3NOX Objavljeno April 2, 2014 Deli Objavljeno April 2, 2014 V ponedeljek, okoli 2h popoldne, Polica pri Kranju natančneje pri spodnjem krožišču zraven COO, dama, z pinki torbico na rami, na belo - rdeči sport yamahi , (125 ali 50 po zvoku sodeč). Je morda katera s tukajle? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
trebor Objavljeno April 2, 2014 Deli Objavljeno April 2, 2014 emmm, ker sm takrat že bila na čelu kolone ampak prou čutla sm, da boš ti prletu s tadolgim Kako na čelu kolone, če si bila še sto metrov od semaforja? Pa kampirala si čisto ob sredinski črti LP Robert Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava krucymucy Objavljeno April 3, 2014 Popularna objava Deli Objavljeno April 3, 2014 Mater kaksna kolona je bila, ko smo sli na morje. Se dobro da smo bili prvi. TakeALookAround, Funkster, GrCaR in 7 others 10 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Matej207 Objavljeno April 3, 2014 Deli Objavljeno April 3, 2014 Mater kaksna kolona je bila, ko smo sli na morje. Se dobro da smo bili prvi. Pa saj nimaš traktorja ? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motozajebant Objavljeno April 3, 2014 Deli Objavljeno April 3, 2014 Nisem ziher, ampak mislim da sem včeraj videl Thumperja na Zaloški cesti v lj? okoli 18:15? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Borutt Objavljeno April 3, 2014 Deli Objavljeno April 3, 2014 Borutt, preveč si klepetal, pa ni šlo vse v ram .) Preverjanje tlaka v pnevmatikah je pa specilana debata :grim Seveda, ko sta mi pa vsak v eno uho nakladala . Pri dobro ogretih gumah je pa itak dobro spustiti odvečen zrak na prostost . Whiskey 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno April 3, 2014 Deli Objavljeno April 3, 2014 Pa saj nimaš traktorja ? ne, sam kozolc gre enako hitro trebor, Matej207 in thumper 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Matej207 Objavljeno April 3, 2014 Deli Objavljeno April 3, 2014 Danes vido na ptuji pri maski mislim da tri motorje + bmw pred približno pol ure... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GrCaR Objavljeno April 3, 2014 Deli Objavljeno April 3, 2014 danes okrog 14:30 ena gospodična na črnem Z750 od Vodic proti Lj po stari cesti, brezrokavnik z logotipom Moto Furije. Kera od tuki? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
krucymucy Objavljeno April 3, 2014 Deli Objavljeno April 3, 2014 (popravljeno) Pa saj nimaš traktorja ? Schnellpanzerja imam, ampak ... ne, sam kozolc gre enako hitro ... pocasi se dalec pride. Popravljeno April 3, 2014. Popravil krucymucy thumper 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gregc Objavljeno April 3, 2014 Deli Objavljeno April 3, 2014 Danes mi je na Dolenjski cesti v Ljubljani padla dol registrska tablica z motorja. Najlepše se zahvaljujem tistemu(če bo ta oseba to prebrala, ima v dobrem pivo ), ki jo je potem postavil lepo na vidno mesto pri semaforju s Peruzzijevo cesto. Tablica je že na motorju in bo deležna tudi privijačenja :grim . Cartman, thumper, Kmet2 in 4 others 7 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
thumper Objavljeno April 3, 2014 Deli Objavljeno April 3, 2014 Borutt, preveč si klepetal, pa ni šlo vse v ram .) Preverjanje tlaka v pnevmatikah je pa specilana debata :grim e zdej sm pa končno zvedel zakaj se guma napihne k jo napumpaš ...vsa fora je v pecilnem ... Nisem ziher, ampak mislim da sem včeraj videl Thumperja na Zaloški cesti v lj? okoli 18:15? če poveš s kerim mopedom sem bil ti lahko povem če sem bil... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motozajebant Objavljeno April 3, 2014 Deli Objavljeno April 3, 2014 e zdej sm pa končno zvedel zakaj se guma napihne k jo napumpaš ...vsa fora je v pecilnem ... če poveš s kerim mopedom sem bil ti lahko povem če sem bil... boni? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
thumper Objavljeno April 3, 2014 Deli Objavljeno April 3, 2014 boni? samo malo da ne bom lagal... najprej suwath-a v pralnico ... potem bonija na menjavo ketne - samo do depale vasi... pol po suwath-a v pralnico , na tehnične v trzin ter registrirat in čez vaške domov ... noup nism biu na zaloški.... trebor 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
igorkr Objavljeno April 4, 2014 Deli Objavljeno April 4, 2014 Moder BMW R 1200 RT okoli 11.40 pred Qulandijo (Šparom) v Novi Gorici. MB registracija. Kdo od tukaj? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
skalaprava Objavljeno April 4, 2014 Deli Objavljeno April 4, 2014 Po tipu motorja, barvi in registraciji bi lahko bila moja malenkost....vendar pa si žal videl le mojega dvojnika :grrr Zakaj dvojnika? Torej imel ga je Churchill, imel ga je Tito in kot bi dejal Kokšarov:" Takšnega dvojnika imel bom tudi jaz :kva2: " In ga očitno imam! Evo, skrivnost pojasnjena - nisem bil jaz Lp. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zans Objavljeno April 4, 2014 Deli Objavljeno April 4, 2014 danes čez Bistrico mimo policijske po zadnji z črno belo cbrko z brutalnim zvokom in Konjiško registracijo, bil kdo od tu? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
igorkr Objavljeno April 4, 2014 Deli Objavljeno April 4, 2014 Po tipu motorja, barvi in registraciji bi lahko bila moja malenkost....vendar pa si žal videl le mojega dvojnika :grrr Zakaj dvojnika? Torej imel ga je Churchill, imel ga je Tito in kot bi dejal Kokšarov:" Takšnega dvojnika imel bom tudi jaz :kva2: " In ga očitno imam! Evo, skrivnost pojasnjena - nisem bil jaz Lp. Če maš še Metzeler Z8 gume gor, pole je bil pa res tvoj dvojnik Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno April 4, 2014 Deli Objavljeno April 4, 2014 Modrobel GSXR pred hotelom Vital v Dolenjskih toplicah in mim še eno 10 drugih....a ste bili mogoče vi Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
skalaprava Objavljeno April 4, 2014 Deli Objavljeno April 4, 2014 Modrobel GSXR pred hotelom Vital v Dolenjskih toplicah in mim še eno 10 drugih....a ste bili mogoče vi No, tukaj se pa najdem...med drugimi sem namreč res tudi sam danes popoldne skozi Dolenjske toplice kruzal (okoli 16.30) jakATV in Kmet2 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Cartman Objavljeno April 4, 2014 Deli Objavljeno April 4, 2014 kmet2 v postojni na velikiem bling-bling kozolcu, okrog 16.00? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno April 5, 2014 Deli Objavljeno April 5, 2014 Kmet je velik bling bling kozolec prodal,zdej bo bling bling KTM DAMI34 in igorkr 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
igorkr Objavljeno April 5, 2014 Deli Objavljeno April 5, 2014 Upam da ta KTM blink blink kej srečam letos na cesti, ker za enkrat vidim, se samo kmetica2 brez tebe na okrog vozi ... Kmet2, gsxf750 in trebor 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno April 5, 2014 Deli Objavljeno April 5, 2014 Ma sej veš KTM morš skoz nekaj šraufat :grim igorkr, DAMI34 in krucymucy 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
krucymucy Objavljeno April 5, 2014 Deli Objavljeno April 5, 2014 Sej si navajen. DAMI34 in Kmet2 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se