Horzy Objavljeno April 14, 2014 Deli Objavljeno April 14, 2014 ... ej ... ... ceu vikend sem se vozu, luči imel prižgane sred belega , pa še dodatne luči sem zmontiral... pa me še ni nben vidu... Join the club Se tud vozim z prižganimi pa me noben ne vidi... Zivnorc 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno April 14, 2014 Deli Objavljeno April 14, 2014 Viden Dami in Damica v Dolenjskih viden Kmet in Kmetica v Novem mestu na pici-a je to zgolj slučaj? Kmet2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno April 14, 2014 Deli Objavljeno April 14, 2014 ... ej ... ... ceu vikend sem se vozu, luči imel prižgane sred belega , pa še dodatne luči sem zmontiral... pa me še ni nben vidu... To pa zato k si eno sexi bejbo oduzad vozu, pa pol šoferja noben ne pogleda....sej veš kok je ko te zasenči pik1 in Mia 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pik1 Objavljeno April 14, 2014 Deli Objavljeno April 14, 2014 To pa zato k si eno sexi bejbo oduzad vozu, pa pol šoferja noben ne pogleda....sej veš kok je ko te zasenči .... stari, točn z jezika si mi snel ... DAMI34 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GKeko Objavljeno April 14, 2014 Deli Objavljeno April 14, 2014 (popravljeno) En Suzuki sv650 viden v okolici Gracisca ob 11,LJ tablica...zvita skoraj prevec navzgor, precej glasen avspuh. Je pa bla voznica, kdo od tu? ;-) Popravljeno April 14, 2014. Popravil GKeko Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno April 14, 2014 Deli Objavljeno April 14, 2014 .... stari, točn z jezika si mi snel ... pa kaj si spet lizal, no...pfuj to thumper 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ihr* Objavljeno April 14, 2014 Deli Objavljeno April 14, 2014 En Suzuki sv650 viden v okolici Gracisca ob 11,LJ tablica...zvita skoraj prevec navzgor, precej glasen avspuh. Je pa bla voznica, kdo od tu? ;-) jz sm bla brez grdega zadnjega blatnika in z akrapovičom šla mal na Kal pogledat... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
'.' Objavljeno April 14, 2014 Deli Objavljeno April 14, 2014 (popravljeno) Lahko vprasas/vprasam pohajaca, izdeluje/barva plastike pa se ima enga svja na voljo za mere. Javim cez par urc ce sem kaj vec zvedu Popravljeno April 14, 2014. Popravil Aynach Ihr* 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ihr* Objavljeno April 14, 2014 Deli Objavljeno April 14, 2014 u najjss bom kontaktirala Hvala Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bear Objavljeno April 14, 2014 Deli Objavljeno April 14, 2014 Zjutrej videna yamaha fz1s modre barve nad Izolo. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gasperX Objavljeno April 14, 2014 Deli Objavljeno April 14, 2014 Thumper na celovški cca 17.30? thumper 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
erciona Objavljeno April 14, 2014 Deli Objavljeno April 14, 2014 (popravljeno) gasperX v Roni v Kranju Popravljeno April 14, 2014. Popravil erciona gasperX 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GKeko Objavljeno April 14, 2014 Deli Objavljeno April 14, 2014 u najjss bom kontaktirala Hvala Maš kr precej temne lase... Ma kaj si šla čez Gračišče-Galantiče na Kal? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ihr* Objavljeno April 14, 2014 Deli Objavljeno April 14, 2014 jap jap mhm...semedela-babiči-sv.anton-tam čez na kal, domov jest in še v portorož potem kje smo se srečal? maus 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gasperX Objavljeno April 14, 2014 Deli Objavljeno April 14, 2014 gasperX v Roni v Kranju lažeš jst nč nevem :krneki: erciona 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GKeko Objavljeno April 14, 2014 Deli Objavljeno April 14, 2014 jap jap mhm...semedela-babiči-sv.anton-tam čez na kal, domov jest in še v portorož potem kje smo se srečal? Ropotalo mimo mene v gračišču ;-) Danes še en Suzuki sv650, modre barve, z avspuhom izpod sedeža viden v Črnem kalu (za dol in 3 ure kasneje za gor). Mislim da tablica MB. Dva sta bla na motorju. Kdo od tu? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
osa rider Objavljeno April 14, 2014 Deli Objavljeno April 14, 2014 A mene pa noben ni vidu???? Uh sm pozabu da me ne morete videti . . . . .sej sem ghost rider! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
thumper Objavljeno April 14, 2014 Deli Objavljeno April 14, 2014 Thumper na celovški cca 17.30? bi kar držalo .. :grim A mene pa noben ni vidu???? Uh sm pozabu da me ne morete videti . . . . .sej sem ghost rider! ti si tolk gost k črna lukna pol se pa svetloba nč ne odbije pa te noben ne vid ... osa rider 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
rrrr Objavljeno April 14, 2014 Deli Objavljeno April 14, 2014 bi kar držalo .. :grim ti si tolk gost k črna lukna pol se pa svetloba nč ne odbije pa te noben ne vid ... Pa sej je reku - gost rider rrrr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ihr* Objavljeno April 15, 2014 Deli Objavljeno April 15, 2014 Ropotalo mimo mene v gračišču ;-) Danes še en Suzuki sv650, modre barve, z avspuhom izpod sedeža viden v Črnem kalu (za dol in 3 ure kasneje za gor). Mislim da tablica MB. Dva sta bla na motorju. Kdo od tu? hihi se opravičujem sami SVjarji se vozmo naokol maus 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GKeko Objavljeno April 15, 2014 Deli Objavljeno April 15, 2014 hihi se opravičujem sami SVjarji se vozmo naokol Jutri boš v giru? Če ja prej povej, se kje pridružim. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ihr* Objavljeno April 15, 2014 Deli Objavljeno April 15, 2014 Jutri boš v giru? Če ja prej povej, se kje pridružim. če bom, bom čez dan, pred 16... ti napišem na PM Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ervin93 Objavljeno April 17, 2014 Deli Objavljeno April 17, 2014 Yamaha xj6n zlo lep zvok, nek u centru!!! Če se ne motm je bil Maj. Pa u btcju hondina črna ptica z akrapoviči Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno April 17, 2014 Deli Objavljeno April 17, 2014 semamiz pa telefon nehi delat gužvo po cest trebor in thumper 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gasperX Objavljeno April 17, 2014 Deli Objavljeno April 17, 2014 Maus danes na obvoznici šiška-proti btc-ju??? pa nevem kolk je bla ura popoldne, proti večeru ? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se