Skoči na vsebino

Ali si bil ti?

Brrrm

Priporočene objave

Včeraj (petek 18.4.2014) videna okrog 17ih na AC smer Ljubljana ena rdeča FZ1 Fazer nekje pri Logatcu. Kmalu za tem okrog Unca ravno tako v smeri proti Ljubljani rdeča VFR 1200 F.

Kdo od tukaj?

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

5+ hudih adventurjev na Vrhniki okrog 18ih :OK: ....in nobenga Grdga Stroja zraven...hvaljen bog ki si v nebesih :kva1:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Mausa sm vidu, pa Ihr, pa OnTheBike, pa tega pa unega, k**c full vas je blo. :D  :grim

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Mausa sm vidu, pa Ihr, pa OnTheBike, pa tega pa unega, k**c full vas je blo. :D  :grim

Aja pa na Jany-ja sm pozabu.  :OK:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Gašper .. a sm biu u civilu ? :P

objestno si divjal z motorjem :P 

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

honda hornet, črna, parkirana zraven pokritega suzukija... med bloki... ne bom reklame delala katerimi... tist k ga je tm parknu, ve kje je to ;)

kdo od tukaj?

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

honda hornet, črna, parkirana zraven pokritega suzukija... med bloki... ne bom reklame delala katerimi... tist k ga je tm parknu, ve kje je to ;)

kdo od tukaj?

LOL :mellow:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Spet vas dosti blo na cestah :P

Jaz na rdeco-belem supermoto-tu in prijatelj na modri r125, naju je kdo vidu? :D vsi ste se skoraj nazaj pozdravili :)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Jaz na rdeco-belem supermoto-tu in prijatelj na modri r125, naju je kdo vidu? :D vsi ste se skoraj nazaj pozdravili :)

lokacija?...oz si se slučajno peljal skozi Sv.jurij na goričkem?...pol smo se srečali :D...modrja ninja zx6r 636 .. :P

Popravljeno . Popravil NinjaRider04
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

vidu Ihr* pa bear , pa še ker bi se najdu sam nevem njihovih imen :D  

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

nekaj čez 16h na nadvozu prek obvoznice v podutiku metalik rjav boni t100 - kdo od tukaj?

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

nekaj čez 16h na nadvozu prek obvoznice v podutiku metalik rjav boni t100 - kdo od tukaj?

Po moje sm ga jst tud vidla, ampak ob 18:30 na pumpi v Žejah pri Komendi, odpeljal se je proti Kamniku.. Mojedva mulca sta mu mahala skozi zadnje okno, pa sta rekla, da ni nič trzal  :ninja: 

če je bil isti.. bil je  bonneville, sam barva me mal bega: ta je bil bež osnova z rjavo rejsing črto.. 

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

mausi pred divačo, se je vračal proti domu, pa thumper in njegova guzzistka pred kozino. sva misnla vas ujet pred postojno, da gremo na kofe, pa nas je ujel prej dež :(

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Pa ta wjstro ninđo poleg bmfla. Mausa videl naprej od kozine smer koper

Popravljeno . Popravil igorkr
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Danes dopoldne videnih cel kup motoristov na relaciji med Limbušem in Rušami. Sigurno me ni nihče spregledal  :smoke: , ker sem bil precej opazen. Nekaj jih je bilo opaženih tudi na AC med MB in Trojanami in potem med Trojanami ter LJ na stari cesti. 

LP Robert

Vozil sem to zadevščino  :krneki:

post-20894-0-80290500-1398958927_thumb.jpg

post-20894-0-25936500-1398958957_thumb.jpg

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

A je to mogoče kawasaki?

Neoplansaki  :grim

LP Robert

Sorry za off

• Všeč mi je 2
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!