igorkr Objavljeno April 19, 2014 Deli Objavljeno April 19, 2014 Včeraj (petek 18.4.2014) videna okrog 17ih na AC smer Ljubljana ena rdeča FZ1 Fazer nekje pri Logatcu. Kmalu za tem okrog Unca ravno tako v smeri proti Ljubljani rdeča VFR 1200 F. Kdo od tukaj? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
3NOX Objavljeno April 19, 2014 Deli Objavljeno April 19, 2014 Danes okoli 10h je bla videna modra XT660R v Kranju v smeri glavne avtobusne postaje iz smeri Kokrice. Kdo od tukaj? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno April 20, 2014 Deli Objavljeno April 20, 2014 Gašper .. a sm biu u civilu ? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ihr* Objavljeno April 20, 2014 Deli Objavljeno April 20, 2014 Gašper .. a sm biu u civilu ? si biu učerej :blink: te skor spoznala nism maus 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
goggy99 Objavljeno April 25, 2014 Deli Objavljeno April 25, 2014 5+ hudih adventurjev na Vrhniki okrog 18ih ....in nobenga Grdga Stroja zraven...hvaljen bog ki si v nebesih SLVR 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bear Objavljeno April 25, 2014 Deli Objavljeno April 25, 2014 Mausa sm vidu, pa Ihr, pa OnTheBike, pa tega pa unega, k**c full vas je blo. :grim Ihr* 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bear Objavljeno April 25, 2014 Deli Objavljeno April 25, 2014 Mausa sm vidu, pa Ihr, pa OnTheBike, pa tega pa unega, k**c full vas je blo. :grim Aja pa na Jany-ja sm pozabu. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gasperX Objavljeno April 25, 2014 Deli Objavljeno April 25, 2014 Gašper .. a sm biu u civilu ? objestno si divjal z motorjem gandi 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ninč. Objavljeno April 26, 2014 Deli Objavljeno April 26, 2014 honda hornet, črna, parkirana zraven pokritega suzukija... med bloki... ne bom reklame delala katerimi... tist k ga je tm parknu, ve kje je to kdo od tukaj? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bojevnik88 Objavljeno April 26, 2014 Deli Objavljeno April 26, 2014 honda hornet, črna, parkirana zraven pokritega suzukija... med bloki... ne bom reklame delala katerimi... tist k ga je tm parknu, ve kje je to kdo od tukaj? LOL :mellow: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zanski18 Objavljeno April 27, 2014 Deli Objavljeno April 27, 2014 Spet vas dosti blo na cestah Jaz na rdeco-belem supermoto-tu in prijatelj na modri r125, naju je kdo vidu? vsi ste se skoraj nazaj pozdravili Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
NinjaRider04 Objavljeno April 27, 2014 Deli Objavljeno April 27, 2014 (popravljeno) Spet vas dosti blo na cestah Jaz na rdeco-belem supermoto-tu in prijatelj na modri r125, naju je kdo vidu? vsi ste se skoraj nazaj pozdravili Spet vas dosti blo na cestah Jaz na rdeco-belem supermoto-tu in prijatelj na modri r125, naju je kdo vidu? vsi ste se skoraj nazaj pozdravili Spet vas dosti blo na cestah Jaz na rdeco-belem supermoto-tu in prijatelj na modri r125, naju je kdo vidu? vsi ste se skoraj nazaj pozdravili Spet vas dosti blo na cestah Jaz na rdeco-belem supermoto-tu in prijatelj na modri r125, naju je kdo vidu? vsi ste se skoraj nazaj pozdravili lokacija?...oz si se slučajno peljal skozi Sv.jurij na goričkem?...pol smo se srečali ...modrja ninja zx6r 636 .. Popravljeno April 27, 2014. Popravil NinjaRider04 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Žan96 Objavljeno April 29, 2014 Deli Objavljeno April 29, 2014 29.4. (danes) okol 15.10 dva motorista čez Turjak proti Ljubljani. Sta bla kj mokra :naughty: ? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gasperX Objavljeno April 29, 2014 Deli Objavljeno April 29, 2014 vidu Ihr* pa bear , pa še ker bi se najdu sam nevem njihovih imen Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
thumper Objavljeno April 29, 2014 Deli Objavljeno April 29, 2014 nekaj čez 16h na nadvozu prek obvoznice v podutiku metalik rjav boni t100 - kdo od tukaj? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno April 29, 2014 Deli Objavljeno April 29, 2014 thumper na ekranu...dons enkrat Mavti 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Scarlett Objavljeno April 29, 2014 Deli Objavljeno April 29, 2014 nekaj čez 16h na nadvozu prek obvoznice v podutiku metalik rjav boni t100 - kdo od tukaj? Po moje sm ga jst tud vidla, ampak ob 18:30 na pumpi v Žejah pri Komendi, odpeljal se je proti Kamniku.. Mojedva mulca sta mu mahala skozi zadnje okno, pa sta rekla, da ni nič trzal če je bil isti.. bil je bonneville, sam barva me mal bega: ta je bil bež osnova z rjavo rejsing črto.. thumper 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
igorkr Objavljeno Maj 1, 2014 Deli Objavljeno Maj 1, 2014 Pravkar viden alen1 mimo vikija. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ludiluka Objavljeno Maj 1, 2014 Deli Objavljeno Maj 1, 2014 Dans videna sneci in hyper sam sm ujel sam en moped drugega je pa sam en kos videt HyperJack 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cikadina Objavljeno Maj 1, 2014 Deli Objavljeno Maj 1, 2014 mausi pred divačo, se je vračal proti domu, pa thumper in njegova guzzistka pred kozino. sva misnla vas ujet pred postojno, da gremo na kofe, pa nas je ujel prej dež thumper 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MoTo G_P Objavljeno Maj 1, 2014 Deli Objavljeno Maj 1, 2014 Suzuki na ridah je zbežau pred dežjem gandi in suzuki 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
igorkr Objavljeno Maj 1, 2014 Deli Objavljeno Maj 1, 2014 (popravljeno) Pa ta wjstro ninđo poleg bmfla. Mausa videl naprej od kozine smer koper Popravljeno Maj 1, 2014. Popravil igorkr SharpNinja 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
trebor Objavljeno Maj 1, 2014 Deli Objavljeno Maj 1, 2014 Danes dopoldne videnih cel kup motoristov na relaciji med Limbušem in Rušami. Sigurno me ni nihče spregledal , ker sem bil precej opazen. Nekaj jih je bilo opaženih tudi na AC med MB in Trojanami in potem med Trojanami ter LJ na stari cesti. LP Robert Vozil sem to zadevščino :krneki: nxyz, suzuki, Ninč. in 5 others 8 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Robson Objavljeno Maj 1, 2014 Deli Objavljeno Maj 1, 2014 A je to mogoče kawasaki? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
trebor Objavljeno Maj 1, 2014 Deli Objavljeno Maj 1, 2014 A je to mogoče kawasaki? Neoplansaki :grim LP Robert Sorry za off Ninč. in Robson 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se