thumper Objavljeno April 7, 2014 Deli Objavljeno April 7, 2014 (popravljeno) Njo sm vidu, tebe pa ne? emšo ? al pa premal kisika ? Popravljeno April 7, 2014. Popravil thumper Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GETRIEBE Objavljeno April 7, 2014 Deli Objavljeno April 7, 2014 Tut v tretji vrsti bile bile in za to je bil potem tudi dež. Scarlett, Kmet2, maus in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Belaglava Objavljeno April 7, 2014 Deli Objavljeno April 7, 2014 V petek cca 16:20 zraven btcja proti bauhausu ena dolgocrnolasa oseba z nahrbtikom na enduri, nisem videl znamke motorja pretezno bel. Je mozno, da je motosvetova Mateja? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
igorkr Objavljeno April 7, 2014 Deli Objavljeno April 7, 2014 Rdeče - črna Honda CBR 600 RR danes okrog 16.50 na križišču pri Gostilni pri hrastu (Nova Gorica). Kdo od tukaj? Malo zatem pa dva BMW-ja. Prvi rdeč brez tablice drugi pa tablica GO. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Scarlett Objavljeno April 8, 2014 Deli Objavljeno April 8, 2014 Fotografija0112.jpg bile bile in za to je bil potem tudi dež. ooooooooo gleeeeej nas Me smo vreme gor držale, dež je bil šele, ko smo se odpeljale z Vranskega maus, thumper in GETRIEBE 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
thumper Objavljeno April 8, 2014 Deli Objavljeno April 8, 2014 ooooooooo gleeeeej nas Me smo vreme gor držale, dež je bil šele, ko smo se odpeljale z Vranskega to k ste bile v skuoini same čarovnce drgač bi že na vranskem padal pa ste zadržale .. Scarlett 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno April 8, 2014 Deli Objavljeno April 8, 2014 to k ste bile v skuoini same čarovnce drgač bi že na vranskem padal pa ste zadržale .. sj je mal kalplal ... js sm tut vidu te vražje motoristke Scarlett in thumper 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
3NOX Objavljeno April 8, 2014 Deli Objavljeno April 8, 2014 Danes sem v Kranju ob 19.20 pri zavarovalnici Triglav srečal 2 zelena kawasakija. Je kdo s tukaj? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bear Objavljeno April 9, 2014 Deli Objavljeno April 9, 2014 Aynach na Vikiju v družbi modrrga sv-ja ? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
'.' Objavljeno April 9, 2014 Deli Objavljeno April 9, 2014 Tako ja, sej sm poskusal "pomahat" pa si gledal v telefon : D Jutri druga runda Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bear Objavljeno April 9, 2014 Deli Objavljeno April 9, 2014 No zdej vsaj vem koko zgledaš. Pa drugič. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gasperX Objavljeno April 9, 2014 Deli Objavljeno April 9, 2014 Vidu vs nekaj.. nimam pojma koga vse.. na konc pa Din-a s psom TakeALookAround 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TakeALookAround Objavljeno April 9, 2014 Deli Objavljeno April 9, 2014 Hvala za drink. Js bi se tud vozu! Ce bi blo vse prov, bi blo ze ene 5 jurjev mimo. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gasperX Objavljeno April 9, 2014 Deli Objavljeno April 9, 2014 Če bi blo vse prou bi bla drinka v karlobagu ne pa v tramvaju TakeALookAround 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gasperr Objavljeno April 9, 2014 Deli Objavljeno April 9, 2014 (popravljeno) Zelena ZX6-R pred FRIjem v LJ, pogosto tudi za FMFjem. Si tuki gor tut? Popravljeno April 9, 2014. Popravil Gasperr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Žan96 Objavljeno April 9, 2014 Deli Objavljeno April 9, 2014 Včeraj, 8.4. je popoldne en z oranžnim GSom (vsaj mislm) za mano vozu po dolenjski cesti, na Lavrici pa zavil. Čudno mi je bilo k je skos za mano vozu in potegnu pri vključevanju v isto lukno k js. Drgač zlo opazen motor, tut čelada fluorescenčno oranžna Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nxyz Objavljeno April 9, 2014 Deli Objavljeno April 9, 2014 Od križišča v Sneberjah do Domžal vozila za nama previdna motoristka na modrem er6f, s foruma? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
thumper Objavljeno April 9, 2014 Deli Objavljeno April 9, 2014 Od križišča v Sneberjah do Domžal vozila za nama previdna motoristka na modrem er6f, s foruma? to je bla damy k je šla s kur ije domov pa k je bla zmatrana ni divjala .. Zivnorc in trebor 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Damy Objavljeno April 10, 2014 Deli Objavljeno April 10, 2014 Ja, res sem bila jaz. Previdno in počasi (včeri še ekstra) Thumpy: hvala za lepe želje trebor 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zivnorc Objavljeno April 10, 2014 Deli Objavljeno April 10, 2014 hvala za lepe želje ...danes sem dobre volje in ti lahko uresničim željo... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motozajebant Objavljeno April 10, 2014 Deli Objavljeno April 10, 2014 Od križišča v Sneberjah do Domžal vozila za nama previdna motoristka na modrem er6f, s foruma? Damy, kaj si delala v Domžalah? Meni si rekla da si na primorskem ...prištimaj se na zagovor ko pridem domov! :krneki: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
thumper Objavljeno April 10, 2014 Deli Objavljeno April 10, 2014 Ja, res sem bila jaz. Previdno in počasi (včeri še ekstra) Thumpy: hvala za lepe želje pol si bla tud extra - hi hi ..... ...danes sem dobre volje in ti lahko uresničim željo... tolk dobre volje pa tud nimaš na lagerju ... Damy, kaj si delala v Domžalah? Meni si rekla da si na primorskem ...prištimaj se na zagovor ko pridem domov! :krneki: ne opletaj s k***em po javnem forumu ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Damy Objavljeno April 10, 2014 Deli Objavljeno April 10, 2014 Damy, kaj si delala v Domžalah? Meni si rekla da si na primorskem ...prištimaj se na zagovor ko pridem domov! :krneki: Pripravi se ti :evilgrin: motozajebant in Ninč. 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
thumper Objavljeno April 10, 2014 Deli Objavljeno April 10, 2014 Damy, kaj si delala v Domžalah? Meni si rekla da si na primorskem ...prištimaj se na zagovor ko pridem domov! :krneki: Pripravi se ti :evilgrin: ej vidva to je tema "ali si bil ti / ona " !!!!! ni to " a sta se / se bosta vidva kej dol dala"..... DAMI34, Damy, Funkster in 5 others 8 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motozajebant Objavljeno April 10, 2014 Deli Objavljeno April 10, 2014 pol si bla tud extra - hi hi ..... tolk dobre volje pa tud nimaš na lagerju ... ne opletaj s k***em po javnem forumu ... jst bom opletu kjer bom hotu sicer pa, itak to vsi počnejo tu na MSju Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se