna Ninč ps. malo manj agresivno speljuj in vijugaj po cesti v keri kišti si pa ti biu? a si me lih takrat vidu, k sm res neki gas nažigala Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ninč. Objavljeno Marec 31, 2014 Deli Objavljeno Marec 31, 2014 ...da se ne boste spraševali, kje sem bil jaz.... IMG_7983.JPG a si ti mal na napačno stran sebe nalimu, al se voziš z zgornjo glavo dol obrnjen Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motozajebant Objavljeno Marec 31, 2014 Deli Objavljeno Marec 31, 2014 v keri kišti si pa ti biu? a si me lih takrat vidu, k sm res neki gas nažigala Jaz sem že stal na semaforju, ko si se ti pripeljala... še sem trobil in roko dal in ti pomahal, pa si kr mimo švignila ja, ob zeleni si ga malo pohodila in vijugala Ninč. 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ninč. Objavljeno Marec 31, 2014 Deli Objavljeno Marec 31, 2014 Jaz sem že stal na semaforju, ko si se ti pripeljala... še sem trobil in roko dal in ti pomahal, pa si kr mimo švignila ja, ob zeleni si ga malo pohodila in vijugala taka sm nč se ne spomnim, da bi kej slišala... vidla pa nisem, sm mela sončne špegle Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zivnorc Objavljeno April 1, 2014 Deli Objavljeno April 1, 2014 Včeraj vidu ROSSIJA sredi Višnje Gore maus, DAMI34 in igorkr 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno April 1, 2014 Deli Objavljeno April 1, 2014 Včeraj vidu ROSSIJA sredi Višnje Gore Pr nam je bil en ROSSI, tak vaški posebnež, pijandurca...zdj pa ne vem če je še, razn če se ni slučajno v Višnjo goro preselil Zivnorc in igorkr 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gregorjanc Objavljeno April 1, 2014 Deli Objavljeno April 1, 2014 dans vidu Damija34 v Grosupljem kako sprobava BMW K1600. Zivnorc, Kmet2, igorkr in 4 others 7 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno April 1, 2014 Deli Objavljeno April 1, 2014 dans vidu Damija34 v Grosupljem kako sprobava BMW K1600. vplačuje, vozu ga pa nism dns, ni blo časa Zivnorc, Kmet2, maus in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Matej207 Objavljeno April 1, 2014 Deli Objavljeno April 1, 2014 Pred pol ure.. Relacija Videm- Lancova vas ... Modra cbf z oranžnim brezrokavnikom? Kdo od tu? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
krucymucy Objavljeno April 1, 2014 Deli Objavljeno April 1, 2014 Kaksna pa zgleda CBF z brezrokavnikom? Ze brez je cudna. spaceback, BinaBana, trebor in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Matej207 Objavljeno April 1, 2014 Deli Objavljeno April 1, 2014 ne menimo se kakšna zleda ... ampak kdo je bil :grrr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno April 1, 2014 Deli Objavljeno April 1, 2014 Bmflarji gledajo tud izgled,ne sam kdo je bil,zato pa ne pozdravljajo čist vsakega Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Matej207 Objavljeno April 1, 2014 Deli Objavljeno April 1, 2014 Izgled je samo psihološki dodatek za samovšečneže Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno April 1, 2014 Deli Objavljeno April 1, 2014 A zato si si kupil čelado Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Matej207 Objavljeno April 1, 2014 Deli Objavljeno April 1, 2014 ne govorim o opremi nasplošno.. ampak izgledu opreme ... tema: ALI SI BIL TI? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno April 2, 2014 Deli Objavljeno April 2, 2014 Nism bil DAMI34 in thumper 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Matej207 Objavljeno April 2, 2014 Deli Objavljeno April 2, 2014 Čvek Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
trebor Objavljeno April 2, 2014 Deli Objavljeno April 2, 2014 Okoli 12:30 videna Fiam ob stoječi koloni pred mostičkom v Mednem. Ne vem zakaj nisi šla mimo stoječih konzerv, saj veš, da bi jaz z busom za motoristko tudi v graben zapeljal :grim . LP Robert igorkr in Ninč. 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
igorkr Objavljeno April 2, 2014 Deli Objavljeno April 2, 2014 Rdeča Yamaha R1 videna ob 15.20 ko je šla od tehničnih Avto Krka v Kromberku. Kdo od tukaj? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ninč. Objavljeno April 2, 2014 Deli Objavljeno April 2, 2014 Okoli 12:30 videna Fiam ob stoječi koloni pred mostičkom v Mednem. Ne vem zakaj nisi šla mimo stoječih konzerv, saj veš, da bi jaz z busom za motoristko tudi v graben zapeljal :grim . LP Robert emmm, ker sm takrat že bila na čelu kolone ampak prou čutla sm, da boš ti prletu s tadolgim trebor 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Borutt Objavljeno April 2, 2014 Deli Objavljeno April 2, 2014 (popravljeno) Danes okoli 13.00 ure en voznik sive Aprilie Tuono (vsaj mislim) preverjal tlak v pnevmatikah na OMV v Postojni. Je pa moral pred tem zelo hitro voziti, ker mu je tablico zvilo in db killerje ven zmetalo. Pa še eden z eno športivo se je pri sosednji mizi sončil. Nimam pojma kakšen motor je imel. Vem samo, da je s frizuro spominjal na člana Karlove stranke. Popravljeno April 2, 2014. Popravil Borutt maxxa, Gasperr, reno99 in 3 others 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Whiskey Objavljeno April 2, 2014 Deli Objavljeno April 2, 2014 (popravljeno) Borutt, preveč si klepetal, pa ni šlo vse v ram .) Preverjanje tlaka v pnevmatikah je pa specilana debata :grim Popravljeno April 2, 2014. Popravil Whiskey Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se